×
ورزشی
شناسه خبر : 248136
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/07 ساعت 13:42
تاج: برای نماینده هند که به ایران نیامد متأسفم؛ این تیم باید جریمه شود

تاج: برای نماینده هند که به ایران نیامد متأسفم؛ این تیم باید جریمه شود

رئیس فدراسیون از پیگیری عدم حضور تیم موهان باگان در ایران خبر داد و گفت : از حضور فدراسیون و اعضا در جمع برترین‌های آسیا خوشحالم. البته ما در حیث میزبانی از کشورهای دیگر عقب هستیم اما کشور ما بسیار مطمئن و امن است.

نورنیوز - گروه ورزشی:‌ رئیس فدراسیون فوتبال در مراسم رونمایی از لباس داوری فصل جاری با تقدیر و تشکر از زحمات جامعه داوری و هیئت‌های استانی فوتبال ایران اظهار داشت: باید قدردان شرکت حامی داوری فوتبال ایران، بانوان فوتبالیست حاضر در جلسه و همه اعضای جامعه فوتبال ایران باشیم. ان‌شاالله تیم‌های ملی فوتبال ساحلی و فوتسال حتماً قهرمان آسیا شوند و بتوانیم از این برند دفاع کنیم.

وی ادامه داد: در مجموع کار داوری سخت است؛ چون برخی می‌پسندند و برخی نمی‌پسندند. در بازی فوتبال هم یک طرف برنده است و طرف دیگر بازنده، و خوش‌انصافی می‌خواهد که بازنده نیز بپذیرد حق با طرف مقابل بوده است. کمتر افرادی چنین ظرفیتی دارند.

رئیس فدراسیون اضافه کرد: این دوگانگی در ذات داوری وجود دارد و همین شرایط سختی را رقم می‌زند. در کنار آن، دستمزدهای داوران نیز با هیچ بخش فوتبال اعم از بازیکن، مربی، نیمکت‌نشین، لیدر یا ایجنت قابل قیاس نیست. با این حال جامعه داوری ایران از انسان‌های شریف و فرهیخته تشکیل شده که داوری را به عنوان یک کار شرافتمندانه انجام می‌دهند. هر فردی برای قضاوت انتخاب نمی‌شود؛ داور باید مطمئن، عادل و پذیرفته‌شده باشد. شما داوران باید قدر بدانید که از بین ۸۵ میلیون نفر برای این مسئولیت مهم برگزیده شده‌اید.

او تصریح کرد: داوران همواره مورد هجمه هستند و وظیفه کل مجموعه فدراسیون این است که از آنان حمایت کند و این فشارها را کاهش دهد. به عنوان مثال، در تورنمنت کافا بازیکن تیم ملی فوتبال، آریا یوسفی، به دلیل یک تکل در همان دقایق ابتدایی فینال اخراج شد و تیم ملی علاوه بر محرومیت بازیکن، جریمه مالی هم پرداخت. یا در یکی از دیدارهای تراکتور تبریز چنین وضعیتی رخ داد. این مسائل بخشی از قواعد فوتبال است و ما هم نباید خود را مستثنی بدانیم.

تاج در ادامه گفت: توصیه من به داوران این است که اگر اشتباهی کردند، عذرخواهی کنند. کار سختی نیست؛ انسان جایزالخطاست. نباید از یک طرف داوری را تطهیر کنیم و از طرف دیگر اجازه هیچ انتقادی ندهیم. اگر جایی اشتباهی شد، عذرخواهی کنید و بپذیرید. احترام واقعی زمانی شکل می‌گیرد که امکان نقد وجود داشته باشد.

وی افزود: خوشبختانه سیستم VAR در خدمت داوری است و بسیار به ارتقای کیفیت قضاوت‌ها کمک کرده است. با کمک VAR می‌توان هر صحنه را بازبینی کرد. دستگاه‌های جدید VAR طی چند روز آینده وارد کشور می‌شوند و حتی ماشین‌های ونVAR خریداری شده است، اما متأسفانه بخشی از کارهای اداری و تصویب کمیسیون معاملات هنوز انجام نشده است. این صحیح نیست که دستگاه‌ها در ایران موجود باشند ولی به دلیل مسائل اداری بلااستفاده بمانند.

رئیس فدراسیون همچنین با اشاره به بحث میزبانی گفت: از حضور فدراسیون و اعضا در جمع برترین‌های آسیا خوشحالم، هرچند در حوزه میزبانی از کشورهای دیگر عقب هستیم. با این حال کشور ما امن و مطمئن است. اکنون نمایندگانی از امارات و بحرین در ایران حضور دارند. برای تیم موهون باگان هند که حاضر به سفر به ایران برای دیدار با سپاهان نشد، متأسفم. هند باید تاوان قدم برداشتن در زمین بیگانگان و دشمنان را بدهد، چرا که به قوانین احترام نگذاشت. بهانه‌های امنیتی پذیرفته نیست، این تیم یک بار هم به ایران نیامده بود و فدراسیون فوتبال ایران این موضوع را به جد پیگیری خواهد کرد. البته می‌آمدند هم نتیجه مشخص بود ولی باید به قوانین احترام گذاشت.

او در پایان از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها و داوران زن در سیستم VAR تقدیر کرد و گفت: حضور بانوان نشاط‌آور است و موجب شادابی در فضای فوتبال کشور شده است. این حضور ارزشمند شایسته قدردانی است.


اخبار مرتبط
تکلیف صدور ویزای اعضای تیم ملی برای قرعه کشی جام جهانی چه خواهد شد؟
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 20:00
تکلیف صدور ویزای اعضای تیم ملی برای قرعه کشی جام جهانی چه خواهد شد؟
سخنگوی فدراسیون فوتبال ضمن تشریح دلایل صادر نشدن روادید 9 نفر برای سفر به آمریکا، گفت: تکلیف صدور روادید برخی اعضای تیم ملی برای حضور در قرعه کشی جام جهانی تا دو هفته دیگر مشخص خواهد شد.
حریف سپاهان از آسیا حذف شد
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 09:46
حریف سپاهان از آسیا حذف شد
کنفدراسیون فوتبال آسیا ضمن اعلام لغو مسابقه سپاهان و موهون باگان، نماینده هند را از جدول مسابقات حذف کرد.
بازی فردا مقابل موهون باگان هند برگزار نمی‌شود
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 20:51
باشگاه سپاهان رسماً اعلام کرد:
بازی فردا مقابل موهون باگان هند برگزار نمی‌شود
رئیس ستاد آسیایی باشگاه سپاهان اعلام کرد، به دلیل عدم حضور تیم موهون باگان هند در کشورمان مسابقه فردای سپاهان مقابل این تیم برگزار نخواهد شد.
بنیادی‌فر: داوران برای هر بازی باید 50 میلیون تومان بگیرند+فیلم
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 15:29
بنیادی‌فر: داوران برای هر بازی باید 50 میلیون تومان بگیرند+فیلم
موعود بنیادی‌فر داور بین‌المللی کشورمان با اشاره به اینکه در لیگ‌های دیگر داوران برای هر بازی 1500 دلار می‌گیرند گفت : ما برای هر بازی 9 میلیون تومان می‌گیریم .این دستمزد شایسته داوران نیست و باید هر داور در هر بازی بالای 50 میلیون تومان دستمزد بگیرد.
دیدار سپاهان و موهون باگان لغو می‌شود
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 12:52
دیدار سپاهان و موهون باگان لغو می‌شود
جلسه هماهنگی دیدار تیم‌های سپاهان ایران و موهون باگان هند از هفته دوم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا امروز در حالی برگزار شد که کاروان تیم هندی به ایران سفر نکرده و مسئولان این باشگاه حتی در اصفهان هتل هم رزرو نکرده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: وزارت‌خارجه از صادرات محصولات دانش‌بنیان و انرژی‌های پاک حمایت می‌کند
مسکو: پیشرفت در مذاکرات با آمریکا درباره اوکراین آهسته و پیوسته است
جزئیات ریزش هولناک آوار در روستای خاوه
حضور 4 هزار بانوی بسیجی در رزمایش «الی بیت‌المقدس»
تشکیل «میز اصفهان» در وزارت خارجه برای پیگیری بحران آب و جذب گردشگر خارجی
خبر وزیر میراث فرهنگی از راه‌اندازی خطوط کروز با کشورهای حاشیه خلیج فارس و عمان
پژوهش‌های نظامی باید پاسخ‌گوی نیازهای واقعی کشور باشند
حمله هوایی دوباره اسرائیل به جنوب لبنان
جزئیات حادثه سقوط بالگرد در کلیمانجارو
ترافیک سنگین در 4 آزادراه اصلی کشور؛ تردد در چالوس و هراز روان هست
استقلال و سپاهان در انتظار سه رقیب آسیایی / صعود 16 تیم به لیگ قهرمانان آسیا
نورنما | 5 دی، حادثه ناگوار بم
هشدار مهم دادگستری تهران؛ فریب پیامک‌های کلاهبرداری بانکی را نخورید!
جنگ بقا در اهواز / ترکیب استقلال خوزستان برای فرار از سقوط در مقابل ذوب آهن
روایت دبیر کل حزب وطن ترکیه از پایان هژمونی آمریکا و تولد هزاران سردار سلیمانی
تغییر ساعت بازی سپاهان و چادرملو در هفته پانزدهم
پادکست | اصول مهندسی و طراحی در مرسدس بنز (قسمت سوم)
تمرکز آمریکا بر تشدید تحریم و فشار اقتصادی علیه ونزوئلا است
115 عضو داعش پیش از اجرای حملات برنامه‌ریزی‌شده در ترکیه بازداشت شدند
ایران پنجم آسیا در لیگ برتر شد / دستاورد تراکتور برای ایران در لیگ نخبگان
پیش بینی وضعیت آب و هوا هرمزگان فردا جمعه 5 دی 1404
نورنما | آخرین روزهای پاییزی و برفی ارتفاعات مازندران
پوتین سال 2026 را سال وحدت ملی روسیه اعلام کرد
غریب‌آبادی : موضوع هسته‌ای بهانه است؛ خصومت‌ها ریشه در اسلامیت و استقلال ایران دارد
پاشینیان: مایل به امضای سند همکاری استراتژیک با ایران هستیم
پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا جمعه 5 دی 1404
پسکوف اظهارات زلنسکی را بی‌ادبانه و پرخاشگرانه دانست
گزینه نظامی علیه ایران پیامدهای وحشتناک دارد
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا جمعه 5 دی 1404
محمد بکری، سینماگر فلسطینی درگذشت
حمله اوکراین به پالایشگاه نفت در جنوب روسیه
عربستان انگشت اتهام را به‌سوی تل‌آویو گرفت
اسلامی: غنی‌سازی نقطه آغاز و مبدأ تولید رادیودارو است
راز قتل زن 37 ساله در بندرانزلی فاش شد
رنکینگ آسیایی تیراندازی 2025 اعلام شد
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: خروج از غزه در کار نخواهد بود
درگیری مرگبار در مرز تاجیکستان و افغانستان
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان ها فردا جمعه 5 دی 1404
آخرین وضعیت عنایت بخشی در بیمارستان
نقش جدید روسیه میان تل‌آویو و دمشق
قیمت بنزین سوپر به سقف 80 هزار تومان رسید!
بازگشت لبنیات ارزان به سبد خانوارها+ قیمت
انفجار در جنوب مسکو 3 کشته برجای گذاشت
بازگشت رضاییان و جلالی به تمرینات استقلال
هشدار صریح حزب‌الله: امنیت و حق دفاع لبنان قابل معامله نیست
عراقچی: تحریم‌ها تنها دلیل مشکلات اقتصادی نیست
هشدار 165 نماینده مجلس: مسیر فعلی ارز، اقتصاد را به بن‌بست می‌برد
استقبال زلنسکی از ایجاد منطقه غیرنظامی در قلب صنعتی شرق اوکراین
1600 تبعه افغانستان از یخ زدگی در مرز تایباد نجات یافتند
افزایش بیش از 20 درصدی حقوق و دستمزد یعنی ایجاد تورم
X
آگهی تبلیغاتی