×
بین الملل
شناسه خبر : 248521
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 15:43
افزایش شهدای غزه به بیش از 66 هزار نفر

افزایش شهدای غزه به بیش از 66 هزار نفر

به گزارش وزارت بهداشت غزه، در شبانه‌روز گذشته بیش از 231 نفر شهید یا مجروح شده‌اند. این در حالی است که آمار کلی شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه به 66٬148 نفر رسیده است.

نور نیوز-گروه بین الملل : وزارت بهداشت غزه در گزارش روزانه خود اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ شهید و ۱۸۰ مجروح به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این وزارتخانه تاکید کرده است که هنوز تعداد زیادی از قربانیان در زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و تیم‌های امداد و نجات و دفاع مدنی تاکنون قادر به دسترسی به آن‌ها نبوده‌اند.

طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، با احتساب آمار جدید، شمار شهدای کلی حملات این رژیم از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۶ هزار و ۱۴۸ شهید و ۱۶۸ هزار و ۷۱۶ مجروح رسیده است.

این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ که رژیم اشغالگر آتش‌بس را نقض کرد، تاکنون نیز ۱۳ هزار و ۲۸۰ نفر شهید و ۵۶ هزار و ۶۷۵ نفر زخمی شده‌اند.

در بخش شهدای موسوم به «لقمه نان» (افرادی که در صف دریافت غذا یا کمک‌های انسانی بودند) نیز طی ۲۴ ساعت گذشته چهار نفر شهید و ۵۷ نفر زخمی شده‌اند و مجموع شهدای این بخش که به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند به ۲۵۸۰ نفر و شمار مجروحان نیز به بیش از ۱۸ هزار و ۹۳۰ نفر رسیده است. 

وزارت بهداشت و بیمارستان‌های غزه هشدار داده‌اند که مرگ و میر ناشی از گرسنگی و سوءتغذیه همچنان ادامه دارد و بیشتر قربانیان کودکان هستند، در حالی که کمبود شدید مواد غذایی و دارو بحران انسانی در این منطقه را تشدید کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به‌ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود.

این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند.

ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند. نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.


اخبار مرتبط
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 23:09
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
در پی شهادت دو خبرنگار فلسطینی دیگر در غزه، تعداد شهدای خبرنگار در نوار غزه به 254 تن افزایش یافته است.
رئیس جمهور کلمبیا: ترامپ در نسل کشی غزه همدست است
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 09:34
رئیس جمهور کلمبیا: ترامپ در نسل کشی غزه همدست است
رئیس جمهوری کلمبیا در انتقاد از سیاست های ترامپ اعلام کرد که او در نسل کشی غزه همدست است و سزاوار مکانی جز زندان نیست.
گرتا تونبرگ: هدف ما پایان محاصره غزه است نه فقط  کمک رسانی
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 22:03
گرتا تونبرگ: هدف ما پایان محاصره غزه است نه فقط کمک رسانی
گرتا تونبرگ، فعال سوئدی حوزه محیط‌زیست و از شرکت‌کنندگان در ناوگان جهانی صمود که به سوی غزه حرکت می‌کند، در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» اعلام کرد که هدف این ماموریت رساندن کمک‌های بشردوستانه به ملت فلسطین در غزه است و نه صرفاً عبور کمک‌ها از محاصره.
شمار شهدای غزه به 65 هزار و 427 نفر رسید
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 15:54
شمار شهدای غزه به 65 هزار و 427 نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد که از آغاز این حملات در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) 65 هزار و 427 شهروند فلسطینی به شهادت رسیده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند