×
بین الملل
شناسه خبر : 247846
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 21:08
سید الحوثی: حسن نصرالله  کابوس صهیونیست‌ها بود

سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود

«سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی شنبه شب خود به مناسبت گرامیداشت اولین سالروز شهادت سیدان نصرالله و صفی‌الدین گفت: سید نصرالله در مواجهه با طرح «خاورمیانه جدید» سوپاپ اطمینانی برای منطقه بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: رهبر انصارالله یمن گفت: شهید سیدحسن نصرالله بیش از چهار دهه وحشت و کابوس واقعی برای صهیونیست ها بود و هنوز هم هست.

 «سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی شنبه شب خود به مناسبت گرامیداشت اولین سالروز شهادت سیدان نصرالله و صفی‌الدین گفت: سید نصرالله در مواجهه با طرح «خاورمیانه جدید» سوپاپ اطمینانی برای منطقه بود.

سید الحوثی افزود: پس از پیروزی بزرگ حزب الله در جنگ ۲۰۰۶ (جنگ ۳۳ روزه) علیه لبنان، پروژه «خاورمیانه جدید» توسط متلاشی شد.

رهبر انصارالله تصریح کرد اگر اعراب از پیروزی سال ۲۰۰۶ آگاه بودند، از آن حمایت می‌کردند و از توطئه علیه آن دست برمی‌داشتند، اوضاع به نفع ملت تغییر می‌کرد.

وی افزود: شهید سید حسن نصرالله بیش از چهار دهه وحشت و کابوس واقعی برای صهیونیست ها بود و هنوز هم هست. شهید سید حسن نصرالله، پس از دهه‌ها شکست آسان اعراب، مفهوم شکست را به صهیونیست‌ها چشاند.

رهبر انصارالله اضافه کرد شعار معروف «اسرائیل از خانه عنکبوت سست‌تر است» خود را به اذهان صهیونیست‌ها تحمیل کرد و به یک وسواس امنیتی برای اسرائیل تبدیل شد. صهیونیست‌ها و رهبران ارشد آنها نتوانستند از نگرانی فریاد سید نصرالله خلاص شوند و این نشان دهنده ضعف ساختاری مداوم و مستمر این رژیم جنایتکار و ظالم است.

سید الحوثی افزود: سخنان شهید اسلام و انسانیت و سخنرانی‌های پرشور او، پژواکی از کار بزرگ، تلاش‌های عظیم و دستاوردی عظیم بود که در تاریخ معاصر نظیری ندارد.

وی ادامه داد: اکنون به روشنی ثابت شده است که تجاوز اسرائیل تمام ملت را بدون استثنا هدف قرار می‌دهد.

رهبر انصارالله گفت: حزب الله پرچم مقاومت رابه دوش می کشد و بخشی از ملتی است که در جبهه های خود ثابت قدم و مداومت دارد و تنها نیست.

سید عبدالملک الحوثی تأکید کرد آنچه اتفاق می‌افتد ثابت می‌کند که گزینه مقاومت انتخاب درستی است زیرا تنها جایگزین تسلیم شدن است.

وی خاطرنشان کرد ما حق داریم هر نوع سلاح بازدارنده‌ای داشته باشیم و مشکل، این نیست، مشکل در نداشتن آن است.

سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن دستاوردهای حزب‌الله و مقاومت لبنان را «بزرگ، ثابت و روشن» توصیف کرد و گفت این «قابل انکار نیست.»

وی همچنین با اشاره به سخنان رهبران کشورهای مختلف در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت سخنرانان به مظلومیت ملت فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی اعتراف کردند.

رهبر انصارالله تصریح کرد متأسفانه در سازمان ملل هیچ نتیجه عملی برای متوقف کردن تجاوز و پایان دادن به نسل‌کشی در این رویدادحاصل نشد.

وی اضافه کرد: باید از جبهه‌هایی که با استبداد اسرائیل مقابله می‌کنند، و در رأس آنها غزه، مردم فلسطین و مجاهدین در فلسطین، حمایتو استقبال شود. گروه‌های مقاومتدر غزه باید از طریق کمک‌های رسانه‌ای، سیاسی، مادی و همه اشکال کمک، از تمام ملتحمایت دریافت کنند.

رهبر انصارالله ادامه داد: به جای توطئه، خنجر زدن و پیروی از دیکته‌های تجاوزکارانه آمریکایی و اسرائیلی، باید از جبهه حزب‌الله در لبنان حمایت شود. باید از سوی مردم ملت، از همه اقشار و از همه کشورها، از انتخاب درست، جهت‌گیری درست و جبهه‌های موجود در مقابله با تجاوز اسرائیل، حمایت و پشتیبانی شود.

وی افزود: دشمن اسرائیلی پنجشنبه گذشته حمله‌ای جنایتکارانه در یمن انجام داد و یک مرکز اصلاح و تربیت وابسته به سرویس امنیتی و اطلاعاتی را هدف قرار داد. این جنایتی است که به پرونده جنایت آن اضافه شده است. هدف قرار دادن یک مرکز اصلاح و تربیت وابسته به سرویس امنیتی و اطلاعاتی توسط دشمن اسرائیلی، گامی شکست‌خورده و ادامه جنایات آن است. این امر بر موضع مردم عزیز ما تأثیری نخواهد گذاشت.

سید الحوثی خاطرنشان کرد مردم عزیز ما دیروز جمعه به صورت میلیونی به خیابان‌ها آمدند و بر پایداری موضع و مبارزه مداوم خود تأکید کردند. ما به انتخاب جهاد، مقابله با استبداد اسرائیل و مقابله با حمله صهیونیستی به ملت و منطقه خود ادامه خواهیم داد.

وی تأکید کرد: ما به مقابله و رویارویی با دشمن اسرائیلی که مرتکب نسل‌کشی می‌شود، ادامه خواهیم داد. ما ثابت قدم هستیم و مواضع ما به خواست خدا در حمایت از مردم فلسطین و ایستادن در کنار همه آزادگان درمحور جهاد، قدس و مقاومت، ادامه خواهیم داد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار نارنجی هواشناسی برای 10 استان کشور/ آماده‌باش برای باران‌های شدید
تاکید گوترش بر راه‌حل دیپلماتیک و تداوم مذاکرات با ایران
نگرانی برای تیم ملی؛ ستاره والیبال مصدوم شد
فرانسه: عملیات در تنگه هرمز هرگز تهاجمی نیست
چمران: انبار نفت شهران باید فوراً جابه‌جا شود
عبور سومین کشتی حامل گاز از مسیر ویژه ایران در هرمز
آیا شوک بنزینی در راه است؟
رونمایی از نقشه راه گردشگری 1405 راهی برای عبور از سایه سنگین جنگ و بحران
توضیح بانک مرکزی درباره ابلاغیه جنجالی: واردات طبق روال قبل است
قطعی اینترنت به رتبه علمی و شاخص‌های نوآوری کشور ضربه می‌زند
حرکت به سمت «دولت جنگی» را جدی بگیریم
2 راهکار ساده اما موثر در پیشگیری از زوال عقل
درخواست نخست‌وزیر لبنان برای مستندسازی جنایات جنگی اسرائیل
ترافیک سنگین در چالوس و هراز
آغاز عملیات خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در خرم‌آباد
درخواست ابوعبیده برای تشدید مقابله با صهیونیست‌ها
برنامه مدیریت مصرف برق در ادارات تهران اعلام شد
پاسخ وزیر نفت به ادعای انفجار چاه‌های نفت
جزئیات دستگیری شرور مسلح درجنوب شرق تهران/ شلیک دوگلوله به زن جوان
درخشش نتفلیکس با سریال «نوجوانی»در جوایز تلویزیونی بفتا
ذخایر نفت جهانی در مسیر سقوط تاریخی
آتش‌سوزی جنگلی در فلوریدا 4800 هکتار را سوزاند
ادامه روند صعودی قیمت نفت در پی تشدید تنش‌های خاورمیانه
قیمت نقره امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
هیئت وزیران، اختیارات استان‌های مرزی را به استاندار تهران هم واگذار کرد
سخنگوی صنعت آب: ایران وارد دوره ترسالی نشده است
قیمت گوشت قرمز امروز 21 اردیبهشت 1405 + جدول
کشور وارد ترسالی نشده است
چرا قیمت نان افزایش پیدا کرده است؟
سخنگوی دولت: هویت خلیج فارس باید به جهانیان معرفی شود
هشت حقیقت مهم درمورد اثرات کمبود ویتامین B12
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
اولویت‌های اصلی سیاست‌های ارزی بانک مرکزی اعلام شد
رایزنی تلفنی ایران و عربستان درباره تحولات منطقه
توهم ترسناک نتانیاهو و اشتباه مرگبار ترامپ در تهران
واکنش وزیر جنگ دولت ترامپ به ادعای کاهش توان تسلیحاتی آمریکا
واکنش شهرداری تهران به رایگان شدن مترو و اتوبوس
افزایش 240 درصدی درخواست‌های دانشجویی در ایام جنگ
تاکید پکن بر تعمیق همکاری با مسکو و ایجاد نظامی عادلانه‌ در حکمرانی جهانی
پهپادهای حزب‌الله کابوس جدید ارتش اسرائیل شدند
جزئیات تازه از هزینه‌های نظامی آمریکا در جنگ با ایران
بلیت نیم‌بها مخاطبان سینما را افزایش داد
افزایش سرکوب اسرای زن فلسطینی در زندان الدامون
تأمین فوری لوازم‌التحریر و کتاب درسی دانش‌آموزان آسیب‌دیده
سناتور روس: بدون همکاری ایران، انتقال اورانیوم غنی‌شده شدنی نیست
باد شدید، رگبار و احتمال تگرگ در تهران
مخالفت کنفدراسیون فدراسیون آسیا با درخواست ایران
ادعای ترامپ درباره ایران از سوی سئول تکذیب شد
املاک علی کریمی با دستور قضایی توقیف شد
حذف چک‌های کاغذی چه مزایایی برای نظام بانکی دارد؟