×
ورزشی
شناسه خبر : 248539
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 16:59
علی پروین: جای درویش بودم می‌رفتم

علی پروین: جای درویش بودم می‌رفتم

پروین درباره عملکرد رضا درویش و اینکه هواداران خواستار کناره‌گیری‌اش شده‌اند گفت: با این شرایط اگر من جای آقای درویش بودم می‌رفتم اما به هر حال او چنین تصمیمی نگرفته است. روز اولی که او را به پرسپولیس آوردند همه گفتند کار من بوده اما من هیچ دخالتی در انتخاب درویش برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشتم.

نورنیوز-گروه ورزشی: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با رد شایعات مطرح شده می‌گوید هیچ دخالتی در امور این باشگاه ندارد.

علی پروین ، درباره شرایط پرسپولیس در لیگ بیست‌وپنجم اظهار کرد: به هر حال پرسپولیس آن طور که هواداران انتظار دارند نتیجه نگرفته است اما سایر تیم‌های مدعی هم نتایج خوبی نگرفته‌اند که این موضوع باعث شده فاصله امتیازها کم باشد.

او همچنین درباره حضور وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس هم گفت: به نظرم باید صبر کنیم ببینیم چه می‌شود، تا الان که نتایج آن طور که هواداران انتظار دارند نبوده است. پرسپولیس باید ببرد و هوادار هم از این تیم فقط برد می‌خواهد.

پروین در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی درباره عملکرد رضا درویش و اینکه هواداران خواستار کناره‌گیری‌اش شده‌اند گفت: با این شرایط اگر من جای آقای درویش بودم می‌رفتم اما به هر حال او چنین تصمیمی نگرفته است. روز اولی که او را به پرسپولیس آوردند همه گفتند کار من بوده اما من هیچ دخالتی در انتخاب درویش برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشتم، البته می‌دانم چه کسانی او را آوردند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رضا درویش در تصمیماتش با او مشورت می‌کند یا خیر؟ هم گفت: اصلا دخالتی در امور پرسپولیس ندارم. از زمانی که درویش انتخاب شد، بارها شایعه درست کردند که من در تصیمات درویش نقش دارم اما این موضوع اصلا درست نیست. قبلا گفته‌ام، الان هم خیلی جدی می‌گویم که دخالتی در امور پرسپولیس ندارم.

او درباره اینکه آیا پرسپولیس باید وحید هاشمیان ادامه بدهد یا خیر؟ گفت: باید زمان بدهند تا بیینیم چه می‌شود. همانطور که گفتم پرسپولیس باید ببرد چون هوادار فقط برد می‌خواهد.

پروین همچنین درباره روند آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۶ گفت: تیم ملی باید با تیم‌های قدرتمند دنیا بازی کند تا نقاط ضعف خود را بشناسد. چه ایرادی دارد در بازی‌های دوستانه ببازند؟ نباید از باخت بترسند، باید بازی کنند تا ضعف‌های‌ تیم مشخص شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
علیپور موضع بازیکنان را مشخص کرد
شنبه 1404/07/12 ساعت 19:12
علیپور موضع بازیکنان را مشخص کرد
با تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر و فرصت کوتاه ایجاد شده به دلیل برگزاری بازی های تیم ملی ایران مقابل روسیه و تانزانیا در مهرماه، بازیکنان باتجربه پرسپولیس تصمیم گرفته‌اند در روزهای پیش رو با بیانی محتاطانه و هدفمند درباره آخرین وضعیت تیم اظهار نظر کنند. هدف آن‌ها کاهش فشار روی تیم و ایجاد آرامش روانی برای ادامه فصل است.
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 22:23
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به پاسخ‌هایی که از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس مطرح شده، گفت: از این پاسخ‌ها قانع نشدیم.
بررسی عملکرد رضا درویش در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس روز سه‌شنبه
شنبه 1404/06/01 ساعت 13:58
بررسی عملکرد رضا درویش در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس روز سه‌شنبه
جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که معمولاً روز دوشنبه برگزار می‌شود، این بار به دلیل دیدار تیم با سپاهان اصفهان، احتمالاً در روز سه‌شنبه برگزار خواهد شد. در این نشست، عملکرد رضا درویش و دیگر مسائل مدیریتی باشگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتقاد درویش از  زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 00:45
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به اظهارات محمدرضا زنوزی درباره پرونده علیرضا بیرانوند واکنش نشان داد و از تمایل به مصالحه در حالی که حق با طرف مقابل است، انتقاد کرد. او همچنین توضیحاتی در مورد مشکلات پرسپولیس در جذب برخی بازیکنان و مسائل دیگر باشگاه ارائه داد.
نظرات

آخرین اخبار
بازگشت مردان جنگ؛ نسل آتش و خون دوباره لباس رزم به تن کرد
پیام تبریک و تسلیت فرمانده‌کل سپاه به مناسبت شهادت سردار غلامرضا سلیمانی
موج‌ 64 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/حمله موشکی به سرزمین‌های اشغالی وپالایشگاه های حیفا
البرادعی: علی لاریجانی سیاستمداری فیلسوف بود
ایلهان عمر : ترامپ مردی دیوانه است
تکلیف ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ رمضان چه می‌شود؟
گفتگوی صریح قبرس بر سر آینده پایگاه‌های نظامی انگلیس
شعله‌ور شدن قیمت نفت / از نفت 101 دلاری ایران تا نفت 153 دلاری عمان
آمار رسانه صهیونیستی از موشک‌های خوشه‌ای ایران
آیا میادین میوه و تره‌بار در نوروز باز هستند؟
تلویزیون چه برنامه هایی برای نوروز 1405 دارد؟
قدردانی وزیر کشور از خانواده حافظان امنیت و امدادگران
هشدار قرارگاه خاتم : حمله دوباره به زیرساخت‌های انرژی پاسخ شدیدتری خواهد داشت
توییت ترامپ، نماد بن بست راهبردی آمریکا در جنگ
تحلیل زیدآبادی از تغییر موضع معترضان ایرانی با جنگ متوحشانه آمریکا
سرشبکه سلطنت‌طلب دستگیر شد
نا امیدی ترامپ از اروپایی‌ها در جنگ با ایران
تازه ترین آمار از میزان آسیب‌‌ها به خانه‌ها و ادارات در 18 استان
سقوط آزاد طلا / آینده طلا و هشدار فدرال رزرو درباره تاثیر جنگ ایران بر اقتصاد
تهدید پهپادهای ناشناس علیه مقامات دولت ترامپ
استعفای رئیس مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا کار دستش داد
خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی
قیمت خودرو امروز 28 اسفند 1404 / بازار خودروهای مونتاژی از نفس افتاد + جدول
آمار شهدا و مجروحان حمله موشکی شب گذشته به میناب
پایان سال با دلار 137 هزار تومانی
ادامه حملات آمریکا-اسرائیل به ایران/ جنایت جدید آمریکا و اسرائیل در تهران
دفاع علمای ترکمن‌صحرا از ایستادگی ایران علیه کفر
طرح تازه مجلس برای اخذ عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز
سامانه‌های پیامکی رژیم صهیونیستی هک شد
وزارت دفاع: به طور قطع دشمنان تقاص این جنایات تروریستی را پس خواهند داد
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار در نوروز
عراقچی: آمریکایی ها اسرائیل و همراهانش را مسئول وضع اقتصادی خود بدانند
نخست وزیر هلند : هرگونه مأموریت احتمالی در تنگه هرمز ناممکن است
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه کویت
دروغ ترامپ درباره حمله به تأسیسات گازی ایران لو رفت
پوتین: یاد و خاطره لاریجانی در دل‌های ما باقی خواهد ماند
نرخ حق بیمه شخص ثالث برای سال 1405 چقدر است؟
تداوم حملات موشکی به اسرائیل / انتقال صدها صهیونیست مجروح به بیمارستان
ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال؛ هشدارهای پلیس راه البرز به رانندگان
چرا گلوگاه استراتژیک هرمز تعیین‌کننده نتیجه جنگ است؟
اولین شکاف میان کنگره و ترامپ بر سر بودجه جنگ با ایران
فیلم واقعی یا هوش مصنوعی ؟
انتقاد عراقچی از سکوت و انفعال ماکرون
عراقچی : شهروندان آمریکایی نتانیاهو را مسئول مالیات هنگفت خود بدانند
واریز حقوق اسفند برای همه بازنشستگان
جزئیات انهدام 2 پهپاد پیشرفته در آسمان تهران و کرج
دستگیری 41 جاسوس در البرز
تحلیل نخبگانی از فرسایش حقوق بین‌الملل توسط آمریکا
دردسرهای گران شدن سوخت برای مردم بلژیک و هلند
ساختمان گمرک بندر انزلی در حمله آمریکا چقدر آسیب دید؟