×
اقتصادی
شناسه خبر : 247734
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 13:49
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد

وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رشد بیش از 100 درصدی اتصال منازل و کسب‌وکارها به فیبر نوری از آغاز به کار دولت چهاردهم تاکنون خبر داد و گفت: توسعه ارتباطات ثابت و فیبر نوری به عنوان یکی از محورهای اصلی شبکه ملی اطلاعات، به طور جدی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌سید ستار هاشمی روز شنبه در حاشیه دیدار با دانشگاهیان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت پروژه توسعه فیبر نوری در کشور، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته تمرکز کشور عمدتاً بر توسعه زیرساخت‌های ارتباطات سیار بوده که این امر با توجه به محدودیت‌های طیف فرکانسی، منجر به کاهش کیفیت ارتباطات شده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که تجربه جهانی نشان می‌دهد نسبت استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی در حوزه سیار به ثابت، حدود ۳۰ به ۷۰ به نفع ارتباطات ثابت است، در حالی که در کشور ما این نسبت کاملاً معکوس است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بر همین اساس، وزارت ارتباطات با یک رویکرد تحولی، توسعه ارتباطات ثابت و اتصال منازل و کسب‌وکارها به فیبر نوری را به صورت ویژه در دستور کار قرار داده است و طرح‌های تشویقی لازم برای اپراتورها و کاربران نهایی نهایی و تصویب شده و این پروژه اکنون در حال اجراست.

تمرکز بر شهرها؛ بهره‌گیری از فیبر در روستاها

وی درباره توسعه این پروژه در مناطق روستایی نیز گفت: تمرکز اصلی ما در فاز نخست، بر شهرها و کلان‌شهرها است که نیاز بیشتری به زیرساخت‌های پرسرعت دارند و با این حال، در روستاها نیز تلاش داریم با استفاده از ظرفیت فیبر، کیفیت و سرعت ارتباطات را ارتقا دهیم.

هاشمی با اشاره به نقش سکوهای داخلی در خدمت‌رسانی به مردم تصریح کرد: در شرایط خاص و زمان جنگ رسانه‌ای، حمایت ویژه‌ای از سکوهای داخلی داشتیم و این حمایت‌ها تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: بر اساس تأکید رئیس‌جمهور، یکی از برنامه‌های محوری دولت چهاردهم، ارائه خدمات دولت الکترونیکی از طریق سکوهای داخلی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این روند آغاز شده و برخی خدمات مانند ارائه ارز به زوار اربعین، نسخه الکترونیک سلامت و خدمات پستی هم‌اکنون از طریق این سکوها در حال ارائه است.

وی بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی مختلف نیز به‌تدریج در حال انتقال خدمات خود به این بستر هستند تا مردم بتوانند نیازهای روزمره خود را از طریق سکوهای داخلی و با کیفیت مناسب دریافت کنند.

نسل پنجم تلفن همراه در مسیر توسعه

هاشمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نسل پنجم تلفن همراه (۵G) گفت: پس از مدت‌ها انتظار، نهایت در دولت چهاردهم مزایده فرکانس‌های مورد نیاز نسل پنجم برگزار و به نتیجه رسید.

وی عنوان کرد: اپراتورهای اصلی کشور که برنده این مزایده شده‌اند، در حال تأمین تجهیزات لازم هستند و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری، مردم بهبود قابل‌ملاحظه‌ای را در کیفیت اینترنت و ارتباطات تجربه کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر برنامه‌ریزی جدی برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت در کشور بیان کرد: پروژه توسعه فیبر نوری و بهره‌برداری از نسل پنجم تلفن همراه دو محور کلیدی هستند که آینده ارتباطات کشور را متحول خواهند کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری تمامی بخش‌ها، بتوان در آینده نزدیک شاهد جهش چشمگیری در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی باشیم.


اخبار مرتبط
اتصال بیش از 2 هزار روستا به اینترنت پرسرعت در پروژه «ایران دیجیتال»
دوشنبه 1404/09/17 ساعت 17:00
اتصال بیش از 2 هزار روستا به اینترنت پرسرعت در پروژه «ایران دیجیتال»
در قالب پروژه مشترک «ایران دیجیتال»، بیش از دو هزار روستا در سراسر کشور به اینترنت پرسرعت مجهز شدند تا دسترسی ساکنان مناطق محروم به خدمات دیجیتال و فناوری اطلاعات تسهیل شود.
افت کیفیت ارتباطات به دلیل ناترازی برق
جمعه 1404/07/18 ساعت 19:55
افت کیفیت ارتباطات به دلیل ناترازی برق
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نقش مستقیم ناترازی برق در کاهش کیفیت ارتباطات کشور گفت: قطعی‌های مکرر برق در برخی نقاط، به‌ویژه در کلان‌شهرها، باعث بروز اختلال در شبکه‌های ارتباطی شده است.
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
شنبه 1404/07/05 ساعت 07:11
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از انعقاد قرارداد جدید این صندوق با معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: این قرارداد در راستای اعطای تسهیلات بند (ل) ماده 28 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت منعقد شده است.
وزیر ارتباطات: همکاری فناورانه ایران و چین، پیوند راهبردی و آینده دیجیتال مشترک
سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 10:20
وزیر ارتباطات: همکاری فناورانه ایران و چین، پیوند راهبردی و آینده دیجیتال مشترک
وزیر ارتباطات ایران در مراسم هفتاد و ششمین سالگرد تأسیس جمهوری خلق چین بر اهمیت همکاری‌های فناورانه و دیجیتال میان دو کشور تأکید کرد. وی فناوری اطلاعات و ارتباطات را به‌عنوان ستون اصلی شراکت راهبردی ایران و چین معرفی کرد.
نظرات

آخرین اخبار
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد