×
بین الملل
شناسه خبر : 247659
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 08:39
ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین

ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین

در اسناد تازه منتشرشده توسط دموکرات‌های کنگره آمریکا درباره جفری اپستین، نام ایلان ماسک و شاهزاده اندرو نیز به چشم می‌خورد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌در جدیدترین اسناد مربوط به جفری اپستین که از سوی دموکرات‌های کنگره ایالات متحده منتشر شده، نام دو چهره سرشناس جهانی، ایلان ماسک و شاهزاده اندرو، نیز مطرح شده است.

این اسناد که توسط «بنیاد جفری اپستین» به کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده، نشان می‌دهند ایلان ماسک در دسامبر ۲۰۱۴ به جزیره خصوصی اپستین دعوت شده بود.

به طور جداگانه، فهرست مسافران یک پرواز از نیوجرسی به فلوریدا در ماه مه ۲۰۰۰ نیز نام شاهزاده اندرو را در میان مسافران دارد.

از ماسک و شاهزاده اندرو برای اظهارنظر در این باره درخواست شده است.

شاهزاده اندرو پیشتر به شدت هرگونه تخلفی را انکار کرده بود. ماسک هم قبلاً گفته بود که اپستین او را به جزیره‌اش دعوت کرده اما او نپذیرفته بود.

این اسناد بخشی از سومین مجموعه مدارکی هستند که بنیاد اپستین منتشر کرده است. دموکرات‌های کمیته نظارت می‌گویند این مجموعه شامل پیام‌های تلفنی، کپی لاگ‌ها و فهرست پروازها، نسخه‌ای از دفتر حساب‌های مالی و برنامه روزانه اپستین است.

علاوه بر ماسک و شاهزاده اندرو، نام شخصیت‌های برجسته دیگری مانند پیتر تیل (کارآفرین اینترنتی) و استیو بنن (مشاور پیشین ترامپ) هم در این اسناد آمده است.
در یکی از یادداشت‌های ۶ دسامبر ۲۰۱۴ نوشته شده: «یادآوری: ایلان ماسک به جزیره در ۶ دسامبر (آیا هنوز انجام می‌شود؟)».

همچنین یک فهرست پرواز نشان می‌دهد که شاهزاده اندرو در ۱۲ مه ۲۰۰۰ همراه اپستین و همکارش گیسلین مکسول از تیتر‌بورو، نیوجرسی، به وست‌پالم‌بیچ، فلوریدا پرواز کرده است. مکسول در سال ۲۰۲۱ به توطئه با اپستین برای قاچاق دختران به منظور سوءاستفاده جنسی محکوم شد.

در ۱۱ مه ۲۰۰۰، کاخ باکینگهام در وب‌سایت خود اعلام کرده بود که شاهزاده اندرو برای شرکت در مراسمی به نفع «انجمن ملی پیشگیری از خشونت علیه کودکان» به نیویورک سفر کرده است. طبق اطلاعیه بعدی، او در ۱۵ مه به بریتانیا بازگشت.


در این اسناد همچنین به ناهاری برنامه‌ریزی‌شده با پیتر تیل در نوامبر ۲۰۱۷ و صبحانه‌ای با استیو بنن در ۱۷ فوریه ۲۰۱۹ اشاره شده است.

همچنین از برنامه احتمالی برای یک صبحانه با بیل گیتس (بنیان‌گذار مایکروسافت) در دسامبر ۲۰۱۴ یاد شده است. گیتس در سال ۲۰۲۲ به بی‌بی‌سی گفت دیدار با اپستین یک «اشتباه» بوده است.

در این گزارش‌ها ادعا نشده که افراد نام‌برده از فعالیت‌های مجرمانه اپستین که بعداً بازداشت شد، مطلع بوده‌اند.

اپستین در اوت ۲۰۱۹ در حالی‌که در انتظار محاکمه بابت اتهامات قاچاق جنسی بود، در سلول خود در زندانی در نیویورک خودکشی کرد.

او در سال ۲۰۰۸ پس از شکایت والدین یک دختر ۱۴ ساله در فلوریدا که گفتند اپستین در خانه‌اش در پالم‌بیچ به دخترشان تعرض کرده، با دادستان‌ها توافق کرد.

در ژوئیه ۲۰۱۹ دوباره به اتهام قاچاق جنسی بازداشت شد.

سارا گوئررو، سخنگوی دموکرات‌های کمیته، از دادستان کل پام بوندی خواست پرونده‌های بیشتری درباره اپستین منتشر کند. او گفت: «باید برای همه آمریکایی‌ها روشن باشد که جفری اپستین با برخی از قدرتمندترین و ثروتمندترین مردان جهان دوست بود. هر سند تازه‌ای که منتشر می‌شود اطلاعات تازه‌ای به دست می‌دهد و ما را در مسیر تحقق عدالت برای بازماندگان و قربانیان یاری می‌کند.»

جمهوری‌خواهان این کمیته دموکرات‌ها را متهم کردند که «سیاست را بر قربانیان مقدم می‌دانند» و گفتند به‌زودی مجموعه کامل اسناد را منتشر خواهند کرد.


اخبار مرتبط
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
جمعه 1404/08/23 ساعت 20:45
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
رئیس جمهور آمریکا درپی افشاگری قانونگذاران آمریکایی و انتشار اسناد جدیدی مربوط به اموال و پرونده «جفری اپستین» سرمایه گذار بدنام و قاچاقچی دختران جوان زیر سن قانونی که نام وی هم در برخی از آنها به چشم می‌خورد، گفت: جفری اپستین دموکرات بود و او مشکل دموکرات‌هاست نه جمهوری خواهان.
خلع نظامی اندرو از  سوی پادشاه انگلیس
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 19:07
خلع نظامی اندرو از سوی پادشاه انگلیس
وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد که «اندرو»، برادر چارلز سوم پادشاه انگلیس، به‌زودی از آخرین سمت نظامی خود برکنار خواهد شد.
احضار بیل و هیلاری کلینتون برای شهادت در پرونده جنجالی جفری اپستین
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 00:00
احضار بیل و هیلاری کلینتون برای شهادت در پرونده جنجالی جفری اپستین
کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا بیل و هیلاری کلینتون و دیگر مقامات سابق را برای شهادت در پرونده جنجالی جفری اپستین درباره اتهامات قاچاق جنسی و فساد مالی احضار کرده است.
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی
شنبه 1404/05/11 ساعت 14:11
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی
در میانه موج جدیدی از درخواست‌ها برای شفاف‌سازی درباره پرونده جنجالی جفری اپستین، گزارش‌ها حاکی از آن است که اف‌بی‌آی به‌طور هدفمند نام دونالد ترامپ و ده‌ها چهره سرشناس دیگر را از اسناد رسمی حذف کرده است.
افشای تصاویر جنجالی جدید از روابط نزدیک ترامپ و جفری اپستین
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 12:45
افشای تصاویر جنجالی جدید از روابط نزدیک ترامپ و جفری اپستین
شبکه خبری سی‌ان‌ان به تازگی تصاویری و ویدئوهایی منتشر کرده که شواهدی جدید از روابط نزدیک دونالد ترامپ، با جفری اپستین، قاچاقچی جنسی کودکان، را به نمایش می‌گذارد. این اسناد که به سال‌های 1990 تا 2000 میلادی مربوط می‌شوند، مجدداً توجه‌ها را به ارتباطات بحث‌برانگیز این دو نفر جلب کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند