×
بین الملل
شناسه خبر : 247320
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 12:20
اعزام کشتی‌های جنگی اسپانیا برای حمایت از ناوگان «صمود»

اعزام کشتی‌های جنگی اسپانیا برای حمایت از ناوگان «صمود»

اسپانیا و ایتالیا کشتی‌های جنگی خود را به حمایت از ناوگان «صمود»، که در حال ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است، اعزام می‌کنند. این تصمیم پس از حملات پهپادی به قایق‌های فعالان در سواحل یونان گرفته شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل : پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا، طبق گزارش الجزیره اعلام کرد که کشورش همانند ایتالیا یک کشتی برای حمایت از ناوگان صمود اعزام خواهد کرد.

«گیدو کروستو» وزیر دفاع ایتالیا نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور پس از آنکه سازمان دهندگان ناوگان صمود گزارش دادند که چندین قایق آنها توسط پهپادها در سواحل یونان هدف قرار گرفته است، یک ناوچه نیروی دریایی خود را برای حمایت از ناوگان صمود اعزام کرد.

وی در بیانیه‌ای که توسط وزارت دفاع ایتالیا در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، اعلام کرد: برای اطمینان از کمک به شهروندان ایتالیایی حاضر در ناوگان (صمود)، با نخست وزیر صحبت کردم و اجازه مداخله فوری ناوچه چند منظوره «فاسان» نیروی دریایی ایتالیا را که به عنوان بخشی از عملیات امنیت دریایی در شمال کریت در حال حرکت بود، صادر کردم.

در این زمینه، «آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ایتالیا گفت که از اسرائیل خواسته است که امنیت شهروندان ایتالیایی، اعضای پارلمان و نمایندگان پارلمان اروپا را که در بین فعالان حامی فلسطین در ناوگان (صمود) هستند، تضمین کند.

وزارت خارجه ایتالیا اعلام کرد که به اسرائیل اطلاع داده است که هر عملیاتی که به نیروهای اسرائیلی محول شود باید مطابق با قوانین بین‌المللی و اصل نهایت احتیاط انجام گیرد.»

این وزارتخانه افزود که تاجانی از سفارت ایتالیا در اسرائیل خواسته است تا اطلاعات جمع‌آوری کند و از دولت اسرائیل خواسته است که حفاظت کامل از شرکت‌کنندگان در ناوگان را تضمین کند.

ناوگان صمود چیست؟

کاروان صمود متشکل از چندین کشتی، اوایل شهریور ماه از بندر بارسلون اسپانیا حرکت خود را آغاز کرد و در دوشنبه ۱۰ شهریور (اول سپتامبر) کاروان دیگری از بندر جنوای ایتالیا به آن پیوست.

از ۱۶ شهریور (هفتم سپتامبر) کشتی‌های اعزامی از اسپانیا و ایتالیا وارد سواحل تونس شدند تا پس از آن به سمت غزه حرکت و مسیر انسانی برای شکستن محاصره ایجاد کنند.

تا شامگاه یکشنبه، ۱۶ کشتی از بنادر قمرت، بنزرت و سیدی بوسعید تونس به سمت غزه حرکت کرده‌اند و قرار است در آب‌های مدیترانه به یکدیگر ملحق شوند و راهی نوار غزه شوند. غزه نزدیک به ۱۸ سال است (از زمان حاکمیت جنبش حماس در سال ۲۰۰۷) که تحت محاصره اسرائیل قرار دارد و بر اثر جنگ جاری، حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی از مجموع ۲.۴ میلیون نفر ساکن غزه بی‌خانمان شده‌اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون جنگی تمام‌عیار علیه غزه به راه انداخته که تاکنون ۶۴ هزار و ۹۶۴ شهید و بیش از ۱۶۵ هزار و ۳۱۲ زخمی بر جای گذاشته است؛ اکثریت قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند. همچنین قحطی و گرسنگی ناشی از محاصره تاکنون جان دست‌کم ۴۲۸ فلسطینی از جمله ۱۴۶ کودک را گرفته است.


اخبار مرتبط
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
جمعه 1404/07/04 ساعت 14:26
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
دولت اسپانیا، در اقدامی بی‌سابقه و تنها دو روز پس از اجرای قانون منع تجارت تسلیحاتی با اسرائیل، سومین قرارداد نظامی خود را نیز با این رژیم لغو کرد. این تصمیم در واکنش به ادامه حملات اسرائیل به غزه و به منظور فشار بر اشغالگران اتخاذ شده است.
اعزام دومین کشتی نیروی دریایی ایتالیا برای حمایت از ناوگان صمود
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 13:35
اعزام دومین کشتی نیروی دریایی ایتالیا برای حمایت از ناوگان صمود
پس از اینکه ایتالیا و اسپانیا روز گذشته یک کشتی نیروی دریایی را برای حمایت از ناوگان کمک رسانی غزه اعزام کردند، رم تصمیم گرفته دومین شناور خود را بدین منظور روانه آب‌های مدیترانه کند.
وزیر خارجه اسپانیا: کشتار غیرنظامیان غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 22:59
وزیر خارجه اسپانیا: کشتار غیرنظامیان غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
«خوزه مانوئل آلبارس»، وزیر خارجه اسپانیا در گفت‌وگو با شبکه الجزیره با تاکید بر اینکه آنچه فلسطینی‌ها در غزه از کشتار غیرنظامیان بی‌گناه تجربه می‌کنند، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و انسانی است، افزود که کشتار هزاران نفر تمامی هنجارهای بین‌المللی را زیر پا گذاشته است.
پادشاه اسپانیا: کشتار مردم غزه باید به پایان برسد
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 18:16
پادشاه اسپانیا: کشتار مردم غزه باید به پایان برسد
پادشاه اسپانیا در سازمان ملل به وضعیت مردم غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی در این منطقه پرداخت و گفت: «نمی‌توان بر قتل غیرنظامیان و آوارگی صدها هزار نفر در نوار غزه چشم بست و نمی‌توان در برابر حمله به مدارس، پناهگاه‌ها، گرسنگی و تشرید مردم غزه سکوت کرد.»
حماس: حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» تهدیدی خطرناک است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 16:30
حماس: حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» تهدیدی خطرناک است
جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف قرار دادن چندین کشتی از ناوگان «صمود» توسط پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی در آب‌های آزاد، اقدامی تروریستی و رفتاری بسیار خطرناک است که زمینه‌ساز تجاوزات شدیدتر علیه این کاروان و فعالان همراه آن خواهد بود.
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:13
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
منابع خبری گزارش دادند که ناوگان دریایی جهانی الصمود برای شکستن محاصره نوار غزه در دریای مدیترانه مورد حمله پهپادی قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه