×
اقتصادی
شناسه خبر : 248502
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 14:12
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 9 مهر + جدول

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 9 مهر + جدول

قیمت طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه 9 مهر 1404 با تأثیر از رشد نرخ دلار و اونس جهانی، رکورد جدیدی ثبت کرد و تمام قطعات سکه با افزایش قیمت معامله شدند.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ همراه با سقف‌شکنی اونس جهانی طلا و رشد قیمت دلار، در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات بالا رفت و سکه بهار آزادی پیشتاز شد؛ حباب سکه اما ناتراز شد و برخی از قطعات افزایشی و برخی دیگر کاهشی شدند. گفتنی‌ست دلار امروز در روند افزایشی قرار گرفته و در نیمه کانال 114 هزار تومانی معامله می‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت طلا با رشد روزانه ۱۷۰ هزار تومانی، دو کانال بالاتر پرید و به این ترتیب، طلای ۱۸ عیار به ارتفاع ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی رسید. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت و سکه امامی در نیمه کانال 115 میلیونی قرار گرفت.

به‌نظر می‌رسد، افزایش ریسک‌های سیاسی در کنار جهش قابل توجه اونس طلای جهانی، روند بازارهای مالی را هیجانی و قیمت‌ها را در این بازار افزایشی کرده است. به این ترتیب، قیمت طلا و سکه تحت تاثیر رشد قیمت دلار و رکوردزنی اونس جهانی طلا، سقف‌شکنی کرده و روند صعودی دارد.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۴۰ دلاری، با رقم ۳۸۹۴ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز رشد کرده و در لحظه تنظیم این گزارش، روی رقم ۱۱۴ هزار و ۵۴۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره ۳۵۰۰ تومان افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۷۶ سنت افزایش،‌ روی رقم ۴۷ دلار و ۳۸ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با سه هزار و ۵۷۰ تومان افزایش، گرمی ۱۹۸ هزار و ۷۴۰ تومان به فروش رسید.

سکه بهار آزادی ۲ میلیون تومان گران شد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات افزایش یافته و سکه بهار آزادی پیشتاز بازار شده است. قیمت سکه امامی با یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۱۵ میلیون تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با افزایش دو میلیون تومانی، با رقم ۱۰۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین قیمت نیم سکه با ۸۰۰ هزار تومان و ربع سکه با ۶۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۳۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۷ میلیون و ۳۰۰ تومان به ثبت رسیده است.

حباب سکه ناتراز شد

حباب سکه امروز در برخی از قطعات افزایشی و در برخی دیگر کاهشی است؛ حباب سکه امامی ۸۰۲ هزار تومان، نیم سکه ۱۷۳ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۱۸ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب  سکه بهار آزادی ۲۴۴ هزار تومان و حباب ربع سکه ۶۰ هزار تومان افزایش داشت.

مثقال طلا در قله ۴۷ میلیونی نشست

بازار طلا امروز در روند افزایشی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۷۷۹ هزار تومان افزایش، روی رقم ۴۷ میلیون و ۱۱ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۱۷۸ هزار تومان، با رقم ۱۰ میلیون و ۸۵۲ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۱۷۲ هزار و ۸۹۱ تومان افزایش، با رقم ۱۰ میلیون و ۷۰۴ هزار و ۶۵۲ تومان به ثبت رسیده است.

x9
 


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 مهر + جدول
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 12:26
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 مهر + جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 10 مهر با روندی افزایشی آغاز شد. براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت طلا 18 عیار امروز پنج شنبه 10 مهر، 10 میلیون و 977 هزار تومان اعلام شد. قیمت طلا 24 عیار نیز امروز پنج شنبه 10 مهر، 14 میلیون و 634 هزار تومان بود.
جزئیات حراج سکه طلا و نحوه تحویل + لینک سایت
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 21:55
جزئیات حراج سکه طلا و نحوه تحویل + لینک سایت
در هشتاد و ششمین مرحله حراج سکه، بانک مرکزی 42 هزار و 540 قطعه سکه طلا به بازار عرضه کرد. این اقدام با هدف مدیریت بازار، مهار هیجانات و اجرای سیاست‌های تنظیم بازار انجام شده است.
نوسانات قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 8 مهر + جدول
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 14:15
نوسانات قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 8 مهر + جدول
بازار طلا و سکه امروز سه‌شنبه 8 مهر 1404 در پی نوسانات دلار و تقاضای بازار نوسانی شد. قیمت سکه و طلا در برخی قطعات افزایش و در برخی دیگر کاهش یافته است. دلار نیز به کانال 113 هزار تومان رسید، در حالی که اونس جهانی طلا کاهش یافت و بر قیمت‌های داخلی تأثیر گذاشت.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 8 مهر 1404
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 12:44
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 8 مهر 1404
قیمت دلار در 8 مهر 1404 با افزایش قابل توجه به 113 هزار و 50 تومان رسید. فعالان بازار علت این جهش را به شدت گرفتن نااطمینانی‌های سیاسی و افزایش تقاضا برای ارزهای امن می‌دانند.
نظرات

آخرین اخبار
پایان تعطیلات اجباری بازار سهام + زمان بازگشایی
فشار بی‌سابقه سیاسی بر کاخ سفید همزمان با جهش قیمت بنزین
«هرمز سیف» وارد میدان شد/ مدیریت هوشمند قدیمی‌ترین آبراه جهان با بیمه ایرانی
طرح آمریکا برای «نیابتی کردن» جنگ در جزایر ایرانی
تجاوز هوایی به «قانون النهر» قربانی گرفت
تظاهرات ضد جنگ در لندن با محوریت حمایت از ایران
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد+ اعلام مهلت نهایی
وداع تلخ با بازیگر نمایش «فردریک»/ صحنه در سوگ بهناز نازی نشست
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
نفت 150 دلاری کابوس وزیر انرژی آمریکا
وقوع زلزله 4.5 ریشتری حوالی گلوگاه/کانون لرزش کجا بود؟
پایان باشکوه باواریایی‌ها با هت‌تریک یازدهم هری کین
فهرست نهایی تیم ملی/ قلعه‌نویی 30 یوز را انتخاب کرد
تسهیلات میلیاردی برای احیای بازار جنت/ واریز 50 میلیون تومان کمک بلاعوض تا فردا صبح
توافق صلح لبنان با اسرائیل، توافقی جنجالی تر از سال 1983
20 جام، 10 سال، یک پپ!
بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر زیر سایه امنیت
هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز
بحران در عدن، بازداشت‌ در سایه اختلافات امارات و عربستان
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
برگ‌های برنده ایران در صورت ازسرگیری جنگ با آمریکا
سید صولت مرتضوی :در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
اشاره رئیس‌جمهور به کهن‌سال‌ترین موجود زنده آسیا که ریشه در خاک ایران دارد
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
تحلیلگر رمزارز: جنگ با ایران ضعف بازارهای مالی سنتی را آشکار کرد
پرده‌برداری امام جمعه بغداد از یک پرونده قدیمی
روایتی از تخلیه 4 بیمارستان تهران در دوران جنگ
اردوی ترکیه و اعزام به آمریکا زیر ذره‌بین دولت/ فدراسیون منتظر نقد شدن وعده‌ها
کامبک قهرمانانه سلتیک/ جام از چنگ هارتس خارج شد
نورنما | سالروز شهادت باب الحوائج امام جواد (ع) تسلیت باد
سیرجانی‌ها در انتظار فتح جام
طوفان حمایت از فلسطین در نیویورک
تدابیر پلیس راه برای ترافیک شمال؛ از انسداد کندوان تا یک‌طرفه شدن مرزن‌آباد
چایکاران بخوانند؛ نیمی از مطالبات بهاره پرداخت شد
نقوی در دیدار با مؤمنی: پاکستان به دنبال تسهیل گفتگوهاست
نظارت دقیق بر جیب بیماران/ پرونده تخلفات بیمارستانی به تعزیرات می‌رود
نرخ تورم سالانه در سرزمین‌های اشغالی صعودی شد
ترخیص از بخش مراقبت‌های ویژه/ حال عمومی اکبر عبدی رو به بهبود است
تلاش اسلام‌آباد برای نزدیک‌کردن مواضع تهران و واشنگتن
سرمربی سابق استقلال تهران از هدایت تیم جدیدش کنار رفت