×
بین الملل
شناسه خبر : 248380
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 17:06
لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت

لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت استقرار موشک‌های کروز تاماهاوک در اوکراین، این موضوع هیچ تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر امور خارجه روسیه امروز در حاشیه اجلاس «والدای» در سوچی، ضمن اطمینان از عدم تغییر وضعیت جبهه نبرد در صورت استقرار موشک‌های تاماهاوک در اوکراین، گفت: از روسیه برای پیوستن به نیروهای بین‌المللی ثبات در نوار غزه دعوت نشده است.

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت استقرار موشک‌های کروز تاماهاوک در اوکراین، این موضوع هیچ تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت.

وی در حاشیه بیست‌ودومین نشست سالانه باشگاه بین‌المللی مباحثه «والدای» در سوچی و در جمع خبرنگاران گفت: «من فکر می‌کنم مطرح شدن دوباره این موضوع پیش از هر چیز دیگر، نتیجه اعمال فشار اروپا بر واشنگتن است و واشنگتن می‌خواهد نشان دهد که نظر متحدان خود را نیز  در نظر می‌گیرد. من فکر نمی‌کنم که ما در حال حاضر با یک تصمیم قطعی روبه‌رو باشیم.»

لاوروف تأکید کرد که حتی اگر موشک‌های تاماهاوک در اوکراین مستقر شوند، این وضعیت تغییری در میدان نبرد بوجود نخواهد آورد. به گفته وی، سخنگوی کرملین نیز از قبل کاملاً روشن اعلام کرده که ارسال این نوع موشک‌ها به اوکراین وضعیت عملیات نظامی ویژه را تغییر نخواهد داد.

روسیه به همکاری با نیروهای بین‌المللی در غزه دعوت نشد

 وزیر امور خارجه روسیه همچنین، اعلام کرد که این کشور هیچ دعوتی برای پیوستن به نیروهای بین‌المللی ثبات در نوار غزه با هدف حل‌وفصل درگیری در این منطقه فلسطینی دریافت نکرده است. سرگئی لاوروف در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «در خصوص نیروهای بین‌المللی برای تأمین امنیت، باید بگویم که خیر، هیچ‌کس ما را به آنجا دعوت نکرده و ما اساساً فقط دیروز درباره این طرح شنیدیم.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده در دیدار با برخی رهبران کشورهای عربی و مسلمان در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، طرح جدیدی برای حل‌وفصل درگیری در نوار غزه ارائه کرد. عنصر اصلی این طرح که به مسائل امنیتی مربوط می‌شود، نظریه اعزام یک یگان نظامی متشکل از نیروهای مسلح کشورهای عربی و مسلمان به غزه برای تثبیت اوضاع در این منطقه پس از پایان درگیری است.

دیدگاه لاوروف درباره اجبار هند به قطع خرید نفت روسیه توسط ترامپ

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین ابراز عقیده کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با مجبور کردن هند به قطع خرید نفت از روسیه، در واقع قصد دارد منابع خود را در بازار ترویج کند.

لاوروف در پاسخ به سئوالی درباره علت واقعی فشار ترامپ بر هند برای کنار گذاشتن نفت روسیه گفت: «علت واقعی در این است که رئیس‌جمهور ترامپ اعلام کرده که ایالات متحده باید به‌طور فعال از منافع ملی خود دفاع کند. در همین چارچوب، او چنین ترویج به‌غایت تهاجمی کالاهای خود در بازارهای بین‌المللی نزد شرکا و حذف رقبا ــ در این مورد، فدراسیون روسیه ــ را نیز جزو منافع ملی قرار می‌دهد، آن هم تحت این بهانه که در اوکراین جنگ در جریان است.»

وزیر خارجه روسیه یادآور شد که هند پیش‌تر به این فراخوان‌ها برای متوقف کردن خرید نفت از روسیه واکنش نشان داده است. او افزود: «آن‌ها اصولاً بر اساس این موضع حرکت می‌کنند که اگر ایالات متحده بخواهد چیزی، از جمله نفت، به هند بفروشد، هند آماده است پشت میز مذاکره بنشیند و شرایط را بررسی کند. اما اینکه با کشورهای دیگر، از جمله روسیه، چگونه و به چه صورت تجارت کنند، این موضوع اساساً به روابط روسیه و هند مربوط می‌شود.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به اینکه این موضع هم از سوی نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند و هم از سوی وزیر خارجه این کشور بیان شده، افزود: «من معتقدم که این موضع گیزی بازتاب‌دهنده منافع ملی و شأن ملی دوستان هندی ما است.»

غرب از موقعیت‌ خود در سازوکارهای چندجانبه سوءاستفاده می‌کند

سرگئی لاوروف معتقد است که کشورهای غربی از موقعیت‌های تاریخی و تثبیت‌شده خود در سازوکارهای بین‌المللی چندجانبه برای دستیابی به اهداف خودخواهانه سوءاستفاده می‌کنند.  او در حاشیه نشست باشگاه بین‌المللی مباحثه «والدای» یادآور شد که طرف روسی ابتکار مدیریت جهانی را که شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در نشست اخیر سازمان همکاری شانگهای در تیانجین مطرح کرده بود، مفید و معطوف به اصلاح وضعیتی می‌داند که در آن «سازوکارهای مدیریت جهانی کاملاً تابع غرب شده‌اند».

لاوروف گفت: «در صندوق بین‌المللی پول، آمریکا مانع از تصمیم‌گیری درباره افزایش سهمیه کشورهای جنوب جهانی می‌شود و در بانک جهانی نیز شاهد سوءاستفاده آشکار غرب از موقعیت‌های مسلط خود هستیم.»

وزیر خارجه روسیه یادآور شد که رئیس کمیسیون اروپا اورسولا فون در لاین اخیراً «با افتخار» مدعی شده که 1.5 میلیارد یورو برای بازسازی فلسطین اختصاص داده شده، اما در همان حال، اتحادیه اروپا و بانک جهانی «صدها برابر بیشتر» برای مسلح‌سازی ارتش اوکراین هزینه می‌کنند. لاوروف تأکید کرد: «این جانبداری و این سوءاستفاده از سازوکارهای چندجانبه برای پیشبرد اهداف یکجانبه ژئوپلیتیکی و خودخواهانه ــ این یک فاجعه است.»

به عقیده لاوروف، سازمان جهانی تجارت نیز نیازمند اصلاحات است، زیرا ایالات متحده بیش از چند دهه است که کار نهاد حل اختلافات این سازمان را مسدود کرده است.


اخبار مرتبط
هشدار لوکاشنکو نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 15:54
هشدار لوکاشنکو نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
رئیس جمهوری بلاروس نسبت به برنامه واشنگتن برای ارسال موشک دوربرد «تاماهاوک» به اوکراین هشدار داد و گفت که این اقدام خطر جنگ هسته‌ای را تشدید می‌کند.
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 16:17
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به تصمیم واشنگتن برای ارسال موشک دوربرد «تاماهاوک» به اوکراین هشدار داد که این اقدام برای همه گران تمام خواهد شد.
پسکوف: هیچ سلاح جادویی برای اوکراین وجود ندارد
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 19:00
پسکوف: هیچ سلاح جادویی برای اوکراین وجود ندارد
سخنگوی کرملین با تاکید بر اینکه ارسال موشک‌های دوربرد آمریکا به اوکراین، «پاسخ مناسب» روسیه را به‌دنبال خواهد داشت، گفت هیچ سلاح جادویی برای کی‌یف وجود ندارد.
پروژه اختاپوس از سوی انگلیس و اوکراین علیه روسیه کلید خورد
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 16:47
پروژه اختاپوس از سوی انگلیس و اوکراین علیه روسیه کلید خورد
بریتانیا در همکاری با اوکراین تولید انبوه پهپادهای کم‌هزینه را آغاز کرده و قصد دارد آن‌ها را در قالب «دیوار پهپادی» برای مقابله با روسیه در مرزهای شرقی ناتو مستقر کند.
نظرات

آخرین اخبار
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران