×
اجتماعی
شناسه خبر : 248121
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/07 ساعت 12:27
آتش‌نشانی تهران در لیست پنج آتش‌نشانی برتر جهان

آتش‌نشانی تهران در لیست پنج آتش‌نشانی برتر جهان

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: با وجود تصویب شغل آتش‌نشانی به‌عنوان شغل سخت در مجلس، این موضوع هنوز درخصوص آتش‌نشانان تهران اجرایی نشده است. انتظار می‌رود با دستور صریح، لایحه سختی کار آتش‌نشانان تهران و موضوع شهادت و ایثارگری آنان که با پیگیری شهردار تهران تهیه و به مجلس ارسال شده در مسیر تصویب قرار گیرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌مراسم بزرگداشت روز آتش‌نشان امروز - دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴- با حضور مسعود پزشکیان رییس جمهور، علیرضا زاکانی شهردار تهران و جمعی از مدیران کشوری و شهری در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه این سازمان امروز در مسیر ۱۰۱ ساله خود فعالیت می‌کند، اظهارکرد: سازمان آتش‌نشانی تهران اکنون با ۱۳۸ ایستگاه فعال و ۵ هزار و ۶۰۰ آتش‌نشان به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت مردم است. این در حالی است که پیش از انقلاب تنها ۱۸ ایستگاه و ۸۰۰ آتش‌نشان وجود داشت و توسعه عمده ایستگاه‌ها و نیروها پس از پیروزی انقلاب اسلامی رقم خورده است.

وی با تأکید بر نقش ایثارگرانه آتش‌نشانان افزود: خانواده آتش‌نشانان تاکنون بیش از هزار شهید و جانباز تقدیم کشور کرده‌اند؛ شهیدانی که همگی جان خود را در راه خدمت و نجات جان و مال مردم این سرزمین فدا کردند.

محمدی همچنین حضور ۱۶ بانوی آتش‌نشان در دوره مدیریت جدید شهری را «برگ زرینی در نقش‌آفرینی بانوان ایران» دانست و تصریح کرد: خدا را شاکرم که طی این سال ها و با مساعدت شهردار تهران، هر سال شاهد رونمایی از تجهیزات جدید تخصصی در سازمان بوده‌ایم. با این حال ناترازی تجهیزات انباشته از گذشته، ضرورت توجه ویژه به تأمین نیازهای کلان‌شهر تهران را دوچندان کرده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به نقش نیروهای این سازمان در بزنگاه‌های حساس و بحران‌ها تصریح کرد: حضور آتش‌نشانان همواره آرامش‌بخش برای مردم، مسئولان و سایر نیروهای امدادی بوده است. امروز توانسته‌ایم در تراز پنج کشور برتر آتش‌نشانی جهان قرار بگیریم که مایه افتخار ماست. اما خدمات سازمان محدود به تهران نبوده و در اقصی نقاط کشور، از مناطق سیل‌زده و زلزله‌زده تا بحران‌هایی نظیر حادثه ساختمان متروپل آبادان و حتی خدمت‌رسانی مرزهای شش‌گانه در ایام اربعین، حضور به‌موقع و خدمت‌رسانی بی‌وقفه آتش‌نشانان ادامه داشته است.

وی با اشاره به برخی مطالبات جامعه آتش‌نشانان گفت: با وجود تصویب شغل آتش‌نشانی به‌عنوان شغل سخت در مجلس شورای اسلامی، این موضوع هنوز در خصوص آتش‌نشانان تهران اجرایی نشده است. انتظار می‌رود با دستور صریح، لایحه سختی کار آتش‌نشانان تهران و موضوع شهادت و ایثارگری آنان که با پیگیری شهردار تهران تهیه و به مجلس ارسال شده در مسیر تصویب قرار گیرد.

محمدی در ادامه به کمبود تجهیزات در سطح ملی اشاره کرد و افزود: به‌عنوان مسئول ایمنی اربعین کشور و عضو کارگروه آتش‌نشانان اتحادیه خدمات شهری باید بگوییم نوسازی تجهیزات در بسیاری از شهرهای کشور در وضعیت بحرانی قرار دارد و این مشکل تنها با اختصاص بودجه ملی برطرف می‌شود چرا که بودجه‌های ناچیز شهرداری‌ها پاسخگوی نیازها نیست.

وی تأکید کرد: بخش زیادی از تجهیزات آتش‌نشانی وارداتی است و لازم است معافیت‌های گمرکی برای تجهیزات امدادی در دستور کار قرار گیرد. نابسامانی در ایمنی مراکز امدادی و شهرک‌ها و... خواب را از چشمان آتش‌نشانان گرفته و هر روز شاهد حوادث ناگوار در این مراکز هستیم. همچنین وقوع بالای حوادث جاده‌ای و نبود استقرار آتش‌نشانان در جاده‌ها از مشکلات جدی است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران در پایان یادآور شد: حدود ۱۵ سال است که شرکت‌های خودروساز داخلی و خارجی خاموش‌کننده‌ها را از خودروها حذف کرده‌اند، در حالی که این تجهیزات می‌توانستند نقش مهمی در کاهش ضریب حوادث ایفا کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فردا لایحه بودجه 1405 اعلام وصول می‌شود
واکنش رئیس دانشگاه آزاد به احتمال حذف آزمون جامع دوره دکتری
مجلس ارز ترجیحی را حذف نکرده است؛ آدرس غلط به افکار عمومی ندهید
اختلاف خانوادگی در شب یلدا جان مرد 32 ساله را گرفت
قرعه کشی ایران خودرو آذر 1404 برگزار شد/ هر 337 نفر یک خودرو + لینک نتایج
هشدار نارنجی آلودگی برای تهران و 3 کلانشهر دیگر
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 دی1404+ جدول
روسیه: مقامات اوکراینی برای فرار از کشور آماده می‌شوند
جزییات پرداخت ماهیانه 2 میلیون تومان به همه مادران
تراکتور- الدحیل ؛ شب سرنوشت‌ساز برای جشن صعود در تبریز
صدور 120 هزار سند تک‌برگ در یزد
پادکست | آیا درهای ضد سرقت واقعا ضدسرقت هستند ؟
اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تایید شد
کعبی رفت، طارمی خوشحال شد؛ من مانده‌ام تنهای تنها!
استقلال - گل‌گهر در مشهد برگزار می‌شود
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
حساب بانکی اصناف طلا همچنان مسدود است!
کارگردان مستند «بازی برنده‌ها» درگذشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 1 دی 1404+ جدول
رشد 10 هزار واحدی شاخص کل در معاملات بورس امروز
درخواست عجیب سرمربی اسکاتلند از هواداران در جام جهانی
158 بیمارستان تهران زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت محیط
هافبک مصر: ایران قدرتی بزرگ در آسیاست
بودجه فدراسیون‌ها از سوی کمیته ملی المپیک پرداخت شد
خداحافظی با فاکتورهای کاغذی از امروز
اجازه نمی‌دهیم از تراستی‌های نامطمئن «زنجانی‌های» دیگر تولید شود
جنگ غزه برای اسرائیل 15 میلیارد دلار درآمد داشته است
هزینه‌های نجومی در شرکت متعلق به بازنشستگان
پزشکیان و تیم اقتصادی دولت فردا به مجلس می‌روند
خودکشی بازیگر مطرح هالیوود در لس آنجلس
مرگ 4 نفر در زندان‌های مهاجرتی آمریکا
انسداد محور چالوس و آزادراه تهران- شمال
بهای جهانی طلا افزایش یافت
دیدار غریب‌آبادی با نماینده ترکمنستان در امور دریای خزر
خسارت‌های حملات موشکی ایران فراتر از آمارهای رسمی بود
خطر 4 بیماری مهم پس از بارندگی‌ها جزیره کیش را تهدید می کند
تصویب تاثیر قطعی معدل پایه‌های 11 و 12 دیگر تغییر نخواهد کرد
ترور ژنرال ارشد ارتش روسیه در قلب مسکو + فیلم ترور
تمدید مهلت ثبت نام آزمون جذب اختصاصی تصدی منصب قضاء سال 1404
ترامپ فرستاده ویژه در گرینلند را منصوب کرد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم سال 1405
درگیری بر سر قیمت انار، جان مرد میانسال تهرانی را گرفت
هوای تهران در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس قرار گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 1 دی 1404+ جدول
ارز 2 میلیارد دلاری واردات خودرو در انتظار تخصیص از بانک مرکزی
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تغییر فرماندهان عالی ارتش+فیلم
انقلاب نامرئی! شاهکار اتمی در قلب طبیعت
یارانه آذر ماه دهک 4 تا 9 واریز شد
6 کشته و زخمی در تصادف زنجیره‌ای شهر جدید سهند
افزایش عوارض 10 آزادراه دیگر کشور طی هفته‌های آینده ابلاغ می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی