×
سیاسی
شناسه خبر : 247900
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 10:28
سرلشکر موسوی: تقویت سامانه‌های دفاعی روند خوبی گرفته است

سرلشکر موسوی: تقویت سامانه‌های دفاعی روند خوبی گرفته است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با فرمانده کل سپاه پاسداران از روند تقویت، نوسازی و به‌روز‌رسانی سامانه‌ها و تجهیزات دفاعی کشور خبر داد و بر آمادگی همه‌جانبه نیروهای مسلح برای مقابله مقتدرانه با هرگونه تهدید و تجاوز احتمالی تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی : سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح در دیدار با سرلشکر پاسدار محمدپاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تشکر از اقدامات ارزشمند سپاه در ابعاد مختلف و همچنین به سیاست‌ها و جهت‌گیری‌های کلان نظام در مسیر قدرت‌افزایی دفاعی، بازدارندگی و دفاع همه‌جانبه، بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ثروت و سرمایه بی‌بدیل نیروی انسانی مؤمن، انقلابی، ولایی، شجاع و فداکار در منظومه دفاعی کشور تأکید کرد.وی ضمن تجلیل از نقش‌آفرینی‌های تاریخی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تقدیر از رشادت‌ها و فداکاری‌های پاسداران جان بر کف انقلاب اسلامی، به‌ویژه نیروی مقتدر و دشمن شکن هوافضای سپاه در دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران در برابر جنگ تحمیلی و تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و اجرای موفق و غرورآفرین عملیات تهاجمی علیه دشمن، اظهار کرد: پیروزی‌های بزرگ و دستاوردهای شگرف نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران و بسیجیان سلحشور، ثمره ایمان، دانش، ابتکار و ایستادگی رزمندگان و فرماندهان با صلابت و انقلابی است و نشان می‌دهد که راهبرد بازدارندگی فعال و پاسخ قدرتمند، شجاعانه و کوبنده به تهدیدها، راهبردی کارآمد و عبرت‌آموز است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با ابراز خرسندی از روند تقویت، نوسازی و به‌روز‌رسانی سامانه‌ها و تجهیزات دفاعی کشور، بر آمادگی همه‌جانبه نیروهای مسلح برای مقابله مقتدرانه با هرگونه تهدید و تجاوز احتمالی تأکید کرد و افزود: هماهنگی، هم‌افزایی و وحدت نیروهای مسلح بویژه در ارتش و سپاه عامل شکست دشمن، ضامن صیانت از استقلال، امنیت ملی، تمامیت ارضی و پاسداری از آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی است و به فضل الهی این رویکرد همچنان باقدرت ادامه خواهد یافت.در ادامه این دیدار، فرمانده کل سپاه پاسداران با قدردانی از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ستاد کل نیروهای مسلح و تأکید بر تبعیت کامل سپاه از فرامین و تدابیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله‌العالی)، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باتکیه‌بر ایمان، انگیزه الهی و ظرفیت‌های عظیم انسانی و فناورانه خود، در خط مقدم تحقق دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و در همه عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، سایبری و اطلاعاتی، آمادگی کامل برای مقابله قاطع، سریع و عبرت‌آموز با هرگونه تهدید و ماجراجویی دشمن مانند تحمیل شکست بر دشمن و آنچه در دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر تجاوز امریکا و رژیم صهیونیستی جهانیان مشاهده کردند، دارد.سرلشکر پاکپور همچنین بر اهمیت هماهنگی میان نیروهای مسلح در مواجهه با تهدیدات نوین و پیچیده دشمن تأکید و تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نه‌تنها خود را موظف به دفاع از مرزها و امنیت ملی می‌داند بلکه مأموریت راهبردی خود را صیانت از آرمان‌های انقلاب اسلامی و امامین انقلاب اسلامی خون شهیدان می‌داند و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
 


نظرات

آخرین اخبار
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند