×
سیاسی
شناسه خبر : 247921
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 11:55
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است

سخنگوی دولت :

رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به روند مذاکرات و شرایط کشور اظهار داشت:کشور را نمی‌توان با رویکرد صلح در شرایط جنگ اداره کرد. دولت همه تلاش خود را در مذاکرات انجام داد و اکنون رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است.

نورنیوز- گروه سیاسی : فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به روند مذاکرات و شرایط کشور اظهار داشت: دولت از همان ابتدای استقرار مسیر مذاکره را آغاز کرد و در دور پنجم مذاکرات قرار داشتیم. قرار بود بسته پیشنهادی که مقرر شده بود، روز یکشنبه در مشهد ارائه شود، اما بامداد روز جمعه با بمباران آغاز یک «12 روز دفاع مقدس» رقم خورد و شرایط تغییر کرد.

وی افزود: برخی تلاش می‌کنند بگویند اسنپ‌بک «هیچ نیست»؛ در حالی که اینگونه نیست. البته امکان داشت اجرای آن 6 ماه به تعویق بیفتد، هرچند مخالفانی وجود داشتند که معتقد بودند کشور در این مدت در وضعیت تضرع قرار می‌گیرد. اما تصمیم گرفتیم فرصت ایجاد شود تا در این مدت فضای بازتری برای تغییر فراهم شود. با این حال، اروپایی‌ها تمایلی به تعویق شش‌ماهه نشان ندادند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت تمام تلاش خود را به‌کار گرفت، اما شرایط برای تحقق توافق مهیا نشد. همیشه آنچه ما تدبیر می‌کنیم، الزاماً با تقدیر یکی نیست. البته این به معنای واگذار کردن امور به تقدیر نیست، بلکه در شرایط جدید باید رویکردمان را تغییر دهیم. نمی‌توان کشور را با رویکرد صلح در شرایط جنگ اداره کرد. واقعیت این است که پس از شهادت رئیس‌جمهور، ما توسط رژیم صهیونیستی وارد جنگ شده‌ایم.

مهاجرانی با اشاره به انتقاد فعالان اقتصادی از بروکراسی موجود گفت: اگر مقام دولتی گفته باشد که «من جواب شما را نمی‌دهم»، همین‌جا از طرف دولت عذرخواهی می‌کنم. هیچ مقام دولتی چنین حقی ندارد. وظیفه دولت پاسخگویی و حل مسئله است. البته رویکرد دولت در ادامه مسیر، واگذاری هرچه بیشتر امور به بخش خصوصی، اتحادیه‌ها و سمن‌هاست.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری سال گذشته بر «توسعه اقتصادی با مشارکت مردم» تأکید کردند و این مردم همان اتحادیه‌ها، انجمن‌های صنفی و نهادهای مدنی هستند. دولت مصمم است از این ظرفیت به بهترین شکل بهره‌برداری کند و از همه راهنمایی‌های بخش خصوصی استفاده نماید.

سخنگوی دولت تأکید کرد: دولت در حال واگذاری اختیارات به استانداران و وزراست تا بروکراسی کاهش یابد. بر اساس محاسبات، به ازای هر 100 نفر جمعیت تنها به یک کارمند بخش عمومی نیاز است و این نشان می‌دهد دولت باید کوچک‌سازی را به‌صورت آرام و برنامه‌محور دنبال کند، چرا که هرگونه اقدام شتاب‌زده نتیجه معکوس خواهد داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد دولت، اصلاح ساختارها، افزایش مشارکت و بهره‌گیری از مشورت‌های بخش خصوصی است و این اطمینان را می‌دهیم که تصمیمات دولت با نگاه به همفکری و همکاری جمعی پیش خواهد رفت.


اخبار مرتبط
نجات اقتصاد در پسابرجام فقط با بخش خصوصی واقعی ممکن است
جمعه 1404/07/11 ساعت 08:41
نورنیوز از ضرورت فعال‌شدن بخش خصوصی برای مقابله با تحریم‌ها گزارش می‌دهد
نجات اقتصاد در پسابرجام فقط با بخش خصوصی واقعی ممکن است
برای عبور از شرایط کنونی و مدیریت آثار فعال‌سازی مکانیسم ماشه، ضروری است که بخش خصوصی واقعی به عنوان بازیگر اصلی در عرصه اقتصادی کشور، با حمایت‌های دولت و در راستای اصلاحات ساختاری، در رفع موانع داخلی و ایجاد فرصت‌های جدید در بازارهای جهانی، فعال‌تر از گذشته عمل کند. تنها در این صورت است که می‌توانیم از بحران‌ها عبور کرده و در مسیر توسعه پایدار قرار بگیریم.
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 14:00
رئیس اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد:
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد
رئیس اتاق بازرگانی ایران، در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با تأکید بر تجربه سال‌ها مقاومت اقتصادی کشور گفت که اگر چه فعال‌سازی مکانیسم ماشه خسارت‌هایی به همراه دارد، اما بخش خصوصی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی قادر است اثرات آن را به حداقل برساند.
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
شنبه 1404/07/05 ساعت 09:41
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
سخنگوی دولت با اشاره به سخنرانی رئیس‌جمهور در سازمان ملل نوشت: این فقط رویدادی دیپلماتیک نبود؛ یک بیانیه ملی بود که جهان را به بازاندیشی در عدالت و صلح فراخواند.
مهاجرانی: عدالت آموزشی و آرامش دو اولویت کلیدی دولت است
یکشنبه 1404/06/02 ساعت 13:12
مهاجرانی: عدالت آموزشی و آرامش دو اولویت کلیدی دولت است
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در آستانه هفته دولت، عملکرد یکساله دولت را بر پایه صداقت با مردم و تلاش برای تحقق عدالت آموزشی و آرامش ارزیابی کرد و از همراهی مردم در شرایط سخت یک سال گذشته قدردانی کرد.
نظرات

آخرین اخبار
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است