×
سیاسی
شناسه خبر : 247236
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 21:16
دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه با یکدیگر /مکرون: توافق با ایران همچنان امکان‌پذیر است

دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه با یکدیگر /مکرون: توافق با ایران همچنان امکان‌پذیر است

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، روز چهارشنبه به وقت محلی پس از سخنرانی در این اجلاس بین المللی با «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، روز چهارشنبه به وقت محلی پس از سخنرانی در این اجلاس بین المللی با «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، طرفین ضمن بررسی روابط دوجانبه اظهار امیدواری کردند که در آینده با حل مشکلات موجود میان دو کشور، زمینه‌های لازم برای گسترش روابط و همکاری‌های فیمابین فراهم شود.

پزشکیان در زمینه موضوع هسته‌ای تاکید کرد که ایران به هیچ‌وجه به دنبال ساخت بمب هسته‌ای نیست و آماده است در چارچوبی قابل قبول با طرف‌های اروپایی در بحث هسته‌ای خود گفت‌وگو کند.

امانوئل مکرون نیز در این دیدار ضمن تاکید بر اراده فرانسه برای حل و فصل مسائل در روابط با ایران اظهار داشت که کشورش مایل به حفظ صلح و ثبات در خاورمیانه و جلوگیری از جنگ است.

وی به تلاش‌های فرانسه در زمینه حل و فصل پرونده هسته‌ای اشاره و آمادگی این کشور را برای تلاش در مسیر جلوگیری از تشدید اوضاع اعلام کرد.

 رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر سه شنبه به وقت محلی برای شرکت در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است، نخستین برنامه او سخنرانی در این اجلاس بین المللی بود.

پزشکیان پس از سخنرانی در سازمان ملل، با رئیس جمهوری فرانسه دیدار و گفتگو کرد که نخستین دیدار دو جانبه سران دو کشور است.

رئیس جمهوری فرانسه روز سه شنبه اعلام کرده بود که با پزشکیان دیدار و درباره مکانیسم پس گشت گفتگو خواهد کرد.

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه بعد از دیدار و گفت‌وگو با «مسعود پزشکیان» همتای ایرانی‌اش در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل نوشت که دستیابی به توافق با ایران همچنان امکان‌پذیر است.

به گزارش ایرنا، امانوئل مکرون چهارشنبه شب در حساب ایکس خود روایتی از دیدار و گفت‌وگوی امروزش با «مسعود پزشکیان» همتای ایرانی‌اش در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را مطرح کرد.

وی در این رابطه بار دیگر مواضع تکراری غرب در مورد اینکه ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد را تکرار کرد.

مکرون: توافق با ایران همچنان امکان‌پذیر است

مکرون بدون اشاره به پایبند نبودن سه کشور اروپایی امضا کننده برجام به تعهداتشان و در پاسخ به آنچه عدم رعایت تعهدات هسته‌ای ایران خواند، نوشت که فرانسه به همراه آلمان و انگلیس، تصمیم گرفته‌اند که مکانیسم پس گشت را فعال و امکان اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران را فراهم کنند.

رئیس جمهور فرانسه درخواست‌هایی از جمله دسترسی کامل بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران، شفافیت در مورد ذخایر مواد غنی‌شده و از سرگیری فوری مذاکرات با آمریکا را در دیدار با پزشکیان مطرح کرد.

وی در عین حال افزود: دستیابی به توافق همچنان امکان‌پذیر است. فقط چند ساعت باقی مانده است. این به ایران بستگی دارد تا شرایط مشروعی را که تعیین کرده‌ایم، رعایت کند.

رئیس جمهور فرانسه همچنین درخواست خود برای آزادی سیسیل کوهلر و ژاک پاریس دو تبعه فرانسوی که به جاسوسی برای موساد متهم شده‌اند، را تکرار کرد.

مکرون
 


نظرات

آخرین اخبار
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است