×
بین الملل
شناسه خبر : 247502
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/04 ساعت 12:22
آغاز یورش‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری

آغاز یورش‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری

هم‌زمان با افزایش حمایت جهانی از به رسمیت شناختن فلسطین، رژیم صهیونیستی یورش‌هایی را در مناطق مختلف کرانه باختری آغاز کرده است. بازداشت فعالان، حمله به اردوگاه‌ها و هدف قرار گرفتن خودروهای نظامی، فضای منطقه را ملتهب‌تر از همیشه کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی که انتقادهای بین المللی علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی و الحاق کرانه باختری تشدید یافته است، نیروهای صهیونیستی از صبح امروز (جمعه) یورش‌ها و بازداشت‌هایی را در سراسر کرانه باختری از جمله «نابلس»، «قلقیلیه» و سایر مناطق انجام دادند.

در همین حال، مبارزان مقاومت فلسطین یک خودروی نظامی را در جریان حمله به شهر «یامون» در شمال غربی جنین، هدف قرار دادند.

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که نظامیان صهیونیستی به منطقه «کشیکا» در نابلس حمله کردند و یک فلسطینی به نام «حسنی العمودی» اسیر آزاد شده از زندانهای اشغالگران را در خانه‌اش دستگیر کردند. آنها همچنین به منطقه «رافیدیه» این شهر حمله کرده و «عامر الطنبور» اسیر آزاد شده دیگری را نیز بازداشت کردند.

نیروهای اسرائیلی همچنین به اردوگاه آوارگان «عسکر الجدید» در شرق نابلس یورش برده و اقدام به شلیک گاز اشک‌آور کردند. این حملات همچنین شامل روستای «کفر قلیل» در جنوب نابلس نیز شد؛ در این منطقه نیروهای اشغالگر «نواف العامر» روزنامه‌نگار فلسطینی را بازداشت کردند.

نتانیاهو و اعضای راست افراطی کابینه وی در واکنش به تصمیم برخی کشورهای غربی برای به رسمیت شناختن فلسطین تهدید کرده‌اند که کرانه باختری را به سرزمین‌های اشغالی ضمیمه خواهند کرد.

از سوی دیگر، گردان‌های «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، در خبری در پیام‌رسان تلگرام اعلام کرد که مبارزان این گردان در جنین، یک بمب کنار جاده‌ای از پیش تعبیه شده را در جریان حمله به شهر «یامون»، منفجر کرده و یک خودروی نظامی اسرائیلی را هدف قرار داده‌اند.

این تیپ‌ها افزودند که رزمندگان آنها همچنین در نبردهای شدیدی با نیروهای دشمن در خطوط مقدم درگیر هستند و نیروهای پیاده نظام را با رگبار سنگین آتش مستقیم، بسته به الزامات و شرایط میدانی، هدف قرار می‌دهند.

اخیرا نیز این گردان در نابلس اعلام کرده بود که مجاهدان این گردان با تعدادی بمب از نوع «نابلسی۱»، ماشین آلات نظامی رژیم صهیونیستی را منهدم کردند و به طور مستقیم تعدادی از نظامیان این رژیم را هدف قرار دادند.

همچنین نیروهای آنها در گروهان «السیله الحارثیه» شهر جنین با بمب «سجیل۲» یک خودروی نظامی صهیونیستی در نزدیکی دیوار حائل واقع در روستای الطیبه را منفجر کردند و تعدادی از صهیونیست‌ها را به طور مستقیم هدف قرار دادند.

منابع صهیونیستی در این باره اظهار کردند که به تازگی پدیده الگوگیری از جنگ‌های نوار غزه در کرانه باختری مشاهده می‌شود.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع امنیتی نوشت که مبارزان کرانه باختری شیوه حملات مبارزان نوار غزه به نظامیان صهیونیست را پیگیری و برای تقلید از آنها تلاش می‌کنند.

این منبع امنیتی اضافه کرد که به تازگی تلاش برای شلیک موشک و چسباندن بمب به خودروهای نظامی نیز در کرانه باختری مشاهده شده است.


نظرات

آخرین اخبار
تمدید خودکار قرارداد کارگران در شرایط جنگی
تنش‌های خاورمیانه قیمت نفت را بالا نگه داشت
آسمان عراق 72 ساعت دیگر بسته ماند
کوثری: وضعیت تنگه هرمز به قبل بازنمی‌گردد
دمشق پس از حملات اسرائیل، پیام‌های آشتی‌جویانه به تل‌آویو فرستاد
سخنگوی قرارگاه خاتم: ضربات کوبنده ادامه خواهد داشت
سومین خاموشی سراسری کوبا در یک ماه
کرملین: جنگ علیه ایران موجب همبستگی بیشتر مردم شده است
شهادت 210 کودک در جنگ اخیر؛ آسیب به 300 مرکز درمانی
پیش بینی قیمت طلای جهانی
راه‌اندازی سامانه پیامکی خسارات جنگی؛ 100023055 در خدمت مردم
وضعیت تنگه هرمز به قبل بازنمی‌گردد
سال طلایی صندوق‌های طلا؛ بازدهی‌های نجومی 1404
ضربه به خط میانی تیم ملی؛ غیبت عزت‌اللهی قطعی شد
ضربه کاری تنگه هرمز به صنعت طلا
ثبت انتقال و میهمانی دانشجویان از 5 فروردین کلید خورد
اعلام آمادگی ترامپ برای دست زدن به جنایت جنگی
اسرائیلی‌ها برای 48 ساعت آینده آب کافی ذخیره و موبایل‌هایشان را شارژ کنند
افشاگری پالتیکو درباره دیدار ترامپ و شی جینپینگ و ارتباط آن با جنگ علیه ایران
دستور خدمت‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده جنگ
هشدار فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره برخورد کوبنده و سریع با متجاوز
عارف: به زیرساخت‌های ایران حمله شود، منطقه دچار خاموشی فراگیر خواهد شد
پیش‌بینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده / وزش باد و بارش باران
تشدید اختلافات میان ترامپ و انگلیس بر سر تنگه هرمز
موج 74 عملیات وعده صادق 4 با موشک های قدر، خیبرشکن و خرمشهر 4
ورود تیم ملی فوتبال ایران به ترکیه
45 میلیون وعده غذای گرم و افطاری ساده در اجرای پویش سراسری اطعام مهدوی
آغاز تولید قراردادی مرغ و بارگذاری 2 میلیون تن نهاده دامی
برنامه‌های بازدارنده تازه ایران برای پاسخ به تهدیدهای دشمنان
واکنش یمن به گسترش دایره جنگ علیه ایران
ترسیم نقشه راه برای اجرای اقتصاد مقاومتی
در صورت خطا، زیرساخت‌های حیاتی، انرژی و نفت منطقه منهدم خواهد شد
زندگی روزمره به مثابه مقاومت و امیدورزی
رایزنی عراقچی و کالاس درباره تحولات جنگ متجاوزان علیه ایران
خون رضا صادقی برای دفاع از مرزهایمان به جوش آمد
ایران را با زبان زور نمی‌توان از حرکت بازداشت
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر ذره بین وزارت بهداشت
تحلیل مقام سابق فرانسه از باتلاق جنگ آمریکا با ایران برای ترامپ
دستگیری 35 مزدور وطن فروش
فرمانده قرارگاه خاتم: با سلاح‌های پیشرفته جدید محاسبات دشمن را بهم خواهیم زد
درخواست استاندار تهران از مردم برای صرفه جویی در مصرف بنزین
10هزار تن گوشت گرم مرغ در آذربایجان غربی توزیع شد
فعالیت شبانه‌روزی مراکز بهداشت و تزریق واکسن‌های کودکان
هشدار افزایش سرعت باد و ارتفاع امواج در دریای عمان و خلیج فارس
جزئیات تازه درباره 7 سرنشین بالگرد قطری سقوط کرده
محدودیت‌های ترافیکی نوروز در کدام محورهای اصلی اعمال می شود؟
کشف انبار احتکار 40 تن برنج در خاش
سخنگوی وزارت دفاع : رزم را با شدت ادامه می‌دهیم
آبراهی کوچک که نماد هویت ملی شده است
فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای روز دوم فروردین