×
اجتماعی
شناسه خبر : 247309
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 10:37
شهریه بالای 145 میلیون تومان در مدارس نخواهیم داشت

معاون وزیر آموزش و پرورش:

شهریه بالای 145 میلیون تومان در مدارس نخواهیم داشت

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه مسائل مربوط به مدارس غیردولتی در چارچوب ماده 15 و 16 قانون است افزود: اینگونه نیست که هرکسی برای خودش تصمیم بگیرد اما احتمال دارد در برخی از مدارس تخلفی اتفاق بیفتد که شورای نظارت وظیفه دارد با مدارس متخلف برخورد کند این در حالیست که شهریه‌های بالای 145 میلیون تومان برای برنامه درسی و فوق برنامه‌ها، نخواهیم داشت.

نورنیوز- گروه اجتماعی : معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص دو مدرسه‌ای که در فضای مجازی اقدام به تبلیغات نامناسب کرده بودند گفت: دو مدرسه غیردولتی در فضای مجازی با پوشش نامناسب در حوزه مسائل پرورشی و فرهنگی اقدام به تبلیغات نامناسب کرده‌ بودند که در شان مدرسه نبود؛ این مدارس شناسایی و طی تماس با مدیر کل استان قرار شد این موضوع در شورای نظارت استان بررسی، رای صادر و تصمیم جدی برای آنها اتخاذ شود تا در سال تحصیلی جاری، دیگر تخلفاتی در حوزه فضای مجازی نداشته باشیم.

احمد محمودزاده  با بیان اینکه همه مدارسی که تاسیس شده‌اند، حتی مدارس تازه تاسیس «کد» دارند و تازمانی که کد نداشته باشند نمی‌توانند دانش آموزی ثبت‌نام کنند گفت: در حال حاضر حدود ۲۰ هزار مدرسه غیردولتی در سراسر کشور فعال هستند که ۲.۵ میلیون جمعیت دانش‌آموزی را در تمام مقاطع تحصیلی در خود جای داده‌اند. بخش اعظمی از این مدارس در تابستان بین ۱۰ روز تا یک ماه به صورت آزمایشی در مدرسه حاضر شده‌، شروع سال تحصیلی را تمرین و مروری به دروس سال‌های گذشته داشتند تا آمادگی بهتری برای آغاز مهر داشته باشند.

محمودزاده با بیان اینکه هنوز آمار ثبت‌نام‌ها کامل نشده است اظهارکرد: همه همت و اراده آموزش و پرورش بر این است که از طرق مختلف، دانش‌آموز لازم‌التعلیم، خارج از چارچوب آموزش و پرورش نباشد و همه در داخل کلاس درس حضور داشته باشند. بعضی مواقع یک به یک دانش‌آموزان شناسایی شده‌اند، بنابراین امسال همه تلاش می‌کنیم ورودی در پایه اول ابتدایی پوشش ۱۰۰ درصدی داشته باشد.

شهریه بالای ۱۴۵ میلیون تومان نخواهیم داشت

وی با بیان اینکه همه مسائل مربوط به مدارس غیردولتی در چارچوب ماده ۱۵ و ۱۶ قانون است افزود: اینگونه نیست که هرکسی برای خودش تصمیم بگیرد اما احتمال دارد در برخی از مدارس تخطی و تخلفی اتفاق بیفتد که شورای نظارت وظیفه دارد با مدارس متخلف برخورد کند این در حالیست که شهریه‌های بالای ۱۴۵ میلیون تومان برای برنامه درسی و فوق برنامه‌ها، نخواهیم داشت.

برخورد با مدارس غیردولتی که در فضای مجازی تبلیغات نامناسب داشته باشند 

پرونده دو مدرسه در دست بررسی

معاون وزیر با بیان اینکه فعالیت‌های مربوط به آموزشگاه و لباس و بحث هزینه‌های ایاب ذهاب و سرویس غذا و میان وعده جدا حساب می‌شود و اصلاً مربوط به مدرسه نیست، در خصوص دو مدرسه‌ای که در فضای مجازی اقدام به تبلیغات نامناسب کرده بودند عنوان کرد: دو مدرسه غیردولتی در فضای مجازی با پوشش نامناسب اقدام به تبلیغات نامناسب در حوزه مسائل پرورشی و فرهنگی کرده‌ بودند که در شان مدرسه نبود؛ این مدارس در یکی از استان‌های کشور بوده که شناسایی شدند، طی تماس با مدیر کل استان قرار شد این موضوع در شورای نظارت استان بررسی، رای صادر و تصمیم جدی برای این مدارس گرفته شود تا در سال تحصیلی دیگر تخلفاتی در حوزه فضای مجازی و دیگر حوزه‌ها نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه دانش آموزان این مدرسه در ادامه مسیر با مدیریت خود آموزش و پرورش در همان مدرسه تحصیل خواهند کرد اظهار کرد: هیچکس جابجا نمی‌شود فقط در صورتی که رای بر تعطیلی صادر شود، آموزش و پرورش مدیریت مدرسه را تا انتهای سال تحصیلی بر عهده خواهد گرفت و در انتهای سال تحصیلی خودبه‌خود مدرسه تعطیل خواهد شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند