×
بین الملل
شناسه خبر : 247234
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 19:00
رسانه‌های عربی درباره سخنان پزشکیان در سازمان ملل چه گفتند؟

رسانه‌های عربی درباره سخنان پزشکیان در سازمان ملل چه گفتند؟

سخنرانی مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بازتاب چشمگیری در رسانه‌های عرب‌زبان داشت و این رسانه‌ها محورهای سخنان او درباره حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، بحران انسانی در غزه، نقض حاکمیت لبنان، وضعیت سوریه و جنگ یمن را برجسته کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  شبکه الإعلام عراق با پوشش فوری این سخنرانی گزارش داد که رئیس‌جمهور ایران بر تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، نقض حاکمیت لبنان و ویرانی در سوریه و یمن تأکید کرده و حمله اخیر به خاک ایران را خیانت به دیپلماسی و تهدیدی آشکار علیه صلح و امنیت دانسته است.

شبکه‌های العربیه و الحدث عربستان نیز بخش مهمی از سخنان پزشکیان را بازتاب دادند و اعلام کردند که رئیس جمهور ایران، حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی همزمان با تلاش ایران برای بازگشت به مذاکرات را «خنجری به دیپلماسی» توصیف کرده و از شکست طرح‌های دشمنان برای ایجاد شکاف در جامعه ایران سخن گفته است.

این ۲ شبکه اعلام کردند: پزشکیان همچنین اشاره کرد که بازگشت سه کشور اروپایی به تحریم‌ها علیه تهران نتیجه مستقیم فشارهای واشنگتن بوده است.

شبکه العربی نیز در پوشش خود بر بُعد منطقه‌ای سخنان رئیس‌جمهور ایران تمرکز کرد و گزارش داد که او نسبت به نسل‌کشی در غزه، نقض حاکمیت لبنان و تلاش‌های سازمان‌یافته برای تقسیم سوریه هشدار داده و این موارد را نشانه فروپاشی نظم امنیتی در غرب آسیا دانسته است.

پایگاه خبری العهد لبنان نیز با تمرکز بر جنبه حقوقی اظهارات پزشکیان نوشت که او تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران را خیانتی به دیپلماسی و اقدامی خطرناک علیه صلح منطقه‌ای توصیف کرده و از جامعه جهانی خواسته است در برابر سیاست‌های تجاوزکارانه که امنیت منطقه را تهدید می‌کند، موضعی صریح و قاطع اتخاذ کند.

شبکه المنار نیز نوشت که پزشکیان اقدام سه کشور اروپایی در فعال‌سازی تحریم‌ها علیه ایران با حمایت واشنگتن را غیرقانونی دانست و تصریح کرد که جمهوری اسلامی با اتکاء به وحدت ملی، قوی‌تر از گذشته در برابر فشارها خواهد ایستاد.

این شبکه در ادامه گزارش داد: پزشکیان همچنین با اشاره به نقشه موسوم به «اسرائیل بزرگ» گفت این موضوع نشان‌دهنده نیت واقعی رهبران رژیم صهیونیستی برای گسترش سلطه از طریق زور و خشونت است.

وب‌سایت النشره نیز با پوشش سخنرانی دکتر پزشکیان یادآور شد که رئیس‌جمهور ایران در توصیف اوضاع منطقه، به نسل‌کشی در غزه، نقض حاکمیت لبنان، ویرانی در سوریه و ادامه جنگ در یمن طی دو سال گذشته اشاره کرده است.

این رسانه لبنانی به نقل از رئیس جمهور افزود که با وجود ترور دانشمندان و فشارهای خارجی، ملت ایران متحدانه پشت سر نیروهای مسلح خود ایستاده است.

شبکه المسیره یمن نیز سخنان پزشکیان درباره شکست تلاش‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه داخلی، محکومیت تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی، و تأکید بر فتوای حرمت تولید سلاح هسته‌ای را بازتاب داد.

این شبکه گزارش داد: پزشکیان بار دیگر اعلام کرد که ایران هیچ‌گاه به دنبال ساخت بمب اتمی نبوده و در پی جهانی عاری از سلاح‌های کشتار جمعی است.

شبکه TRT عربی و پایگاه «العین الإخباریة» هم بخشی از سخنان پزشکیان را منتشر کردند که در آن حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران «نقض آشکار دیپلماسی» توصیف شده و نسبت به سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی هشدار داده است.

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که پزشکیان طی سخنرانی خود یادآور شد که طی دو سال گذشته شاهد نسل‌کشی در غزه، نقض حاکمیت لبنان، ویرانی در سوریه و ادامه جنگ در یمن بوده‌ایم.

الجزیره در ادامه آورده است: او همچنین حملات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به ایران در ماه ژوئن را خیانت جدی به دیپلماسی توصیف کرد و خاطرنشان ساخت که در این مدت دانشمندان و رهبران ایرانی هدف ترور قرار گرفته‌اند و حاکمیت برخی کشورها مورد تعرض واقع شده است.

الجزیره نوشت: رئیس‌جمهور ایران تأکید کرد که با وجود تحریم‌ها و فشارهای رسانه‌ای، ملت ایران متحد مانده و از نیروهای مسلح و نهادهای دفاعی کشور حمایت کرده است.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که پزشکیان در سخنان خود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را «مجرم» خوانده و تأکید کرده است که تجاوزات علیه زنان و کودکان در غزه می‌تواند دامنه‌ای فراتر یابد. او این تجاوزات را تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت منطقه دانست.

شبکه العهد عراق نیز با بازتاب سخنان رئیس‌جمهور ایران به نقل از او نوشت: ایران هرگز در برابر مهاجمان سر فرود نخواهد آورد و تجاوزات و تحریم‌ها نه تنها موجب تفرقه نشده، بلکه وحدت و قدرت ملت ایران را افزایش داده است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 25 مهر+ وضعیت استان ها
تولید سلول‌های خونی انسان بدون نیاز به اهداکننده
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
کی‌یف: نیروهای کره شمالی از پهپادها برای ماموریت‌های شناسایی در اوکراین استفاده می‌کنند
وزیر خارجه ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت روز 26 مهر خاتمه می‌یابد
تصادف در جاده سیپدان شیراز + آمار کشته‌ها و مصدومین
اوشاکوف: گفت و گوی پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین بود
درخواست کمک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برگشت اجساد اسیران اسرائیلی
رعایت نرخ مصوب مرغ الزامی است
جایزه بهترین داور، بهترین بازیکن فوتسال و بهترین مربی زنان به ایرانی‌ها رسید
پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت سردار افشار
حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
واکنش دفتر سیاسی انصارالله به شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن
ایران و پاکستان نیازمند یک استراتژی جامع در راستای گسترش همکاری‌ها هستند
تیم ملی فوتسال مردان هم برابر روسیه مساوی کرد + دیدار بعدی
ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
گفت و گو مقام‌های نظامی سازمان ملل و سه کشور درباره لبنان
ادامه جنگ اوکراین پیامد مستقیم حمایت تسلیحاتی غرب از کی‌یف است
پزشکیان عازم تهران شد
برندگان مسابقه جهانی عکاسی حیات وحش
ترامپ: گفت‌وگو با پوتین بسیار سازنده بود؛ در مجارستان با یکدیگر دیدار خواهیم کرد
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند
گسترش همکاری‌های ایران و مصر در حوزه‌های پزشکی، سلامت و دارو
دیدار نماینده فلسطین با وزیر امور خارجه
سانحه واژگونی خودرو در کمربندی تفت +آمار مصدومین
انسداد کامل اتوبان شهید همت از ساعت 23 امشب
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت سردار افشار
ماچادو: ونزوئلا بزرگترین فرصت سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی است
حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی شرق اوکراین
معاون نیروی زمینی سپاه: توسعه تاکتیک‌های نوین جزء برنامه‌های اصلی ما می‌باشد
رییس‌جمهور: دولت اهتمام ویژه‌ای به حل چالش کشاورزان اصفهان دارد
تلاش زلنسکی برای متقاعد کردن ترامپ جهت ارسال سلاح به اوکراین
جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیچ کشوری نیست
رکوردشکنی پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان با چاشنی طلا +فیلم
تقدیم پیام رهبر انقلاب از سوی لاریجانی به پوتین
آتش‌سوزی هولناک و گسترده در کارگاه مبل‌سازی محله مرتضی‌گرد +جزئیات آتش سوزی
وزارت دفاع انگلیس: سرعت پیشروی روسیه در اوکراین به نصف کاهش یافت
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
القسام: نام شهید الغماری در صفحات افتخار تاریخ ثبت خواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی