×
سیاسی
شناسه خبر : 247243
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 23:53
پزشکیان: بازگشت تحریم‌ها ناخوشایند است، اما پایان راه نیست و در برابر آنها تسلیم نمی‌شویم

در دیدار و گفت‌وگوی نمایندگان جنبش‌های ضد جنگ در آمریکا؛

پزشکیان: بازگشت تحریم‌ها ناخوشایند است، اما پایان راه نیست و در برابر آنها تسلیم نمی‌شویم

رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد با نمایندگان جنبش‌های ضد جنگ در آمریکا دیدار کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای زیاده‌خواه مرتکب هر تجاوز و جنایتی می‌شوند و هر دفاعی در برابر این تجاوزات و جنایات را تروریسم توصیف می‌کنند، گفت: ایران خواهان صلح و آرامش است، اما هرگز زیر بار زور هم نمی‌رود. از سوی دیگر اگرچه بازگشت هر تحریمی ناخوشایند است، اما پایان راه نیست و قرار نیست ما در برابر آن تسلیم شویم.

 مسعود پزشکیان پیش از ظهر چهارشنبه دوم مهر ۱۴۰۴، به وقت محلی در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، در دیدار جمعی از فعالان ضد جنگ، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال صلح، آرامش، عدالت و انصاف است، اظهار داشت: اگر انسان‌ها بپذیرند که حقوق و حدود خود را رعایت کنند، هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تا زمانی که زبان زورگویی برقرار باشد، امکانی برای گفت‌وگو باقی نخواهد ماند، افزود: ایران به هیچ‌وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست. ما از گفت‌وگو روی‌گردان نیستیم، اما گفت‌وگو با پرهیز از زورگویی و از موضع برابر معنا می‌یابد.

پزشکیان تصریح کرد: حمله رژیم صهیونیستی به قطر، آن هم به نشستی که به منظور بررسی پیشنهاد آتش‌بس برگزار شده بود، نشان داد که این رژیم به هیچ خط قرمز و اصلی از حقوق بشر پایبند نیست.

رئیس جمهور گفت: کشورهای منطقه و بسیاری از کشورهای دیگر دنیا امروز بهتر و بیشتر درک کرده‌اند که عامل ناامنی نه ایران، بلکه رژیم صهیونیستی است. البته این چیزی از مسئولیت سازمان‌های بین‌المللی کم نمی‌کند. این رژیم صهیونیستی است که مرتکب هر جنایتی می‌شود، اما ایران تحریم می‌شود؛ این مصداق روشن حاکمیت قانون جنگل است.

پزشکیان با اشاره به سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکا همواره تلاش کرده برای ایران مشکل‌تراشی کرده و در منطقه ناامنی و جنگ به راه بیندازد؛ جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه خواهان جنگ و درگیری نیست، اما به هر تجاوزی با قدرت و قاطعانه پاسخی پشیمان کننده می‌دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه هیچ ایرانی حاضر نیست کشور خود را به دشمن واگذار کند، اظهار داشت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه باعث ارتقای وحدت و انسجام در جامعه ایران شد.

پزشکیان با اشاره به اینکه هیچ کدام از نهادهای بین‌المللی توان مقابله با جنایات و تجاوزهای رژیم صهیونیستی را ندارند، افزود: این جنایات به پشتوانه حمایت‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی صورت می‌گیرد؛ وجدان بشری چگونه در برابر کشتار ۶۵ هزار انسان بی‌دفاع و بی‌گناه در غزه سکوت کرده است! رفتار وحشیانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی با انسان‌های بی‌گناه و بی‌دفاع در دنیایی که مدعی حقوق بشر است، چگونه قابل توجیه و پذیرش است!؟

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران از دیپلماسی عمومی و ارتباط و مراوده میان دو ملت ایران و آمریکا استقبال می‌کند، اما این دولت آمریکاست که مانع رابطه بین مردم دو کشور می‌شود، تصریح کرد: ایران در حین مذاکره با آمریکا بود که رژیم صهیونیستی با چراغ سبز این کشور به ما حمله کرد. چه کسی از برجام خارج شد؟ حمله به ایران بر اساس کدام قاعده بین‌المللی قابل توجیه است!

پزشکیان با اشاره به اینکه کشورهای زیاده‌خواه مرتکب هر تجاوز و جنایتی می‌شوند و هر دفاعی در برابر این تجاوزات و جنایات را تروریسم توصیف می‌کنند، گفت: ایران خواهان صلح و آرامش است، اما هرگز زیر بار زور هم نمی‌رود. از سوی دیگر اگر چه بازگشت هر تحریمی ناخوشایند است، اما پایان راه نیست و قرار نیست ما در برابر آن تسلیم شویم. ما راه برون‌رفت از هر وضعیتی را پیدا خواهیم کرد، به ویژه آن‌که امروز ایران علاوه بر روابط گسترده دوجانبه با همسایگان، در عرصه منطقه‌ای و جهانی نیز ظرفیت خوبی مثل عضویت در سازمان‌هایی نظیر شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را دارد.

جمعی از فعالان ضد جنگ حاضر در این نشست نیز به تشریح دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتقاد از بیان سخنان غیرواقعی و غیرمنطبق بر عملکرد کشورها از سوی سران آنها در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، تاکید بر اجرای عدالت به عنوان راهکار موثر استقرار صلح واقعی در جهان، انتقاد از مواضع ستیزه‌جویانه رئیس جمهور آمریکا علیه ایران، تاکید بر اهمیت گفت‌وگوی مستقیم و بی‌واسطه ایران و آمریکا برای حل و فصل مسائل، تاکید بر ضرورت تقویت دیپلماسی عمومی و گسترش روابط میان مردم ایران و آمریکا به ویژه برای بی‌اثر کردن تبلیغات دروغ رسانه‌ای در آمریکا علیه ایران و ضرورت اتخاذ اقدامات بازدارنده موثر برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه اهم نظرات مطرح شده از سوی مدعوین این نشست بود.

 


اخبار مرتبط
پزشکیان، آمریکا و صهیونیست‌ها را رسوا کرد
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 10:08
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس:
پزشکیان، آمریکا و صهیونیست‌ها را رسوا کرد
احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به سخنرانی رئیس جمهوری در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد نوشت:رسوایی آمریکا و صهیونیست‌ها در مجمع عمومی سازمان ملل با مواضع صریح و شفاف رئیس جمهور محترم، برگ دیگری از عزتمندی و استقلال سیاسی ملت ایران را در تاریخ ثبت کرد.
اگر اسنپ‌بک فعال شود دیگر گفت‌وگو معنایی ندارد
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 08:45
پزشکیان در دیدار رئیس جمهور سوئیس:
اگر اسنپ‌بک فعال شود دیگر گفت‌وگو معنایی ندارد
مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، در دیدار کارین کلر سوتر رئیس جمهور سوئیس گفت: ما از گفت‌وگوهای دیپلماتیک برای حل مسئله استقبال می‌کنیم، اما طبیعتا اگر اسنپ‌بک فعال شود دیگر گفت‌وگو معنایی نخواهد داشت.
مسئول وضعیت فعلی کسانی هستند که از برجام خارج شدند
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 08:38
رئیس جمهور در دیدار رئیس شورای اتحادیه اروپا اعلام کرد:
مسئول وضعیت فعلی کسانی هستند که از برجام خارج شدند
مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، در دیدار «آنتونیو کوستا» رئیس شورای اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه «موضع بنده از همان دوران رقابت‌های انتخاباتی وفاق ملی در داخل ایران و تقویت روابط با دنیا بود»، اظهار داشت:ما به دنبال ارتقای سطح روابط با همه کشورهای دنیا از جمله کشورهای اروپایی بر اساس منافع و احترام متقابل بوده و هستیم.
پزشکیان: باور داریم که دیپلماسی تنها راه رفع  بی‌اعتمادی است
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 08:17
پزشکیان: باور داریم که دیپلماسی تنها راه رفع بی‌اعتمادی است
مسعود پزشکیان عصر روز چهارشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، در دیدار «الکساندر اشتوب» رئیس جمهور فنلاند، با بیان اینکه بنده همواره به دنبال تقویت انسجام در داخل ایران و گسترش همکاری‌ها با دنیا بوده‌ام، گفت: روند تقویت روابط با کشورهای اروپایی آنچنان که مدنظر ما بود پیش نرفت تا امروز که به تلاش سه کشور اروپایی برای اجرای اسنپ‌بک رسیده ایم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان در شانزدهمین سفر استانی وارد خراسان جنوبی شد
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
X
آگهی تبلیغاتی