×
بین الملل
شناسه خبر : 248600
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 23:46
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه

گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه

بر اساس طرح ترامپ برای آتش‌بس در نوار غزه که برای گروه‌های فلسطینی ارسال شده، این باریکه توسط یک دولت انتقالی موقت، متشکل از یک کمیته فلسطینی از تکنوکرات‌های غیرسیاسی اداره خواهد شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد که به نسخه‌ای از طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره آتش‌بس در نوار غزه که برای گروه‌های فلسطینی ارسال شده، دست یافته است.

در طرح ترامپ بدون اشاره به اقدامات تروریستی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، کرانه باختری و ضد کشورهای منطقه آمده است:

۱. غزه منطقه‌ای عاری از تروریسم و افراط‌گرایی خواهد بود و هیچ تهدیدی برای همسایگانش نخواهد داشت.

۲. غزه برای رفاه حال ساکنانش که رنج زیادی کشیده‌اند، بازسازی خواهد شد.

۳. اگر هر دو طرف با این پیشنهاد موافقت کنند، جنگ فوراً پایان می‌یابد و اسرائیل برای آماده شدن به منظور آزادی اسرا عقب‌نشینی خواهد کرد.

۴. ظرف ۷۲ ساعت پس از پذیرش عمومی توافق توسط اسرائیل، همه اسرا، زنده و مرده، آزاد خواهند شد. پس از آزادی اسرا، اسرائیل ۲۵۰ زندانی محکوم به حبس ابد را به علاوه ۱۷۰۰ فلسطینی از غزه آزاد خواهد کرد.

۵. پس از آزادی اسرا، به اعضای حماس که به همزیستی مسالمت‌آمیز متعهد شوند و سلاح‌های خود را از رده خارج کنند، عفو عمومی اعطا خواهد شد.

۶. پس از تصویب توافق، ارسال کامل کمک‌ها به نوار غزه مجاز خواهد بود. ورود و توزیع کمک‌ها بدون دخالت هیچ یک از طرفین، از طریق سازمان ملل متحد، آژانس‌های آن و هلال احمر انجام خواهد شد.

۷. غزه توسط یک دولت انتقالی موقت، متشکل از یک کمیته فلسطینی از تکنوکرات‌های غیرسیاسی، اداره خواهد شد. این کمیته از فلسطینی‌های واجد شرایط تشکیل شده و توسط یک نهاد انتقالی بین‌المللی جدید نظارت خواهد شد. این کمیته توسط واشنگتن با مشورت شرکای عرب، اعضای مربوطه سازمان همکاری اسلامی و شرکای اروپایی تشکیل خواهد شد.

۸. یک منطقه ویژه اقتصادی در نوار غزه ایجاد خواهد شد که درباره تعرفه ها و هزینه‌های ورود آن با کشورهای شرکت‌کننده مذاکره خواهد شد.

۹. هیچ کس مجبور به ترک غزه نخواهد شد. کسانی که مایل به ترک غزه هستند، از آزادی ترک و آزادی بازگشت برخوردار خواهند بود و مردم به ماندن تشویق خواهند شد.

۱۰. حماس و سایر گروه های مسلح فلسطینی موافقت می‌کنند که هیچ نقشی در اداره غزه نداشته باشند و تمام زیرساخت‌های نظامی نابود خواهد شد. یک فرآیند غیرنظامی‌سازی در غزه، تحت نظارت یک کمیته نظارتی مستقل، انجام خواهد شد.

۱۱. شرکای منطقه‌ای تضمین‌هایی ارائه خواهند داد تا تأیید کنند که حماس و سایر جناح‌ها به تعهدات خود عمل خواهند کرد و غزه جدید تهدید نخواهد بود.

۱۲. واشنگتن با شرکای عرب و بین‌المللی خود برای ایجاد یک نیروی موقت تثبیت‌کننده بین‌المللی برای استقرار فوری در غزه همکاری خواهد کرد. نیروهای ثبات‌بخش بین‌المللی با اسرائیل و مصر برای کمک به تأمین امنیت مناطق مرزی با نیروهای پلیس فلسطینی که به تازگی آموزش دیده‌اند، همکاری خواهند کرد.

۱۳. هنگامی که نیروهای ثبات‌بخش بین‌المللی کنترل نوار غزه را در دست بگیرند، نیروهای اسرائیلی بر اساس معیارهای مربوط به غیرنظامی‌سازی عقب‌نشینی خواهند کرد.

۱۴. عقب‌نشینی اسرائیل از نوار غزه با توافق واشنگتن، مصر و ضامن‌ها انجام خواهد شد و به تدریج اجرا خواهد شد.

۱۵. فرآیند گفتگوی بین ادیان بر اساس ارزش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز و تلاش برای تغییر طرز فکر فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها ایجاد خواهد شد.

۱۶. واشنگتن گفتگویی بین اسرائیل و فلسطینی‌ها برقرار خواهد کرد تا بر سر یک افق سیاسی برای همزیستی مسالمت‌آمیز و مرفه به توافق برسند.


اخبار مرتبط
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 06:00
وال‌استریت ژورنال؛
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
روزنامه «وال‌استریت ژورنال» در گزارشی می‌نویسد: پس از نزدیک به 2 سال جنگ فرسایشی، نتانیاهو اکنون شرایطی را پذیرفته که می‌تواند برای او حکم یک راه نجات سیاسی را داشته باشد.
میدل‌ایست‌آی: طرح ترامپ برای فلسطین یک فاجعه است
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 15:56
میدل‌ایست‌آی: طرح ترامپ برای فلسطین یک فاجعه است
میدل‌ایست‌آی در تحلیلی به بررسی ابعاد طرح رئیس جمهور آمریکا برای پایان درگیری‌ها در نوار غزه پرداخت و نوشت: طرح دونالد ترامپ برای توقف جنگ در این باریکه، برآیندی جز افزایش سلطه و تحمیل شرایط استعماری بر فلسطینی‌ها ندارد و نمونه آشکار تداوم منطق استعمار در پوشش یک «نقشه راه صلح» است.
وزیر خارجه فرانسه: حماس نباید طرح پایان جنگ غزه را رد کند
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 10:40
وزیر خارجه فرانسه: حماس نباید طرح پایان جنگ غزه را رد کند
وزیر امور خارجه فرانسه در اظهاراتی بحث‌برانگیز و همسو با مواضع رژیم صهیونیستی، مدعی شد که جنبش مقاومت اسلامی حماس دیگر توجیهی برای مخالفت با طرح پیشنهادی پایان جنگ در غزه ندارد.
ترامپ برای حماس ضرب‌الاجل تعیین کرد
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 18:11
برای پذیرش طرح 20 بندی؛
ترامپ برای حماس ضرب‌الاجل تعیین کرد
با وجود ابهامات متعدد پیرامون طرح صلح ترامپ، حماس از جهت‌های مختلفی برای پذیرش آتش‌بس تحت فشار قرار گرفته است. برخی اخبار نیز از ضرب‌الاجل ترامپ برای پذیرش توافق از سوی حماس صحبت می‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید
درخواست آمریکا از اسرائیل: به زیرساخت انرژی ایران حمله نکن
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش
تجمعات شبانه ملت ایران زیر برف و باران
تایید شد؛ زخمی شدن 150 سرباز آمریکایی
استفاده آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی/هشدار در پی حمله به مناطق مسکونی
عراقچی: مقامات آمریکا با انتشار اخبار جعلی در حال دستکاری بازارها هستند
سرنگونی شمار قابل توجه پهپادهای ارزشمند ام کیو9 آمریکا توسط ایران
اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به انجام جنایت جنگی «برای سرگرمی»
تماس تلفنی وزرای خارجه چین و قطر پیرامون ایران و آمریکا
آخرین آمار مجروحان جنگ تا امروز
آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری و فولاد