×
ورزشی
شناسه خبر : 247793
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/06 ساعت 09:17
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی

رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی

اتلتیکومادرید با پیروزی بزرگ 5 برر 2 برابر رئال مادرید در دربی مادرید، یک رکورد فوق‌العاده را تکرار کرد.اتلتیکو در شش دیدار آخر خود در لالیگا مقابل رئال مادرید شکست نخورده است و بدین ترتیب، طولانی‌ترین روند بدون شکست خود مقابل کهکشانی‌ها در این تاریخ رقابت‌ها را تکرار کرده است.این بزرگ‌ترین پیروزی اتلتیکومادرید مقابل همسایه مادریدی در لالیگا به شمار می رود.

نورنیوز- گروه ورزشی: رئال مادرید ساعت 17 و 45  عصر دیروز در ورزشگاه واندا متروپولیتانو  مادرید به مصاف اتلتیکو مادرید رفت.  رئال مادرید در بدترین نمایش خود در دربی قرن، در ورزشگاه متروپولیتانو نه تنها به اتلتیکو مادرید باخت، بلکه از نظر بازی هم شکست سنگینی را تجربه کرد. نتیجه نهایی این دیدار 5-2 به نفع شاگردان دیگو سیمئونه رقم خورد. در شرایطی که رئال تا دقیقه 45 با نتیجه 2-1 پیش بود، در نیمه دوم به شدت فروپاشید و اتلتیکو با عملکرد بی‌نظیر خود برگشت بزرگی را رقم زد.

اتلتیکو مادرید از ابتدا تا انتها برتر از رئال مادرید عمل کرد و به‌عنوان تیمی هماهنگ و پرانرژی، توانست دستاوردهای بزرگی را در این دیدار به‌دست آورد. از سوی دیگر، رئال مادرید که تا پیش از این در برخی بازی‌ها به‌عنوان تیمی قوی و آماده شناخته می‌شد، در این دربی هیچ نشانه‌ای از آن قدرت همیشگی نداشت.

شروع قوی اتلتیکو و بازگشت بزرگ

اتلتیکو مادرید که در این بازی برای رسیدن به سه امتیاز ضروری نیاز داشت، از ابتدای بازی فشار زیادی به رئال وارد کرد. اولین موقعیت خطرناک بازی به اتلتیکو رسید و سورلوت با ضربه‌ای به کورتوا نزدیک شد، ولی در نهایت نتواست دروازه رئال را باز کند. با این حال، اتلتیکو در نبردهای هوایی برتر بود و همین ویژگی باعث شد اولین گل بازی را به ثمر برساند. جولیانو سانتر دقیقی به داخل محوطه جریمه فرستاد و لنورمان با ضربه سری دقیق، دروازه کورتوا را گشود.

عملکرد ضعیف رئال و تساوی شگفت‌انگیز امباپه

رئال مادرید که در این بازی عملاً هیچ برنامه مشخصی برای حمله نداشت، در برابر اتلتیکو که به شدت سازمان‌یافته بود، به‌نظر می‌رسید که هیچ‌چیز برای ارائه ندارد. با این حال، کیلیان امباپه در دقایق آخر نیمه اول با یک حرکت سریع و شوتی دقیق، بازی را به تساوی کشاند. این گل در شرایطی به‌ثمر رسید که رئال مادرید کاملاً تحت فشار بود و در بازی عقب افتاده قرار داشت.

پنالتی و شکست در نیمه دوم

در نیمه دوم، اتلتیکو از همان ابتدا فشار را دوباره آغاز کرد. پس از یک خطای خطرناک از آردا گولر روی نیکو گونزالس، اتلتیکو به یک پنالتی دست یافت که خولین آلوارز با اعتماد به نفس آن را به گل تبدیل کرد. این گل، به نوعی نقطه‌عطف بازی بود و پس از آن، رئال مادرید هیچ‌گونه واکنش مثبتی نداشت.

اتلتیکو که به‌خوبی از ضعف‌های رئال استفاده کرده بود، در ادامه با گل‌های خولین آلوارز و گریزمان به‌طور کامل بر بازی مسلط شد. در نهایت، با ارسال پاس در عمق از بائنا، گریزمان گل پنجم را زد و اتلتیکو 5-2 پیروز میدان شد.

رئال مادرید در این بازی نه تنها شکست خورد، بلکه نتوانست خود را در برابر حریف با انگیزه و پرقدرت سیمئونه نشان دهد. شکست در این دربی می‌تواند تأثیر زیادی بر روحیه تیم و مربی ژابی آلونسو بگذارد.

خلاصه بازی :


 

توصیف بازی و مقایسه تیم‌ها

در این دیدار، اتلتیکو مادرید به‌خوبی توانست بر تمامی نقاط ضعف رئال مادرید مسلط شود و در تمام لحظات بازی از نظر فنی و تاکتیکی برتری خود را ثابت کند. در حالی که رئال مادرید نتوانست انسجام تیمی خود را در شرایط بحرانی حفظ کند، اتلتیکو با نمایش تحسین‌برانگیز خود به یک پیروزی قاطع رسید.

گل پنجم اتلتیکومادرید توسط آنتوان گریزمن

[دقیقه 64]گل‌ چهارم اتلتیکومادرید به رئال‌مادرید توسط آلوارز 

شوت ایستگاهی  


 

[دقیقه 50]گل سوم اتلتیکومادرید به رئال مادرید توسط خولین آلوارز از روی نقطه پنالتی


 

پایان نیمه اول  با تساوی 2-2

2
 

گل‌ دوم اتلتیکومادرید به رئال‌مادرید توسط سورلوث


 

گل مردود اتلتیکومادرید در دقیقه 43 به دلیل خطای هند

گل‌ دوم رئال‌مادرید به اتلتیکومادرید توسط آردا گولر در دقیقه 36


 

[دقیقه 25]گل اول رئال‌مادرید توسط کیلیان امباپه 


 

[دقیقه 14]گل‌ اول اتلتیکومادرید به رئال‌مادرید توسط لی‌نورماند


 

در شهرآورد امروز مادرید دو تا از بهترین مهاجمان جهان امروز در ورزشگاه خانگی اتلتیکو مادرید روبروی هم قرار می‌گیرند. در سوی میزبان، خولیان آلوارز پس از هت‌تریک حیاتی برابر رایو وایه‌کانو وارد میدان می‌شود. هواداران اتلتیکو به این ستاره آرژانتینی دل بسته‌اند و امیدوارند چهلم و سومین دربی کوکه با جشن به پایان برسد.

مشکل اینجاست که در طرف مقابل، رئال مادرید بازیکنی را در اختیار دارد که در اوج قرار دارد. کیلیان امباپه بالاخره همان امباپه‌ای است که فلورنتینو پرز انتظارش را داشت. او شروعی در این فصل داشته که حتی رکوردهای کریستیانو رونالدو را هم پشت سر گذاشته است. ۹ گل در ۷ بازی یعنی میانگین تقریباً ۱.۳ گل در هر مسابقه که از بهترین آمار رونالدو نیز فراتر رفته است.

اما فراتر از اعداد، این حس غالب وجود دارد که شاهد بازیکنی هستیم که تعیین کننده است، چیزی که از روزهای مسی و رونالدو ندیده بودیم. در دیدار برابر لوانته که در نیمه اول تقریباً نقشی نداشت، در لحظه دشوار به داد رئال رسید که حریف اختلاف را کم کرده بود. تنها دو دقیقه کافی بود تا او یک پنالتی بگیرد و با یک ضربه تمام‌ کننده سه امتیاز را برای تیمش قطعی کند.

آلوارز پس از ۲۹ گل فصل گذشته (از جمله دو گل در برنابئو) و چهار گل در این فصل، هم رده با امباپه به نظر می‌رسد. البته نباید کاپیتان کوکه را فراموش کرد، چرا که او حالا با ۴۳ حضور در دربی، رکورد سرخیو راموس را به‌ عنوان سلطان این رقابت‌های پر هیجان تکرار کرده است.

این دیدار، برخلاف روزگاری که او در آکادمی پایه رشد می‌کرد، دیگر برای اتلتیکو به معنای تحقیر نیست. کافی است به کارنامه کوکه نگاه کنید: از ۴۲ مسابقه (۴۱ بار زیر نظر سیمئونه)، تنها ۱۶ بار شکست خورده است (۱۲ پیروزی). در واقع، با وجود شکست در اولین دربی، او هرگز روزی را که پرچم سرخ‌ و سفید را پس از قهرمانی در کوپا دل‌ری در برنابئو برافراشت، فراموش نخواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
آغاز موج 91وعده صادق 4/هجوم پهپادی ارتش به مقرجنگنده‌ها دراردن/سقوط جنگنده دشمن
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس
برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن منتظر ضربات کوبنده‌تر ایران باشد
استعفای بوفون افسانه‌ای از تیم ملی فوتبال ایتالیا
سی‌وسومین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
ادامه واکنش هنرمندان به تجاوز به خاک ایران
«لالایی» فریدون آسرایی برای کودکان میناب
تقدیر بقائی از حمایت مردم و نخبگان کشورهای مغرب عربی از ایران
تهدیدات ترمپ مصداق روشن قصد مجرمانه برای ارتکاب جنایات جنگی است
اعتراف ترامپ به ارتکاب یک جنایت جنگی دیگر
حملات موشکی سهمگین به تل‌آویو و حیفا
ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید
پاسخگویی به 18 هزار تماس در ستاد خسارت‌دیدگان از ابتدای جنگ
فیفا سپاهان و آلوز را نقره‌داغ کرد
واکنش رییس‌جمهور به حمله به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی
رسانه‌های عراقی به منصوریان لقب نوستراداموس دادند
ادارات منابع طبیعی آماده واگذاری نهال به شهروندان
ترامپ دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
نورویدیو | جهانی سازی جنگ ، خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
واکنش های جهانی به ادعای ترامپ درخصوص به«عصر حجر» کشاندن ایران
از ابتدای جنگ چند واحد غیر نظامی آسیب دیدند؟
موسیمانه، سرمربی تیم ملی غنا می شود
تردید کرملین نسبت به ادعای ترامپ درباره پایان سریع جنگ علیه ایران
سروده عبدالکریم سروش در ستایش ایران
آیا سنگ قبرهایتان را آماده کرده‌اید؟
واکنش سخنگوی دولت به حمله نظامی به پل کرج و انستیتو پاستور
ممنوعیت تردد خودرو در آزاد راه تهران شمال
بن‌بست ترامپ در جنگ ایران؛ شکستی که طنین پیروزی می‌دهد