×
حوادث
شناسه خبر : 247973
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 15:28
قتل عام خانواده عمو بر سر ارثیه

قتل عام خانواده عمو بر سر ارثیه

مرد جوانی روز گذشته در پی اختلافات خانوادگی و مسائل مربوط به ارثیه، در یکی از مناطق شهرستان ایلام با استفاده از سلاح شکاری به سمت اعضای خانواده پدری خود تیراندازی کرد. در این حادثه تلخ، سه نفر شامل «عمو»، «زن‌عمو» و «پسرعموی» فرد مهاجم جان خود را از دست دادند. قاتل امروز توسط پلیس آگاهی دستگیر شد.

نورنیوز- گروه حوادث:  فرمانده انتظامی استان ایلام از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که روز گذشته با سلاح گرم سه نفر را به قتل رسانده و ۲ نفر دیگر را مجروح کرده بود؛ این عملیات کمتر از ۲۴ ساعت پس از وقوع حادثه و با همکاری پلیس آگاهی و دستگاه قضایی انجام شد.

سردار جمال سلمانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع تیراندازی روز گذشته در یکی از محلات شهر ایلام که منجر به کشته شدن سه نفر و مجروح شدن دو نفر از شهروندان و فرار ضارب شد، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با بهره‌گیری از اقدامات اطلاعاتی و شیوه‌های علمی کشف جرم، محل اختفای متهم را در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان ایلام یادآور شد: مأموران پس از شناسایی دقیق مخفیگاه متهم، وی را در یک عملیات منسجم پلیسی بازداشت کرده و سلاح گرم مورد استفاده در ارتکاب قتل را نیز کشف و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سردار سلمانی با بیان اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است، از همراهی و همکاری دادستان مرکز استان و قاضی پرونده در هماهنگی و پشتیبانی قضایی قدردانی کرد.

وی خطاب به شهروندان تأکید کرد: که اختلافات شخصی یا خانوادگی باید از مسیر قانونی و قضایی پیگیری شود و استفاده از روش‌های خودسرانه و خشونت‌آمیز همواره پیامدهای جبران‌ناپذیر به‌دنبال دارد.

در پی اختلافات خانوادگی و مسائل مربوط به ارثیه، روز گذشته فردی در حدود ۴۰ ساله در یکی از مناطق شهرستان ایلام با استفاده از سلاح شکاری به سمت اعضای خانواده پدری خود تیراندازی کرد.

در این حادثه تلخ، متأسفانه سه نفر شامل «عمو»، «زن‌عمو» و «پسرعموی» فرد مهاجم جان خود را از دست دادند.

همچنین دو نفر از همسایگان که برای میانجیگری وارد ماجرا شده بودند، هدف گلوله قرار گرفته و مجروح شدند که بلافاصله به مراکز درمانی منتقل گردیدند.


اخبار مرتبط
قتل‌عام اعضای خانواده پس از شکست در بازی کامپیوتری
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 10:12
قتل‌عام اعضای خانواده پس از شکست در بازی کامپیوتری
پسر 14 ساله پاکستانی «زین علی» پس از باخت در بازی کامپیوتری و سرزنش از سوی مادر، در اقدامی هولناک اعضای خانواده‌اش را کشت؛ دادگاه لاهور او را به 100 سال زندان و پرداخت 4 میلیون روپیه محکوم کرد.
قتل پدر ومادر در پی اختلاف خانوادگی
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 11:38
قتل پدر ومادر در پی اختلاف خانوادگی
مرد جوانی که در پی اختلاف خانوادگی پدر و مادرش را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود در عملیات پلیس آگاهی ملارد شناسایی و دستگیر شد.
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
شنبه 1404/07/05 ساعت 11:53
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
زن جوان تهرانی در جریان درگیری بر سر قرار ازدواج مرد 25 ساله ای را با ضربات شیشه قلیان به قتل رساند. رسیدگی به این پرونده از بهمن ماه سال 1402 پس از کشف جسد این مرد در پارکینگ ساختمانی آغاز شد.
راز قتل مرموز در اعترافات فاش شد+جزییات
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 20:32
راز قتل مرموز در اعترافات فاش شد+جزییات
راز قتل مرد جوانی در قلعه‌نو با عملیات پلیسی و دستگیری همسر مقتول و همدستش فاش شد. متهمان با وجود تلاش برای گمراه کردن پلیس، پس از بازجویی به جنایت اعتراف کردند.
نظرات

آخرین اخبار
نجات معجزه‌آسای کودک 2 ساله از خودروی داغ در فریمان
عزاداری ظهر عاشورا محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ابراز همدردی ایران با ونزوئلا به دنبال زمین لرزه مهیب
هزار زخمی در 2 زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
محدودیت‌های بحرین برای عزاداران حسینی
اختلالات بانکی ارتباطی به اینترنت ندارد؛ آدرس غلط ندهید
تنگه هرمز محور رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
مکرون مدعی توقیف نفتکش مرتبط با روسیه شد
سینمای عاشورایی؛ ظرفیت بزرگ، تولید اندک
چین خواستار لغو فوری تحریم‌ها علیه کوبا شد
نایب‌قهرمان جهان هندبال ساحلی ایران را شکست داد
کدام آثار موسیقی محرم در دل مردم ماندگار شدند
ترکیب تیم ملی والیبال ایران مقابل آمریکا اعلام شد
امروز عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری ناگزیر به فرار می شوید
سخنگوی وزارت خارجه قطر: کار روی جزئیات اجرای توافق ایران و آمریکا آغاز شد
ادعای آمریکادرباره جنوب لبنان تکذیب شد
رژیم صهیونیستی دوباره آتش‌بس را نقض کرد؛ حزب‌الله واکنش نشان داد
ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر تکذیب شد
نورنما | بازسازی مصائب روز عاشورا با هوش مصنوعی
مستاجران بخوانند؛ سقف مجاز افزایش اجاره بها تعیین شد
تلاش سازمان ملل برای صلح در یمن
بازگشت سومین نفتکش به دستور سپاه از مسیر خود
ثبات انرژی جهان در گروی خروج بیگانگان از منطقه است
مراقب سوء استفاده کلاهبرداران از اختلالات بانکی باشید
اعلام ظرفیت رشته‌های کارشناسی ناپیوسته 1405
آزادی 150 زندانی خوزستان در ایام محرم
اقامه نماز ظهر عاشورا در سراسر ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 4 تیر 1405 +جدول
حمله به ایران؛ زلزله سیاسی در ایتالیا
مذاکرات لبنان و اسرائیل بر سر خروج ارتش اسرائیل
عارف: اصلی‌ترین میزبانان بدرقه رهبر شهید، مردم هستند
خلیفه، سکاندار تیم صنعت نفت شد
مامور مهار محمدصلاح کیست؟
پشت‌پرده معامله بزرگ واشنگتن و آنکارا
حضور پزشکیان در میان عزاداران عاشورا در تبریز
کره جنوبی در آستانه حذف؛ سرمربی در خطر اخراج
خواهان توافق با ایران هستیم، اما نه به هر قیمتی
فؤاد حسین: توافق تهران و واشنگتن زمینه ساز ثبات منطقه است
زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی؛حق همسر و برخی مزایا پرداخت نمی‌شود
هشدار واردکنندگان نهاده دامی؛ بدهی 4 میلیارد یورویی دولت بازار را تهدید می‌کند
چگونه از پوست و چشم در برابر آفتاب محافظت کنیم؟
نورنما | صدای موکب دونفره ....!
نتایج جام جهانی 2026 به سود ایران؛ معادلات صعود ساده‌تر شد
صعود 9 پله‌ای شمشیربازان ایران
افزایش خروجی آب زاینده‌رود از فردا
چرا قیمت جهانی طلا سقوط کرد؟نقره هم وارد مدار نزولی شد
سیاه‌ترین رنگ خودرو جهان ساخته شد؛ جذب 99.9 درصد نور
هزینه جنگ‌های اسرائیل از 205 میلیارد دلار گذشت؛ سنگین‌ترین بحران اقتصادی تاریخ تل‌آویو
سهمیه جدید شیرخشک نوزادان و کودکان اعلام شد
سازمان ملل گزارش داد: شهادت 20هزار کودک فلسطینی