×
بین الملل
شناسه خبر : 247320
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 12:20
اعزام کشتی‌های جنگی اسپانیا برای حمایت از ناوگان «صمود»

اعزام کشتی‌های جنگی اسپانیا برای حمایت از ناوگان «صمود»

اسپانیا و ایتالیا کشتی‌های جنگی خود را به حمایت از ناوگان «صمود»، که در حال ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است، اعزام می‌کنند. این تصمیم پس از حملات پهپادی به قایق‌های فعالان در سواحل یونان گرفته شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل : پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا، طبق گزارش الجزیره اعلام کرد که کشورش همانند ایتالیا یک کشتی برای حمایت از ناوگان صمود اعزام خواهد کرد.

«گیدو کروستو» وزیر دفاع ایتالیا نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور پس از آنکه سازمان دهندگان ناوگان صمود گزارش دادند که چندین قایق آنها توسط پهپادها در سواحل یونان هدف قرار گرفته است، یک ناوچه نیروی دریایی خود را برای حمایت از ناوگان صمود اعزام کرد.

وی در بیانیه‌ای که توسط وزارت دفاع ایتالیا در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، اعلام کرد: برای اطمینان از کمک به شهروندان ایتالیایی حاضر در ناوگان (صمود)، با نخست وزیر صحبت کردم و اجازه مداخله فوری ناوچه چند منظوره «فاسان» نیروی دریایی ایتالیا را که به عنوان بخشی از عملیات امنیت دریایی در شمال کریت در حال حرکت بود، صادر کردم.

در این زمینه، «آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ایتالیا گفت که از اسرائیل خواسته است که امنیت شهروندان ایتالیایی، اعضای پارلمان و نمایندگان پارلمان اروپا را که در بین فعالان حامی فلسطین در ناوگان (صمود) هستند، تضمین کند.

وزارت خارجه ایتالیا اعلام کرد که به اسرائیل اطلاع داده است که هر عملیاتی که به نیروهای اسرائیلی محول شود باید مطابق با قوانین بین‌المللی و اصل نهایت احتیاط انجام گیرد.»

این وزارتخانه افزود که تاجانی از سفارت ایتالیا در اسرائیل خواسته است تا اطلاعات جمع‌آوری کند و از دولت اسرائیل خواسته است که حفاظت کامل از شرکت‌کنندگان در ناوگان را تضمین کند.

ناوگان صمود چیست؟

کاروان صمود متشکل از چندین کشتی، اوایل شهریور ماه از بندر بارسلون اسپانیا حرکت خود را آغاز کرد و در دوشنبه ۱۰ شهریور (اول سپتامبر) کاروان دیگری از بندر جنوای ایتالیا به آن پیوست.

از ۱۶ شهریور (هفتم سپتامبر) کشتی‌های اعزامی از اسپانیا و ایتالیا وارد سواحل تونس شدند تا پس از آن به سمت غزه حرکت و مسیر انسانی برای شکستن محاصره ایجاد کنند.

تا شامگاه یکشنبه، ۱۶ کشتی از بنادر قمرت، بنزرت و سیدی بوسعید تونس به سمت غزه حرکت کرده‌اند و قرار است در آب‌های مدیترانه به یکدیگر ملحق شوند و راهی نوار غزه شوند. غزه نزدیک به ۱۸ سال است (از زمان حاکمیت جنبش حماس در سال ۲۰۰۷) که تحت محاصره اسرائیل قرار دارد و بر اثر جنگ جاری، حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی از مجموع ۲.۴ میلیون نفر ساکن غزه بی‌خانمان شده‌اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون جنگی تمام‌عیار علیه غزه به راه انداخته که تاکنون ۶۴ هزار و ۹۶۴ شهید و بیش از ۱۶۵ هزار و ۳۱۲ زخمی بر جای گذاشته است؛ اکثریت قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند. همچنین قحطی و گرسنگی ناشی از محاصره تاکنون جان دست‌کم ۴۲۸ فلسطینی از جمله ۱۴۶ کودک را گرفته است.


اخبار مرتبط
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
جمعه 1404/07/04 ساعت 14:26
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
دولت اسپانیا، در اقدامی بی‌سابقه و تنها دو روز پس از اجرای قانون منع تجارت تسلیحاتی با اسرائیل، سومین قرارداد نظامی خود را نیز با این رژیم لغو کرد. این تصمیم در واکنش به ادامه حملات اسرائیل به غزه و به منظور فشار بر اشغالگران اتخاذ شده است.
اعزام دومین کشتی نیروی دریایی ایتالیا برای حمایت از ناوگان صمود
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 13:35
اعزام دومین کشتی نیروی دریایی ایتالیا برای حمایت از ناوگان صمود
پس از اینکه ایتالیا و اسپانیا روز گذشته یک کشتی نیروی دریایی را برای حمایت از ناوگان کمک رسانی غزه اعزام کردند، رم تصمیم گرفته دومین شناور خود را بدین منظور روانه آب‌های مدیترانه کند.
وزیر خارجه اسپانیا: کشتار غیرنظامیان غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 22:59
وزیر خارجه اسپانیا: کشتار غیرنظامیان غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
«خوزه مانوئل آلبارس»، وزیر خارجه اسپانیا در گفت‌وگو با شبکه الجزیره با تاکید بر اینکه آنچه فلسطینی‌ها در غزه از کشتار غیرنظامیان بی‌گناه تجربه می‌کنند، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و انسانی است، افزود که کشتار هزاران نفر تمامی هنجارهای بین‌المللی را زیر پا گذاشته است.
پادشاه اسپانیا: کشتار مردم غزه باید به پایان برسد
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 18:16
پادشاه اسپانیا: کشتار مردم غزه باید به پایان برسد
پادشاه اسپانیا در سازمان ملل به وضعیت مردم غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی در این منطقه پرداخت و گفت: «نمی‌توان بر قتل غیرنظامیان و آوارگی صدها هزار نفر در نوار غزه چشم بست و نمی‌توان در برابر حمله به مدارس، پناهگاه‌ها، گرسنگی و تشرید مردم غزه سکوت کرد.»
حماس: حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» تهدیدی خطرناک است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 16:30
حماس: حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» تهدیدی خطرناک است
جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف قرار دادن چندین کشتی از ناوگان «صمود» توسط پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی در آب‌های آزاد، اقدامی تروریستی و رفتاری بسیار خطرناک است که زمینه‌ساز تجاوزات شدیدتر علیه این کاروان و فعالان همراه آن خواهد بود.
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:13
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
منابع خبری گزارش دادند که ناوگان دریایی جهانی الصمود برای شکستن محاصره نوار غزه در دریای مدیترانه مورد حمله پهپادی قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان
روایت از آکسیوس از جنگ ایران و رنج جهانی پای نازل سوخت