×
بین الملل
شناسه خبر : 247461
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/04 ساعت 12:02
نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد

نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در سفر رسمی به آمریکا، با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده دیدار و درباره موضوعاتی همچون همکاری اقتصادی، تحولات منطقه‌ای، وضعیت غزه، افغانستان و روابط پرتنش با هند گفت‌وگو کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دفتر نخست وزیری پاکستان دقایقی پیش با انتشار تصاویری از حضور شهباز شریف در کاخ سفید اعلام کرد که دیدار و گفت وگوی رسمی نخست وزیر پاکستان با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آغاز شد.

شهباز شریف که در این دیدار از سوی فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان همراهی می شد، پیش تر در حاشیه جلسه مشترک گروهی از سران کشورهای عربی-اسلامی در نیویورک با ترامپ دیدار غیررسمی انجام داده بود.

در این دیدار جی دی ونس معاون رئیس جمهور و مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا نیز حضور داشتند.

شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند که شهباز شریف مسائلی همچون گسترش همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری با آمریکا، توافق تجاری اخیر میان دو کشور، اوضاع منطقه به لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه را در دیدار با رئیس جمهور آمریکا مطرح کرده است.

منابع آگاه افزودند که حضور فرمانده ارتش پاکستان نیز در این جلسه حاکی از برنامه اسلام‌آباد برای تقویت همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم با ایالات متحده و بررسی تحولات افغانستان با توجه به روابط مخدوش آن با پاکستان و همچنین تنش‌های فعلی با هند است.

بر بیانیه بعدی دفتر نخست وزیری پاکستان، اعلام شده است: «در این دیدار شهباز شریف از نقش ترامپ که آتش‌بس بین پاکستان و هند را تسهیل کرده و در نتیجه به جلوگیری از یک فاجعه بزرگ در جنوب آسیا کمک کرده بود، قدردانی کرد.»

نخست وزیر پاکستان همچنین به نقش رئیس جمهوری آمریکا برای کمک به توقف جنگ غزه، ابتکار دعوت از سران عربی-اسلامی در نیویورک، برقراری صبح در خاورمیانه به ویژه در غزه و کرانه باختری اشاره کرد.

وی با یادآوری توافق تجاری و تعرفه‌ای پاکستان و آمریکا، همکاری‌های نزدیک را به نفع دو کشور خواند و در همین راستا از شرکت‌های آمریکایی دعوت کرد تا در حوزه های کشاورزی، فناوری اطلاعات، معادن و مواد معدنی و انرژی پاکستان سرمایه‌گذاری کنند.

شهباز شریف در این دیدار از رئیس جمهوری آمریکا به خاطر حمایت علنی از نقش پاکستان در مبارزه با تروریسم تمجید کرد و خواستار تقویت بیشتر همکاری‌ها در زمینه‌های امنیتی و اطلاعاتی شد.
 

این اولین سفر رسمی یک رئیس دولت از پاکستان (نخست وزیر) به آمریکا و حضورش در کاخ سفید پس از ۶ سال محسوب می‌شود.

عمران خان نخست‌ وزیر برکنار شده پاکستان در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، تابستان ۲۰۱۹ به آمریکا سفر کرد و در کاخ سفید با رئیس جمهور وقت این کشور دیدار انجام داد.

بررسی وضعیت روابط دوجانبه پاکستان و آمریکا، توسعه همکاری‌های اقتصادی با تمرکز بر توافق تجاری اخیر بین دو کشور، همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم، اوضاع افغانستان، تنش ها در روابط با هند و جنگ غزه از مهم ترین موضوعاتی است که پیش بینی می شود نخست وزیر پاکستان در جلسه با دونالد ترامپ آن را مطرح کند.


نظرات

آخرین اخبار
موافقت مشروط وزارت جهاد کشاورزی با صادرات مرغ حذفی
ادعای آکسیوس درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران
قالیباف: برای تمام گزینه‌ها آماده‌ایم؛ شگفت‌زده می‌شوید
اعدام عامل نفوذی در پروژه‌های ماهواره‌ای
شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: دل به سراب مذاکرات مستقیم نبندید
ادعای وجود پایگاه مخفی در صحرای غربی هم‌زمان با تکذیب رسمی
رودریگز: رویای ترامپ تعبیر نمی‌شود
آسوشیتدپرس خبر داد؛ خشم ترامپ از مطالبه غرامت جنگی ایران
انتقادهای بی‌سابقه رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» از نتانیاهو
اعتراض به توقیف دو نفتکش و وضعیت خدمه ایرانی
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم/ «بهترین طرح» را ارائه دادیم
تغییر نام رختکن کمپ به یاد 168 شهید مدرسه میناب
بلومبرگ: تنگه هرمز همچنان مسدود است
سایه جنگ بر فراز کارائیب
کرملین: پوتین از میزبانی ترامپ خوشحال خواهد شد
پایان فیلمبرداری «عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی
ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم
اختصاص 150 میلیون دلار برای واردات دارو و مواد اولیه
«کول توماس آلن» اتهامات خود را رد کرد
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا
پیام تشکر پزشکیان از آیت‌الله العظمی سیستانی بابت حمایت از ایران
خروج 2.4 همتی پول از صندوق‌های درآمد ثابت
وزیر نفت: تولید بنزین در دوران جنگ کاهش نیافت
عکس های منتخب ایران،دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
حضور دو داور بین‌المللی ایران در قهرمانی آسیا/محمدی در ژوری، طغیانی روی تخته
اولیانوف: چرا ایران باید خواسته آمریکا را بپذیرد؟
گام بلند دولت برای نوسازی مناطق جنگ‌زده با منابع 60 هزار میلیارد تومانی
آغاز تایید ثبت‌سفارش‌های معطل‌مانده از زمان شروع جنگ
تصمیم نهایی در دست پرس؛ «آقای خاص» در راه برنابئو
بازی با کلمات وزیر دفاع ایتالیا: کشتی‌ها نزدیک شدند اما وارد هرمز نمی‌شوند!
گروه C زیر ذره‌بین AFC/ تلاش ایران برای شکستن طلسم نیم‌قرن ناکامی
پیام کاخ سفید به تهران: «برای مذاکره عجله‌ای نداریم»
جزئیات تحریم‌های جدید علیه شهرک‌سازی افراطی
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه نهادهای مالی ایران
اسلامی: غنی‌سازی تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست
مرگ تلخ جوان 31 ساله زیر آوار انفجار در اراک
جوهور دارالتعظیم به رکورد جاودانه استوا بخارست رسید
نورنما | برخورد هواپیما با کامیون
حمله موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیست در «رشاف»
کمیاب شدن اسید سولفوریک در پی جنگ در تنگه هرمز
سقوط ارزهای آسیایی زیر سایه تنش‌های ژئوپلیتیک
واکنش تند سناتور دموکرات به تبعات اقتصادی تنش با ایران
اعلام حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
فردا؛ برگزاری سومین بازی درون‌تیمی تیم ملی در ورزشگاه دستگردی
هشدار نارنجی هواشناسی برای 10 استان کشور/ آماده‌باش برای باران‌های شدید
طعنه معنادار ایران به ترامپ: بقیه جنایات آمریکا را در کامنت‌ها بنویسید!
تاکید گوترش بر راه‌حل دیپلماتیک و تداوم مذاکرات با ایران
نگرانی برای تیم ملی؛ ستاره والیبال مصدوم شد
فرانسه: عملیات در تنگه هرمز هرگز تهاجمی نیست
چمران: انبار نفت شهران باید فوراً جابه‌جا شود