×
بین الملل
شناسه خبر : 248007
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 17:35
عملیات ضدصهیونستی در کرانه باختری/ مجروحیت شدید نظامی اسرائیلی

چند خبر از فلسطین اشغالی؛

عملیات ضدصهیونستی در کرانه باختری/ مجروحیت شدید نظامی اسرائیلی

رسانه های رژیم صهیونیستی از عملیات ضدصهیونیستی در جاده حد فاصل قلقیلیه و نابلس در کرانه باختری خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش   قدس الاخباریه، رسانه های رژیم صهیونیستی از عملیات ضد صهیونیستی در کرانه باختری خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که یک گزارش زیرگیری با خودرو در نزدیکی روستایی در شرق قلقیلیه گزارش شده است و نظامیان اسرائیلی به محل روانه شده اند.

منابع عبری بیان کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی به شکل گسترده همراه با آمبولانس ها به جاده میان نابلس و قلقیلیه روانه شده اند و این پس از دریافت گزارشی مبنی بر زیر گیری با خودرو در نزدیکی روستای جیت است.

‌رسانه های رژیم صهیونیستی از زخمی شدن یک صهیونیست در این عملیات خبر دادند.

این در حالی است که برخی منابع اعلام کردند که عملیات زیرگیری با خودرو نبوده است و یک مبارز فلسطینی دست به عملیات زده است و حال این نظامی صهیونیست وخیم گزارش شده است.

شهادت مجری و کشته شدن صهیونیست مجروح عملیات قلقیلیه

وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای از به شهادت رسیدن جوان ۲۴ ساله فلسطینی مجری عملیات امروز در قلقیلیه واقع در کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست خبر داد.

 وزارت بهداشت فلسطین از شهادت محمود حسن عبدالرحمان عقاد جوان ۲۴ ساله فلسطینی با گلوله اشغالگران صهیونیست در تقاطع جیت در شرق قلقیلیه خبر داده و تاکید کرد پیکر این شهید فلسطینی در توقیف اشغالگران اسرائیلی قرار دارد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار جزئیات جدیدی از عملیات قلقیلیه اعلام کرد یک خودروی فلسطینی با سرعت زیاد به سمت نظامیان اشغالگر در مکان مورد نظر حرکت کرده و برای زیر گرفتن آنها تلاش کرد.

این رسانه صهیونیستی افزود نظامیان به سمت مجری عملیات تیراندازی کرده که در نهایت به شهادت وی منجر شد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز از کشته شدن نظامی اسرائیلی مجروح شده در این عملیات

شمال غزه در جهنم جنگ؛ بیت‌حانون دیگر وجود ندارد

 منابع میدانی و رسانه‌ای گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی شهر بیت‌حانون در شمال نوار غزه را به‌طور کامل تخریب کرده و هیچ ساختمان سالمی در آن باقی نگذاشته است؛ تحولی که به‌گفته تحلیلگران، نماد ویرانی گسترده در جنگ کنونی است.

به گزارش شبکه روسیا الیوم گزارش داد که شهر بیت‌حانون در شمال نوار غزه به‌طور کامل به تپه‌ای از خاک تبدیل شده و ارتش رژیم صهیونیستی آخرین خانه‌های باقی‌مانده در این منطقه را نیز تخریب کرده است.

خبرنگار این شبکه در غزه می‌گوید ویدئوهای منتشر شده حجم ویرانی گسترده و نابودی کامل زیرساخت‌های شهری را به تصویر کشیده‌اند.

در همین راستا، اور فیالکوف، خبرنگار صهیونیست در یادداشتی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر کار تخریب بیت‌حانون را به‌طور کامل به پایان رسانده و جز خاک چیزی از آن باقی نمانده است.

او این اتفاق را «پایان موجودیت شهری به نام بیت‌حانون از منظر عمرانی» توصیف کرد.

در همین حال، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم گزارش داد که وی در دیدار با سران شهرک‌های صهیونیستی گفته است: غزه به‌زودی شبیه بیت‌حانون خواهد شد؛ ما تمام تلاش خود را برای حفظ جان اسرا انجام می‌دهیم.

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که حملات نظامی رژیم صهیونیستی در شمال غزه همچنان ادامه دارد و پیامدهای انسانی فاجعه‌باری ازجمله نابودی گسترده مناطق مسکونی، آوارگی هزاران نفر و تشدید بحران انسانی در سراسر نوار غزه، بر جای گذاشته است.

 قسام از قطع ارتباط با دو اسیر اسرائیلی در غزه خبر داد

گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که به‌دلیل عملیات نظامی وحشیانه و بمباران‌های شدید ارتش رژیم صهیونیستی در دو محله الصبره و تل‌الهوا طی ۴۸ ساعت گذشته، ارتباط با دو اسیر اسرائیلی (عمری میران و متان انگریست) قطع شده است.

قسام تأکید کرد که جان این دو اسیر در خطر حقیقی قرار دارد و نیروهای اشغالگر باید فوراً تا جنوب خیابان شماره ۸ عقب‌نشینی کنند و از ساعت ۱۸:۰۰ امشب به‌مدت ۲۴ ساعت هرگونه پروازی را متوقف سازند تا امکان تلاش برای خارج کردن این دو اسیر فراهم شود.

در پایان این بیانیه قسام هشدار داد که ما حجت را تمام کردیم و هیچ عذری پذیرفتنی نیست.

شهادت کودک دو ماهه فلسطینی بر اثر گرسنگی و کمبود دارو در غزه

"عید ابو جامع"، کودک دو ماه و نیمه اهل غزه، بر اثر گرسنگی شدید و فقدان دسترسی به درمان لازم به شهادت رسید.

پزشکان سه روز پیش نسبت به وخامت حال این کودک معصوم و خطرات پیش روی او هشدار داده بودند.

شرایط انسانی در نوار غزه به اندازه‌ای وخیم است که بدن کودکان پیش از آنکه فرصت زندگی پیدا کنند، دچار فروپاشی می‌شود و بحران کمبود غذا و دارو جان خردسال‌ترین ساکنان این منطقه را نیز تهدید می‌کند.

این فاجعه بار دیگر شدت بحران انسانی در غزه و تأثیرات مستقیم محاصره و جنگ بر جان کودکان بی‌دفاع را به تصویر می‌کشد.

 

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
X
آگهی تبلیغاتی