×
بین الملل
شناسه خبر : 247527
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/04 ساعت 13:26
واکنش تند مقامات صهیونیستی به اظهارات ترامپ

واکنش تند مقامات صهیونیستی به اظهارات ترامپ

اظهارات دونالد ترامپ درباره جلوگیری از الحاق کرانه باختری واکنش شدید مقامات اسرائیلی را به دنبال داشت. این موضع‌گیری در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی در تلاش برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری است و اختلافات سیاسی در ائتلاف دولت نتانیاهو تشدید شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: اظهارات شب گذشته (پنج‌شنبه) «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در خصوص «ممانعت از الحاق کرانه باختری» واکنش تند صهیونیست‌ها را برانگیخت. این اظهارات او در بحبوحه فشارهای فزاینده در داخل ائتلاف بر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای الحاق و اعمال حاکمیت بر کرانه باختری در واکنش به موج به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط کشورهای غربی به رهبری فرانسه مطرح شده است.

شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اظهارات ترامپ بیان کرد که این امر، گزینه مهم سیاسی کابینه «بنیامین نتانیاهو»، برای پیشبرد اقدامات الحاق کرانه باختری در پاسخ به شناسایی کشور مستقل فلسطین توسط فرانسه، بریتانیا، کانادا و سایر کشورها را نابود کرد.

این رسانه صهیونیستی گزارش داد که این اظهارات انتقاد شدیدی را میان طیف صهیونیسم مذهبی و برخی از اعضای لیکود به همراه داشته است؛ «زوی سوخوت» عضو کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) از حزب «صهیونیسم مذهبی» در شبکه «ایکس» (توییتر سابق) نوشت: حاکمیت قوم یهود به هیچ عامل خارجی وابسته نیست؛ هر چقدر هم که این عامل با اسرائیل از در دوستی و محبت برخورد کند.

وی مدعی شد که «در مواجهه با به رسمیت شناختن دیوانه‌وار یک کشور فلسطینی توسط کشورهای اروپایی، حاکمیت باید بر یهودا و سامریه (کرانه باختری) از همین الان اعمال شود.»

«دن ایلوز» نماینده کنست از حزب لیکود نیز افزود: «اعمال حاکمیت، تصمیمی است که فقط قوم یهود باید بگیرد؛ هیچ نهاد بین‌المللی، حتی اگر یک دوست بزرگ و عزیز باشد، نمی‌تواند به ما دیکته کند که چگونه رفتار کنیم.»

وبگاه خبری «کیپا» وابسته به جریان ارتدوکس (حریدی‌ها) نیز با تیتر «ترامپ حاکمیت اسرائیل را متوقف کرد» به واکنش تند، «یوسی داگان» رئیس شورای شهرک‌نشینان صهیونیستی در کرانه باختری پرداخت و نوشت که نتانیاهو نباید اجازه دهد هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) دیگری در فلسطین اشغالی اتفاق بیفتد.

یوسی داگان که همواره با کمک لابی صهیونیستی در آمریکا تلاش می‌کند حاکمیت رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری به زودی به سرانجام برسد، با انتقاد شدید از نتانیاهو خواست که بر خلاف اظهارات ترامپ، کرانه باختری را به اراضی اشغالی الحاق و حاکمیت خود را اعمال کند.

وی افزود: هماهنگی بین نتانیاهو، ران درمر (وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی) و ترامپ هرگز تا این حد نزدیک نبوده و توپ همیشه در دست نتانیاهو است؛ او باید به ترامپ بگوید «من حاکمیت را اعمال می‌کنم».

رئیس شورای شهرک‌نشینان صهیونیستی در کرانه باختری با انتقاد از ترامپ گفت: یک دولت دلسوز آمریکایی، دولتی نیست که در مورد حاکمیت اظهار نظر کند و به جای ما تصمیم بگیرد، بلکه دولتی است که توافق‌ها و اختلافات را مدیریت کند.

وی با تأکید بر اینکه اسرائیلی‌ها پس از هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) از امنیت خود دست نخواهند کشید، ادعا کرد: «تنها حاکمیت بر تمام فضاهای باز و شهرک‌های اسرائیلی از ایجاد یک دولت تروریستی در قلب اسرائیل جلوگیری می‌کند».

داگان تأکید کرد: مسئولیت بر عهده نتانیاهو است. او نخست ‌وزیری است که ما انتخاب کرده‌ایم و باید در سخنان امروز خود الحاق کامل و حاکمیت را در سازمان ملل اعلام کند.

در حالی که رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند در واکنش به اقدام کشورهای غربی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین به ریاست فرانسه، پاسخ متقابلی دهد و بخش یا همه کرانه باختری را به اراضی اشغالی الحاق کند، ترامپ در جلسه مطبوعاتی کاخ سفید گفت: من اجازه نمی‌دهم اسرائیل کرانه باختری را ضمیمه کند، این اتفاق نخواهد افتاد. چه با نتانیاهو صحبت کرده باشم چه نکرده باشم. همین کافی است. وقت آن رسیده که این کار را متوقف کنیم.

طبق گزارش‌ها، او این سخنان را در دیدار خود با نتانیاهو نیز گفته است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 15 آبان 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 15 آبان
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 15 آبان+ وضعیت استان ها
برگزاری نمایشگاه آثار هنری ایران در ترابوزان ترکیه
پیاده‌روی روزانه آلزایمر را به تأخیر می‌اندازد
مکمل «ملاتونین» برای سلامتی مضر است
درمان قلب بعد از سکته ممکن شد
ساخت ژلی که پوسیدگی دندان را بهتر درمان می کند
جنجال جدید برای یک سنگ تاریخی بین قاهره و لندن
هنگام ناراحتی و استرس آه بکشید
جدول گروه A در پایان رقابت‌های این هفته لیگ قهرمانان آسیا2
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
هشدار برای وضعیت قرمز ذخایر آبی تهران
عراقچی: ایران در جنگ 12 روزه ثابت کرد توان تأمین معیشت مردم را دارد
قانون جدید برای معاملات آنلاین طلا و نقره
استقلال 1-1 الوحدات | پیچیدگی در مسیر صعود آبی‌پوشان+خلاصه بازی
آخرین جزییات از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
واکنش تند پوتین به تهدید اتمی ترامپ / طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای
نورنما | نقاشی متحرک روی دیوار
لحظه هولناک انفجار هواپیما هنگام سقوط
ترکیب هوشمندانه استقلال مقابل الوحدات/ دو جابه‌جایی مهم
جمشید شمیرانی نوازنده تمبک درگذشت
ادعاهای تازه گروسی درباره سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران
حسن یزدانی استقلالی شد
چرا انتخابات عراق برای ایران و منطقه اهمیت دارد؟+فیلم
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
X
آگهی تبلیغاتی