×
حوادث
شناسه خبر : 247857
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 23:45
سرنوشت مرگبار  دو قاتل بعد از بخشیده شدن

سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن

‌عاملان قتل زن سالخورده که با انگیزه سرقت دست به جنایت زده و به قصاص محکوم شده بودند، پس از بخشش اولیای دم و آزادی از زندان، قربانی سرنوشت مرگباری شدند.

نورنیوز-گروه حوادث:   این پرونده دریکی از روزهای آذر سال۹۴ ورق خورد. در آن زمان گزارش قتل زنی ۸۳ساله به پلیس یکی از شهرهای جنوب کشور اعلام شد. فرزندان این زن که برای سرکشی به خانه مادرشان رفته بودند با پیکر بی‌جان او مواجه شدند و پلیس را خبر کردند. خانه زن سالخورده به هم ریخته بود و جسدش درحالی‌که دست و پایش را بسته بودند، داخل اتاق خواب رها شده بود. او به‌دلیل خفگی، به قتل رسیده بود و بررسی‌ها حکایت از این داشت که همه طلا و جواهرات زن سالخورده به سرقت رفته است.

تحقیقات تیم جنایی برای شناسایی عاملان این سرقت مرگبار آغاز شد. آنچه مسلم بود سرقت از سوی یک آشنا صورت گرفته بود؛ چرا که بررسی‌ها نشان می‌داد قاتل یا قاتلان به راحتی وارد خانه این زن شده‌اند و احتمالا با او آشنا بوده‌اند. در این شرایط تحقیقات روی آشنایان قربانی تمرکز یافت و مشخص شد که یکی از بستگان دور مقتول که مدت‌ها بود ورشکسته و بیکار شده بود، به تازگی یک خودروی ۲۰۷صفر خریده است. همین موضوع شک کارآگاهان را برانگیخت و در ادامه سرنخ‌هایی به‌دست آمد که نشان می‌داد این مرد در روز حادثه حوالی خانه مقتول مشاهده شده است.

مظنون اصلی پرونده که مجید نام داشت، دستگیر شد و در بازجویی‌ها لب به اعتراف گشود و راز قتل زن سالخورده را فاش کرد. مجید گفت: من در کار واردات لوازم خودرو بودم اما شریکم سرم کلاه گذاشت و همه سرمایه‌ام را با خود برد. از آن پس زندگی‌ام ویران شد و به نقطه صفر رسیدم. اصلا شرایط خوبی نداشتم تا اینکه مدتی قبل در یک مهمانی خانوادگی متوجه شدم که یکی از بستگان دور پدرم، طلا و جواهراتش را در بالشت پنهان می‌کند. این جمله را که شنیدم وسوسه سرقت به جانم افتاد. موضوع را با یکی از دوستانم به نام فرزاد درمیان گذاشتم و او نیز قبول کرد که با من همراه شود.

وی ادامه داد: قرار ما در ابتدا، سرقت بود اما وقتی وارد خانه زن تنها شدیم و دست و پایش را بستیم، ترسیدیم مرا شناسایی کند و به همین دلیل من و همدستم با مشارکت یکدیگر، زن تنها را خفه کردیم و طلا و جواهراتش را به سرقت بردیم.

با اعترافات مجید، همدست او نیز دستگیر شد و به شرکت در این جنایت اقرار کرد. عاملان این سرقت مرگبار پس از محاکمه در دادگاه به اتهام مشارکت در قتل عمدی به قصاص محکوم شدند و هرچند به حکم اعتراض کردند اما قضات عالی‌رتبه مهر تأیید بر این حکم زدند. به این ترتیب شمارش معکوس برای قصاص قاتلان شروع شد.

قاتلان در یک قدمی مجازات قصاص قرار داشتند و در این شرایط تلاش خیرین برای بخشش آنها ادامه داشت. از سوی دیگر، از زندان خبر می‌رسید که قاتلان پس از این جنایت توبه کرده و در زندان به انجام کارهای خیر روی آورده و بیشتر ساعت‌های روز در حال حفظ قرآن و خواندن دعا و نیایش هستند. این خبرها که به گوش اولیای دم رسید، دلشان به رحم آمد و در نهایت به شرط دریافت دیه برای کمک به افراد نیازمند، هردو قاتل را بخشیدند. قاتلان که کابوس‌هایشان پایان یافته و به زندگی بازگشته بودند، پس از گذشت ۱۰سال از زندان آزاد شدند.

اگرچه عاملان قتل زن سالخورده با بخشش اولیای دم فرصت زندگی دوباره یافتند و از زندان آزاد شدند اما در مدت یک سال گرفتار سرنوشت عجیبی شدند. یکی از قاتلان تنها ۳‌ماه پس از آزادی از زندان زمانی که همراه خانواده‌اش به شمال کشور سفر کرده بود، تصمیم گرفت برای آب‌تنی وارد دریا شود. محلی که او انتخاب کرده بود، محدوده غیرمجاز بود و مرد جوان زمانی که وارد دریا شده بود، گرفتار امواج شد و جانش را از دست داد. این اما پایان ماجرای پرونده قتل زن تنها نبود؛ چرا که قاتل دوم نیز مدتی قبل درحالی‌که حدود یک سال از آزادی‌اش می‌گذشت درحالی‌که برای چیدن میوه بالای درختی رفته بود، تعادلش را از دست داد و سقوط کرد و دچار مرگ مغزی شد. خانواده‌اش وقتی از پزشکان شنیدند که او دیگر به زندگی برنمی‌گردد، پای برگه اهدای عضو را امضا کردند و به این ترتیب اعضای بدن او به بیماران نیازمند اهدا شد و به این ترتیب سرنوشت ۲قاتلی که بخشیده شده بودند، با مرگ گره خورد.


همشهری
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج