×
اقتصادی
شناسه خبر : 247361
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 15:53
پرداخت 95 درصدی مطالبات گندم کاران

پرداخت 95 درصدی مطالبات گندم کاران

وزیر جهادکشاورزی از پرداخت 95 درصدی مطالبات گندم کاران در سال جاری خبر داد و گفت: تمام سیاست‌گذاری‌های وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از کشاورز و کشاورزی است.

نورنیوز-گروه اقتصادی : غلامرضا نوری قزلجه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ، پنجشنبه ۳ مهر در همایش سرمایه گذاری برای تولید فعالان حوزه کشاورزی شهرستان کبودرآهنگ، اظهار کرد: باید با شرایط اقلیمی و خشکسالی، غذا را تولید کنیم، زیرا آینده فرزندان و نسل بعدی از این خاک‌ها تامین می‌شود.

قزلجه با اشاره به ابلاغیه‌های شورای آرد و نان استانداری، از تامین و توزیع آرد در شهرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در شش ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱.۵ درصد نهاده بیشتری در کشور توزیع شده است.

وی تاکید کرد: نهاده‌های دامی در کشور وجود دارد و جایی برای ذخایر بیشتر نهاده دامی در انبارها نداریم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه احداث گلخانه به طور متوسط تولید محصول را شش برابر افزایش و مصرف آب را شش برابر کاهش می‌دهد، بر اهمیت الگوی کشت به عنوان چاره کار تاکید کرد و از کشاورزان خواست تا مصوبات وزارت جهاد کشاورزی را در این زمینه رعایت کنند.

نوری قزلجه در پایان، با اشاره به رشد مثبت بخش کشاورزی از منفی ۲.۴ دهم به ۳.۲ دهم در سال گذشته، مطرح کرد: تمام سیاست‌گذاری‌های وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از کشاورز و کشاورزی است.

کبودراهنگ جایگاه خوبی در تولید گندم استان دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با وجود اینکه تنها ۱۵ درصد از ۱۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی شهرستان کبودراهنگ آبی و ۸۵ درصد آن دیم است، این شهرستان، جایگاه خوبی در تولید گندم کشور دارد. 

رضا بهراملو در این همایش، اظهار کرد: حذف کامل اراضی آیش و جایگزینی آن با کشت محصولات تناوبی شامل گیاهان دارویی، دانه‌های روغنی و گیاهان علوفه‌ای از طریق کشت قراردادی، از مهمترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است.

بهراملو تصریح کرد: برنامه‌محوری اصل کلیدی در این سازمان است و در همین راستا، نقشه راه ۴۰ ساله تولیدات کشاورزی استان تدوین و کتاب آن به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است.

وی با اشاره به رفع کامل تداخلات اراضی کشاورزی استان که همدان را در کشور پیشتاز کرده است، گفت: پس از اجرای این طرح، مساحت کل اراضی زراعی استان یک میلیون و ۱۴۵ هزار هکتار تعیین شد.

کبودرآهنگ؛ نیازمند حمایت در رونق گلخانه‌ها و صنایع تبدیلی

فرماندار کبودراهنگ با اشاره به چالش‌های موجود، بحران آب و خشکسالی را از مهمترین دغدغه‌های شهرستان دانست و گفت: توسعه کشت محصولات کم‌آب‌بر به‌ویژه در قالب احداث گلخانه‌ها باید به‌صورت جدی پیگیری شود.

سید ایوب موسوی در این همایش، خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای پرداخت تسهیلات در بخش احداث گلخانه‌ها و امهال وام‌های کشاورزی شد و تصریح کرد: خشکسالی‌های اخیر فشار زیادی بر کشاورزان وارد کرده و نیازمند حمایت جدی دولت هستیم.

وی با اشاره به وجود ۴۱۹ رشته قنات فعال در شهرستان، مطرح کرد: بخشی از این قنوات در سال‌های اخیر لایروبی و ساماندهی شده اما نیازمند اعتبارات ملی و ویژه برای ادامه این روند هستیم.


اخبار مرتبط
مجموع پرداختی‌های مطالبات گندم‌کاران، به 41 همت رسید
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 14:30
مجموع پرداختی‌های مطالبات گندم‌کاران، به 41 همت رسید
پس از تأمین و تخصیص منابع مالی، 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران کشور در مرحله جدید به حساب کشاورزان واریز شد.
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
شنبه 1404/07/05 ساعت 15:45
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: دولت در حال نهایی‌سازی سیاست‌هایی است که به نفع کشاورز باشد و پس از آن، قیمت تضمینی اعلام می‌شود گفت: این نرخ کف حمایتی خواهد بود و اگر کشاورز بتواند محصول را با نرخ بالاتر بفروشد، آزاد است.
نرخ پیشنهادی خرید تضمینی گندم 32 هزار و 500 تومان اعلام شد
دوشنبه 1404/06/31 ساعت 12:17
نرخ پیشنهادی خرید تضمینی گندم 32 هزار و 500 تومان اعلام شد
رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران از برگزاری جلسه شورای قیمت‌گذاری محصولات اساسی در روز دوشنبه خبر داد و گفت: نرخ پیشنهادی خرید تضمینی گندم بر اساس محاسبات هزینه تولید و سود متعارف 32 هزار و 500 تومان برای هر کیلوگرم است.
21 همت  به حساب گندم‌کاران واریز شد
سه‌شنبه 1404/06/04 ساعت 14:26
با تاکید رئیس قوه قضائیه؛
21 همت به حساب گندم‌کاران واریز شد
رئیس دستگاه قضا در نشست شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به مشکلات گندم‌کاران از جمله کم‌آبی و تأخیر در پرداخت مطالبات، بر لزوم رسیدگی فوری به این موضوع تأکید کرد و از وزیر دادگستری خواسته بود تا با جدیت این مسئله را پیگیری کند.
حمایت مالی دولت از گندم‌کاران؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
شنبه 1404/05/25 ساعت 09:18
حمایت مالی دولت از گندم‌کاران؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
دولت با هدف حمایت از کشاورزان، تاکنون 70 درصد مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کرده است. از 7.5 میلیون تن گندم خریداری شده، 65 هزار میلیارد تومان به حساب کشاورزان واریز شده و مابقی در ماه‌های آینده تسویه خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره کنترل ایران بر تنگه هرمز
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اردن،قطر،بحرین و کویت؛ پاسخ ایران به تهاجمات جدید کشور
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد