×
بین الملل
شناسه خبر : 247659
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/05 ساعت 08:39
ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین

ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین

در اسناد تازه منتشرشده توسط دموکرات‌های کنگره آمریکا درباره جفری اپستین، نام ایلان ماسک و شاهزاده اندرو نیز به چشم می‌خورد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌در جدیدترین اسناد مربوط به جفری اپستین که از سوی دموکرات‌های کنگره ایالات متحده منتشر شده، نام دو چهره سرشناس جهانی، ایلان ماسک و شاهزاده اندرو، نیز مطرح شده است.

این اسناد که توسط «بنیاد جفری اپستین» به کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده، نشان می‌دهند ایلان ماسک در دسامبر ۲۰۱۴ به جزیره خصوصی اپستین دعوت شده بود.

به طور جداگانه، فهرست مسافران یک پرواز از نیوجرسی به فلوریدا در ماه مه ۲۰۰۰ نیز نام شاهزاده اندرو را در میان مسافران دارد.

از ماسک و شاهزاده اندرو برای اظهارنظر در این باره درخواست شده است.

شاهزاده اندرو پیشتر به شدت هرگونه تخلفی را انکار کرده بود. ماسک هم قبلاً گفته بود که اپستین او را به جزیره‌اش دعوت کرده اما او نپذیرفته بود.

این اسناد بخشی از سومین مجموعه مدارکی هستند که بنیاد اپستین منتشر کرده است. دموکرات‌های کمیته نظارت می‌گویند این مجموعه شامل پیام‌های تلفنی، کپی لاگ‌ها و فهرست پروازها، نسخه‌ای از دفتر حساب‌های مالی و برنامه روزانه اپستین است.

علاوه بر ماسک و شاهزاده اندرو، نام شخصیت‌های برجسته دیگری مانند پیتر تیل (کارآفرین اینترنتی) و استیو بنن (مشاور پیشین ترامپ) هم در این اسناد آمده است.
در یکی از یادداشت‌های ۶ دسامبر ۲۰۱۴ نوشته شده: «یادآوری: ایلان ماسک به جزیره در ۶ دسامبر (آیا هنوز انجام می‌شود؟)».

همچنین یک فهرست پرواز نشان می‌دهد که شاهزاده اندرو در ۱۲ مه ۲۰۰۰ همراه اپستین و همکارش گیسلین مکسول از تیتر‌بورو، نیوجرسی، به وست‌پالم‌بیچ، فلوریدا پرواز کرده است. مکسول در سال ۲۰۲۱ به توطئه با اپستین برای قاچاق دختران به منظور سوءاستفاده جنسی محکوم شد.

در ۱۱ مه ۲۰۰۰، کاخ باکینگهام در وب‌سایت خود اعلام کرده بود که شاهزاده اندرو برای شرکت در مراسمی به نفع «انجمن ملی پیشگیری از خشونت علیه کودکان» به نیویورک سفر کرده است. طبق اطلاعیه بعدی، او در ۱۵ مه به بریتانیا بازگشت.


در این اسناد همچنین به ناهاری برنامه‌ریزی‌شده با پیتر تیل در نوامبر ۲۰۱۷ و صبحانه‌ای با استیو بنن در ۱۷ فوریه ۲۰۱۹ اشاره شده است.

همچنین از برنامه احتمالی برای یک صبحانه با بیل گیتس (بنیان‌گذار مایکروسافت) در دسامبر ۲۰۱۴ یاد شده است. گیتس در سال ۲۰۲۲ به بی‌بی‌سی گفت دیدار با اپستین یک «اشتباه» بوده است.

در این گزارش‌ها ادعا نشده که افراد نام‌برده از فعالیت‌های مجرمانه اپستین که بعداً بازداشت شد، مطلع بوده‌اند.

اپستین در اوت ۲۰۱۹ در حالی‌که در انتظار محاکمه بابت اتهامات قاچاق جنسی بود، در سلول خود در زندانی در نیویورک خودکشی کرد.

او در سال ۲۰۰۸ پس از شکایت والدین یک دختر ۱۴ ساله در فلوریدا که گفتند اپستین در خانه‌اش در پالم‌بیچ به دخترشان تعرض کرده، با دادستان‌ها توافق کرد.

در ژوئیه ۲۰۱۹ دوباره به اتهام قاچاق جنسی بازداشت شد.

سارا گوئررو، سخنگوی دموکرات‌های کمیته، از دادستان کل پام بوندی خواست پرونده‌های بیشتری درباره اپستین منتشر کند. او گفت: «باید برای همه آمریکایی‌ها روشن باشد که جفری اپستین با برخی از قدرتمندترین و ثروتمندترین مردان جهان دوست بود. هر سند تازه‌ای که منتشر می‌شود اطلاعات تازه‌ای به دست می‌دهد و ما را در مسیر تحقق عدالت برای بازماندگان و قربانیان یاری می‌کند.»

جمهوری‌خواهان این کمیته دموکرات‌ها را متهم کردند که «سیاست را بر قربانیان مقدم می‌دانند» و گفتند به‌زودی مجموعه کامل اسناد را منتشر خواهند کرد.


اخبار مرتبط
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
جمعه 1404/08/23 ساعت 20:45
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
رئیس جمهور آمریکا درپی افشاگری قانونگذاران آمریکایی و انتشار اسناد جدیدی مربوط به اموال و پرونده «جفری اپستین» سرمایه گذار بدنام و قاچاقچی دختران جوان زیر سن قانونی که نام وی هم در برخی از آنها به چشم می‌خورد، گفت: جفری اپستین دموکرات بود و او مشکل دموکرات‌هاست نه جمهوری خواهان.
خلع نظامی اندرو از  سوی پادشاه انگلیس
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 19:07
خلع نظامی اندرو از سوی پادشاه انگلیس
وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد که «اندرو»، برادر چارلز سوم پادشاه انگلیس، به‌زودی از آخرین سمت نظامی خود برکنار خواهد شد.
احضار بیل و هیلاری کلینتون برای شهادت در پرونده جنجالی جفری اپستین
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 00:00
احضار بیل و هیلاری کلینتون برای شهادت در پرونده جنجالی جفری اپستین
کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا بیل و هیلاری کلینتون و دیگر مقامات سابق را برای شهادت در پرونده جنجالی جفری اپستین درباره اتهامات قاچاق جنسی و فساد مالی احضار کرده است.
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی
شنبه 1404/05/11 ساعت 14:11
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی
در میانه موج جدیدی از درخواست‌ها برای شفاف‌سازی درباره پرونده جنجالی جفری اپستین، گزارش‌ها حاکی از آن است که اف‌بی‌آی به‌طور هدفمند نام دونالد ترامپ و ده‌ها چهره سرشناس دیگر را از اسناد رسمی حذف کرده است.
افشای تصاویر جنجالی جدید از روابط نزدیک ترامپ و جفری اپستین
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 12:45
افشای تصاویر جنجالی جدید از روابط نزدیک ترامپ و جفری اپستین
شبکه خبری سی‌ان‌ان به تازگی تصاویری و ویدئوهایی منتشر کرده که شواهدی جدید از روابط نزدیک دونالد ترامپ، با جفری اپستین، قاچاقچی جنسی کودکان، را به نمایش می‌گذارد. این اسناد که به سال‌های 1990 تا 2000 میلادی مربوط می‌شوند، مجدداً توجه‌ها را به ارتباطات بحث‌برانگیز این دو نفر جلب کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند