×
سیاسی
شناسه خبر : 247672
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 09:30
ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید

ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید

نماینده ایران در سازمان ملل، حضور نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را لکه ننگی بر پیشانی عدالت دانست و با اشاره به جنایات این رژیم در سال‌های اخیر، بر ضرورت توقف حملات به کشورهای منطقه و حمایت از حقوق فلسطینیان تأکید کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، حضور نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این نهاد را لکه ننگی بر پیشانی عدالت و انسانیت دانست و تأکید کرد که چنین جنایتکاری که دستانش به خون هزاران کودک بی‌گناه آغشته است، نباید تریبونی در سازمان ملل داشته باشد.

امیرسعید ایروانی، خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی از بدو تأسیس تاکنون بر پایه اشغالگری، تجاوز، ترور و آپارتاید بنا شده و طی دهه‌های گذشته جنگ‌ها و تجاوزات متعددی را علیه همه همسایگان و حتی دیگر کشورهای منطقه و فرامنطقه به راه انداخته است. تنها در دو سال گذشته، این رژیم به غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه، یمن، ایران و قطر حمله کرده و در عین حال آشکارا از طرح توسعه «اسرائیل بزرگ» سخن می‌گوید که مستلزم اشغال کشورهای بیشتری است.

نماینده ایران هشدار داد که این رژیم منشأ اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در غرب آسیا است و اگر مهار نشود، کل منطقه را به جنگی تمام‌عیار خواهد کشاند.

وی بر ضرورت توقف فوری و دائمی حملات این رژیم علیه غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه، یمن و دیگر مناطق تأکید کرد.

او با اشاره به کشتار بیش از ۶۵ هزار فلسطینی و مجروح شدن نزدیک به ۱۸۰ هزار تن در دو سال اخیر، استفاده این رژیم از قحطی دادن به غیرنظامیان به‌عنوان ابزار جنگی و آوارگی اجباری فلسطینیان در غزه را مصداق آشکار جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی دانست. همچنین به قتل حدود ۲۵۰ روزنامه‌نگار طی این مدت اشاره کرد و آن را حمله مستقیم به آزادی رسانه‌ها برشمرد.

نماینده ایران نمونه‌ای دیگر از تجاوزگری این رژیم را حمله ۱۲ روزه به ایران در خرداد ۱۴۰۴ عنوان کرد که به شهادت بیش از هزار تن از دانشمندان، مقامات عالی‌رتبه کشوری و لشکری و صدها غیرنظامی از جمله زنان و کودکان انجامید. وی این اقدام را نقض فاحش اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، به‌ویژه قاعده آمره ممنوعیت توسل به زور، خواند.

او همچنین تأکید کرد ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران صرفاً بهانه‌ای واهی است که حتی آمریکا نیز آن را نپذیرفته و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون هیچ نشانه‌ای از انحراف در فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران گزارش نکرده است. وی افزود برنامه تسلیحات هسته‌ای پنهانی رژیم صهیونیستی تهدید واقعی علیه صلح و امنیت بین‌المللی است.

نماینده ایران تمامی اتهامات تازه و کهنه مطرح‌شده علیه کشورمان را قاطعانه رد کرد و تأکید نمود که این فضاسازی‌ها صرفاً برای سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم صهیونیستی است؛ رژیمی که همه چهار جنایت اصلی بین‌المللی یعنی تجاوز، نسل‌کشی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت را به‌طور سازمان‌یافته و همزمان مرتکب شده است.

وی خاطر نشان کرد: «رژیم اسرائیل ذاتاً بر پایه تجاوز، اشغال، سرکوب، آپارتاید و ترور بنا شده است. از بدو تأسیس تاکنون، این رژیم جنگ‌افروز و توسعه‌طلب ده‌ها جنگ به راه انداخته و نه‌تنها به تمامی کشورهای اطراف خود بدون استثنا تجاوز کرده، بلکه به سایر کشورهای منطقه نیز حمله کرده است.»

نماینده ایران در ادامه افزود: «تنها در دو سال گذشته، این رژیم به غزه و کرانه باختری، لبنان، سوریه، یمن، ایران و قطر تجاوز کرده است. اما حتی این نیز برای این رژیم اشغالگر کافی نبوده است، چنان‌که در اعلام اخیر نخست‌وزیر جنایتکار آن آشکار شد؛ وی توهم ایجاد اسرائیل بزرگ را مطرح کرد: طرحی که مستلزم تجاوز به دست‌کم چهار کشور دیگر است.»

وی در پایان ضمن حمایت کامل جمهوری اسلامی ایران از حق ذاتی ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت و مقاومت در برابر اشغالگری و تجاوز، خاطرنشان کرد که ایران در دفاع از سرزمین، ملت و منافع حیاتی خود هیچ‌گاه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تردید نخواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم