×
بین الملل
شناسه خبر : 248120
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/07 ساعت 12:15
رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: بدون راه حل سیاسی جنگ بی‌فایده است

رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: بدون راه حل سیاسی جنگ بی‌فایده است

یک رسانه صهیونیستی فاش کرد که رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل اخیرا در یادداشتی محرمانه به «بنیامین نتانیاهو» هشدار داده که تداوم جنگ غزه بدون افق سیاسی جان اسیران و نظامیان اسرائیلی را تهدید می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از «شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی»، سخنگوی ارتش اسرائیل روز گذشته (یکشنبه) در گفت‌وگوی با این شبکه تأیید کرد «ایال زمیر»، رئیس ستاد کل ارتش چند هفته پیش در جلسه‌ای یادداشت محرمانه‌ای به «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل تحویل داده و نسبت به تداوم جنگ غزه بدون چشم‌انداز سیاسی هشدار داده است.

سخنگوی ارتش با تأیید این نامه، آن را یادداشتی «بسیار حساس و محرمانه» خواند که به صورت مستقیم به نتانیاهو و «اسرائیل کاتس»، وزیر جنگ تحویل داده شده است و از اظهار نظر در مورد محتوای آن خودداری کرد.

رئیس ستاد کل ارتش در این نامه با هشدار به اینکه عملیات «ارابه‌های گیدعون ۲» فاقد «چشم‌انداز سیاسی» است و جان اسیران و نظامیان اسرائیلی را به خطر می‌اندازد، گفته است:والدین نظامیان صهیونیستی از اینکه او فرزندان آنها را بی‌هدف به جنگ غزه می‌فرستد، خشمگین هستند.

این رسانه صهیونیستی یک روز پیش از دیدار نتانیاهو با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن برای گفتگو در مورد طرح آمریکا برای پایان جنگ گزارش داد، زمیر در این نامه گفته است، نظامیان اسرائیلی بدون هیچ‌ افق سیاسی به همان مکان‌های قبلی خود بازخواهند گشت.

رئیس ستاد کل ارتش نوشته، این عملیات نظامی، جان اسیران را که وضعیتشان رو به وخامت است، به خطر می‌اندازد و تصریح کرده است که هر جنگی به یک راه حل سیاسی برای پایان نیاز دارد.

او با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی هیچ چشم‌انداز سیاسی در اشغال شهر غزه ندارد، گفت که نتانیاهو از ارائه طرحی برای پساجنگ و یافتن جایگزینی برای حماس در نوار غزه خودداری می‌کند.

تأیید این نامه از سوی سخنگوی ارتش اشغالگران خشم خانواده‌های نظامیان صهیونیستی را برانگیخت.

والدین این نظامیان که برای چندمین بار و با وجود خستگی و فرسودگی روانی به اجبار در جنگ غزه عملیات انجام می‌دهند، با واکنش به این نامه گفتند که از این اتفاق «وحشت‌زده» شده‌اند. والدین با خشم بار دیگر اظهارات زمیر را تکرار کردند و گفتند: او فرزندان ما را بی‌هدف به کام مرگ می‌فرستد.

همچنین تأکید کردند که اکنون وقت آن است که والدین برخیزند و این جنگ بی‌معنی و بیهوده را متوقف کنند.

«یائیر گولان»، رئیس دموکرات‌های رژیم صهیونیستی نیز به این گزارش واکنش نشان داد و نتانیاهو را متهم کرد و نوشت: این دولتی است که نه یهودی است و نه صهیونیست. این دولتی برخاسته از خون و کینه است.

تایمز اسرائیل در این باره نوشت، زمیر اولین بار نیست که بر سر تشدید حملات نظامی برای اشغال شهر غزه با نتانیاهو درگیر می‌شود و این اتفاق، شکاف و اختلاف فزاینده‌ بین ارتش و نتانیاهو را برجسته‌تر می‌کند.

یک ماه پیش نیز گزارش شد که او به نتانیاهو هشدار داده است که تداوم جنگ غزه، یک «دام» بزرگ برای ارتش اسرائیل خواهد بود و اسرا را تهدید و همزمان ارتش را فرسوده می‌کند.

این در حالی است که منابع خبری صهیونیستی دیروز گزارش دادند که با تداوم جنگ غزه و افزایش فشار آن بر خانواده‌های صهیونیستی، موجب بروز اختلافات شدید خانوادگی میان نظامیان شده است؛ حتی ۳۴ درصد از همسران نیروهای ذخیره ارتش به فکر طلاق هستند.


اخبار مرتبط
بحران بی‌سابقه کمبود نیروی نظامی در خط مقدم جنگ اسرائیل
یکشنبه 1405/02/20 ساعت 18:00
بحران بی‌سابقه کمبود نیروی نظامی در خط مقدم جنگ اسرائیل
رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل در جلسه‌ای غیرعلنی در کنست اعلام کرد این رژیم برای ادامه جنگ در چند جبهه به نظامیان بیشتری نیاز دارد و هشدار داد در صورت تصویب نشدن قوانین جدید، ارتش با کمبود 12 تا 15 هزار نیروی رزمی مواجه خواهد شد.
نتانیاهو: زمان مناسبی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری نیست
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 15:59
نتانیاهو: زمان مناسبی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری نیست
وبگاه عبری «واللا»، به نقل از منابع گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی یکشنبه به نمایندگان شورای شهرک‌سازی کرانه باختری گفته است که زمان مناسبی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری نیست.
اذعان رسانه عبری درباره شرایط وخیم اجتماعی در اسرائیل
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 10:57
اذعان رسانه عبری درباره شرایط وخیم اجتماعی در اسرائیل
به‌اذعان یک رسانه عبری‌زبان؛ اگر نتانیاهو از فرصتی که ترامپ برایش به وجود آورده است استفاده نکند و جنگ را پایان ندهد، احتمال شکسته شدن توان تاب‌آوری جامعه اسرائیل وجود دارد.
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 23:39
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
یک رسانه صهیونیستی مدعی شد که اختلافات زیادی بین دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره طرح پایان جنگ در غزه وجود دارد.
نظرات

آخرین اخبار
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک