×
سیاسی
شناسه خبر : 248022
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 19:57
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد

سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با اشاره به دستاوردهای دفاع مقدس تأکید کرد: در طول جنگ و پس از آن، تولید هیچ سلاح پیشرفته‌ای متوقف نشد و امروز نیز توان موشکی کشور با شتاب در حال ارتقاست.

نورنیوز-گروه سیاسی : آیین رونمایی از ۲۲۰ تابلو شهدای «کوچه‌های آسمانی» ظهر یکشنبه با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر، مدیران شهری و جمعی از پیشکسوتان نیروهای مسلح و سپاه در سالن همایش‌های بین‌المللی شهرداری قم برگزار شد.

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح، در این مراسم با اشاره به خصومت‌های مستمر قدرت‌های استکباری علیه انقلاب اسلامی اظهار کرد: دشمنان با دسیسه‌ها و ترفندهای گوناگون نهایتاً در مهرماه ۱۳۵۹ رژیم بعث عراق را تحریک و تسلیح کردند تا ظرف یک هفته نظام نوپای جمهوری اسلامی را ساقط کنند، اما با گذشت هشت سال دفاع مقدس، این نقشه‌ها به شکست انجامید و کشور نه تنها تضعیف نشد بلکه به خوداتکایی در حوزه‌های نظامی دست یافت.

وی در بخشی از سخنان خود با یادآوری شرایط دشوار ابتدای جنگ تحمیلی گفت: رزمندگان در آن روزها با کمبود شدید تجهیزات و اقلام اولیه مواجه بودند، گاهی برای جابه‌جایی موشک‌ها از گونی برنج استفاده می‌کردند و حتی برخی ناچار بودند پابرهنه بجنگند. با وجود این سختی‌ها، ایثار، استقامت و ایمان مردم بود که جبهه‌ها را سرپا نگه داشت و محاسبات مادی دشمن را برهم زد.

شکارچی افزود: دشمنان گمان می‌کردند تداوم جنگ بیش از یک هفته موجب خستگی و دل‌زدگی مردم خواهد شد، اما حضور پرشور ملت در صحنه و حمایت بی‌وقفه از انقلاب و نظام، تمام برآوردهای آنان را باطل کرد و روند ناکامی‌هایشان ادامه یافت.

وی با اشاره به نقش شهید حسن تهرانی‌مقدم در توسعه توان موشکی کشور خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار در سال ۱۳۶۲ و در جریان عملیات خیبر به جزیره مجنون اعزام شد تا آزمایش‌های تحقیقاتی موشکی را انجام دهد، هرچند در آن زمان برخی کار او را کم‌اهمیت می‌دانستند، اما با توکل و پافشاری و ذکر مداوم «یا فاطمه زهرا (س)» مسیر توسعه توان موشکی کشور را پی‌ریزی کرد.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای و جنگ‌های کوتاه‌مدت گفت: سرعت عمل فرماندهان و واکنش سریع به تحرکات دشمن در جنگ ۱۲ روزه و عملیات‌های تهاجمی از غروب ۲۳ خرداد نمونه‌ای بی‌سابقه در تاریخ نظامی منطقه بود و حتی برخی از این تحولات نزدیک به معجزه ارزیابی می‌شود.

وی افزود: از روز دوم جنگ، به‌ویژه در روزهای سوم و چهارم، پایگاه‌های حساس دشمن زیر موشک‌باران ایران قرار گرفت و ساختار دفاعی آنان قادر به مقابله نبود و هزینه رهگیری موشک‌های ایرانی برای دشمن نیز بسیار بالا بود، به‌طوری‌که رهگیری هر موشک بین یک تا ۱۲ میلیون دلار برآورد می‌شد.

دشمن امروز بیش از هر چیز بر جنگ نرم و ترکیبی متمرکز شده است

شکارچی با بیان اینکه دشمن امروز بیش از هر چیز بر جنگ نرم و ترکیبی متمرکز شده است، تصریح کرد: محاصره اقتصادی، فشار معیشتی، نفوذ فرهنگی، تغییر باورهای نسل جوان و ایجاد دوقطبی میان مسئولان کشور بخشی از توطئه‌های دشمن است. هوشیاری در برابر این تهدیدات و تقویت انسجام ملی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

وی آموزش و پرورش را مهم‌ترین سنگر در مقابله با جنگ نرم دانست و گفت: اگر مدرسه و دانشگاه بتوانند نسلی مؤمن، آگاه و مقاوم تربیت کنند، هیچ تهدید بیرونی کارساز نخواهد بود. دشمن به‌دنبال تغییر سبک زندگی، بی‌هویت‌سازی نسل آینده و ایجاد شکاف اعتقادی است و اگر در این عرصه کوتاهی کنیم، بازپس‌گیری آن بسیار دشوارتر از میدان نظامی خواهد بود.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه در حوزه نظامی به برکت خون شهدا نگرانی وجود ندارد، تصریح کرد: خط تولید هیچ سلاح پیشرفته‌ای در طول جنگ متوقف نشد و همچنان نیز ادامه دارد. نگرانی اصلی ما باید از ناحیه نفوذ در باورها و اعتقادات مردم باشد.

شکارچی ادامه داد: امروز نباید از جنگ سخت و تسلیحات پیشرفته دشمن همچون F35 و B2 هراسی داشت، بلکه آنچه خطرناک است غفلت از اعتقادات مردم، ایجاد شکاف در جامعه و روی کار آمدن مسئولانی است که چشم امید به آمریکا داشته باشند.

وی تأکید کرد: اگر ملت ایران متحد باشد و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی را مو به مو اجرا کند، دشمن به اهداف خود نمی‌رسد و در این مسیر باید بیش از هر چیز نگران تربیت نسل جوان باشیم.

انرژی هسته‌ای امروز نیاز کشور است

این فرمانده دفاع مقدس با اشاره به تلاش دشمن برای جلوگیری از پیشرفت‌های هسته‌ای و موشکی ایران، افزود: انرژی هسته‌ای امروز نیاز کشور است و حاصل خون هزاران شهید به شمار می‌رود، بنابراین به هیچ عنوان از آن عقب‌نشینی نخواهیم کرد، همچنین در حوزه موشکی نیز به سمت سلاح‌های پیشرفته‌تر حرکت خواهیم کرد و به هیچ قدرتی اجازه دخالت در این مسیر را نخواهیم داد.

شکارچی یادآور شد: تجربه کشورهایی چون لیبی نشان داد که خلع سلاح و عقب‌نشینی در برابر قدرت‌های زورگو نتیجه‌ای جز ویرانی ندارد. جمهوری اسلامی راه خود را در مسیر مقاومت و اتکا به خداوند متعال ادامه خواهد داد و این همان مسیری است که تاکنون ملت ایران را به پیروزی رسانده است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه آمریکا ناگزیر به فروپاشی و ترک منطقه غرب آسیاست، گفت: این راهبردی است که بسیاری از کشورهای منطقه به آن باور دارند، هرچند برخی جرات بیان آن را ندارند؛ اما جمهوری اسلامی صریح و مقتدرانه آن را اعلام کرده و در این مسیر استوار خواهد ماند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
حساب‌های کاربری سربازان زیر ذره بین ارتش اسرائیل
پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از 26 دی‌ماه برقرار می‌شود
انفجار انبار مهمات در ادلب سوریه
دولت برای اصلاحات احتمالی در مصوبه بنزین به نفع مردم آمادگی دارد
کاتس: امنیت کشورش تضمین نشود، «هیچ آرامشی» در لبنان وجود نخواهد داشت
شیخ نعیم قاسم: دور باطل تجاور آمریکایی-اسرائیلی به پایان خواهد رسید
نتانیاهو از حضور مکرر در دادگاه شکایت کرد!
لاریجانی: حاضریم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم
آلودگی هوا تا اواسط هفته آینده در تهران می ماند
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
X
آگهی تبلیغاتی