×
ورزشی
شناسه خبر : 248473
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 10:06
هادی چوپان در یک قدمی فتح دوباره مسترالمپیا + تابانی در جمع 10 نفر برتر

هادی چوپان در یک قدمی فتح دوباره مسترالمپیا + تابانی در جمع 10 نفر برتر

مرحله مقدماتی دسته اوپن مسترالمپیا بامداد امروز به پایان رسید و هادی چوپان همچون سال های قبل با صعود به فینال جزو مدعیان اصلی قهرمانی قرار گرفت. چوپان در کنار سامسون داوودا، درک لانسفورد و اندرو جک چهار ورزشکاری هستند که بامداد فردا فینال اوپن را برگزار می کنند. بهروز تابانی نیز در اولین تجربه اش روی استیج المپیا در میان 10 نفر برتر قرار گرفت.

نورنیوز- گروه ورزشی: بامداد امروز راند مقدماتی دسته اوپن برگزار شد و مدعیان اصلی قهرمانی از روی چینش داوران مشخص شدند. هادی چوپان در کنار سامسون داوودا، درک لانسفورد و اندرو جک چهار ورزشکاری بودند که در فراخوان نهایی مرحله مقدماتی قرار داشتند و به احتمال فراوان رتبه های اول تا چهارم مسابقات امسال بین این چهار نفر تقسیم خواهد شد. 

هادی چوپان که در کنفرانس مطبوعاتی قبل از شروع رقابت ها حسابی برای رقبایش کری خوانی کرد و گفته بود آن ها باید فقط برای مدال نقره تلاش کنند، با ورژنی آماده و روحیه ای مثال زدنی روی استیج آمد و به فیگور گرفتن در کنار رقبای اصلی اش پرداخت.
بهروز تابانی هم که در فراخوان دوم داوران قرار داشت، امیدوار است بتواند بامداد فردا نیز در فینال دسته اوپن روی استیج برود و برای یک رتبه تک رقمی در سال اول حضورش در دسته اوپن تلاش کند. اما بامداد فردا(یکشنبه) از ساعت 5:30 صبح فینال دسته اوپن برگزار می شود. با اینکه ورزشکاران تلاش می کنند ورژن بهتر و متفاوت تری را در فینال از خود نمایش دهند، اما معمولا در فاصله یک روز اتفاق خاصی رخ نمی دهد و تغییری در رای داوران هم به وجود نمی آید. 

خیلی از کارشناسان هادی چوپان را جزو مدعیان جدی قهرمانی این دوره می دانند و باید دید گرگ پارسی در رقابت با درک لانسفورد و سامسون داوودا دیگر قهرمانان سه سال اخیر مسترالمپیا و البته اندرو جک در نهایت چه نتیجه ای را کسب خواهد کرد.

مسترالمپیای ۲۰۲۵ حال و هوای متفاوتی نسبت به سال های قبلی برای ایرانی ها دارد. علاوه بر‌ اینکه مثل ۵ سال گذشته هادی چوپان در میان مدعیان قهرمانی دسته اوپن حضور دارد و می خواهد قهرمانی سه سال قبل خود را تکرار کند، سه بدنساز ایرانی دیگر هم روی استیج المپیا خواهند رفت. 
در دسته اوپن یک بدنساز ایرانی دیگر از نظر خیلی از کارشناسان می تواند جزو سورپرایزهای اصلی مسترالمپیا ۲۰۲۵ باشد. بهروز تابانی که سه سال با وجود اخذ مجوز مسترالمپیا به دلیل عدم صدور‌ ویزا نتوانسته بود خودش را به آمریکا برساند، امسال در فاصله چند روز مانده به مسترالمپیا بالاخره با شکسته شدن طلسم ویزایش خودش را به لاس وگاس رساند.

همچنین میثم اسکندری در فیزیک کلاسیک و حسین کریمی در فیزیک دو نماینده دیگر ایران روی استیج مسترالمپیا خواهند بود که هم اکنون آماده رقابت هستند. 
در مجموع با حضور‌ چهار ورزشکار ایرانی امسال مسترالمپیا از جذابیت دوچندانی برای ایرانی ها برخوردار است.
پنجشنبه شب هم کنفرانس مطبوعاتی پیش از شروع مسترالمپیا برگزار شد که هادی چوپان و بهروز تابانی به عنوان دو ستاره و مدعی دسته اوپن پرورش اندام در آن حاضر بودند.

بهروز تابانی که اولین حضورش در مسترالمپیا را تجربه می کند، در این کنفرانس گفت: "٢٠ سال برای این رویا جنگیدم و خوشحالم که الان اینجا هستم. قطعا فردا شب همه از ورژنی که من روی استیج می آورم، شوکه خواهند شد."

هادی چوپان نیز که یکی از مدعیان قهرمانی در‌ کنار سامسون داوودا، درک لانسفورد و نیک واکر به شمار می رود، حسابی برای رقبایش کری خوانی کرد: "اینکه همه اینجا آمدند تا ببرند فقط یک خواب است! امسال از هر سال دیگری خطرناک تر‌ هستم. مطمئن باشید آخرین نفری که سکو را ترک می کند، من هستم. بقیه باید برای نقره تلاش کنند."
مسابقه مقدماتی دسته اوپن بامداد شنبه و فینال این دسته که تعیین کننده قهرمان خواهد بود، بامداد یکشنبه برگزار می شود.

زمان مسابقات نمایندگان ایران

هادی چوپان، معروف به گرگ ایرانی که  در مسابقات مستر المپیا 2024 مقام دوم را به دست آورد این روزها مشغول تمرینات سنگین آماده سازی برای شرکت در رقابت های مسترالمپیا 2025 است. این مسابقات از 17 تا 20 مهر در لاس وگاس آمریکا برگزار می شود .

زمان پخش مسابقات مستر المپیا 2025که در شهر لاس وگاس آمریکا برگزار می‌شود، مشخص شد و بهروز تابانی، هادی چوپان، میثم اسکندری و ساسان حیرتی به عنوان بدنسازان ایرانی در این مسابقه حضور دارند. هادی چوپان ساعت 4.30 بامداد شنبه 19 مهر در مرحله مقدماتی به روی استیج می رود. مرحلف فینال نیز ساعت 5.30 بامداد یکشنه 20 مهر برگزار خواهد شد. 

بهروز تابانی با انتشار پیامی در صفحه شخصی‌ خود اعلام کرد که پس از سال‌ها انتظار سرانجام موفق به دریافت ویزای ایالات متحده آمریکا شده و قرار است در مستر المپیای ۲۰۲۵ حضور پیدا کند.

بهروز تابانی با وجود کسب چندباره سهمیه مستر المپیا به دلیل مشکلات صدور ویزا هیچ‌گاه نتوانسته است روی استیج لاس‌وگاس حاضر شود. چهره‌هایی چون لی هینی و لی پریست به‌صراحت از غیبت بهروز تابانی در این رقابت‌ها در دوره‌های گذشته ابراز تأسف کرده‌ بودند.

مستر+المپیا+2025

 

پیش از بهروز تابانی، هادی چوپان، میثم اسکندری و ساسان حیرتی نیز به‌ عنوان بدنسازان ایرانی موفق به کسب مجوز حضور در مستر المپیا ۲۰۲۵ شده بودند. به استثنای هادی چوپان، سایر نام‌های ذکرشده برای اولین‌ بار در مهم‌ترین رقابت‌های بدنسازی جهان شرکت می‌کنند و نام آنها به لیست بدنسازان ایرانی در تاریخ مستر المپیا اضافه می‌شود.

بهروز تابانی یک بدنساز با پتانسیل بالا و کارنامه‌ای درخشان است که خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی در دسته آزاد مردان مطرح کرده است. چالش اصلی او تاکنون، موانع غیرورزشی مانند دریافت ویزا بوده که او را از رقابت در بزرگ‌ترین رویدادها باز داشته است. حضور همزمان او و هادی چوپان در سطح مستر المپیا، می‌تواند آغازگر یک  «عصر طلایی»  برای بدنسازی ایران باشد. هادی چوپان با قهرمانی تاریخی خود یک میراث ماندگار خلق کرده و بهروز تابانی اکنون در مرحله «ساختن میراث» خود است. حضور موفق او در مستر المپیا می‌تواند جایگاه او را در کنار چوپان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بدنسازان تاریخ ایران تثبیت کند و نشان دهد که قله‌های بدنسازی جهان، دیگر هدفی دور از دسترس برای ورزشکاران ایرانی نیست.

 

مستر+المپیا+2025

20 رقیب هادی چوپان 

مستر المپیا 2025 یکی از مهم‌ ترین مسابقات بدنسازی جهان خواهد بود و رقابت داغی میان قهرمانان این رشته پیش‌ بینی می‌شود. بر اساس اطلاعات فعلی، برخی از شرکت‌ کنندگان برجسته که واجد شرایط این دوره هستند شامل سامسون داودا، کریس بامستد، هادی چوپان، و درک لانسفورد میباشند.

هادی چوپان پیش‌تر در سال‌های 2019 و 2021 مدال برنز، در سال 2022 مدال طلا و در سال‌های 2023 و 2024 مدال نقره را کسب کرده است. با توجه به این افتخارات، او به عنوان یکی از پرافتخارترین بدنسازان ایرانی و آسیایی در تاریخ این مسابقات شناخته می‌شود. با وجود این نتایج، انتظار می‌رود که چوپان در سال 2025 نیز برای کسب مقام اول در مستر المپیا رقابت کند و همچنان یکی از مدعیان اصلی به شمار رود.

گرگ ایرانی از انگیزه‌ بالای خود برای حضور در مسترالمپیای ۲۰۲۵ گفته است. او که مشخص نیست قصد دارد در آرنولدکلاسیک همچون سال قبل شرکت کند یا خیر، با وجود اعتقادش به ناداوری در دو سال اخیر مسترالمپیا، همچنان ناامید نشده و برای تکرار قهرمانی سال ۲۰۲۲ نقشه‌ های جدیدی در سر دارد.

 

بهروز+تابانی

 

جایزه نقدی مستر المپیا 2025 چقدر خواهد بود

جایزه نقدی مستر المپیا 2025 هنوز به طور رسمی اعلام نشده است، اما با توجه به افزایش مداوم جوایز در سال‌های اخیر، انتظار می‌رود این مقدار بیشتر از سال 2024 باشد. در مستر المپیا 2024، جایزه کلی حدود 1.6 میلیون دلار بود و نفر اول در بخش اصلی مردان 400 هزار دلار دریافت کرد. معمولاً نفر دوم بین 150 هزار تا 200 هزار دلار و نفر سوم حدود 100 هزار دلار جایزه می‌گیرند.

افزایش جوایز نقدی در سال‌های اخیر به دلیل حمایت‌های بیشتر از اسپانسرها و افزایش فروش بلیت‌ها بوده است، و این روند احتمالاً در سال 2025 نیز ادامه خواهد داشت. به طور کلی، جوایز مستر المپیا یکی از بالاترین‌ها در دنیای بدنسازی است و بدنسازان برای این جایزه رقابت سنگینی خواهند داشت.

 

شدرمرحله مقدماتی اوپن با 20 ورزشکار مدعی رقابت خواهد کرد.یکی از مهمترین رقبای او  است.هادی چوپان، بهروز تابانی، میثم اسکندری و ساسان حیرتی به عنوان بدنسازان ایرانی دراین مسابقه حضور دارند.

کری خوانی چوپان و تابانی برای حریفان

 
 

 

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یوان 2025؛ تثبیت سلطه بر دلار
قیمت دلار و دیگر ارزها امروز شنبه 19 مهر
رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست
1000 مدرسه تهران به انرژی خورشیدی مجهز می‌شوند
رشد چشمگیر صادرات فولاد ایران
تهران تا پایان هفته بارش نخواهد داشت
اختلافات مالی باعث قتل سه برادر شد
عون: حمله به جنوب لبنان چالشی برای ما و جامعه بین المللی است
آغاز ثبت‌نام وام 50 میلیونی برای روستاییان
آغاز طرح جمع‌آوری خودروهای رها شده در تهران
رد پیشنهاد «بی‌شرمانه» آمریکا از سوی بورکینا فاسو
دعوت عجیب مدافع نیمکت‌نشین پرسپولیس به تیم ملی فوتبال
جزئیات اقساط وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
قطر تاکید کرد هیچ پایگاه نظامی را در خاک آمریکا تاسیس نمی‌کند
جهش بورس در آغاز هفته
ایران خودرو: قیمت جدید محصولات بزودی اعلام می‌شود
دفتر شبکه الجزیره در رام الله باردیگر تعطیل شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 19 مهر1404+ جدول
برنده ونزوئلایی جایزه صلح نوبل با ترامپ گفت‌وگو کرد
پیکر سردار شهید محمدهاشم سلطانی بعد 39 سال وارد کشور شد
اسامی برندگان قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران اعلام شد + مهلت واریز وجه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(97) « بندرانزلی»
تهرانی‌ها رکورد کاهش مصرف آب را شکستند
پایان باز ماجرای توله خرس پردیسان
آتش‌بس، پایان بمباران یا آغاز فراموشی جنایات جنگی؟
وزیر امور خارجه فردا به کمیسیون اصل نود مجلس می رود
پایان فرار 10 ساله قاتل نوعروس
3 کشته در سقوط هواپیما در استرالیا
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس با حماس حمایت کرد
ترامپ: آتش‌بس در غزه پابرجا می‌ماند
بارندگی شدید در مکزیک جان 27 نفر را گرفت
پنج وزیر در کمیسیون‌های مجلس به نمایندگان پاسخ می‌دهند
خبر کمبود کتب درسی تکذیب شد
نتایج نهایی کنکور اواسط این هفته اعلام می‌شود
هادی چوپان در یک قدمی فتح دوباره مسترالمپیا + تابانی در جمع 10 نفر برتر
هشدار اردوغان نسبت به بازگشت به فضای نسل‌کشی در غزه
لغو قطعی اعزام فوتسال زنان ایران به بازی‌های کشورهای اسلامی
جنگ غزه و جهش میلیاردی کمک‌ها
یونیسف: 56 هزار کودک در غزه والدین خود را از دست دادند
بورس آمریکا ریخت
سرانجام یوان از دلار سبقت گرفت
هولوکاست غزه پایان می‌یابد؟
مکرون دوباره لکورنو را به نخست‌وزیری فرانسه منصوب کرد
نطق پوتین را چگونه باید فهمید؟
بیانیه مشترک حماس و جهاد اسلامی
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+فیلم
ترامپ: تعرفه 100 درصدی بر صادرات چین اعمال می‌کنم
برنده نوبل ادبیات: تلخ‌کامی محرکی است برای نوشتن
پس از آتش‌بس
صلح منطقه‌ای در پیش است؟
X
آگهی تبلیغاتی