×
اقتصادی
شناسه خبر : 248111
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/07 ساعت 11:38
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مهر1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مهر1404+ جدول

قیمت خودرو در روز 7 مهر 1404 اعلام شد، اما تب‌وتاب روزهای گذشته کاهش یافته است. کارشناسان هشدار می‌دهند که اگر تحولات اخیر منجر به کاهش عرضه شود، نگاه سرمایه‌ای به خودرو تقویت شده و بازار وارد روند صعودی خواهد شد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌  قیمت خودروها در روز 7 مهر 1404 اعلام شد، اما تب‌وتاب بازار که در روزهای گذشته شاهد تحولات زیادی بود، اکنون کاهش یافته است. کارشناسان بر این باورند که افزایش قیمت‌ها به‌ویژه در خودروهای داخلی، بیشتر ناشی از هیجانات مقطعی و بالا رفتن انتظارات تورمی بوده و تاثیر تحولات سیاسی اخیر به‌طور مستقیم بر عرضه خودروها هنوز ملموس نشده است. به‌علاوه، بازار خودرو با رکود سنگینی روبه‌رو است و حجم معاملات به حداقل خود رسیده است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که در صورت ادامه تحولات سیاسی و کاهش عرضه خودرو، نگاه سرمایه‌ای به بازار خودرو تشدید شده و این امر می‌تواند منجر به افزایش بیشتر قیمت‌ها و ایجاد روند صعودی در این بازار شود.

قیمت خودروهای داخلی

در میان خودروهای داخلی، شاهین اتوماتیک پلاس بیشترین افزایش قیمت را داشت و 89 میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و 400 میلیون تومان به فروش برسد. سهند E اتوماتیک با افزایش 70 میلیون تومانی، به قیمت 910 میلیون تومان رسید.

محصولات ایران‌خودرو تغییرات قیمتی متنوعی داشتند. برای مثال، سورن پلاس موتور جدید با افزایش 11 میلیون تومانی به قیمت 865 میلیون تومان رسید. در مقابل، سورن پلاس دوگانه‌سوز افت 17 میلیون تومانی را تجربه کرد و با قیمت یک میلیارد و سه میلیون تومان عرضه شد.

پژو 207 با موتور TU3 نیز کاهش 45 میلیون تومانی را تجربه کرد و به قیمت 875 میلیون تومان رسید. در حالی‌که پژو 207 دنده‌ای هیدرولیک همچنان روند صعودی داشت و با افزایش 15 میلیون تومانی، به قیمت یک میلیارد و 30 میلیون تومان رسید.

تارا اتوماتیک V4 بیشترین کاهش قیمت را در میان خودروهای داخلی داشت و 46 میلیون تومان ارزان شد و با قیمت یک میلیارد و 344 میلیون تومان معامله شد.

خخ
 

قیمت خودروهای مونتاژی

در میان خودروهای مونتاژی، چانگان CS55 با افزایش 90 میلیون تومانی به قیمت سه میلیارد و 80 میلیون تومان رسید. هایما X7 نیز 30 میلیون تومان گران شد و به قیمت دو میلیارد و 280 میلیون تومان رسید.

مدیران خودرو نیز در این روز، محصول اکستریم TX را 90 میلیون تومان گران کرد و آن را با قیمت چهار میلیارد و 700 میلیون تومان به بازار عرضه کرد. از سوی دیگر، X22 پرو دستی با رشد 45 میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و 330 میلیون تومان رسید.

در سبد محصولات کرمان خودرو، کی‌ام‌سی T9 با افزایش 90 میلیون تومانی، به قیمت سه میلیارد و 360 میلیون تومان رسید. همچنین، جک S3 نیز 45 میلیون تومان گران شد و با قیمت یک میلیارد و 550 میلیون تومان معامله شد.

فیدلیتی پرستیژ که در سایت بهمن موتور مونتاژ می‌شود، با افزایش 90 میلیون تومانی، به قیمت سه میلیارد و 460 میلیون تومان رسید. رسپکت 2 هم 50 میلیون تومان گران شد و با قیمت یک میلیارد و 920 میلیون تومان عرضه شد.

در نهایت، لوکانو L7 نسبت به روز گذشته 90 میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به قیمت سه میلیارد و 280 میلیون تومان رسید، در حالی که لاماری ایما 80 میلیون تومان گران شد و به قیمت دو میلیارد و 530 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شد.

خخ
 


اخبار مرتبط
اسامی برندگان قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران اعلام شد + مهلت واریز وجه
شنبه 1404/07/19 ساعت 11:20
اسامی برندگان قرعه کشی ایران خودرو طرح مادران اعلام شد + مهلت واریز وجه
امروز، شنبه 19 مهر 1404، اسامی برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو طرح مادران به‌صورت رسمی منتشر شد. این طرح با هدف حمایت از خانواده‌های دارای دو فرزند و بیشتر، همزمان با هشتمین مرحله فروش محصولات ایران خودرو برگزار شد .نتایج قرعه کشی از طریق سامانه فروش ایران خودرو به نشانی ikcosales.ir در دسترس قرار گرفته است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مهر1404+ جدول
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 11:48
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مهر1404+ جدول
بازار خودرو امروز 8 مهر 1404 در حالی با رکود سنگین مواجه است که قیمت برخی خودروهای داخلی و مونتاژی افزایش یافته است. کارشناسان معتقدند رشد انتظارات تورمی و هیجانات مقطعی عامل اصلی تغییرات قیمت‌ها در این روزها است.
مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای توقیفی
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 12:06
مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای توقیفی
پلیس راهور تهران از آغاز طرح شناسایی و تعیین تکلیف 17 هزار خودرو و موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ‌های پایتخت خبر داد. مالکان وسایل نقلیه باید ظرف 3 ماه نسبت به ترخیص آنها اقدام کنند، در غیر این صورت این وسایل نقلیه به‌عنوان رها شده تلقی می‌شوند.
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 18:41
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
بانک مرکزی اعلام کرد، عوارض و جرایم آزادراه‌ها از طریق حساب بانکی یا کیف پول الکترونیکی متصل به حساب خودرو پرداخت خواهد شد.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 6 مهر1404+ جدول
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 10:02
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 6 مهر1404+ جدول
قیمت خودرو امروز 6 مهر 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو روندی صعودی را تجربه کرد. با این حال، این افزایش قیمت عمدتاً ناشی از رشد انتظارات تورمی میان فعالان بازار به دنبال تحولات سیاسی اخیر و افزایش نرخ ارز بوده است و عوامل سنتی موثر بر بازار خودرو در این جهش نقشی نداشته‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
عراق به جام جهانی بعد از 40 سال صعود کرد
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی