×
بین الملل
شناسه خبر : 247578
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/04 ساعت 18:00
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی

دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی

رئیس‌جمهوری آمریکا با ادعای نگرانی از ناامنی، تهدید کرد در صورت بروز هرگونه مشکل، شهرهای میزبان جام جهانی را تغییر خواهد داد؛ اقدامی بی‌سابقه که واکنش‌های گسترده‌ای در عرصه ورزش و سیاست جهانی به دنبال داشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: جام جهانی ۲۰۲۶ از ۲۱ خرداد سال آینده به میزبانی سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک آغاز می‌شود.

در فاصله کمتر از ۹ ماه تا آغاز این مسابقات، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که ممکن است، شهرهای میزبان را تغییر دهد. او گفت: مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ را از هر شهری که فکر کنم ناامن است، منتقل خواهم کرد.

قرار است یازده شهر آمریکایی میزبان مسابقاتِ ۴۸ تیمی تابستان آینده باشند که به طور مشترک توسط ایالات متحده، کانادا و مکزیک میزبانی خواهد شد. ایالات متحده میزبان ۷۸ مسابقه از ۱۰۴ مسابقه، از جمله فینال، خواهد بود. ۱۱ شهر میزبان در ایالات متحده، آتلانتا، بوستون، دالاس، هیوستون، کانزاس‌سیتی، لس آنجلس، میامی، نیویورک/نیوجرسی، فیلادلفیا، سانفرانسیسکو و سیاتل هستند.

فیفا، نهاد حاکم بر جهان فوتبال، مسئول سازماندهی مسابقات و انتخاب شهرهای میزبان است و هرگونه تغییری این مسابقات را با چالش‌های لجستیکی روبرو خواهد شد.همچنین مشخص نیست که آیا ترامپ اختیار ایجاد چنین تغییراتی را دارد یا خیر؛ اگرچه او رابطه نزدیکی با جیانی اینفانتینو رئیس فیفا دارد و رئیس گروه ویژه جام جهانی است.

ترامپ در دفتر بیضی شکل کاخ سفید به خبرنگاران گفت: آمریکا برای جام جهانی امن خواهد بود. اگر فکر کنم شهری امن نیست، مسابقات را به شهر دیگری منتقل خواهیم کرد.

در این گفت‌وگو، خبرنگاران از ترامپ به طور خاص در مورد مسابقات در شهرهای سیاتل و سانفرانسیسکو که تحت کنترل دموکرات‌ها هستند، نیز سوال کردند. قرار است این دو شهر میزبان شش بازی باشند. او همچنین به لس‌آنجلس، یکی دیگر از پایگاه‌های دموکرات‌ها اشاره کرد که میزبان المپیک ۲۰۲۸ و هشت مسابقه در سال آینده خواهد بود.

ترامپ گفت: اگر فکر می‌کنیم شهری حتی اندکی برای جام جهانی یا المپیک، اما به طور خاص برای جام جهانی، به دلیل برگزاری مسابقات در شهرهای زیادی، خطرناک باشد، اجازه برگزاری مسابقات را در آن شهر نخواهیم داد و آن را جابجا خواهیم کرد.

این اولین بار نیست که ترامپ در مورد جام جهانی صحبت می‌کند. در ماه مه، او گفت که فرصت بازی روسیه در این مسابقات می‌تواند «انگیزه‌ای» برای پایان دادن به جنگ در اوکراین باشد.

این در حالی است که تیم ملی فوتبال روسیه از زمان حمله این کشور به اوکراین در سال ۲۰۲۲ توسط فیفا و یوفا از مسابقات بین‌المللی محروم شده و مسابقات مقدماتی جام جهانی از قبل آغاز شده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
با شکستن شیشه جلو هواپیما چه اتفاقی خواهد افتاد؟
کشف راز اقلیم باستانی زمین با گیاهان 400 میلیون‌ ساله
اسنپ‌چت به موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی مجهز می‌شود
آیا ورزشکاران جوان باید کراتین مصرف کنند؟
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
X
آگهی تبلیغاتی