×
فرهنگی
شناسه خبر : 247532
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/04 ساعت 15:25
اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد

اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد

منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد همزمان با روز جهانی گردشگری و هفته تهران برنامه‌های متنوع و جذابی برگزار می‌کند. از کارگاه‌های نقاشی پشت شیشه و نمایشگاه تخصصی گردشگری گرفته تا مسابقات دوچرخه‌سواری و رونمایی‌های مهم، عباس‌آباد میزبان رویدادهای ویژه‌ای خواهد بود.

نورنیوز-گروه فرهنگی: سازمان گردشگری ملل متحد امسال همزمان با ۵ مهرماه ۱۴۰۴ شعار «گردشگری و تحول پایدار» را برای روز جهانی گردشگری، انتخاب کرده است. همزمان با این رویداد، منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد نیز برنامه‌هایی را در نظر گرفته است.

بنابر اعلام روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد در تشریح برنامه‌های روز جهانی گردشگری و هفته تهران، گفت: شعار «گردشگری و تحول پایدار» در ادامه روند معنادار انتخاب شعار سال‌های گذشته، در ارتباط مستقیم با اهداف توسعه پایدار و با تمرکز بر حفاظت از محیط زیست، رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی در گردشگری مطرح شده است و اهداف متعددی هم دارد، از جمله سرمایه‌گذاری در آموزش و مهارت‌ها برای جوانان و زنان، حمایت از کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها، تشویق سرمایه‌گذاری‌های سازگار با محیط زیست و حفاظت از منابع طبیعی و تنوع زیستی.

او ادامه داد: منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد نیز به عنوان عضو فعال (UN Tourism) برنامه‌های خود را بر مبنای اهداف شعار سازمان جهانی گردشگری طبقه‌بندی کرده است و ما از امروز (جمعه)؛ یعنی چهارمین روز از فصل پاییز به استقبال روز جهانی گردشگری و هفته تهران می‌رویم.

مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: با توجه به اینکه آبگینه، صنایع دستی شهر تهران محسوب می‌شود و پیشینه بسیاری دارد، تصمیم گرفتیم برنامه‌های این مجموعه را با کارگاهی از تاریخ هنر شهر تهران و آموزش نقاشی پشت شیشه با عنوان «هنر شفاف» روز جمعه ۴ مهرماه برگزار کنیم. به همین جهت از اساتید نقاشی پشت شیشه دعوت کردیم تا در کنار هنرمندان جوان سه هنرستان شاخص شهر تهران روی پل طبیعت، عموم شهروندان را درقالب ۶۰ میز اجرای نقاشی پشت شیشه، با صنایع دستی پایتخت بیشتر آشنا کنند.

حجازی افزود: در ادامه نیز از ۸ تا ۱۰ مهرماه نمایشگاه تخصصی گردشگری در کوشک باغ هنر خواهیم داشت که شامل مجموعه‌ای از رویدادهای مختلف با حضور استارتاپ‌های تخصصی حوزه گردشگری، خودروهای کلاسیک و موتور ادونچر است. در این نمایشگاه شاهد آثار هنرمندان تهران به ویژه زنان هنرمند جوان هستیم و  هم بیننده روایت تاریخ شیشه‌گری در پایتخت.

او با بیان اینکه نهم مهرماه مراسمی با حضور وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، پیشکسوتان و چهره‌های تاثیرگذار گردشگری در کوشک باغ هنر خواهیم داشت، گفت: این مراسم با برنامه‌های متنوعی از جمله رونمایی کتاب، رونمایی اپلیکیشن «تهران دیدنی»، برپایی نشست تخصصی و تقدیر از فعالان حوزه گردشگری و همچنین اجرای کارگاه‌ها و نمایشگاه گردشگری همراه خواهد بود. ۱۷ و ۱۸ مهرماه نیز مسابقه کشوری دوچرخه‌سواری تریال آقایان «جام شهدای اقتدار» با مشارکت فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران در بوستان آب و آتش برگزار می‌شود.

مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد یادآور شد: برنامه‌های اعلام شده به مناسبت روز جهانی گردشگری و هفته تهران، نمایی کلی از ویژه برنامه‌های در نظر گرفته شده این مجموعه است و جزئیات برنامه‌ها به فراخور زمان اجرا، اطلاع‌رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید
وحشت در رستوران؛ مهاجم 17 ساله ترکیه را به خون کشید!
شهباز شریف: مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد ادامه دارد
نورنما | تصویر واقعی مردم ایران که در اینترنشنال پخش نشد!
ترامپ و بحث داغ جانشینی در انتخابات آینده
پرواز پهپادهای کویتی در آسمان بصره
هندبال دختران ایران در آخرین لحظه از سکوی آسیا دور ماند
چرا پاکستان 8 هزار نیروی نظامی و اسکادران جنگنده به عربستان اعزام کرد؟
پشت‌پرده خرید سهام اینتل توسط دولت آمریکا
پیام سفر بیست‌وپنجم پوتین به پکن چیست؟
چرا مجلس با تغییر فرمول حقوق بازنشستگی همراه نشد؟
نارضایتی 70 درصدی مردم از محدودیت‌های اینترنتی در نظرسنجی ریاست‌جمهوری
کدام تیم‌ها نمایندگان ایران در آسیا می‌شوند؟
چین و آمریکا و معمای ثبات بین‌المللی
آیا نظام اقتصادی ایران پس از جنگ تغییر می‌کند؟
پایان دوره تذکر به نانوایان متخلف پایتخت
دومین شوک و ضربه جدی به امیدهای قهرمانی ماتادورها
ذخایر نفت جهان تا چه زمانی دوام می‌آورند؟
پشت‌پرده شروط ایران در مذاکره با آمریکا چه بود؟
وقتی رفیق صمیمی، دزد خانه‌ات می‌شود!
قمار روی خون؛ شرط‌بندی حلقه ترامپ برای مشتی دلار
آغاز فعالیت حساب رسمی «مدیریت آبراهه خلیج فارس» در ایکس
مرغ دولتی در راه است/ چگونه و از کجا مرغ با نرخ مصوب بخریم؟
خداحافظی با قیمت‌های دستوری؟ /برق ایران در مسیر واقعی شدن قیمت‌ها
سامانه جامع تجارت بازگشایی شد/بدون انتقال ارز کالای اساسی وارد کنید
معاملات برخط طلا و نقره زیر ذره بین شفافیت
بازداشت 10 صهیونیست در مرز سوریه
راز تجمع 23 غول نفتی در خارگ چیست؟
رهبر انقلاب دچار آسیب جدی نشده و وضعیت سلامت ایشان مطلوب است
مسکو تابع تصمیم تهران است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
شکار «شکارچی»با پهپاد انتحاری حزب‌الله
شطرنج پنهان واشنگتن در بغداد امروز
8 غذایی که مغز را بعد از 50 سالگی جوان و سالم نگه می‌دارد
وزیر نیرو: در تولید برق کسری نداریم
عملیات سنگین مرزبانی علیه قاچاقچیان سوخت و موادمخدر
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 28 اردیبهشت ؛ توقف دلار در کانال 180 هزار تومان + جدول
قیمت گوشی امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 + جدول
واکنش پکن به انتخاب قالیباف به عنوان نماینده ویژه ایران در چین
شورای همکاری و آزمون بازتعریف امنیت خلیج فارس
آمریکا در متن جدید خود لغو موقت تحریم‌های نفتی ایران را پذیرفته است
جنایت خانوادگی در سایه سوءظن؛ شک پدر سنگدل فاجعه آفرید
24 درصد جانباختگان حوادث رانندگی افراد زیر 20 سال هستند