×
سیاسی
شناسه خبر : 248638
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 08:30
پزشکیان: مردم را برای مدرسه سازی به میدان بیاوریم/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها+فیلم

پزشکیان: مردم را برای مدرسه سازی به میدان بیاوریم/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها+فیلم

رئیس جمهور با بیان این که مردم را برای مدرسه‌سازی به میدان بیاوریم گفت: اگر مردم به میدان بیایند هر کاری دلمان بخواهد می‌توانیم انجام دهیم نباید اجازه دهیم فرزندان ما در جای نامناسب قرار بگیرد، در این صورت است که راه پیدا می‌کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ در نشست عدالت آموزشی در استان هرمزگان گفت: شما و یا ما متکی به این باشیم که دولت کمک کند تا درست کنیم همچنان این ساختن‌ها ادامه خواهد یافت، ۴۷ سال از انقلاب گذشته هنوز می‌خواهیم مدرسه بسازیم.

وی افزود: در سفر سیستان و بلوچستان یکی از مدرسه‌سازان گفت که ۴۷ سال دیگر طول می‌کشد که اینجا مدارس بسازیم که گفتم همین امسال تمامش می‌کنیم. الان در سیستان و بلوچستان با کمک مردم بیش از ۲ هزار مدرسه می‌سازند و تمامش می‌کنیم.

پزشکیان ادامه داد: پیرزنی که گوسفند خود را در روستا برای ساخت مدرسه بنابراین باور کنید مردم مشکل را حل می‌کنند، چطور مساجد در هر محله‌ای است آیا دولت‌ها ساختن، یا باورها ساختن، دولت‌ها نساختند. اگر باور کنیم که باید بچه‌های ما خوب آموزش ببینند توانمند شوند اصلا نباید منتظر کسی بود. ساخت ۱۵۰۰ مدرسه با کمک خیرین خیلی کار بزرگی است ولی با مردم کار کمی است.

رئیس جمهور گفت: مثلی در زبان ترکی است که می‌گوییم وقتی سیل بیاید هیچ چیز جلودارش نیست بنابراین مردم اگر حرکت کنند هیچ چیز جلودار آنها نیست. مردم اگر به میدان بیایند ۱۵ هزار کلاس در عرض یک سال می‌شود ساخت به شرط اینکه مردم را درگیر کنیم.

ما خودمان را تحریم کرده‌ایم/ صرفه‌جویی ۱۰ درصدی هزینه‌ها معادل ۱۸ میلیارد دلار است

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها گفت: می‌شود با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌توان معیشت و زندگی و مسکن مردم را سامان داد، این رقم معادل سالانه بین ۱۶ تا ۱۸ میلیارد دلار است.

پزشکیان با بیان اینکه کارمندان و مدیران می‌توانند با کار کردن در اتاق‌های کوچکتر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی و سرمایش و گرمایش، کمک کنند به مشاهدات سفر اخیر خود در ساختمان سازمان ملل متحد اشاره کرد و گفت: در سازمان ملل، راهرو را پارتیشن‌بندی کرده و مدیران در آنجا مشغول کار بودند و در اتاق‌های ۲ در ۳، در کنار اتاق دبیر کل، کار می‌کردند.

رئیس جمهور با اشاره به تهدیدهای کشورهای اروپایی علیه کشورمان، بیان داشت: می‌گویند با اسنپ‌بک، شما را تحریم می‌کنیم در حالی که ما خودمان، خودمان را تحریم کرده‌ایم، آنهایی که نفت و گاز و سوخت ندارند و این منابع را می‌خرند چگونه زندگی می‌کنند؟ ما اینها را داریم و گرسنه هستیم.

پزشکیان در ادامه گفت: اگر مردم به میدان بیایند هر کاری دلمان بخواهد می‌توانیم انجام دهیم. نباید اجازه دهیم فرزندان ما در فضای نامناسبی قرار بگیرد، در این صورت است که می‌توانیم راهی پیدا ‌کنیم. وی یادآور شد: در تهران خانواده‌ای است که ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون برای ثبت‌نام فرزندش در مدرسه می پردازد، من نمی‌توانم بچه‌های خودم را آموزش بدهم لذا اینها را داریم تغییر می‌دهیم.

پزشکیان با بیان این که باید در ساخت مدارس نگاه خود را از خیرین به سمت مردم منتقل کنیم، گفت: پیرزنی که برای ساخت مدرسه، گوسفند خود را بخشیده، یعنی کل زندگی‌اش را هدیه داده است و این خیلی با ارزش‌تر از این است که من یک یا دو ساعت یا یکی دو روز حقوقم را برای مدرسه‌سازی بگذارم، بنابراین آدم‌هایی در روستاها و محل‌هایی هستند که حاضرند چنین کارهایی را انجام دهند.

رئیس‌جمهور افزود: مردم را به صحنه بیاورید و نپذیریم که مدارس بچه‌هایمان جای نامناسبی باشد. باید به رفع مشکل مناطق محروم بیشتر توجه شود.

وی ادامه داد: در رابطه با کیفیت آموزش داریم کار می‌کنیم. برای سخت‌افزار و سیستم آن و نوع آموزش کار می‌شود نمی‌دانم چقدر عملیاتی شده یا فقط تئوری است اما معتقدم باید روش آموزش اصلاح شود.

پزشکیان در ادامه با تاکید بر این که باید مشکل ممکلت را بدون اینکه وابسته شویم، حل کنیم گفت: می‌دانید چرا ما را از اسنپ‌بک می‌ترسانند زیرا زندگی خود را به نفت و گاز وصل کرده‌ایم.

وی افزود: من به روزی فکر می‌کنم که نه نفت و نه گاز داریم، آیا باید بمیریم؟ معلمان عزیز باید به بچه‌ها چیزی یاد بدهند تا بتوانند مملکت خودشان را بسازند. مملکتی که ساخته‌اند، خوردن از سرمایه است و اگر سرمایه تمام شد چه کاری باید بکنیم. جناحی، دسته‌ای، قومی و جنسیتی نباید به موضوعات نگاه کنیم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: از زحمات شما تشکر می‌کنم، یک مقدار ساختار عملیاتی را باید به سمت مردم هم بکشید، خیرین که زحمت می‌کشند و تلاش می‌کنند قابل قدردانی است اما مردم را هم باید درگیر کنید تا وارد صحنه شوند و کمک کنند.

پزشکیان گفت: نباید بگذاریم مدرسه از نظر فضا و تجهیزات نامناسب باشد، نباید بگذاریم کیفیت آموزش غیر استاندارد باشد، اینها سرمایه‌های ما هستند از همه چیز برای من مهم‌تر هستند، خیلی مهم‌تر از این هستند که یک ساختمان افتتاح می‌کنند و یک لشگر آدم برای افتتاح آن می‌آیند.

وی افزود: من در دولت هم گفتم، مثلا یک دستگاه اسکن می‌آورند و زمین و زمان را به هم می‌ریزند که داریم این دستگاه را افتتاح می‌کنیم در حالی‌که آن را انسان ساخته است و انسان سازنده آن دستگاه، ارزش دارد وگرنه وسیله ساخته شده که یک آهن‌پاره است ، باید قدر انسان سازنده آن وسیله را بدانیم.

رئیس‌جمهور با طرح این سوال که چرا اسرائیلی‌ها دانشمندان ما را ترور می‌کنند؟ گفت: چون آنها سرمایه ما هستند و از دانشمندان ما می‌ترسند. ساختمان صد بار هم خراب شود باز می‌توان آن را ساخت،  بنابراین انسان‌ها مهم‌تر از ساختمان، دستگاه، تجهیزات و ابزار هستند، آنها هستند که ابزارها را می‌سازند.

وی گفت: اگر به حساب دولت و مجلس باشیم بسیاری از کارها انجام نمی‌شود؛ مهر ماه امسال ۲۲۰۰ مدرسه افتتاح شد که اعتبار دولتی خاصی هم نداشت.

پزشکیان افزود: هنوز مردم را باور نکرده‌ایم، اگر مردم بدانند که ما می‌خواهیم فرزندان آنها با بهترین کیفیت و در فضا و روش مناسب آموزش ببینند، حتما کمک می‌کنند. مردم باید باور کنند که می‌خواهیم بچه‌هایشان را درست آموزش دهیم.

رئیس جمهور ادامه داد: باید در کار خود بازنگری داشته باشیم و فضا، تجهیزات و روش آموزش را تغییر دهیم؛ کافی است بخواهیم، اگر منتظر دولت بمانید، بچه‌هایتان بی‌سواد، بزرگ می‌شوند و هیچ کاری نمی‌توان کرد.

 مسعود پزشکیان در راس هیاتی عالی‌رتبه با استقبال حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، محمد آشوری تازیانی استاندار و شماری از مسئولان استانی وارد بندرعباس شد؛ سفری که تمرکز آن بیشتر بر توسعه اقتصادی این استان و همچنین بررسی راهکارهای تسهیل تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد خواهد بود و انتظار می‌رود این سفر دستاوردهای قابل‌توجهی در زمینه رونق سرمایه‌گذاری و ارتقای زیرساخت‌های منطقه به همراه داشته باشد.

رییس جمهور پزشکیان در جریان این سفر از چندین پروژه اقتصادی و عمرانی استان بازدید و افتتاح خواهد کرد و نشست‌هایی نیز با نخبگان، مسئولان محلی و فعالان اقتصادی برگزار خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
فرودگاه بوشهر پس از بازسازی کامل به مدار فعالیت بازگشت
یارانه خرداد دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد؛ جزئیات کسر اقساط وام
واکنش بولتون به توافق ایران و آمریکا و شکست مفتضحانه ترامپ
محرّم، فصل اخلاق و وحدت نه موسم تفرقه و نفرت
نتایج وام 75 میلیونی بازنشستگان اعلام شد
هوش مصنوعی ایرانی در مسیر توسعه؛ محدودیت داده‌ها دردسرساز است
اعتراف فرماندهان اسرائیلی به بن‌بست عملیات در لبنان
محکومیت حمله به مراکز علمی ایران در محافل بین المللی ادامه دارد
قیمت نقره امروز شنبه 30 خرداد 1405 / شمش نقره 250 گرمی ‍‍113 میلیون تومان شد + جدول
دستگیری 2 مدیر متهم به اختلاس و رشوه در سیستان و بلوچستان
بالاترین سطح بی اعتمادی به دولت فدرال آمریکا
زمان جدید امتحانات پایان‌ترم دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد
اعزام تاریخی ژیمناست‌های بانوی ایران به قهرمانی آسیا
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 30 خرداد 1405
دستگیری 3 لیدر و 14 مزدور شبکه خرابکاری خیابانی در استان ایلام
صالحی: انسجام ملی رمز پیروزی ایران است
ادامه موج گرما در پایتخت تا اول تیر
فراخوان مشمولان اعزامی تیرماه 1405 اعلام شد
گاردین: اسرائیلی‌ها از جنگ با ایران پشیمان هستند
فرمانده قرارگاه خاتم: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
زینی‌وند: تشییع پیکر رهبر شهید تاریخی خواهد بود
نورنما | شباهت مساحت کشورهای جهان با ایران
تیم ملی ایران در محاصره محدودیت‌های آمریکا
چه دهک هایی از کالابرگ حذف خواهند شد؟
صعود بورس آهسته‌ شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 30 خرداد 1405 / صعود بازار طلا با اهرم تقاضا + جدول
احکام 6 دانشجوی هتاک دانشگاه شریف صادر شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 30 خرداد 1405+ جدول
واکنش معاون سیاسی وزیر کشور به تهدید رئیس‌جمهور توسط یک مداح
علاقمندان هنرهفتم در بهار 1405 چقدر سینما رفتند؟
ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم در مدارس نمونه‌دولتی آغاز شد
هشدار هواشناسی؛ افزایش باد و امواج در شمال و جنوب کشور
تبریک رئیس‌جمهور ازبکستان به پزشکیان
وزارت دفاع: ارتقای توان نظامی با قدرت ادامه دارد
نرخ سود بین‌بانکی به 24 درصد رسید
وزیر کشور پاکستان عازم تهران شد
ایران در مسیر توسعه علمی با بریکس
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 30 خرداد 1405
کدام صفحه شطرنج برنده و بازنده در اقتصاد جهان را تعیین می کند؟
ورود سازمان بازرسی به مجوزهای کسب‌وکار
تأکید رئیس‌جمهور بر شناسایی مشکلات معیشتی و اجتماعی محلات
راز عاشورا
قیمت مرغ امروز 30 خرداد + جزئیات کاهش قیمت
قیمت گوشت قرمز امروز 30 خرداد 1405 + جدول
جنوب لبنان زیر آتش؛ شهادت 5 نفر در حملات هوایی اسرائیل
مستند راز هرمز
رونالدو آتش جنجال در اردوی پرتغال را خاموش کرد
فدراسیون فوتبال: فیفا برای شرایط تیم ملی ایران کاری نکرد
پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 30 خرداد 1405
تحلیل جنجالی کارلسون از اختلاف ترامپ و اسرائیل بر سر ایران