×
بین الملل
شناسه خبر : 247461
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/04 ساعت 12:02
نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد

نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در سفر رسمی به آمریکا، با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده دیدار و درباره موضوعاتی همچون همکاری اقتصادی، تحولات منطقه‌ای، وضعیت غزه، افغانستان و روابط پرتنش با هند گفت‌وگو کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دفتر نخست وزیری پاکستان دقایقی پیش با انتشار تصاویری از حضور شهباز شریف در کاخ سفید اعلام کرد که دیدار و گفت وگوی رسمی نخست وزیر پاکستان با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آغاز شد.

شهباز شریف که در این دیدار از سوی فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان همراهی می شد، پیش تر در حاشیه جلسه مشترک گروهی از سران کشورهای عربی-اسلامی در نیویورک با ترامپ دیدار غیررسمی انجام داده بود.

در این دیدار جی دی ونس معاون رئیس جمهور و مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا نیز حضور داشتند.

شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند که شهباز شریف مسائلی همچون گسترش همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری با آمریکا، توافق تجاری اخیر میان دو کشور، اوضاع منطقه به لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه را در دیدار با رئیس جمهور آمریکا مطرح کرده است.

منابع آگاه افزودند که حضور فرمانده ارتش پاکستان نیز در این جلسه حاکی از برنامه اسلام‌آباد برای تقویت همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم با ایالات متحده و بررسی تحولات افغانستان با توجه به روابط مخدوش آن با پاکستان و همچنین تنش‌های فعلی با هند است.

بر بیانیه بعدی دفتر نخست وزیری پاکستان، اعلام شده است: «در این دیدار شهباز شریف از نقش ترامپ که آتش‌بس بین پاکستان و هند را تسهیل کرده و در نتیجه به جلوگیری از یک فاجعه بزرگ در جنوب آسیا کمک کرده بود، قدردانی کرد.»

نخست وزیر پاکستان همچنین به نقش رئیس جمهوری آمریکا برای کمک به توقف جنگ غزه، ابتکار دعوت از سران عربی-اسلامی در نیویورک، برقراری صبح در خاورمیانه به ویژه در غزه و کرانه باختری اشاره کرد.

وی با یادآوری توافق تجاری و تعرفه‌ای پاکستان و آمریکا، همکاری‌های نزدیک را به نفع دو کشور خواند و در همین راستا از شرکت‌های آمریکایی دعوت کرد تا در حوزه های کشاورزی، فناوری اطلاعات، معادن و مواد معدنی و انرژی پاکستان سرمایه‌گذاری کنند.

شهباز شریف در این دیدار از رئیس جمهوری آمریکا به خاطر حمایت علنی از نقش پاکستان در مبارزه با تروریسم تمجید کرد و خواستار تقویت بیشتر همکاری‌ها در زمینه‌های امنیتی و اطلاعاتی شد.
 

این اولین سفر رسمی یک رئیس دولت از پاکستان (نخست وزیر) به آمریکا و حضورش در کاخ سفید پس از ۶ سال محسوب می‌شود.

عمران خان نخست‌ وزیر برکنار شده پاکستان در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، تابستان ۲۰۱۹ به آمریکا سفر کرد و در کاخ سفید با رئیس جمهور وقت این کشور دیدار انجام داد.

بررسی وضعیت روابط دوجانبه پاکستان و آمریکا، توسعه همکاری‌های اقتصادی با تمرکز بر توافق تجاری اخیر بین دو کشور، همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم، اوضاع افغانستان، تنش ها در روابط با هند و جنگ غزه از مهم ترین موضوعاتی است که پیش بینی می شود نخست وزیر پاکستان در جلسه با دونالد ترامپ آن را مطرح کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
X
آگهی تبلیغاتی