×
ورزشی
شناسه خبر : 248528
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 16:28
همکارِ جدید امیر قلعه‌نویی کیست؟

همکارِ جدید امیر قلعه‌نویی کیست؟

فدراسیون فوتبال با یک گزینه ایتالیایی برای همکاری با امیر قلعه‌نویی مذاکره کرده و طرفین به توافقاتی نیز رسیده‌اند. نام این مربی، سالواتوره فوتی است. کسی که در دوران فوتبال خود، آنچنان که باید موفق نبود اما در مربیگری پله‌های ترقی را یکی یکی طی و در سری آ ایتالیا نیز به عنوان دستیار فعالیت کرده است.

نورنیوز-گروه ورزشی: فوتی اکنون مربی آزاد است و در ۳۷ سالگی با پیشنهاد مربیگری در تیم ملی ایران روبه‌رو شده. او که در رم، سابقه همکاری با سردار آزمون را در کارنامه دارد، احتمالاً بعد از مشورت با این بازیکن و توافق با فدراسیون فوتبال، به کادرفنی امیر قلعه‌نویی اضافه خواهد شد تا تیم ملی، حداقل روی نیمکت کمی تقویت شود.  

در هفته‌ها و ماه‌های اخیر، کادرفنی تیم ملی ایران بارها مورد انتقاد قرار گرفته و رسانه‌ها و پیشکسوتان به دفعات از ضعفِ دستیاران امیر قلعه‌نویی نوشته و یا سخن گفته‌اند. این نقدها در تورنمنت کافا و با توجه به نتایج تیم ملی ایران، بیشتر و جدی‌تر شد؛ تا جایی که مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال نیز در گفت‌وگوهای خود با رسانه‌ها تأکید کرد که کادرفنی امیر قلعه‌نویی باید تقویت شود.

در همین راستا، گویا فدراسیون فوتبال با یک گزینه ایتالیایی برای همکاری با امیر قلعه‌نویی مذاکره کرده و طرفین به توافقاتی نیز رسیده‌اند. نام این مربی، سالواتوره فوتی است. کسی که در دوران فوتبال خود، آنچنان که باید موفق نبود اما در مربیگری پله‌های ترقی را یکی یکی طی و در سری آ ایتالیا نیز به عنوان دستیار فعالیت کرده است.

فوتی فوتبال خود را از سامپدوریا آغاز کرد؛ آن‌هم در شرایطی که قرار بود کارمند بانک باشد تا یک فوتبالیست. او به عنوان مهاجم، ۱۵ بازی در سری آ انجام داد و یک گل به ثمر رساند. با این حال خیلی زود به سری ب منتقل شد و اغلب سال‌های کوتاهِ دوران بازی خود را در سطح دوم فوتبال باشگاهی در ایتالیا سپری کرد.

او در سری ب، ۱۰۴ بازی انجام داد و ۱۶ گل به ثمر رساند. با این حال مصدومیتِ کمر باعث شد تا فوتی تحت عمل جراحی قرار بگیرد؛ یک جراحی ناموفق که باعث شد این مهاجم دیگر نتواند فوتبال حرفه‌ای را دنبال کند. حتی در خبرها آمده که دردِ کمرِ فوتی به حدی بود که او حتی نمی‌توانست به دخترِ کوچکِ خود بازی کند. فوتی به همین دلیل از پزشکان نیز شکایت کرد و پرونده‌ی این جراحی را به دادگاه کشاند.

بعد از مدتی و به درخواست زامبروتا- مدافع کناری و اسبق تیم ملی ایتالیا- فوتی به لیگ دو سوئیس رفت اما مصدومیت اجازه نداد تا بتواند در رقابت‌های رسمی شرکت کند. بنابراین او در ۲۷ سالگی کفش‌ها را آویخت و سراغ مربیگری رفت.

سالواتوره فوتی در سال‌های پایانی دوران فوتبالِ خود، مدرک B مربیگری را از یوفا گرفت و سپس در سامپدوریا، دستیارِ مارکو جیامپائولو شد. او حدافاصل سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ در سامپدوریا حضور داشت و سپس برای مقطعی کوتاه، همراه با جیامپائولو به میلان رفت و در کادرفنی این تیم مشهور حضور داشت.

از سال ۲۰۲۱-۲۰۲۰، فوتی باز هم جیامپائولو را همراهی کرد؛ این بار در سری آ و روی نیمکت تورینو. بعد از جدایی ژوائو ساکرامنتو از رم، مورینیو تصمیم گرفت تا فوتی را به کادرفنی جالوروسی اضافه کند. از اینجا به بعد بود که سالواتوره فوتی همکاری خود را مورینیو آغاز کرد.

فوتی از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ در رم حضور داشت؛ در اوسطِ فعالیت او در پایتخت ایتالیا، مورینیو برای مدتی محروم شد و نمی‌توانست روی نیمکت بنشیند. آقای خاص به فوتی اطمینان کرد و از او خواست تیم را در کنارِ زمین هدایت کند. نتیجه‌ی عملکرد فوتی، فوق‌العاده بود. او در ۶ بازی بدون شکست ماند؛ اینترمیلان و آتالانتا را شکست داد و مقابل میلان به تساوی ۲ بر ۲ رسید.

بعد از پایان همکاری با رم، مورینیو به سوپرلیگ ترکیه رفت تا روی نیمکت فنرباغچه بنشیند. از کادرفنی رم، این سالواتوره فوتی بود که با پیشنهاد همکاری با مورینیو مواجه شد. به همین دلیل به استانبول رفت و در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴، با آقای خاص در فنرباغچه همکاری کرد.

عجیب اینکه مورینیو، فوتی را همراه خود به لیسبون نبُرد تا در هدایت بنفیکا کمک‌حالش باشد. به همین دلیل، فوتی اکنون مربی آزاد است و در ۳۷ سالگی با پیشنهاد مربیگری در تیم ملی ایران روبه‌رو شده. او که در رم، سابقه همکاری با سردار آزمون را در کارنامه دارد، احتمالاً بعد از مشورت با این بازیکن و توافق با فدراسیون فوتبال، به کادرفنی امیر قلعه‌نویی اضافه خواهد شد تا تیم ملی، حداقل روی نیمکت کمی تقویت شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
بارش باران و رعد و برق در 18 استان
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ در هتل واشنگتن هیلتون+ فیلم تیراندازی
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد