×
سیاسی
شناسه خبر : 247218
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 17:36
پزشکیان: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد

پزشکیان: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد

پزشکیان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی و تلاش برای استقرار صلح کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  رئیس جمهور حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهرهای ایران درست زمانی که در مسیر مذاکرات بودیم را خیانتی بزرگ به دیپلماسی و تلاش برای استقرار صلح خواند.

مسعود پزشکیان امروز ( چهارشنبه دوم مهر ماه) در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، بیان کرد: شعار امسال هشتاد سال و بیشتر برای صلح، توسعه و حقوق بشر است‌ فراخوانی برای هم بستگی و نگاهی مشترک به آینده روشن است. آنچه انسان را شایسته تر می سازد تقوا است. زیربنای تمام ادیان الهی این قاعده طلایی است که هرچه بر خود نمی پسندی برای دیگران نپسند. وی در ادامه با طرح این سوال که آیا جهان ما چنین است؟ گفت: به دو سال گدشته بنگرید که نظاره گر نسل کشی در غزه و نقص مکرر حاکمیت در لبنان و نظاره گر تخریب زیرساخت های سوریه و گرسنگی کودکان در آغوش مادران بودیم .نظاره گر  تجاوز به تمامیت ارضی دولت ها و هدف گیری ارگان رهبران در کشورمان بودیم آیا این ها را می پسندید؟

رئیس جمهور، تصریح کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهرهای ایران درست زمانی که در مسیر مذاکرات بودیم خیانتی بزرگ به دیپلماسی و تلاش برای استقرار صلح بود. این تجاوز منجر به شهادت فرماندهان، دانشمندان و زنان و کودکان شد که ضربه سنگین به قانون بین الملل بود.

وی با بیان اینکه کتابی از کشتار اسرائیل در کشور خود را نمایش می دهم، تاکید کرد: به اسم آرامش و صلح این جنایت را مرکتب شدند. با این روند ۳۵ هزار انسان بی گناه را در غزه به خاک و خون کشیدند. راه آب و عدالت را بر مردم بستند. اگر در برابر این هنجارشکنی نایستیم این بدعت ها دامن جهان را خواهد گرفت.

پزشکیان خاطر نشان کرد: کسانی که مرتکب این جنایت ها شدند؛ باید بدانند ایران همواره در برابر تندبادهای تاریخ استوار ایستاده است. ملت ایران بارها ثابت کرده است که در برابر متجاوزان سر فرود نمی‌آورد. در دفاع ۱۲ روزه مردم ایران محاسبه وَهم آلود و خودستایانه متجاوزان را درهم شکستند. ملت ایران اتحاد ملی را دوام بخشیدند و با وجود شدیدترین تحریم ها اقتصادی و تلاش های مکرر برای ایجاد تفرقه، با شلیک نخستین گلوله؛ حامی و پشتیبان نیروهای مسلح خود شدند.

رئیس جمهور که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل سخن می‌گفت، بیان کرد: امروز پس از اینکه نزدیک به دو سال از نسل کشی و گرسنگی جمعی در داخل سرزمین ها اشغالی می‌گذرد، طرح مضحک اسرائیل بزرگ با وقاحت عنوان می شود. این طرح بسیاری از سرزمین های منطقه را در بر می گیرد. هیچ کس در جهان از نیت متجاوزانه این رژیم در امان نیست. این تجاوزگری مبتنی بر زورگویی و قلدری است. ما ایران قدرتمند را در کنار همسایگان قدرتمند و آینده روشن می خواهیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در منطقه قوی، کشتار و خون ریزی جایی ندارد به همین دلیل کشور من سال های سال به دنبال منطقه‌ای عاری از سلاح هسته ای بوده است. اما آنهایی که بزرگ ترین زرادخانه هسته‌ای را دارند، انگشت اتهام را به سوی ما دراز می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: هفته گذشته سه کشور اروپایی پس از آنکه نتوانستند با بدعهدی ۱۰ ساله و به دنبال آن با تجاوز، مردم سربلند ایران را به زانو دربیاورند، به دستور ایالات متحده با فشار و قلدری و سوءاستفاده آشکار کوشیدند قطعنامه های لغو شده شورای امنیت علیه ایران را بازگردانند. در این مسیر حسن نیت را کنار گذاشته و الزامات قانونی را دور زدند و خود را به دروغ طرف خوش سابقه توافق معرفی کردند و تلاش های صادقانه ایران را کافی ندانستند این همه برای نابودی برجامی بودند که خودشان بزرگ ترین دستاورد دیپلماتیک می دانستند.

پزشکیان خاطر نشان کرد: این اقدام غیرقانونی که با مخالفت بخشی از اعضای شورای امنیت مواجه گردید، مشروعیت بین المللی نداشته و با اقدام جامعه بین المللی مواجه نخواهد شد. یکبار دیگر در این مجمع اعلام می کنم که ایران هر گز به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست. این یک باور اعتقادی و فتوای رهبری است.

وی افزود: یکبار دیگر در این مجمع اعلام می کنم که ایران هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست. ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. این یک باور اعتقادی است. هیچ گاه به دنبال سلاح کشتار هسته‌ای نبودیم و نیستیم. در شرایطی که اسرائیل برهم زننده آرامش در منطقه است، ایران باید تحریم شود. جمهوری اسلامی ایران از صلح و ثبات استقبال می‌کند. باور داریم آینده منطقه باید باید بر پایه صلح و ثبات رقم بخورد.  

رئیس جمهور کشورمان در  ادامه خاطر نشان کرد: تجاوز جنایتکارانه رژیم اسرائیل به قطر را محکوم می‌کنیم. امنیت واقعی نه از راه زور، بلکه از طریق اعتماد سازی و احترام متقابل به دست می‌آید.‌ همگان را دعوت می کنم تا شنیدن یکدیگر   را به جای بلند کردن صدا  تمرین کنیم. ما ایرانیان قدرت خود را در جهان گسترده ایم، نه با تولید سلاح هسته ای، بلکه با فرهنگ هم نوع دوستی و پیام همدلی مولوی و حافظ. جنایتکارانی که با کشتن کودکان قلدری می کنند، شایسته نام انسان نیستند. ایران شریکی پایدار برای همه کشورهای صلح طلب است. ما راست قامتان ایران زمین با ایستادگی در برابر یاغی ها از قانون همه بحران ها را پشت سر گذاشته‌ایم. بیایید با ما از تهدید فرصت بسازیم.

 

رئیس جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل و سالگرد تاسیس این نهاد بین المللی عصر سه شنبه به وقت محلی با استقبال سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد نیویورک شد و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، نخستین برنامه رسمی رئیس جمهور ایران است.

پزشکیان پیش از عزیمت به نیویورک اعلام کرد: شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، فرصتی خوب و استثنایی برای بیان مواضع و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران است چرا که نمایندگان و مقامات تمام کشورهای جهان در آن حضور دارند.

وی با اشاره به شعار هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد «همگرایی و پیشرفت برای همه»، افزود: قدرت‌های این جهان، یک جانبه‌گرایی و تمامیت خواهی را در پیش گرفته‌اند و کشورهایی که قدرت دارند از ابزارهای خود به صورت کاملا بی‌رحمانه و وحشیانه برای از میان بردن هم‌نوعان و انسان‌ها استفاده می‌کنند.

پزشکیان گفت: فرصت این را داریم که در مجمع عمومی سازمان ملل از مواضع خود بگوییم، گفتگو کنیم و در چهارچوب حق و عدالت و تمامیت ارضی همه کشورها و حق زندگی برای همه انسانها همگرا شویم. اینطور نیست که فقط اسرائیل حق امنیت داشته باشد بلکه باید این فرصت برای همه مردم جهان فراهم شود و امیدواریم خداوند کمک کند که واقعیت‌ها و باورهای خود را با صدای رسا بیان کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
«یک عمر وقف وحدت مسلمانان»؛ فیلم‌های دیده‌نشده از رهبر شهید انقلاب
وزیر خارجه ایتالیا:روسیه در صورت حمله به اروپا بازنده خواهد بود
حمله موشکی اوکراین به بلگورود
تایید خبر تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک
طنین صدای ابوعبیده خواب را از چشم اسرائیل ربوده است
اخبار تایید نشده از شنیده‌شدن صدای انفجار در حوالی جزیره لارک
برد استقلال در دربی خاطره‌انگیز پیشکسوتان در کیش
نجات 5 شهروند گرفتار در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی کرج
2 تیراندازی جمعی در آمریکا؛ 3 کشته و 18 زخمی
اردوی تیم ملی فوتبال امید تعطیل شد
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر