×
ورزشی
شناسه خبر : 248539
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 16:59
علی پروین: جای درویش بودم می‌رفتم

علی پروین: جای درویش بودم می‌رفتم

پروین درباره عملکرد رضا درویش و اینکه هواداران خواستار کناره‌گیری‌اش شده‌اند گفت: با این شرایط اگر من جای آقای درویش بودم می‌رفتم اما به هر حال او چنین تصمیمی نگرفته است. روز اولی که او را به پرسپولیس آوردند همه گفتند کار من بوده اما من هیچ دخالتی در انتخاب درویش برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشتم.

نورنیوز-گروه ورزشی: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با رد شایعات مطرح شده می‌گوید هیچ دخالتی در امور این باشگاه ندارد.

علی پروین ، درباره شرایط پرسپولیس در لیگ بیست‌وپنجم اظهار کرد: به هر حال پرسپولیس آن طور که هواداران انتظار دارند نتیجه نگرفته است اما سایر تیم‌های مدعی هم نتایج خوبی نگرفته‌اند که این موضوع باعث شده فاصله امتیازها کم باشد.

او همچنین درباره حضور وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس هم گفت: به نظرم باید صبر کنیم ببینیم چه می‌شود، تا الان که نتایج آن طور که هواداران انتظار دارند نبوده است. پرسپولیس باید ببرد و هوادار هم از این تیم فقط برد می‌خواهد.

پروین در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی درباره عملکرد رضا درویش و اینکه هواداران خواستار کناره‌گیری‌اش شده‌اند گفت: با این شرایط اگر من جای آقای درویش بودم می‌رفتم اما به هر حال او چنین تصمیمی نگرفته است. روز اولی که او را به پرسپولیس آوردند همه گفتند کار من بوده اما من هیچ دخالتی در انتخاب درویش برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشتم، البته می‌دانم چه کسانی او را آوردند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رضا درویش در تصمیماتش با او مشورت می‌کند یا خیر؟ هم گفت: اصلا دخالتی در امور پرسپولیس ندارم. از زمانی که درویش انتخاب شد، بارها شایعه درست کردند که من در تصیمات درویش نقش دارم اما این موضوع اصلا درست نیست. قبلا گفته‌ام، الان هم خیلی جدی می‌گویم که دخالتی در امور پرسپولیس ندارم.

او درباره اینکه آیا پرسپولیس باید وحید هاشمیان ادامه بدهد یا خیر؟ گفت: باید زمان بدهند تا بیینیم چه می‌شود. همانطور که گفتم پرسپولیس باید ببرد چون هوادار فقط برد می‌خواهد.

پروین همچنین درباره روند آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۶ گفت: تیم ملی باید با تیم‌های قدرتمند دنیا بازی کند تا نقاط ضعف خود را بشناسد. چه ایرادی دارد در بازی‌های دوستانه ببازند؟ نباید از باخت بترسند، باید بازی کنند تا ضعف‌های‌ تیم مشخص شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 22:23
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به پاسخ‌هایی که از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس مطرح شده، گفت: از این پاسخ‌ها قانع نشدیم.
بررسی عملکرد رضا درویش در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس روز سه‌شنبه
شنبه 1404/06/01 ساعت 13:58
بررسی عملکرد رضا درویش در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس روز سه‌شنبه
جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که معمولاً روز دوشنبه برگزار می‌شود، این بار به دلیل دیدار تیم با سپاهان اصفهان، احتمالاً در روز سه‌شنبه برگزار خواهد شد. در این نشست، عملکرد رضا درویش و دیگر مسائل مدیریتی باشگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتقاد درویش از  زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 00:45
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به اظهارات محمدرضا زنوزی درباره پرونده علیرضا بیرانوند واکنش نشان داد و از تمایل به مصالحه در حالی که حق با طرف مقابل است، انتقاد کرد. او همچنین توضیحاتی در مورد مشکلات پرسپولیس در جذب برخی بازیکنان و مسائل دیگر باشگاه ارائه داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقلال در قعر جدول! کار صعود سخت و سخت‌تر شد
ابوالفضل جلالی: شرمنده‌ایم، هیچ حرفی نمی‌ماند
برندگان مسابقه جهانی عکاسی از پرندگان در سال 2025
جزئیات حراج سکه طلا و نحوه تحویل + لینک سایت
نورنما | نمایی متفاوت از پل ورسک در هوای مه آلود
استقلال 0-1 المحرق | کابوس آبی ها پایان ندارد + خلاصه بازی
سانچز: اسرائیل«صمود» را تهدید نکند؛ سرنشینان حمایت کامل دیپلماتیک دارند
ایران در اجلاس ایکائو خواستار بازخواست رژیم صهیونیستی شد
سازمان ملل: از زمان آتش‌بس در لبنان، 103 نفر به شهادت رسیده‌اند
رژیم صهیونیستی برای درگیری چند روزه با ناوگان صمود آماده می‌شود
لغو دوباره تمامی پروازها در اسرائیل
بازگشت بالده به ترکیب بارسلونا برای نبرد حساس با پاری‌سن‌ژرمن
افزایش 50 درصدی حملات سایبری به ایران
رژیم صهیونیستی یک خودرو را در جنوب لبنان هدف قرار داد
هیلاری کلینتون: ترامپ می‌خواهد دولت را گروگان نگه دارد
ظفرقندی: در جنگ اخیر از هیچ کشوری کمک بهداشتی و درمانی نداشتیم
قاتل، فرزند مقتول از آب درآمد
اوربان: با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا مخالفیم
تکلیف صدور ویزای اعضای تیم ملی برای قرعه کشی جام جهانی چه خواهد شد؟
تدابیر وزارت نفت برای افزایش تولید و تأمین سوخت زمستانی
36 کشته و 200 زخمی در ریزش داربست یک کلیسا در اتیوپی
حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی
نشان درجه‌ یک هنری به «جعفر دهقان» اهدا شد
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
اردوغان: جهان اسلام باید فلسطینی ها را گرد هم آورد
صالحی امیری: صنعت گردشگری یکی از سه اولویت اصلی دولت چهاردهم است
ناوگان صمود، آبروداری از وجدان انسانی
عارف: برای المپیک 2028 برنامه خوبی داریم
تیم ملی فوتبال نابینایان نایب قهرمان جام ملت‌ها شد
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT
استاندار تهران: امنیت کامل در پایتخت برقرار است
هاجر صفرزاده نقره ای شد
ترامپ فرمان اجرایی حمایت از قطر را امضا کرد
چرخش اروپا؛ از انتقاد نمادین تا تبعیت راهبردی
ایران خواستار اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو شد
علی پروین: جای درویش بودم می‌رفتم
اینترنت افغانستان وصل شد
واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با 26 کشته
همکارِ جدید امیر قلعه‌نویی کیست؟
وزیر دفاع ایران به ترکیه سفر کرد
شلیک راکت از غزه به سرزمین‌های اشغالی
افزایش شمار قربانیان زلزله مرگبار فیلیپین به 69 نفر
توزیع 1.5 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در کشور
میدل‌ایست‌آی: طرح ترامپ برای فلسطین یک فاجعه است
آکسیوس: حمله اسرائیل به قطر زمینه‌ساز طرح ترامپ برای غزه شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
مدودف، ترامپ را مسخره کرد
معطلی 400 کامیون ایرانی در مرز افغانستان
افزایش شهدای غزه به بیش از 66 هزار نفر
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(92) « بم»
X
آگهی تبلیغاتی