×
سیاسی
شناسه خبر : 247900
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 10:28
سرلشکر موسوی: تقویت سامانه‌های دفاعی روند خوبی گرفته است

سرلشکر موسوی: تقویت سامانه‌های دفاعی روند خوبی گرفته است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با فرمانده کل سپاه پاسداران از روند تقویت، نوسازی و به‌روز‌رسانی سامانه‌ها و تجهیزات دفاعی کشور خبر داد و بر آمادگی همه‌جانبه نیروهای مسلح برای مقابله مقتدرانه با هرگونه تهدید و تجاوز احتمالی تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی : سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح در دیدار با سرلشکر پاسدار محمدپاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تشکر از اقدامات ارزشمند سپاه در ابعاد مختلف و همچنین به سیاست‌ها و جهت‌گیری‌های کلان نظام در مسیر قدرت‌افزایی دفاعی، بازدارندگی و دفاع همه‌جانبه، بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ثروت و سرمایه بی‌بدیل نیروی انسانی مؤمن، انقلابی، ولایی، شجاع و فداکار در منظومه دفاعی کشور تأکید کرد.وی ضمن تجلیل از نقش‌آفرینی‌های تاریخی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تقدیر از رشادت‌ها و فداکاری‌های پاسداران جان بر کف انقلاب اسلامی، به‌ویژه نیروی مقتدر و دشمن شکن هوافضای سپاه در دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران در برابر جنگ تحمیلی و تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و اجرای موفق و غرورآفرین عملیات تهاجمی علیه دشمن، اظهار کرد: پیروزی‌های بزرگ و دستاوردهای شگرف نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران و بسیجیان سلحشور، ثمره ایمان، دانش، ابتکار و ایستادگی رزمندگان و فرماندهان با صلابت و انقلابی است و نشان می‌دهد که راهبرد بازدارندگی فعال و پاسخ قدرتمند، شجاعانه و کوبنده به تهدیدها، راهبردی کارآمد و عبرت‌آموز است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با ابراز خرسندی از روند تقویت، نوسازی و به‌روز‌رسانی سامانه‌ها و تجهیزات دفاعی کشور، بر آمادگی همه‌جانبه نیروهای مسلح برای مقابله مقتدرانه با هرگونه تهدید و تجاوز احتمالی تأکید کرد و افزود: هماهنگی، هم‌افزایی و وحدت نیروهای مسلح بویژه در ارتش و سپاه عامل شکست دشمن، ضامن صیانت از استقلال، امنیت ملی، تمامیت ارضی و پاسداری از آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی است و به فضل الهی این رویکرد همچنان باقدرت ادامه خواهد یافت.در ادامه این دیدار، فرمانده کل سپاه پاسداران با قدردانی از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ستاد کل نیروهای مسلح و تأکید بر تبعیت کامل سپاه از فرامین و تدابیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله‌العالی)، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باتکیه‌بر ایمان، انگیزه الهی و ظرفیت‌های عظیم انسانی و فناورانه خود، در خط مقدم تحقق دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و در همه عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، سایبری و اطلاعاتی، آمادگی کامل برای مقابله قاطع، سریع و عبرت‌آموز با هرگونه تهدید و ماجراجویی دشمن مانند تحمیل شکست بر دشمن و آنچه در دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر تجاوز امریکا و رژیم صهیونیستی جهانیان مشاهده کردند، دارد.سرلشکر پاکپور همچنین بر اهمیت هماهنگی میان نیروهای مسلح در مواجهه با تهدیدات نوین و پیچیده دشمن تأکید و تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نه‌تنها خود را موظف به دفاع از مرزها و امنیت ملی می‌داند بلکه مأموریت راهبردی خود را صیانت از آرمان‌های انقلاب اسلامی و امامین انقلاب اسلامی خون شهیدان می‌داند و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
X
آگهی تبلیغاتی