×
اقتصادی
شناسه خبر : 248319
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 11:48
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مهر1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مهر1404+ جدول

بازار خودرو امروز 8 مهر 1404 در حالی با رکود سنگین مواجه است که قیمت برخی خودروهای داخلی و مونتاژی افزایش یافته است. کارشناسان معتقدند رشد انتظارات تورمی و هیجانات مقطعی عامل اصلی تغییرات قیمت‌ها در این روزها است.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت خودرو امروز 8 مهر 1404 در شرایطی اعلام شد که تب‌وتاب روزهای گذشته بازار به‌سرعت فروکش کرد. کارشناسان معتقدند از آن‌جا که تاثیر تحولات سیاسی اخیر هنوز به‌طور ملموس در عرضه خودروسازان دیده نمی‌شود، افزایش اخیر بیشتر ریشه در هیجانات مقطعی و رشد انتظارات تورمی داشته است.

بازار خودرو همچنان در رکودی سنگین به‌سر می‌برد. ناپایداری شرایط اقتصادی و بلاتکلیفی در عرضه انواع خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی باعث شده حجم معاملات به پایین‌ترین سطح خود برسد. کارشناسان صنعت خودروسازی هشدار می‌دهند که در صورت کاهش عرضه تحت تاثیر تحولات اخیر، نگاه سرمایه‌ای به خودرو پررنگ‌تر خواهد شد و بازار با جهشی تازه و کامل در قیمت‌ها روبه‌رو می‌شود.

قیمت خودروهای داخلی

روند کلی معاملات خودروهای داخلی نزولی گزارش شده است. با این حال، دو محصول شاهین اتوماتیک پلاس و سهند E اتوماتیک برخلاف جریان بازار حرکت کرده‌اند که برخی کارشناسان دلیل این موضوع را برهم‌خوردن توازن میان عرضه و تقاضای این خودروها می‌دانند. بر این اساس، شاهین اتوماتیک پلاس 60 میلیون تومان گرانتر از روز گذشته و با نرخ یک میلیارد و 460 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شد. از سوی دیگر، سهند E اتوماتیک افزایش قیمت 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ 930 میلیون تومان معامله شود. میان محصولات این خودروساز داخلی، ساینا اتوماتیک 26 میلیون تومان ارزانتر از روز گذشته و با نرخ 774 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

میان محصولات ایران خودرو، تارا اتوماتیک V4 بیشترین کاهش قیمت را تجربه کرد. بر همین مبنا، این سدان داخلی 64 میلیون تومان ارزان شد تا با قیمت یک میلیارد و 280 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. همچنین، دنا پلاس MT6 کاهش 62 میلیون تومانی و پژو 207 با موتور TU3 افت 47 میلیون تومانی را تجربه کردند تا به ترتیب با نرخ‌های یک میلیارد و 118 میلیون تومان و 828 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شوند.

8
 

قیمت خودروهای مونتاژی

دو محصول مونتاژی خلاف جهت بازار حرکت کردند. بر همین مبنا، تیگو 7 پرومکس دو دیفرانسیل رشد 20 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص سه میلیارد و 270 میلیون تومان ایستاد. از طرفی، کی‌ام‌سی ایگل 20 میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و 330 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود.

فیدلیتی الیت (7 نفره) بیشترین کاهش قیمت میان محصولات مونتاژی را تجربه کرد.

از این رو، این کراس‌اوور مونتاژی افت قیمت 99 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی دو میلیارد و 551 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. همچنین، هایما 7X کاهش 70 میلیون تومان را تجربه کرد تا به نرخ معاملاتی دو میلیارد و 210 میلیون تومان سقوط کند.

رسپکت 2 و پیکاپ فوتون 60 میلیون تومان ارزان شدند. بر این مبنا، این خودروهای مونتاژی به ترتیب با نرخ‌های یک میلیارد و 860 میلیون تومان و دو میلیارد و 880 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شدند.

8
 


اخبار مرتبط
اسامی برندگان قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران اعلام شد + مهلت واریز وجه
شنبه 1404/07/19 ساعت 11:20
اسامی برندگان قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران اعلام شد + مهلت واریز وجه
امروز، شنبه 19 مهر 1404، اسامی برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو طرح مادران به‌صورت رسمی منتشر شد. این طرح با هدف حمایت از خانواده‌های دارای دو فرزند و بیشتر، همزمان با هشتمین مرحله فروش محصولات ایران خودرو برگزار شد .نتایج قرعه کشی از طریق سامانه فروش ایران خودرو به نشانی ikcosales.ir در دسترس قرار گرفته است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 9 مهر1404+ جدول
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 10:16
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 9 مهر1404+ جدول
بازار خودرو در تاریخ 9 مهر 1404 با نوسانات متناقضی روبرو بود. کارشناسان می‌گویند برخلاف دوره‌های گذشته، این تغییرات در کوتاه‌مدت به جهش‌های ناگهانی قیمت منجر نخواهد شد، اما کاهش عرضه ممکن است بازار را به جهش قیمتی جدیدی بکشاند.
مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای توقیفی
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 12:06
مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای توقیفی
پلیس راهور تهران از آغاز طرح شناسایی و تعیین تکلیف 17 هزار خودرو و موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ‌های پایتخت خبر داد. مالکان وسایل نقلیه باید ظرف 3 ماه نسبت به ترخیص آنها اقدام کنند، در غیر این صورت این وسایل نقلیه به‌عنوان رها شده تلقی می‌شوند.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مهر1404+ جدول
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 11:38
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مهر1404+ جدول
قیمت خودرو در روز 7 مهر 1404 اعلام شد، اما تب‌وتاب روزهای گذشته کاهش یافته است. کارشناسان هشدار می‌دهند که اگر تحولات اخیر منجر به کاهش عرضه شود، نگاه سرمایه‌ای به خودرو تقویت شده و بازار وارد روند صعودی خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
آغاز موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!