×
اقتصادی
شناسه خبر : 247734
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 13:49
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد

وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رشد بیش از 100 درصدی اتصال منازل و کسب‌وکارها به فیبر نوری از آغاز به کار دولت چهاردهم تاکنون خبر داد و گفت: توسعه ارتباطات ثابت و فیبر نوری به عنوان یکی از محورهای اصلی شبکه ملی اطلاعات، به طور جدی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌سید ستار هاشمی روز شنبه در حاشیه دیدار با دانشگاهیان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت پروژه توسعه فیبر نوری در کشور، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته تمرکز کشور عمدتاً بر توسعه زیرساخت‌های ارتباطات سیار بوده که این امر با توجه به محدودیت‌های طیف فرکانسی، منجر به کاهش کیفیت ارتباطات شده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که تجربه جهانی نشان می‌دهد نسبت استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی در حوزه سیار به ثابت، حدود ۳۰ به ۷۰ به نفع ارتباطات ثابت است، در حالی که در کشور ما این نسبت کاملاً معکوس است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بر همین اساس، وزارت ارتباطات با یک رویکرد تحولی، توسعه ارتباطات ثابت و اتصال منازل و کسب‌وکارها به فیبر نوری را به صورت ویژه در دستور کار قرار داده است و طرح‌های تشویقی لازم برای اپراتورها و کاربران نهایی نهایی و تصویب شده و این پروژه اکنون در حال اجراست.

تمرکز بر شهرها؛ بهره‌گیری از فیبر در روستاها

وی درباره توسعه این پروژه در مناطق روستایی نیز گفت: تمرکز اصلی ما در فاز نخست، بر شهرها و کلان‌شهرها است که نیاز بیشتری به زیرساخت‌های پرسرعت دارند و با این حال، در روستاها نیز تلاش داریم با استفاده از ظرفیت فیبر، کیفیت و سرعت ارتباطات را ارتقا دهیم.

هاشمی با اشاره به نقش سکوهای داخلی در خدمت‌رسانی به مردم تصریح کرد: در شرایط خاص و زمان جنگ رسانه‌ای، حمایت ویژه‌ای از سکوهای داخلی داشتیم و این حمایت‌ها تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: بر اساس تأکید رئیس‌جمهور، یکی از برنامه‌های محوری دولت چهاردهم، ارائه خدمات دولت الکترونیکی از طریق سکوهای داخلی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این روند آغاز شده و برخی خدمات مانند ارائه ارز به زوار اربعین، نسخه الکترونیک سلامت و خدمات پستی هم‌اکنون از طریق این سکوها در حال ارائه است.

وی بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی مختلف نیز به‌تدریج در حال انتقال خدمات خود به این بستر هستند تا مردم بتوانند نیازهای روزمره خود را از طریق سکوهای داخلی و با کیفیت مناسب دریافت کنند.

نسل پنجم تلفن همراه در مسیر توسعه

هاشمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نسل پنجم تلفن همراه (۵G) گفت: پس از مدت‌ها انتظار، نهایت در دولت چهاردهم مزایده فرکانس‌های مورد نیاز نسل پنجم برگزار و به نتیجه رسید.

وی عنوان کرد: اپراتورهای اصلی کشور که برنده این مزایده شده‌اند، در حال تأمین تجهیزات لازم هستند و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری، مردم بهبود قابل‌ملاحظه‌ای را در کیفیت اینترنت و ارتباطات تجربه کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر برنامه‌ریزی جدی برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت در کشور بیان کرد: پروژه توسعه فیبر نوری و بهره‌برداری از نسل پنجم تلفن همراه دو محور کلیدی هستند که آینده ارتباطات کشور را متحول خواهند کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری تمامی بخش‌ها، بتوان در آینده نزدیک شاهد جهش چشمگیری در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی باشیم.


اخبار مرتبط
اتصال بیش از 2 هزار روستا به اینترنت پرسرعت در پروژه «ایران دیجیتال»
دوشنبه 1404/09/17 ساعت 17:00
اتصال بیش از 2 هزار روستا به اینترنت پرسرعت در پروژه «ایران دیجیتال»
در قالب پروژه مشترک «ایران دیجیتال»، بیش از دو هزار روستا در سراسر کشور به اینترنت پرسرعت مجهز شدند تا دسترسی ساکنان مناطق محروم به خدمات دیجیتال و فناوری اطلاعات تسهیل شود.
افت کیفیت ارتباطات به دلیل ناترازی برق
جمعه 1404/07/18 ساعت 19:55
افت کیفیت ارتباطات به دلیل ناترازی برق
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نقش مستقیم ناترازی برق در کاهش کیفیت ارتباطات کشور گفت: قطعی‌های مکرر برق در برخی نقاط، به‌ویژه در کلان‌شهرها، باعث بروز اختلال در شبکه‌های ارتباطی شده است.
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
شنبه 1404/07/05 ساعت 07:11
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از انعقاد قرارداد جدید این صندوق با معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: این قرارداد در راستای اعطای تسهیلات بند (ل) ماده 28 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت منعقد شده است.
وزیر ارتباطات: همکاری فناورانه ایران و چین، پیوند راهبردی و آینده دیجیتال مشترک
سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 10:20
وزیر ارتباطات: همکاری فناورانه ایران و چین، پیوند راهبردی و آینده دیجیتال مشترک
وزیر ارتباطات ایران در مراسم هفتاد و ششمین سالگرد تأسیس جمهوری خلق چین بر اهمیت همکاری‌های فناورانه و دیجیتال میان دو کشور تأکید کرد. وی فناوری اطلاعات و ارتباطات را به‌عنوان ستون اصلی شراکت راهبردی ایران و چین معرفی کرد.
نظرات

آخرین اخبار
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
مشاجره خانوادگی در آزادراه کاشان حادثه آفرید
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟