×
بین الملل
شناسه خبر : 248521
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 15:43
افزایش شهدای غزه به بیش از 66 هزار نفر

افزایش شهدای غزه به بیش از 66 هزار نفر

به گزارش وزارت بهداشت غزه، در شبانه‌روز گذشته بیش از 231 نفر شهید یا مجروح شده‌اند. این در حالی است که آمار کلی شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه به 66٬148 نفر رسیده است.

نور نیوز-گروه بین الملل : وزارت بهداشت غزه در گزارش روزانه خود اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ شهید و ۱۸۰ مجروح به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این وزارتخانه تاکید کرده است که هنوز تعداد زیادی از قربانیان در زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و تیم‌های امداد و نجات و دفاع مدنی تاکنون قادر به دسترسی به آن‌ها نبوده‌اند.

طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، با احتساب آمار جدید، شمار شهدای کلی حملات این رژیم از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۶ هزار و ۱۴۸ شهید و ۱۶۸ هزار و ۷۱۶ مجروح رسیده است.

این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ که رژیم اشغالگر آتش‌بس را نقض کرد، تاکنون نیز ۱۳ هزار و ۲۸۰ نفر شهید و ۵۶ هزار و ۶۷۵ نفر زخمی شده‌اند.

در بخش شهدای موسوم به «لقمه نان» (افرادی که در صف دریافت غذا یا کمک‌های انسانی بودند) نیز طی ۲۴ ساعت گذشته چهار نفر شهید و ۵۷ نفر زخمی شده‌اند و مجموع شهدای این بخش که به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند به ۲۵۸۰ نفر و شمار مجروحان نیز به بیش از ۱۸ هزار و ۹۳۰ نفر رسیده است. 

وزارت بهداشت و بیمارستان‌های غزه هشدار داده‌اند که مرگ و میر ناشی از گرسنگی و سوءتغذیه همچنان ادامه دارد و بیشتر قربانیان کودکان هستند، در حالی که کمبود شدید مواد غذایی و دارو بحران انسانی در این منطقه را تشدید کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به‌ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود.

این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند.

ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند. نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.


اخبار مرتبط
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 23:09
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
در پی شهادت دو خبرنگار فلسطینی دیگر در غزه، تعداد شهدای خبرنگار در نوار غزه به 254 تن افزایش یافته است.
رئیس جمهور کلمبیا: ترامپ در نسل کشی غزه همدست است
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 09:34
رئیس جمهور کلمبیا: ترامپ در نسل کشی غزه همدست است
رئیس جمهوری کلمبیا در انتقاد از سیاست های ترامپ اعلام کرد که او در نسل کشی غزه همدست است و سزاوار مکانی جز زندان نیست.
گرتا تونبرگ: هدف ما پایان محاصره غزه است نه فقط  کمک رسانی
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 22:03
گرتا تونبرگ: هدف ما پایان محاصره غزه است نه فقط کمک رسانی
گرتا تونبرگ، فعال سوئدی حوزه محیط‌زیست و از شرکت‌کنندگان در ناوگان جهانی صمود که به سوی غزه حرکت می‌کند، در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» اعلام کرد که هدف این ماموریت رساندن کمک‌های بشردوستانه به ملت فلسطین در غزه است و نه صرفاً عبور کمک‌ها از محاصره.
شمار شهدای غزه به 65 هزار و 427 نفر رسید
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 15:54
شمار شهدای غزه به 65 هزار و 427 نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد که از آغاز این حملات در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) 65 هزار و 427 شهروند فلسطینی به شهادت رسیده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از موسوی گرمارودی
نتایج هفته هفتم لیگ برتر/ استقلال خوزستان تسمه تراکتور را پاره کرد؛گل‌گهر رنگ برد دید
استقلال 1 - پیکان0 / استقلال با عبور از پیکان به آسیا رفت
کلینتون: ترامپ درباره همه چیز دروغ می‌گوید
سپاه: پهپاد دریایی آمریکا در هرمز هدف قرار گرفت
گام جدید دولت برای تأمین مالی بنگاه‌ها
قالیباف: ابزارهای آمریکا حریف قیمت نفت نیستند
موج مخالفت با اینفانتینو به فرانسه رسید
خروج نیروهای آمریکایی از اقلیم کردستان آغاز شد
پل گمشده بروجرد از زیر خاک نمایان شد
همتی: فشار اقتصادی آمریکا به ایران، خطای محاسباتی است
یحیی سریع: یمن یک تشکیلات رزمی سعودی را در تعز هدف قرار داد
المخا به دست نیروهای یمنی افتاد
چین و روسیه مقابل فشار ضدایرانی ایستادند
لندن 2 نفر را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرد
ناتو: مین‌روبی هرمز به ما مربوط نیست
قوانین جدید مهریه؛وصول، تقسیط و توقیف اموال چگونه انجام می‌شود؟
از هشدار 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ امارات در کدام سوی میدان ایستاده است؟
مقام سابق کاخ سفید: شاهد زوال عقل ترامپ هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره ایران؛ نشست بی‌نتیجه دیگری درباره کمیته 1737
نورویدئو | وقتی اسرائیل برای پیروزی، میدان نبرد را کوچک می‌کند
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام
دام پلیس برای قاتل شوهرخواهر در شیراز
یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
پاداش پایان خدمت فرهنگیان؛ وعده واریز بازنشستگان 1403 و 1404
برگ جدید جنایت رژیم صهیونیستی؛ 23 مورد استفاده اسرائیل از فسفر سفید در لبنان
رویترز: جنگ ترامپ با ایران به «جنگ ابدی» تبدیل می‌شود؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ 3 استان در خطر سیلاب و رعدوبرق
قرعه‌کشی فوتبال ساحلی جام ملت‌های آسیا ؛ ایران حریفانش را شناخت
برنامه خاموشی برق البرز فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
خاموشی برق کرمان فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
مدودف: در صورت تهدید حیاتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد
برق این مناطق فارس جمعه 20 شهریور قطع می‌شود؛ زمان‌بندی خاموشی
گاردین: ترامپ درباره 11 سپتامبر 6 دروغ شاخدار گفته است
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 20 شهریور؛ موج گرانی در راه است؟
الجزایر روابط دیپلماتیک با امارات را قطع کرد
افزایش دما، معادله تازه امنیت و اقتصاد جهان
سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه جدیدی قرار دارد
نماینده پوتین: جنگ‌افروزان اروپا از توافق روسیه و آمریکا می‌ترسند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/ ترامپ از پایان جنگ گفت، نفت از 105 دلار عبور کرد
پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های متقابل مذاکره می‌کنند
نیکزاد: دشمنان تصور می‌کردند تهران را سه‌روزه می‌گیرند، اما ایران را نشناختند
جاده چالوس جمعه یک‌طرفه می‌شود؛ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
میزان خسارت های طوفان و سیل در مازندران اعلام شد؛ 750 واحد مسکونی آسیب دید
آخرین قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ اونس طلا از 4400 دلار عبور کرد
کارمزد جدید بانک‌ها اعلام شد؛ هزینه دسته‌چک، چک برگشتی و گواهی تمکن چقدر شد؟
لغو 4 بازی هفته هفتم لیگ برتر؛ پرسپولیس و سپاهان بازی ندارند
عوارض 10 درصدی کرایه حمل مایعات نفتی و گازی متوقف شد
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»