×
بین الملل
شناسه خبر : 247981
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 15:47
وزیر خارجه مصر در دیدار با گوترش: جنگ در غزه باید فورا پایان یابد

وزیر خارجه مصر در دیدار با گوترش: جنگ در غزه باید فورا پایان یابد

وزیر خارجه مصر در دیدار با دبیرکل سازمان ملل متحد بر لزوم افزایش تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه و ارسال کمک‌ها بدون هیچ‌گونه مانعی تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل :بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار کرد. در این دیدار، عبدالعاطی از مواضع عادلانه و خردمندانه وی در مواجهه با مسائل مختلف در عرصه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای تقدیر کرد.

بر اساس گزارش وبگاه صدی البلد، وی همچنین بر حمایت کامل مصر از نقش سازمان ملل متحد در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی و مقابله با چالش‌های جهانی روزافزون تأکید کرد.

دبیرکل سازمان ملل نیز در جریان این دیدار از نقش مصر به عنوان یک بازیگر اصلی در سیستم چندجانبه گرایی و تعهد راسخ این کشور به اصول و اهداف منشور سازمان ملل متحد تقدیر کرد.

گوترش همچنین از تلاش‌های مداوم مصر برای تقویت صلح و امنیت بین‌المللی، حمایت از مسائل مربوط به رشد و توسعه و احترام به حقوق بین‌الملل قدردانی کرد. وی همچنین تلاش‌ها و دیدگاه مصر را در راستای دستیابی به ثبات در منطقه ارج نهاد.

وزیر خارجه مصر همچنین به بررسی تحولات غزه پرداخت و بر ضرورت ادامه تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی جهت برقراری آتش‌بس و دسترسی بدون مانع کمک‌ها تأکید کرد.

وی در ادامه از استقبال عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر از تعهد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای همکاری با رهبران منطقه جهت پایان دادن به جنگ در غزه و گشودن چشم‌انداز سیاسی و رشد و توسعه‌ای خبر داد.

بدر عبدالعاطی همچنین بر مخالفت مصر با هرگونه ایده‌ای که به کوچ اجباری فلسطینیان یا نابودی مسأله فلسطین منجر شود، تأکید کرد و اقدامات رژیم صهیونیستی در قتل و سیاست گرسنگی دادن به مردم فلسطین را محکوم کرد.

وی بر پایبندی مصر به تأسیس کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی به عنوان پایه اساسی برای دستیابی به ثبات در منطقه تأکید کرد.

وزیر خارجه همچنین از به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط تعداد زیادی از کشورها استقبال کرد.

وزیر خارجه مصر در ادامه بر حمایت تمام قد کشورش از نهادهای مختلف وابسته به سازمان ملل متحد که در شرایط سخت و بسیار دشوار در غزه کار می‌کنند، تاکید کرد.

وی با اشاره به هدف قرار گرفتن نهادهای سازمان ملل توسط رژیم صهیونیستی، بر ادامه حمایت مصر از دبیرکل سازمان ملل و نهادهای این سازمان، به ویژه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) که نقش آن ضروری و مهم است، تأکید کرد.

عبدالعاطی همچنین از قصد مصر برای برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی با هدف بازسازی غزه در مصر، با همکاری سازمان ملل متحد، تشکیلات خودگردان فلسطین و شرکای بین‌المللی، خبر داد و اعلام کرد که هدف از برگزاری این کنفرانس، بسیج حمایت لازم برای اجرای پروژه‌های بازسازی و ساخت‌وساز در نوار غزه است.

وزیر خارجه مصر در بخش دیگری از سخنانش بر موضع ثابت این کشور در حمایت از امنیت، ثبات، وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی سودان تأکید کرد.

وی بر ضرورت حفظ و حمایت از مؤسسات ملی سودان و تشدید تلاش‌ها برای پایان محاصره شهر «الفاشر» و پایان دادن به درد و رنج انسانی تأکید کرد.

وزیر خارجه مصر در مورد لیبی نیز بر ضرورت ادامه تلاش‌ها برای پیشبرد روند سیاسی در این کشور تأکید و تصریح کرد که این روند باید مالکیت لیبیایی‌ها بر راه‌حل را حفظ کند و به برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در نزدیک‌ترین زمان ممکن منجر شود. همچنین، خروج همه نیروهای خارجی و مزدوران از لیبی برای دستیابی به ثبات ضروری است.


اخبار مرتبط
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 21:33
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد، مذاکرات برای پایان دادن به جنگ غزه در «مرحله نهایی» است و این توافق می‌تواند راه را برای صلحی گسترده‌تر در خاورمیانه باز کند.
اعلام آمار شهدای غزه از آغاز نسل‌کشی اسرائیل تاکنون
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 16:39
اعلام آمار شهدای غزه از آغاز نسل‌کشی اسرائیل تاکنون
از آغاز جنایت و نسل‌کشی رژیم‌صهیونیستی در نوار غزه از هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون، 66 هزار و پنج شهروند فلسطینی شهید شدند.
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 14:57
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
منابع آگاه جزئیات تغییراتی را که چند کشور عربی بر طرح آتش‌بس آمریکایی در غزه اعمال کرده‌اند، فاش کردند.
اقدام مشترک 34 کشور برای توقف نسل‌کشی در غزه
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 13:21
اقدام مشترک 34 کشور برای توقف نسل‌کشی در غزه
گروه لاهه، به ریاست مشترک آفریقای جنوبی و کلمبیا، اعلام کرد 34 کشور با برنامه اقدام مشترک برای متوقف‌کردن «نسل‌کشی اسرائیل در نوار غزه» موافقت کرده‌اند. این طرح شامل توقف انتقال سلاح، محدود کردن صادرات انرژی، قطع خرید از شرکت‌های صهیونیستی و پیگیری قضایی در سطح بین‌المللی است.
استقبال مصر از استقرار نیروهای بین‌المللی در غزه
جمعه 1404/07/04 ساعت 10:27
استقبال مصر از استقرار نیروهای بین‌المللی در غزه
وزیر خارجه مصر اعلام کرد از استقرار نیروهای بین‌المللی در غزه بر اساس قطعنامه شورای امنیت با هدف کمک به تشکیلات خودگردان فلسطین برای اداره نوار غزه استقبال می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا