×
سیاسی
شناسه خبر : 248036
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 19:20
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد

در جلسه هیئت دولت‌:

پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد

رئیس جمهور با بیان اینکه مسیر ما ایستادگی، تکیه بر توان مردم و حرکت عزتمندانه به سوی آینده‌ای روشن است و با تعاملات گسترده و سازنده با همسایگان، بدخواهان هرگز به اهداف و توهمات خود دست نخواهند یافت، تاکید کرد‌: کشور برای مواجهه با هرگونه شرایطی آماده است و زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان عصر امروز یکشنبه ششم مهرماه 1404 در جلسه هیئت دولت، در سخنانی به تبیین و تشریح دستاوردها و برنامه خود در سفر اخیر به نیویورک و دیدار با مقامات کشورهای مختلف پرداخت و ضمن تأکید بر رفتار غیرمنطقی و قلدرمآبانه آمریکا در قبال تلاش‌های صادقانه جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به راهکاری عادلانه در موضوع هسته‌ای، خاطرنشان کرد: مطابق با آموزه‌های مکرر قرآن کریم، عهدشکنان و زورگویان هرگز از ما رضایت نخواهند داشت، مگر آنکه ما تسلیم اراده آنان شویم؛ حال آنکه این امر هیچ‌گاه رخ نخواهد داد.

رئیس‌جمهور در ادامه با تبیین برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در دولت، اطمینان خاطر داد که کشور برای مواجهه با هرگونه شرایطی آماده است و زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد.

دکتر پزشکیان با اشاره به آغاز برنامه‌های کاهش هزینه‌های دولتی و اصلاح ساختار توزیع یارانه‌ها در جهت برقراری عدالت و صیانت از منافع عمومی افزود: با تعاملات و ارتباطات گسترده و سازنده شکل گرفته با همسایگان و کشورهای دوست و همسو، بدخواهان هرگز به اهداف و توهمات خود دست نخواهند یافت.

رئیس جمهور همچنین با یادآوری تلاشهای شکست خورده آمریکائی‌ها برای ایجاد اختلال و کارشکنی در موضوع صادرات کشور در اوج تحریم و جنگ تصریح کرد: کشورهای بسیاری در جهان نه‌تنها منابع نفت و گاز ندارند، بلکه برای تأمین نیازهای داخلی خود ناگزیر به واردات‌اند؛ با این حال مسیر توسعه و پیشرفت را با جدیت پیموده‌اند. جمهوری اسلامی ایران نیز با اتکا به توان متخصصان، نخبگان و همدلی مردم، قادر خواهد بود وابستگی خود را به منابع نفتی کاهش داده و در عین تأمین نیازهای داخلی، برنامه‌های توسعه‌ای را با قدرت ادامه دهد.

دکتر پزشکیان در بخشی دیگر از سخنان خود با تأکید بر اصل عزتمندی و استقلال‌طلبی ملت ایران، با بیان اینکه ما میان تسلیم و سرخم کردن در مقابل زورگویان و عزتمندی و ایستادگی و تکیه بر توان مردم خود، قطعا راه دوم را در پیش خواهیم گرفت، تصریح کرد: مسیر ما، ایستادگی، تکیه بر توان مردم و حرکت عزتمندانه به سوی آینده‌ای روشن است. همان‌گونه که در گذشته نیز ملت ایران از دل بحران‌ها فرصت ساخته، این‌بار نیز با همبستگی و عزم راسخ، کشور را به سمت رشد، پیشرفت و آبادانی بیشتر هدایت خواهیم کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه قطعا هر گونه ایجاد محدودیت و تحریمی از نگاه ما مذموم و غیر قابل‌پذیرش است اظهار داشت: ما تا آخرین لحظه برای شفاف‌سازی و رسیدن به راهکاری عادلانه و منطقی پای میز گفتگو حاضر بوده‌ایم. متأسفانه طرف مقابل با رویکردی تحکم‌آمیز می‌خواهد همه داشته‌های ما را در ازای فرصتی چند ماهه بگیرد و در گام‌های بعدی مطالبات جدیدی مطرح کند؛ این رویکرد هرگز‌پذیرفته نخواهد شد و ما مسیر عزتمندانه خود را با سربلندی ادامه خواهیم داد.

دکتر پزشکیان در پایان با یادآوری فتوای صریح رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرمت سلاح هسته‌ای، تأکید کرد: موضع جمهوری اسلامی ایران در این زمینه شفاف و روشن است؛ ما هرگز به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم. این تعهد نه صرفاً در سخنان مسئولان، بلکه در فتوا و مبانی دینی ما ریشه دارد. با این وجود، همواره آمادگی خود را برای گفت‌وگویی منطقی، عادلانه و مبتنی بر معیارهای روشن اعلام کرده‌ایم، اما هرگز به مذاکره‌ای که ما را درگیر مسایل و مشکلات جدید کند تن نخواهیم داد.


نظرات

آخرین اخبار
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
آغاز نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم
طباطبایی: اولویت هیئت مذاکره پایان تجاوز در لبنان است
علائم گرمازدگی و راه‌های پیشگیری با آن
افت 34 هزار واحدی شاخص کل در سایه سیگنال‌های جدید پولی
حمایت السیسی از اجرای تفاهم تهران–واشنگتن در قاهره
آماده‌باش مراکز درمانی برای پوشش خدمات سلامت در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه مهم دانشگاه آزاد درباره امتحانات پایان‌ترم
علت عدم واریز حقوق برخی از بازنشستگان کشوری در خرداد 1405 اعلام شد
رانندگی خطرناک کودک 9 ساله با پراید در لرستان
یارانه نان وارد طرح کالابرگ می‌شود؟
زمان مصاحبه دکتری 1405 تغییر کرد
هشدار زلنسکی از حمله بزرگ؛ زیرساخت‌های انرژی در خط آتش
قیمت نقره امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / شمش نقره 100 گرمی 45 میلیون تومان شد + جدول
نوراینفو | قدیمی ترین کشورهای جهان
نوراینفو | افسردگی با ناراحتی چه فرقی دارد؟
فرانسوا انگلرت، برنده نوبل فیزیک درگذشت
مسئول ارشد فیفا: از تیم ملی ایران یاد بگیرید
تفاهم روی کاغذ و صف آرایی در میدان ؟! درباره حداقل کارهایی که می توانیم نکنیم...
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: تفاهم تهران–واشنگتن به نفع فلسطین است
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
آخرین آمار میزان حجم آب دریاچه ارومیه چقدر است؟
خداییان: بیش از 15 هزار پرونده تخلف اداری در 5 سال تشکیل شده است
پاداش صرفه‌جویی در آب؛ تخفیف 20 تا 30 درصدی قبوض
نورنما | سگ‌های رباتیک هم به جام جهانی آمدند
تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی
عارف: ان شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد