×
حوادث
شناسه خبر : 247857
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 23:45
سرنوشت مرگبار  دو قاتل بعد از بخشیده شدن

سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن

‌عاملان قتل زن سالخورده که با انگیزه سرقت دست به جنایت زده و به قصاص محکوم شده بودند، پس از بخشش اولیای دم و آزادی از زندان، قربانی سرنوشت مرگباری شدند.

نورنیوز-گروه حوادث:   این پرونده دریکی از روزهای آذر سال۹۴ ورق خورد. در آن زمان گزارش قتل زنی ۸۳ساله به پلیس یکی از شهرهای جنوب کشور اعلام شد. فرزندان این زن که برای سرکشی به خانه مادرشان رفته بودند با پیکر بی‌جان او مواجه شدند و پلیس را خبر کردند. خانه زن سالخورده به هم ریخته بود و جسدش درحالی‌که دست و پایش را بسته بودند، داخل اتاق خواب رها شده بود. او به‌دلیل خفگی، به قتل رسیده بود و بررسی‌ها حکایت از این داشت که همه طلا و جواهرات زن سالخورده به سرقت رفته است.

تحقیقات تیم جنایی برای شناسایی عاملان این سرقت مرگبار آغاز شد. آنچه مسلم بود سرقت از سوی یک آشنا صورت گرفته بود؛ چرا که بررسی‌ها نشان می‌داد قاتل یا قاتلان به راحتی وارد خانه این زن شده‌اند و احتمالا با او آشنا بوده‌اند. در این شرایط تحقیقات روی آشنایان قربانی تمرکز یافت و مشخص شد که یکی از بستگان دور مقتول که مدت‌ها بود ورشکسته و بیکار شده بود، به تازگی یک خودروی ۲۰۷صفر خریده است. همین موضوع شک کارآگاهان را برانگیخت و در ادامه سرنخ‌هایی به‌دست آمد که نشان می‌داد این مرد در روز حادثه حوالی خانه مقتول مشاهده شده است.

مظنون اصلی پرونده که مجید نام داشت، دستگیر شد و در بازجویی‌ها لب به اعتراف گشود و راز قتل زن سالخورده را فاش کرد. مجید گفت: من در کار واردات لوازم خودرو بودم اما شریکم سرم کلاه گذاشت و همه سرمایه‌ام را با خود برد. از آن پس زندگی‌ام ویران شد و به نقطه صفر رسیدم. اصلا شرایط خوبی نداشتم تا اینکه مدتی قبل در یک مهمانی خانوادگی متوجه شدم که یکی از بستگان دور پدرم، طلا و جواهراتش را در بالشت پنهان می‌کند. این جمله را که شنیدم وسوسه سرقت به جانم افتاد. موضوع را با یکی از دوستانم به نام فرزاد درمیان گذاشتم و او نیز قبول کرد که با من همراه شود.

وی ادامه داد: قرار ما در ابتدا، سرقت بود اما وقتی وارد خانه زن تنها شدیم و دست و پایش را بستیم، ترسیدیم مرا شناسایی کند و به همین دلیل من و همدستم با مشارکت یکدیگر، زن تنها را خفه کردیم و طلا و جواهراتش را به سرقت بردیم.

با اعترافات مجید، همدست او نیز دستگیر شد و به شرکت در این جنایت اقرار کرد. عاملان این سرقت مرگبار پس از محاکمه در دادگاه به اتهام مشارکت در قتل عمدی به قصاص محکوم شدند و هرچند به حکم اعتراض کردند اما قضات عالی‌رتبه مهر تأیید بر این حکم زدند. به این ترتیب شمارش معکوس برای قصاص قاتلان شروع شد.

قاتلان در یک قدمی مجازات قصاص قرار داشتند و در این شرایط تلاش خیرین برای بخشش آنها ادامه داشت. از سوی دیگر، از زندان خبر می‌رسید که قاتلان پس از این جنایت توبه کرده و در زندان به انجام کارهای خیر روی آورده و بیشتر ساعت‌های روز در حال حفظ قرآن و خواندن دعا و نیایش هستند. این خبرها که به گوش اولیای دم رسید، دلشان به رحم آمد و در نهایت به شرط دریافت دیه برای کمک به افراد نیازمند، هردو قاتل را بخشیدند. قاتلان که کابوس‌هایشان پایان یافته و به زندگی بازگشته بودند، پس از گذشت ۱۰سال از زندان آزاد شدند.

اگرچه عاملان قتل زن سالخورده با بخشش اولیای دم فرصت زندگی دوباره یافتند و از زندان آزاد شدند اما در مدت یک سال گرفتار سرنوشت عجیبی شدند. یکی از قاتلان تنها ۳‌ماه پس از آزادی از زندان زمانی که همراه خانواده‌اش به شمال کشور سفر کرده بود، تصمیم گرفت برای آب‌تنی وارد دریا شود. محلی که او انتخاب کرده بود، محدوده غیرمجاز بود و مرد جوان زمانی که وارد دریا شده بود، گرفتار امواج شد و جانش را از دست داد. این اما پایان ماجرای پرونده قتل زن تنها نبود؛ چرا که قاتل دوم نیز مدتی قبل درحالی‌که حدود یک سال از آزادی‌اش می‌گذشت درحالی‌که برای چیدن میوه بالای درختی رفته بود، تعادلش را از دست داد و سقوط کرد و دچار مرگ مغزی شد. خانواده‌اش وقتی از پزشکان شنیدند که او دیگر به زندگی برنمی‌گردد، پای برگه اهدای عضو را امضا کردند و به این ترتیب اعضای بدن او به بیماران نیازمند اهدا شد و به این ترتیب سرنوشت ۲قاتلی که بخشیده شده بودند، با مرگ گره خورد.


همشهری
نظرات

آخرین اخبار
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران
صندوق بین‌المللی پول: جنگ با ایران رشد اقتصاد جهان را کاهش داد
ارائه 167 هزار خدمت امدادی و درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
زاکانی: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید معادلات جهانی را تغییر داد