×
اقتصادی
شناسه خبر : 247943
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 14:00
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد

رئیس اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد:

مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد

رئیس اتاق بازرگانی ایران، در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با تأکید بر تجربه سال‌ها مقاومت اقتصادی کشور گفت که اگر چه فعال‌سازی مکانیسم ماشه خسارت‌هایی به همراه دارد، اما بخش خصوصی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی قادر است اثرات آن را به حداقل برساند.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نشست هیات نمایندگان اتاق ایران با توجه به آثاری که مکانیسم ماشه روی اقتصاد کشور می‌گذارد ضمن محکوم کردن سیاست‌های برخی کشورهای اروپایی عنوان کرد که هر چند تحریم‌های جدید خسارت‌هایی را در پی خواهد داشت، اما آثار مکانیسم ماشه به اندازه تبلیغات نیست، ولی قطعا تاثیرگذار خواهد بود.

وی اشاره به اینکه با وجود جو روانی موجود در رسانه‌های بیگانه، کشور ما سال‌ها است در یک جنگ نابرابر اقتصادی به سر می‌برد و در زمینه مدیریت شرایط سخت و پیچیده صاحب تجربه‌های گرانبهایی شده است گفت: فعالان اقتصادی و بخش خصوصی اجازه نداده‌اند هیچگاه چرخ تولید متوقف شود و همه فراز و نشیب‌ها در زمینه تولید، اشتغال و کار آفرینی را پشت سر گذاشته‌اند.

حسن زاده ادامه داد: اسنپ‌بک قطعا خسارت‌های بزرگی در پی خواهد داشت، اما مردم و فعالان اقتصادی ما با بهره گیری از ظرفیت کشور می‌توانند بار دیگر شایستگی خود را نشان دهند و مشکلات ناشی از فعال سازی مکانیسم ماشه را به حداقل برسانند. بخش خصوصی دارای قابلیت مدیریت این چالش است، اما نباید این موضوع باعث چشم پوشی از مشکلات موجود در نظام مدیریتی اقتصاد کشور باشد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه شرایط فعلی اقتصاد کشور می‌طلبد تا سیاست گذاران، تدابیر حمایتی داشته باشند، گفت که اتاق بازرگانی ایران اعلام می‌کند در حوزه کالاهای اساسی و زنجیره‌های تولید کلیدی می‌تواند به صورت متناسب اقدام کند. همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند، ما اعتقاد داریم که عبور از شرایط فعلی اقتصاد ایران، با فرصت سازی در برون از مرزها ایجاد می‌شود. ضمن اینکه باید قوانین دست و پا گیردر امر تجارت را با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کشور در نظر بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی باید از دخالت در سیاست‌های تجاری خودداری کند گفت: ما فعالان بخش خصوصی آمادگی لازم برای تنظیم مراودات بین‌المللی از طریق ظرفیت‌های اقتصادی را داریم. اتاق می‌تواند در این زمینه مسئولیت بپذیرد و انتظار دارد دولت نیز حمایت‌های لازم را انجام دهد.

به گفتی وی تجربه مردم ایران از جنگ ۱۲ روزه نشان داد که با انسجام ملی می‌توان از پس پیچیده‌ترین تجاوزها برآییم و هم اکنون نیز نیاز است که یک همدلی میان مردم، دولت و فعالان اقتصادی رخ دهد. امیدواریم بتوانیم برای حفظ اقتدار ایران اسلامی همه توان خود را به کار گیریم.


اخبار مرتبط
نجات اقتصاد در پسابرجام فقط با بخش خصوصی واقعی ممکن است
جمعه 1404/07/11 ساعت 08:41
نورنیوز از ضرورت فعال‌شدن بخش خصوصی برای مقابله با تحریم‌ها گزارش می‌دهد
نجات اقتصاد در پسابرجام فقط با بخش خصوصی واقعی ممکن است
برای عبور از شرایط کنونی و مدیریت آثار فعال‌سازی مکانیسم ماشه، ضروری است که بخش خصوصی واقعی به عنوان بازیگر اصلی در عرصه اقتصادی کشور، با حمایت‌های دولت و در راستای اصلاحات ساختاری، در رفع موانع داخلی و ایجاد فرصت‌های جدید در بازارهای جهانی، فعال‌تر از گذشته عمل کند. تنها در این صورت است که می‌توانیم از بحران‌ها عبور کرده و در مسیر توسعه پایدار قرار بگیریم.
15 طرح برای خروج از NPT ارائه شده است
دوشنبه 1404/07/07 ساعت 11:51
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:
15 طرح برای خروج از NPT ارائه شده است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: 15 طرح به این کمیسیون برای خروج از NPT ارائه شده است و کمیسیون به جمع‌بندی درباره یک طرح رسیده اما هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است.
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 11:55
سخنگوی دولت :
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به روند مذاکرات و شرایط کشور اظهار داشت:کشور را نمی‌توان با رویکرد صلح در شرایط جنگ اداره کرد. دولت همه تلاش خود را در مذاکرات انجام داد و اکنون رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است.
تشکیل کارگروها‌ی تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 17:50
رئیس‌جمهور در نشستی با جمعی از اعضای مجمع کارآفرینان ایران مطرح کرد؛
تشکیل کارگروها‌ی تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی
رئیس‌جمهور در این نشست گفت: راهکار موثرتر برای ایجاد هماهنگی و همکاری بین ما و شما برای رفع مشکلات و موانع، این است که کارگروها‌ی تخصصی در موضوعات مطرح از جمله پولی، اقتصادی، مالیاتی و غیره، با حضور نمایندگان شما و دستگاه‌های دولتی، ایجاد شده و جلسات کاری آنها منظم برگزار و نتایج این جلسات ماهی یکبار به دولت ارائه شوند.
نظرات

آخرین اخبار
سخنان جنجالی سفیر آمریکا؛ لغزش زبانی یا اعتراف به یک پروژه جدید؟
تعداد شهدای لبنان به 3 هزار و 213 نفر رسید
تأکید ایران و عمان بر تقویت همکاری‌های پایدار در جهان اسلام
انصارالله: حملات اسرائیل به لبنان برای اخلال در مذاکرات اسلام‌آباد است
انتقاد جان بولتون از دولت ترامپ درباره تنگه هرمز
فراجا در آماده‌باش کامل برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
تأکید ایران و ترکیه بر توسعه روابط و همکاری‌های منطقه‌ای
هشدار حماس درباره اجرای طرح «خط نارنجی» اسرائیل در نوار غزه
رشد شاخص اهدای عضو در کشور
نشست امنیتی تل‌آویو با محوریت ایران و لبنان برگزار شد
عارف از آغاز روند دسترسی قانون‌مند و آزاد به فضای مجازی خبر داد
پایان همکاری ماجدی با کمیته جوانان فدراسیون فوتبال
تهران و قاهره خواستار گشایش فصل تازه در روابط منطقه‌ای شدند
اتصال جهانی اینترنت ایران آغاز شد ؛ چه اپراتورهای تاکنون متصل شده اند؟
قالیباف به ایران بازگشت ؛ موضوع سفر به قطر چه بود؟
تجاوز اسرائیل از خط زرد عبور کرد
نورنما | عید سعید قربان ، جشن تقرب عاشقان حق مبارک
رایزنی مصر و قطر درباره کاهش اختلافات در مذاکرات ایران و آمریکا
مسی مشکلی برای حضور در جام‌جهانی ندارد
انصراف هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای حضور در جام جهانی
مترو و اتوبوس تهران رایگان شد؟
کالابرگ از تورم جا ماند ؛ چرا حمایت معیشتی دیگر پاسخگو نیست؟
انتقال مجدد ترامپ به بیمارستان نظامی
چهاردهمین ذخیره‌گاه زیست‌کره ایران در یونسکو ثبت شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
رونمایی از سامانه هوشمند و آغاز طرح ساماندهی سواحل در شمال کشور از هفته آینده
خرید 1822 میلیارد تومانی برگ سبز از چایکاران
گزارش نت بلاکس از آخرین وضعیت اتصال اینترنت ایران به شبکه بین المللی
وزیر خارجه ایرلند از ممنوعیت واردات کالا از شهرک‌های صهیونیست‌نشین خبر داد
وزیر جهادکشاورزی: امنیت غذایی نباید به واردات وابسته باشد
جزئیات گفتگوی پزشکیان با نخست وزیر جدید عراق پیرامون آخرین تحولات منطقه
جهش تاریخی قیمت آلومینیوم در بازار جهانی
میراثی که 700 میلیون سال در بدن انسانها درچرخش است
جهشی اقتصادی که می تواند چالش چین وآمریکا را جدی تر کند
جزئیات تازه از سفر قالیباف به قطر؛ پیگیری آزادسازی 12 میلیارد دلار
خبر بد اتاق اصناف ایران برای سیگاری ها!
حاشیه هایی که متن سفر قالیباف به قطر را تحت الشعاع قرار داد
یک باشگاه محبوب دیگر مجوز حرفه ای گرفت
اخرین خبرهای داغ از یوزهای مسافر ینگه دنیا
چرا حمله آمریکا به ایران بزرگترین خطای راهبردی قرن است؟
طرح فروش مشارکت «عید تا عید» در تولید ایران‌خودرو؛ بزودی+ لیست خودرو و زمان ثبت نام
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 5 خرداد 1405+جدول
چه محورهایی از اولین پیام حج رهبری بازتاب جهانی داشت؟
تصادف مرگبار قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک
چشمانتان درد را فریاد می‌زنند؛ حتی اگر سکوت کنید
جزئیات تجاوز شب گذشته جنگنده های آمریکایی به جنوب ایران/شرارتها بی پاسخ نمی ماند
مریم عبدالله‌پور مدال طلای پاراتکواندو آسیا را گرفت
تیرباران هولناک یک جوان در مشهد
نورنما | حمله انتحاری در پاکستان
اکبر عبدی از بیمارستان مرخص شد