×
حوادث
شناسه خبر : 248285
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 09:32
افزایش قربانیان حادثه مرگبار  اتوبوس دانشجویان سمنان

افزایش قربانیان حادثه مرگبار اتوبوس دانشجویان سمنان

با مرگ یکی دیگر از دانشجویان پیراپزشکی سرخه تعداد قربانیان مرگبار تصادف اتوبوس دانشجویان به 3 نفر رسید. این حادثه صبح سه شنبه و در کیلومتر 6 جاده سمنان به سرخه رخ داد. بر اساس بررسی‌های اولیه، خواب‌آلودگی راننده باعث شد اتوبوس حامل دانشجویان با دو دستگاه تریلی متوقف در حاشیه جاده برخورد کند.

نورنیوز - گروه حوادث :‌حسین درخشان، مدیرعامل هلال احمراستان سمنان با اظهار کرد: «سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ تصادف و خروج از جاده یک دستگاه اتوبوس در جاده سمنان به سرخه به مرگ سه نفر از سرنشینان اتوبوس دانشجویان دانشکده پیراپزشکی انجامید.»

وی با بیان اینکه این اتوبوس مربوط به دانشجویان دانشکده پیراپزشکی بوده است، افزود: اتوبوس از سمنان به سمت سرخه در حرکت بوده که بعد از برخورد آن با یک تریلی از جاده خارج می‌شود.

همچنین کارن یحیایی سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار کرد: اتوبوس مذکور به عنوان سرویس دانشجویی دانشکده پیراپزشکی سرخه عمل می‌کرد و در زمان حادثه، شامل ۱۳ دانشجو و یک راننده بود. در این حادثه متأسفانه دو تن از دانشجویان در صحنه و دیگری در بیمارستان جان خود را از دست دادند.

وی افزود: عملیات نجات بلافاصله پس از وقوع حادثه انجام شد و مصدومان به مرکز درمانی کوثر سمنان منتقل شدند. از این تعداد، وضعیت پنج نفر از مصدومان نگران‌کننده گزارش شده است و آنها در حال دریافت خدمات درمانی ویژه هستند.

یحیایی توضیح داد که حادثه در ساعت ۷:۴۰ دقیقه صبح امروز و در کیلومتر ۶ جاده سمنان به سرخه رخ داد و پیش از وقوع این حادثه، یک دستگاه تریلی دچار تصادف شده بود که اتوبوس پس از برخورد با آن، از مسیر منحرف شد.

سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی همچنین بر اهمیت توجه به سلامت روانی و جسمی مصدومان و خانواده‌های آنها تأکید کرد و گفت که کادر درمان در حال ارائه بهترین خدمات به مصدومان هستند.

این حادثه تأثیرات عاطفی و اجتماعی قابل توجهی بر دانشجویان، خانواده‌ها و جامعه محلی خواهد داشت. لذا از تمامی افراد و نهادها خواسته می‌شود که در این شرایط حساس، حمایت‌های لازم را از آسیب‌دیدگان و خانواده‌هایشان به عمل آورند.

علی رشیدی پور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نیز طی دستوری معاونت‌های آموزشی، دانشجویی فرهنگی و درمان و مدیر اجرایی حوزه ریاست را برای پیگیری کارهای درمان دانشجویان حادثه دیده مامور کرده است.

سرهنگ موسی بزرگی رییس پلیس راه استان سمنان هم در این ارتباط گفت که علت حادثه هم اکنون توسط کارشناسان این پلیس در دست بررسی است.

خواب آلودگی راننده اتوبوس عامل تصادف

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان با اشاره به سانحه دلخراش تصادف صبح  (سه‌شنبه، هشتم مهرماه ۱۴۰۴) در محور سمنان ـ سرخه، از تشکیل پرونده قضایی ویژه برای رسیدگی به این حادثه خبر داد و گفت: دستگاه قضایی استان با فوریت و قاطعیت پیگیری‌های لازم را برای روشن شدن ابعاد واقعه و شناسایی مقصران احتمالی آغاز کرده است.

وی با ابراز تأسف عمیق برای از جان‌باختن 3 نفر از دانشجویان دانشگاه پیراپزشکی سرخه و آرزوی شفای عاجل برای دیگر مصدومان گفت: بر اساس بررسی‌های اولیه، خواب‌آلودگی راننده باعث شد اتوبوس حامل دانشجویان با دو دستگاه تریلی متوقف در حاشیه جاده برخورد کند. راننده اتوبوس هم مصدوم شده تحت درمان و دستورات قضایی لازم برای تحت نظربودن وی و انجام تحقیقات انتظامی و قضایی صادره شده است و سایر مصدومان در مراکز درمانی استان تحت مداوا قرار دارند.


اخبار مرتبط
مرگ تلخ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا در تصادف سحرگاهی
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 14:46
مرگ تلخ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا در تصادف سحرگاهی
برخورد شدید یک پژو با کامیون در محور فسا – نوبندگان جان پنج کارمند دانشگاه علوم پزشکی فسا را گرفت. راننده کامیون نیز در این حادثه مصدوم شد.
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 13:09
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
یکی از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد تبریز در اثر سقوط از ارتفاع کشته شد.
25 مجروح و  2 کشته در سانحه دلخراش محور دماوند به فیروزکوه
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 09:44
25 مجروح و 2 کشته در سانحه دلخراش محور دماوند به فیروزکوه
تصادف شدید یک دستگاه کامیون با مینی بوس و پراید در محور دماوند به فیروزکوه، جان دو نفر را گرفت و 25 نفر را روانه بیمارستان کرد. این حادثه صبح امروز درورودی آبسرد و روبه‌روی آیینه ورزان رخ داد.
یک کشته و سه مجروح در تصادف بزرگراه شهید آبشناسان
شنبه 1404/07/12 ساعت 09:27
یک کشته و سه مجروح در تصادف بزرگراه شهید آبشناسان
تصادف شدید در بزرگراه شهید آبشناسان با برخورد یک خودرو و دو موتورسیکلت، منجر به کشته شدن یک راکب موتورسیکلت و زخمی شدن سه نفر دیگر شد که حال یکی از مجروحان، یک دانش‌آموز دختر، وخیم گزارش شده است.
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
جمعه 1404/07/11 ساعت 19:08
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
سخنگوی اورژانس تهران گفت: در حادثه سقوط اتوبوس به دره ای در جاده فیروزکوه در نهایت چهار نفر فوت کرده و 33 نفر مصدوم شدند.
عارف: هر اتوبوسی نباید برای جابه‌جایی دانشجویان نخبه استفاده شود+فیلم
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 11:00
عارف: هر اتوبوسی نباید برای جابه‌جایی دانشجویان نخبه استفاده شود+فیلم
معاون اول رئیس‌جمهور در تماس‌های جداگانه با استاندار سمنان و رئیس جمعیت هلال‌احمر دستورات لازم برای رسیدگی به وضعیت دانشجویان مصدوم حادثه تصادف رانندگی جاده سمنان ـ سرخه را صادر کرد.
برخورد شدید تریلی با اتوبوس در محور فارس
جمعه 1404/06/28 ساعت 08:23
برخورد شدید تریلی با اتوبوس در محور فارس
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس گفت: در پی برخورد یک دستگاه تریلی با اتوبوس در جاده نی‌ریز - سیرجان در ساعت 2 بامداد امروز (جمعه، 28 شهریور 1404)، 28 نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات امدادی توسط نیروهای هلال‌احمر، به مراکز درمانی منتقل شدند.
تصادف مرگبار اتوبوس تهران–مشهد در جاده گرمسار
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 11:42
تصادف مرگبار اتوبوس تهران–مشهد در جاده گرمسار
تصادف خونین اتوبوس تهران–مشهد با تریلی در حوالی حاجی‌آباد گرمسار منجر به جان باختن راننده و مصدوم شدن 20 نفر شد. یک نوجوان 14 ساله در وضعیت وخیم به بیمارستان منتقل شده و امدادگران با 10 آمبولانس و یک بالگرد در عملیات نجات مشارکت داشتند.
نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد