×
حوادث
شناسه خبر : 248285
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 09:32
افزایش قربانیان حادثه مرگبار  اتوبوس دانشجویان سمنان

افزایش قربانیان حادثه مرگبار اتوبوس دانشجویان سمنان

با مرگ یکی دیگر از دانشجویان پیراپزشکی سرخه تعداد قربانیان مرگبار تصادف اتوبوس دانشجویان به 3 نفر رسید. این حادثه صبح سه شنبه و در کیلومتر 6 جاده سمنان به سرخه رخ داد. بر اساس بررسی‌های اولیه، خواب‌آلودگی راننده باعث شد اتوبوس حامل دانشجویان با دو دستگاه تریلی متوقف در حاشیه جاده برخورد کند.

نورنیوز - گروه حوادث :‌حسین درخشان، مدیرعامل هلال احمراستان سمنان با اظهار کرد: «سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ تصادف و خروج از جاده یک دستگاه اتوبوس در جاده سمنان به سرخه به مرگ سه نفر از سرنشینان اتوبوس دانشجویان دانشکده پیراپزشکی انجامید.»

وی با بیان اینکه این اتوبوس مربوط به دانشجویان دانشکده پیراپزشکی بوده است، افزود: اتوبوس از سمنان به سمت سرخه در حرکت بوده که بعد از برخورد آن با یک تریلی از جاده خارج می‌شود.

همچنین کارن یحیایی سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار کرد: اتوبوس مذکور به عنوان سرویس دانشجویی دانشکده پیراپزشکی سرخه عمل می‌کرد و در زمان حادثه، شامل ۱۳ دانشجو و یک راننده بود. در این حادثه متأسفانه دو تن از دانشجویان در صحنه و دیگری در بیمارستان جان خود را از دست دادند.

وی افزود: عملیات نجات بلافاصله پس از وقوع حادثه انجام شد و مصدومان به مرکز درمانی کوثر سمنان منتقل شدند. از این تعداد، وضعیت پنج نفر از مصدومان نگران‌کننده گزارش شده است و آنها در حال دریافت خدمات درمانی ویژه هستند.

یحیایی توضیح داد که حادثه در ساعت ۷:۴۰ دقیقه صبح امروز و در کیلومتر ۶ جاده سمنان به سرخه رخ داد و پیش از وقوع این حادثه، یک دستگاه تریلی دچار تصادف شده بود که اتوبوس پس از برخورد با آن، از مسیر منحرف شد.

سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی همچنین بر اهمیت توجه به سلامت روانی و جسمی مصدومان و خانواده‌های آنها تأکید کرد و گفت که کادر درمان در حال ارائه بهترین خدمات به مصدومان هستند.

این حادثه تأثیرات عاطفی و اجتماعی قابل توجهی بر دانشجویان، خانواده‌ها و جامعه محلی خواهد داشت. لذا از تمامی افراد و نهادها خواسته می‌شود که در این شرایط حساس، حمایت‌های لازم را از آسیب‌دیدگان و خانواده‌هایشان به عمل آورند.

علی رشیدی پور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نیز طی دستوری معاونت‌های آموزشی، دانشجویی فرهنگی و درمان و مدیر اجرایی حوزه ریاست را برای پیگیری کارهای درمان دانشجویان حادثه دیده مامور کرده است.

سرهنگ موسی بزرگی رییس پلیس راه استان سمنان هم در این ارتباط گفت که علت حادثه هم اکنون توسط کارشناسان این پلیس در دست بررسی است.

خواب آلودگی راننده اتوبوس عامل تصادف

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان با اشاره به سانحه دلخراش تصادف صبح  (سه‌شنبه، هشتم مهرماه ۱۴۰۴) در محور سمنان ـ سرخه، از تشکیل پرونده قضایی ویژه برای رسیدگی به این حادثه خبر داد و گفت: دستگاه قضایی استان با فوریت و قاطعیت پیگیری‌های لازم را برای روشن شدن ابعاد واقعه و شناسایی مقصران احتمالی آغاز کرده است.

وی با ابراز تأسف عمیق برای از جان‌باختن 3 نفر از دانشجویان دانشگاه پیراپزشکی سرخه و آرزوی شفای عاجل برای دیگر مصدومان گفت: بر اساس بررسی‌های اولیه، خواب‌آلودگی راننده باعث شد اتوبوس حامل دانشجویان با دو دستگاه تریلی متوقف در حاشیه جاده برخورد کند. راننده اتوبوس هم مصدوم شده تحت درمان و دستورات قضایی لازم برای تحت نظربودن وی و انجام تحقیقات انتظامی و قضایی صادره شده است و سایر مصدومان در مراکز درمانی استان تحت مداوا قرار دارند.


اخبار مرتبط
مرگ تلخ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا در تصادف سحرگاهی
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 14:46
مرگ تلخ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا در تصادف سحرگاهی
برخورد شدید یک پژو با کامیون در محور فسا – نوبندگان جان پنج کارمند دانشگاه علوم پزشکی فسا را گرفت. راننده کامیون نیز در این حادثه مصدوم شد.
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 13:09
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
یکی از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد تبریز در اثر سقوط از ارتفاع کشته شد.
25 مجروح و  2 کشته در سانحه دلخراش محور دماوند به فیروزکوه
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 09:44
25 مجروح و 2 کشته در سانحه دلخراش محور دماوند به فیروزکوه
تصادف شدید یک دستگاه کامیون با مینی بوس و پراید در محور دماوند به فیروزکوه، جان دو نفر را گرفت و 25 نفر را روانه بیمارستان کرد. این حادثه صبح امروز درورودی آبسرد و روبه‌روی آیینه ورزان رخ داد.
یک کشته و سه مجروح در تصادف بزرگراه شهید آبشناسان
شنبه 1404/07/12 ساعت 09:27
یک کشته و سه مجروح در تصادف بزرگراه شهید آبشناسان
تصادف شدید در بزرگراه شهید آبشناسان با برخورد یک خودرو و دو موتورسیکلت، منجر به کشته شدن یک راکب موتورسیکلت و زخمی شدن سه نفر دیگر شد که حال یکی از مجروحان، یک دانش‌آموز دختر، وخیم گزارش شده است.
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
جمعه 1404/07/11 ساعت 19:08
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
سخنگوی اورژانس تهران گفت: در حادثه سقوط اتوبوس به دره ای در جاده فیروزکوه در نهایت چهار نفر فوت کرده و 33 نفر مصدوم شدند.
عارف: هر اتوبوسی نباید برای جابه‌جایی دانشجویان نخبه استفاده شود+فیلم
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 11:00
عارف: هر اتوبوسی نباید برای جابه‌جایی دانشجویان نخبه استفاده شود+فیلم
معاون اول رئیس‌جمهور در تماس‌های جداگانه با استاندار سمنان و رئیس جمعیت هلال‌احمر دستورات لازم برای رسیدگی به وضعیت دانشجویان مصدوم حادثه تصادف رانندگی جاده سمنان ـ سرخه را صادر کرد.
برخورد شدید تریلی با اتوبوس در محور فارس
جمعه 1404/06/28 ساعت 08:23
برخورد شدید تریلی با اتوبوس در محور فارس
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس گفت: در پی برخورد یک دستگاه تریلی با اتوبوس در جاده نی‌ریز - سیرجان در ساعت 2 بامداد امروز (جمعه، 28 شهریور 1404)، 28 نفر مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات امدادی توسط نیروهای هلال‌احمر، به مراکز درمانی منتقل شدند.
تصادف مرگبار اتوبوس تهران–مشهد در جاده گرمسار
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 11:42
تصادف مرگبار اتوبوس تهران–مشهد در جاده گرمسار
تصادف خونین اتوبوس تهران–مشهد با تریلی در حوالی حاجی‌آباد گرمسار منجر به جان باختن راننده و مصدوم شدن 20 نفر شد. یک نوجوان 14 ساله در وضعیت وخیم به بیمارستان منتقل شده و امدادگران با 10 آمبولانس و یک بالگرد در عملیات نجات مشارکت داشتند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصر با پیروزی برابر کیپ‌ورد سوم شد
دولت انگلیس: دوره پناهندگی دائم پایان یافت
عملیات پنهانی رژیم صهیونیستی برای پاکسازی قومی در غزه
ممدانی: نتانیاهو را در سفر به نیویورک دستگیر می‌کنم
میدری از افزایش مستمری بازنشستگی کارکنان فعلی دولت خبر داد+میزان افزایش
رابرت مالى: رهبران ایرانی معتقدند ترامپ سه بار به ایران خیانت کرده است
رزمایش بمب‌افکن‌های استراتژیک «بی52» آمریکا بر فراز آلمان
نتایج نهایی انتخابات پارلمانی در بغداد اعلام شد
کار فرهنگی در دانشگاه‌ها، امری ضروری و زیربنایی برای رشد و بالندگی دانشجو است
کاهش دانشجویان خارجی دانشگاه‌های آمریکا
یدیعوت آحارانوت: حماس از بین نخواهد رفت و در حال پرکردن خلاء غزه است
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 26 آبان 1404
ترامپ: دموکرات‌ها در تلاش برای تصاحب کرسی‌های جمهوری‌خواهان در کنگره هستند
کشتی ترکیه در اوکراین هدف قرار گرفت
تونل‌های امیرکبیر و نیایش امشب مسدود است
اوپک‌پلاس افزایش تولید نفت را ادامه خواهد داد
ایران دومین قدرت جهان در ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی
نبرد شدید نیروهای 2 ژنرال در کردفان سودان
خرید بیش از 290 میلیون سهم بانک منحله آینده
پزشکیان: ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد
اوضاع فاجعه‌بار مردم فلسطین در سرمای غزه
باند سارقان مسلح در عملیات پلیس زاهدان به هلاکت رسیدند
دلیل تعویق دیدار پوتین و ترامپ اعلام شد
شماره پیراهن جدید مهدی طارمی چنده؟
دمشق شبه‌نظامیان اویغور را به چین تحویل می‌دهد/سوریه تکذیب کرد
شیخ نعیم قاسم: نمی‌پذیریم که یک وجب از خاک لبنان کم شود
درخواست استقلال از منتظر محمد
هواپیمای حامل وزیر معادن کنگو دچار سانحه شد
وزیر دفاع به امارات سفر کرد
کابینه السودانی وارد مرحله امور روزمره شد
تحویل جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر از سوی القسام
هوای تهران همچنان بارانی است
اسرائیل بزرگ‌ترین تهدید برای خاورمیانه است، نه ایران
ادعای مقام نظامی رژیم اسرائیل: جنگ با حزب الله حتمی است
افتتاح نخستین مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی در تهران
چین با ناوهواپیمابر هسته‌ای، معادلات ژئوپلیتیک را جابه‌جا می‌کند؟
سرپرست جدید شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران معرفی شد
بن‌گویر خواستار زندانی شدن محمود عباس شد
موج جدید بارشی در راه مازندران/ بارش برف در ارتفاعات
اضافه کاری هم مشمول کسور بازنشستگی شد
فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه
سیستم پرداخت حقوق کارکنان دولت متحول می شود
سید علی کاظمی، رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه شد
علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟
لاستیک گران شد
«مقاومت میکروبی» یکی از 10 تهدید اصلی حوزه سلامت
رای محکومیت شبنم نعمت زاده به 20 سال حبس نقض شده است
امضای تفاهم‌نامه فروش تسلیحات جدید و جنگنده فرانسوی به اوکراین
کسب مدال طلای تیم دانش‌آموزان ایرانی در ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه 2025
نتانیاهو به وزرای کابینه درباره قطعنامه آمریکا برای غزه اطمینان داد
X
آگهی تبلیغاتی