×
سیاسی
شناسه خبر : 248510
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 14:41
قائم پناه: آمادگی کامل برای دفاع از تمامیت ارضی داریم

قائم پناه: آمادگی کامل برای دفاع از تمامیت ارضی داریم

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با بیان این‌که «در صورت وقوع مجدد جنگ کاملاً آمادگی داریم»، تاکید کرد: ان‌شالله جنگ اتفاق نخواهد افتاد و بعید می‌دانم دشمن اشتباه خود را تکرار کند.

نورنیوز - گروه سیاسی:‌سه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف سخنرانی رئیس‌جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: در این سخنرانی بر مظلومیت ایران و حمله ددمنشانه اسرائیل که منجر به کشتن مردم بی‌گناه ایران شد اعلام موضع انجام گرفت تا این مظلومیت به گوش جهانیان برسد.


خواسته‌های آمریکا و اروپا در چارچوب منافع ملی ما نبود

وی افزود: همچنین در این سخنان موضع عزتمندانه ایران در مقابل قدرت‌های جهانی هم اعلام شد. این اصلی‌ترین هدف سفر رئیس‌جمهوری به نیویورک بود تا دیدگاه‌های نظام جمهوری اسلامی را بیان کند و به نمایندگی از گفتمان ملی این کار را انجام دهد که با موفقیت انجام شد.

معاون رئیس‌جمهوری یادآور شد: در زمینه مذاکرات طبیعی است که ما در چارچوب منافع ملی توافق می‌کنیم و چون خواسته‌های آنان چه آمریکا و چه اروپا در چارچوب منافع ملی ما نبود، نباید توافق می‌کردیم.

دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد

قائم‌پناه در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات برخی نمایندگان مجلس در زمینه اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران به دلیل فعال‌شدن اسنپ‌بک، تصریح کرد: دولت در چارچوب منافع ملی و راهبرد سیاست خارجی‌ که در شورای عالی امنیت ملی تدوین می‌شود و به تأیید رهبری انقلاب می‌رسد، عمل می‌کند.

وی یادآور شد: هرکسی چه از نمایندگان مجلس و چه افرادی خارج از دولت و حاکمیت می‌توانند با رعایت منافع ملی اظهار نظر کنند اما رویکرد دولت در زمینه سیاست خارجی همان روندی است که توضیح دادم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری تصریح کرد: چنین تصمیمی در دولت مطرح نشده است.

قائم‌پناه همچنین با بیان این‌که «هرچه مجلس کمتر در امور اجرایی مداخله کند دولت بیشتر می‌تواند به کار اصلی خود مشغول باشد»، اظهار کرد: مجلس هم  چارچوب‌های قانونی خودش را دارد و نظرهای خودش را اظهار می‌کند. ما نمی‌توانیم برای مجلس تعیین تکلیف کنیم. امیدوارم این هماهنگی بیشتر باشد. البته در جلسات سران قوا رئیس مجلس و نیز بیشتر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند.


 


در صورت وقوع جنگ دوباره آمادگی کاملی داریم

وی با بیان این‌که «در صورت وقوع جنگ دوباره آمادگی کاملی داریم»، تاکید کرد: نیروهای نظامی و دولت آمادگی کامل برای دفاع از تمامیت ارضی ایران دارند و باکی از دشمن نداریم‌. مردم در جنگ ۱۲ روزه همبستگی کاملی داشتند و کماکان نیز انسجام فکری و وحدت خود را حفظ می‌کنند. ان‌شالله جنگ اتفاق نخواهد افتاد. بعید می‌دانم دشمن اشتباه خود را تکرار کند.


 


اخبار مرتبط
قائم‌پناه: منافع مردم را وجه‌المصالحه نمی‌کنیم
شنبه 1404/08/24 ساعت 15:57
قائم‌پناه: منافع مردم را وجه‌المصالحه نمی‌کنیم
معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت آقای پزشکیان برای جلب همراهی گفت‌وگو می‌کند اما منافع مردم را وجه‌المصالحه نمی‌کند، اظهار داشت: وفاق از نظر دولت چهاردهم «سکوت در برابر مطالبه مردم» نیست؛ برعکس، راهی است تا تصمیمات مهم- از رفع فیلتر تا اصلاح ساختار بودجه و پرداخت- با کم‌ترین اصطکاک و بیشترین دوام اجرا شود.
معاون رئیس‌جمهور: تلاش ما این است که رفع فیلترینگ را اجرا کنیم
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 13:30
معاون رئیس‌جمهور: تلاش ما این است که رفع فیلترینگ را اجرا کنیم
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با هشدار نسبت به بحران آب در تهران تأکید کرد 80 درصد منابع آبی کشور در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و اصلاح الگوی کشت در اولویت دولت است. او همچنین گفت بخش‌هایی از برنامه هفتم توسعه که قابلیت اجرا ندارند برای بازنگری به مجلس ارائه خواهد شد.
سعیدی: ایران برای پاسخ قاطع به خطای احتمالی دشمن آمادگی کامل دارد
جمعه 1404/07/11 ساعت 17:22
سعیدی: ایران برای پاسخ قاطع به خطای احتمالی دشمن آمادگی کامل دارد
رئیس دفتر عقیدتی‌ - سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: اگر دشمن مرتکب خطای دیگری شود، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای ایستادگی محکم در برابر آن را خواهند داشت.
سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت 4 صبح بود
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 22:29
سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت 4 صبح بود
سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه دو روز قبل از آغاز جنگ 12 روزه فرماندهان اطلاعاتی به برآورد جنگ تا حداکثر 48 ساعت آینده می‌رسند، تصریح کرد: وقتی ساعت 3 تا 3 و 30 دقیقه بامداد فرماندهان ایران هدف قرار گرفتند، ساعت 4 بامداد پهپادهای ما شلیک شدند اما برای طرح‌ریزی کامل‌تر عملیات موشکی ما با یک فاصله عمل کردیم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معمای نیکلاس
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد
حذف ارز ترجیحی بدون برنامه، تورم شدید به‌دنبال دارد
نایب‌قهرمانی جوانان ایران با رکورد تاریخی 262 مدال
منتظر دریافت اطلاعات از مسوولان و منابع ذیربط هستیم
تابستان 1404؛ تورم بالا رفت، نفت ارزان شد
واکنش بقایی به تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار کودکان با فناوری آمریکایی
تراکم جمعیت دانش‌آموزی کلاس‌های تهران 31.2 نفر
تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی لار زاهدان + واکنش امام جمعه اهل سنت دادکان
نابغه ایرانی پدیده سال کشتی فرنگی جهان شد
مرگ تلخ دختر بچه اهوازی با گلوله سرگردان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه23 آذر 1404+ جدول
تعداد تولدها در کشور به زیر یک میلیون نفر رسید
آیین رونمایی و بررسی کتاب «مسئله‌شناسی فرهنگی به روایت جریان مجدّد»
شکایت وزیر میراث فرهنگی از نمانیده مجلس
نتایج آزمون وکالت سال 1404 کانون وکلای دادگستری اعلام شد
علت فوت ستاره والیبال ایران مشخص شد + آخرین پیگیری‌های حقوقی از قطر تا تهران
اقتصاد ما و ورشکستگی اقتصاد کلان
هزینه سبد معیشت کارگران 33میلیون تومان شد
حمله پهپادی به تأسیسات سازمان ملل در سودان
سوریه؛ شکست پروژه‌ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای 5 استان
استادِ خواندن
نزاع و درگیری خونین بر سر معامله ملک
گفتاورد سند امنیتی ملی آمریکا
2 کشته در جریان تیراندازی در یک دانشگاه آمریکا
اعتراضات سراسری در ونزوئلا علیه اقدامات آمریکا در منطقه کارائیب
امشب آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد
مداردیپلماسی | دیپلماسی همسایگی؛از سفر تا معنا
زمان واریز کالابرگ دهک‌های بعدی اعلام شد
قدیمی ترین سینمای تهران در آتش سوخت
امتناع رئیس جمهور مصر از دیدار با نتانیاهو
هوای تهران در وضعیت مطلوب
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه23 آذر 1404+ وضعیت استانها
چین سیستم هوش مصنوعی گسترده ملی را فعال کرد
دزفول عضو مجمع شهرداران آسیایی شد
نشستن اشتباه، علت کمر درد
وقتی چت بات ها جای مشاور برای نوجوانان را می گیرد
آیا مصرف داروهای ضدافسردگی برای رشد مغز نوزاد مضر است؟
در هوای آلوده، تنگی نفس را جدی بگیرید
مجروح شدن 2 سرباز صهیونیست در جنوب غزه
حماس: رژیم اشغالگر عامدانه به‌دنبال شکست آتش‌بس در غزه است
اعتصاب سراسری در ایتالیا؛ ، حمل‌ونقل عمومی متوقف شد
پایان مأموریت یونامی آغازگر فصل جدیدی در روابط با سازمان ملل
تأکید وزیر علوم بر اختصاص سهم قانونی پژوهش از تولید ناخالص ملی
محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری از سوی آلمان
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است
افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد
سردرگمی در دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
X
آگهی تبلیغاتی