×
بین الملل
شناسه خبر : 248380
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 17:06
لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت

لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت استقرار موشک‌های کروز تاماهاوک در اوکراین، این موضوع هیچ تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر امور خارجه روسیه امروز در حاشیه اجلاس «والدای» در سوچی، ضمن اطمینان از عدم تغییر وضعیت جبهه نبرد در صورت استقرار موشک‌های تاماهاوک در اوکراین، گفت: از روسیه برای پیوستن به نیروهای بین‌المللی ثبات در نوار غزه دعوت نشده است.

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که در صورت استقرار موشک‌های کروز تاماهاوک در اوکراین، این موضوع هیچ تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت.

وی در حاشیه بیست‌ودومین نشست سالانه باشگاه بین‌المللی مباحثه «والدای» در سوچی و در جمع خبرنگاران گفت: «من فکر می‌کنم مطرح شدن دوباره این موضوع پیش از هر چیز دیگر، نتیجه اعمال فشار اروپا بر واشنگتن است و واشنگتن می‌خواهد نشان دهد که نظر متحدان خود را نیز  در نظر می‌گیرد. من فکر نمی‌کنم که ما در حال حاضر با یک تصمیم قطعی روبه‌رو باشیم.»

لاوروف تأکید کرد که حتی اگر موشک‌های تاماهاوک در اوکراین مستقر شوند، این وضعیت تغییری در میدان نبرد بوجود نخواهد آورد. به گفته وی، سخنگوی کرملین نیز از قبل کاملاً روشن اعلام کرده که ارسال این نوع موشک‌ها به اوکراین وضعیت عملیات نظامی ویژه را تغییر نخواهد داد.

روسیه به همکاری با نیروهای بین‌المللی در غزه دعوت نشد

 وزیر امور خارجه روسیه همچنین، اعلام کرد که این کشور هیچ دعوتی برای پیوستن به نیروهای بین‌المللی ثبات در نوار غزه با هدف حل‌وفصل درگیری در این منطقه فلسطینی دریافت نکرده است. سرگئی لاوروف در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «در خصوص نیروهای بین‌المللی برای تأمین امنیت، باید بگویم که خیر، هیچ‌کس ما را به آنجا دعوت نکرده و ما اساساً فقط دیروز درباره این طرح شنیدیم.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده در دیدار با برخی رهبران کشورهای عربی و مسلمان در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، طرح جدیدی برای حل‌وفصل درگیری در نوار غزه ارائه کرد. عنصر اصلی این طرح که به مسائل امنیتی مربوط می‌شود، نظریه اعزام یک یگان نظامی متشکل از نیروهای مسلح کشورهای عربی و مسلمان به غزه برای تثبیت اوضاع در این منطقه پس از پایان درگیری است.

دیدگاه لاوروف درباره اجبار هند به قطع خرید نفت روسیه توسط ترامپ

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین ابراز عقیده کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با مجبور کردن هند به قطع خرید نفت از روسیه، در واقع قصد دارد منابع خود را در بازار ترویج کند.

لاوروف در پاسخ به سئوالی درباره علت واقعی فشار ترامپ بر هند برای کنار گذاشتن نفت روسیه گفت: «علت واقعی در این است که رئیس‌جمهور ترامپ اعلام کرده که ایالات متحده باید به‌طور فعال از منافع ملی خود دفاع کند. در همین چارچوب، او چنین ترویج به‌غایت تهاجمی کالاهای خود در بازارهای بین‌المللی نزد شرکا و حذف رقبا ــ در این مورد، فدراسیون روسیه ــ را نیز جزو منافع ملی قرار می‌دهد، آن هم تحت این بهانه که در اوکراین جنگ در جریان است.»

وزیر خارجه روسیه یادآور شد که هند پیش‌تر به این فراخوان‌ها برای متوقف کردن خرید نفت از روسیه واکنش نشان داده است. او افزود: «آن‌ها اصولاً بر اساس این موضع حرکت می‌کنند که اگر ایالات متحده بخواهد چیزی، از جمله نفت، به هند بفروشد، هند آماده است پشت میز مذاکره بنشیند و شرایط را بررسی کند. اما اینکه با کشورهای دیگر، از جمله روسیه، چگونه و به چه صورت تجارت کنند، این موضوع اساساً به روابط روسیه و هند مربوط می‌شود.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به اینکه این موضع هم از سوی نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند و هم از سوی وزیر خارجه این کشور بیان شده، افزود: «من معتقدم که این موضع گیزی بازتاب‌دهنده منافع ملی و شأن ملی دوستان هندی ما است.»

غرب از موقعیت‌ خود در سازوکارهای چندجانبه سوءاستفاده می‌کند

سرگئی لاوروف معتقد است که کشورهای غربی از موقعیت‌های تاریخی و تثبیت‌شده خود در سازوکارهای بین‌المللی چندجانبه برای دستیابی به اهداف خودخواهانه سوءاستفاده می‌کنند.  او در حاشیه نشست باشگاه بین‌المللی مباحثه «والدای» یادآور شد که طرف روسی ابتکار مدیریت جهانی را که شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در نشست اخیر سازمان همکاری شانگهای در تیانجین مطرح کرده بود، مفید و معطوف به اصلاح وضعیتی می‌داند که در آن «سازوکارهای مدیریت جهانی کاملاً تابع غرب شده‌اند».

لاوروف گفت: «در صندوق بین‌المللی پول، آمریکا مانع از تصمیم‌گیری درباره افزایش سهمیه کشورهای جنوب جهانی می‌شود و در بانک جهانی نیز شاهد سوءاستفاده آشکار غرب از موقعیت‌های مسلط خود هستیم.»

وزیر خارجه روسیه یادآور شد که رئیس کمیسیون اروپا اورسولا فون در لاین اخیراً «با افتخار» مدعی شده که 1.5 میلیارد یورو برای بازسازی فلسطین اختصاص داده شده، اما در همان حال، اتحادیه اروپا و بانک جهانی «صدها برابر بیشتر» برای مسلح‌سازی ارتش اوکراین هزینه می‌کنند. لاوروف تأکید کرد: «این جانبداری و این سوءاستفاده از سازوکارهای چندجانبه برای پیشبرد اهداف یکجانبه ژئوپلیتیکی و خودخواهانه ــ این یک فاجعه است.»

به عقیده لاوروف، سازمان جهانی تجارت نیز نیازمند اصلاحات است، زیرا ایالات متحده بیش از چند دهه است که کار نهاد حل اختلافات این سازمان را مسدود کرده است.


اخبار مرتبط
هشدار لوکاشنکو نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 15:54
هشدار لوکاشنکو نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
رئیس جمهوری بلاروس نسبت به برنامه واشنگتن برای ارسال موشک دوربرد «تاماهاوک» به اوکراین هشدار داد و گفت که این اقدام خطر جنگ هسته‌ای را تشدید می‌کند.
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 16:17
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به تصمیم واشنگتن برای ارسال موشک دوربرد «تاماهاوک» به اوکراین هشدار داد که این اقدام برای همه گران تمام خواهد شد.
پسکوف: هیچ سلاح جادویی برای اوکراین وجود ندارد
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 19:00
پسکوف: هیچ سلاح جادویی برای اوکراین وجود ندارد
سخنگوی کرملین با تاکید بر اینکه ارسال موشک‌های دوربرد آمریکا به اوکراین، «پاسخ مناسب» روسیه را به‌دنبال خواهد داشت، گفت هیچ سلاح جادویی برای کی‌یف وجود ندارد.
پروژه اختاپوس از سوی انگلیس و اوکراین علیه روسیه کلید خورد
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 16:47
پروژه اختاپوس از سوی انگلیس و اوکراین علیه روسیه کلید خورد
بریتانیا در همکاری با اوکراین تولید انبوه پهپادهای کم‌هزینه را آغاز کرده و قصد دارد آن‌ها را در قالب «دیوار پهپادی» برای مقابله با روسیه در مرزهای شرقی ناتو مستقر کند.
نظرات

آخرین اخبار
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو ؛ فقط امروز
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند