×
سیاسی
شناسه خبر : 248550
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 18:12
عارف: برای المپیک 2028 برنامه خوبی داریم

در دیدار تیم ملی وزنه‌برداری؛

عارف: برای المپیک 2028 برنامه خوبی داریم

معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت برای المپیک 2028 برنامه‌های خوبی تدارک دیده است. من از روزهای ابتدایی روی کار آمدن دولت چهاردهم از وزیر ورزش خواستم برنامه دولت برای المپیک 2028 را ارائه کند.

 نورنیوز-گروه ورزشی: رئیس و کادر فنی فدراسیون وزنه‌برداری و اعضای تیم ملی این رشته ورزشی در آستانه اعزام به مسابقات جهانی وزنه‌برداری نروژ با محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور دیدار کردند.

عارف در این دیدار با بیان اینکه دولت نگاه یک بُعدی به ورزش ندارد، افزود: ما هیچگاه صرفاً دنبال قهرمان‌پروری نبوده‌ایم بلکه پهلوانی یعنی اخلاق‌مداری در ورزش برای ما اهمیت داشته است. در فرهنگ اصیل ایرانی، پهلوان جایگاه خاصی در جامعه داشته و مأمن مردم و الگوی جوانان بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از روحیه پهلوانی کشتی‌گیران کشورمان در مسابقات اخیر جهانی گفت: در برخی مواقع حتی رقیب با سر به صورت ورزشکار ما ضربه زد ولی ورزشکار ما هیچ عکس‌العملی نشان نداد. ما باید به این جوانان ورزشکار خود افتخار کنیم زیرا آنها به دنیا نشان دادند که یک ایرانی چه شخصیتی دارد و اخلاق را فدای پیروزی‌های مقطعی نکرده و در موضع قدرت هم اخلاق را رها نمی‌کند.

وی خاطر نشان کرد: روحیه پهلوانی در میان وزنه‌برداران ما وجود دارد ما هم باید به دنبال تربیت ورزشکارانی مثل مرحوم تختی باشیم که ایثار، فداکاری و نقش آنها در تاریخ باقی می‌ماند.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه گفت: اصل «ما می‌توانیم» یک باور در میان جوانان ورزشکار و دانشمند کشورمان بوده است. ورزشکاران بر جامعه اثرگذار بوده و به آن نشاط می‌دهند. وقتی یک وزنه‌بردار با ذکر «یاعلی» وزنه را به بالای سر می‌برد، یک پیروزی معنوی برای کشورمان حاصل کرده‌است. این پیروزی‌ها حتی در زمینه‌های علمی هم اثرگذار است و دانشجوی نخبه ما هم با دیدن این صحنه‌ها، روحیه گرفته و متوجه می‌شود مانعی برای پیشرفت وجود ندارد.

عارف همچنین گفت: ورزشکاران ما نماینده مردمی با فرهنگ، معتقد به اخلاق و پایبند به اصولی هستند که نتیجه آن آزادی و استقلال برای کشور است. ما افتخار می‌کنیم که آزادترین و مستقل‌ترین کشور هستیم و هیچ مقامی و هیچ حکومتی نمی‌تواند کوچکترین نظریه را به مردم ما دیکته یا تحمیل کند. البته اهل مذاکره و گفت‌وگو هستیم.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: ورزشکاران ما باید بدانند که در مسابقات جهانی نماینده همه مردم ایران هستند بنابراین رفتار، منش و چگونگی حضور آنها در مسابقات بین‌المللی اهمیت دارد و نشان‌دهنده اخلاق و رفتار مردم ایران به دیگران است.

وی با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر از رشته‌های مدال‌آور از جمله کشتی، وزنه برداری و تکواندو بیان کرد: دولت برای المپیک 2028 برنامه‌های خوبی تدارک دیده است. من از روزهای ابتدایی روی کار آمدن دولت چهاردهم از وزیر ورزش خواستم برنامه دولت برای المپیک 2028 را ارائه کند.

عارف همچنین با اشاره به راهبرد دولت در زمینه ارتقاء روابط خارجی با کشورهای همسایه، منطقه و آسیایی، تصریح کرد: ما به دنبال ارتقای روابط صمیمانه و دوستانه با کشورهای همسایه و منطقه هستیم که ورزش هم می‌تواند به دیپلماسی رسمی کمک کند. ما باید به مسابقات ورزشی آسیایی و منطقه‌ای هم اهمیت بدهیم و با حضور موثر در این مسابقات، از دیپلماسی ورزشی برای تقویت روابط خارجی خود استفاده کنیم. در همین زمینه وزارت ورزش با برگزاری مسابقات ورزشی مختلف با کشورهای همسایه، منطقه و آسیایی، تعامل ایران با این کشورها را افزایش دهد تا دیپلماسی ورزشی به دیپلماسی رسمی کشور کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت تامین نیازهای ورزش کشور از جمله رشته وزنه‌برداری را دنبال می‌کند، گفت: ما در چارچوب قوانین و مقررات حامی ورزشکاران بوده و تلاش می‌کنیم نیازهای این رشته را رفع کنیم.

وی با آرزوی موفقیت برای تیم ملی وزنه‌برداری در مسابقات جهانی پیش رو گفت: انشاءالله وزنه‌برداران ما با توکل به خداوند فعل «ما می‌توانیم» را مجدد محقق کنند البته ارزش ورزشکاران ما صرفاً به مدال‌آوری وابسته نیست زیرا ورزشکاران ما الگوی جوانان بوده و به فرهنگ، نشاط و سلامت جامعه کمک می‌کنند.

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان نیز در این جلسه با اشاره به درپیش بودن مسابقات جهانی و آسیایی وزنه‌برداری از جمله مسابقات جهانی در نروژ گفت: رشته وزنه‌برداری بعد از کشتی بیشترین مدال‌ها را در المپیک بدست آورده و از 27 مدال طلای تاریخ المپیک کشورمان، 9 مدال طلا حاصل تلاش وزنه‌برداران بوده است. اکنون نیز تلاش ما این است که در المپیک 2028 وزنه برداری سهم قابل‌توجهی از مدال‌های کاروان ورزش کشورمان را بدست بیاورد.

وی خاطر نشان کرد: ورزشکاران سه رشته کشتی، تکواندو و وزنه‌برداری در مسابقات مختلف برای کشورمان مدال کسب می‌کنند البته ما به جز حمایت از این رشته‌ها در حال اقدامات ویژه برای رشته‌های تیراندازی و دو میدانی هستیم چون در این رشته‌ها هم ظرفیت خوبی داریم. ما این رشته‌ها را در اولویت قرار داده‌ایم.

وزیر ورزش همچنین با اشاره به استفاده از فناوری در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله وزنه‌برداری بیان کرد: کار ویژه‌ای در استفاده از هوش مصنوعی در رشته وزنه‌برداری انجام شده و یک مرکز سنجش مناسب نیز در این زمینه ایجاد شده است.

سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری نیز با تاکید بر برنامه این فدراسیون برای احیای رشته وزنه‌برداری، گفت: ما در این رشته پوست‌اندازی کرده‌ایم. میانگین سنی تیم بزرگسالان ما 21 سال است و با تدوین یک برنامه دنبال پشتوانه‌سازی برای رشته وزنه‌برداری برای چند المپیک آینده هستیم تا کشور دغدغه‌ای برای این رشته نداشته باشد.

وی هم‌چنین خواستار کمک دولت برای رفع مشکلات این رشته ورزشی از جمله بهبود زیرساخت‌ها، تامین بودجه، حل مشکلات شخصی وزنه‌برداران و تامین حامی مالی برای این رشته ورزشی شد.

بهداد سلیمی سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری نیز با بیان اینکه تیم وزنه‌برداری در 5 وزن عازم مسابقات جهانی نروژ است، گفت: ما تیمی جوان اما با تجربه به این مسابقات اعزام می‌کنیم. البته دو رویداد دیگر از جمله مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی در رده جوانان را نیز در پیش رو داریم.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به نقاطی از ایران/ صدای انفجار در چند شهر جنوب کشور
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد