×
بین الملل
شناسه خبر : 247215
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 18:23
زلنسکی: روسیه آتش‌بس را نمی پذیرد

زلنسکی: روسیه آتش‌بس را نمی پذیرد

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت: «در اوکراین مردم در حال کشته شدن هستند، اما جنگ ادامه دارد چون روسیه از آتش‌بس خودداری می‌کند. آنها بسیاری از کودکان ما را ربوده‌اند که برخی بازگردانده شده‌اند، اما چه زمانی می‌توانیم همه آنها را بازگردانیم؟»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که جنگ در این کشور به دلیل خودداری روسیه از پذیرش آتش‌بس ادامه دارد.

 «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه و در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «شما به اندازه ما خواهان امنیت و صلح هستید، اما امروز هیچ‌کس نمی‌تواند امنیت را تضمین کند. تنها اتحادها و شراکت‌های قوی و همچنین سلاح‌های خود ما می‌توانند چنین کاری انجام دهند.»

او افزود: «این قرن چندان تفاوتی با قرون گذشته ندارد. ملت‌هایی که به دنبال صلح هستند، مجبورند روی تسلیحات سرمایه‌گذاری کنند. این موضوع بیمارگونه است، اما واقعیت است. شما به‌خوبی می‌دانید که قوانین بین‌المللی زمانی کارآمد است که دوستانی داشته باشید که حاضر باشند از آن دفاع کنند؛ و حتی آن هم بدون سلاح کار نمی‌کند. هیچ تضمینی برای امنیت وجود ندارد جز دوستان و سلاح‌ها.»

زلنسکی تأکید کرد مردم اوکراین ملتی صلح‌طلب هستند که می‌خواهند آزادانه در کشور مستقل خود زندگی کنند و به همین دلیل در حوزه دفاعی سرمایه‌گذاری می‌کنند. او نهادهای بین‌المللی را «ضعیف» خواند و گفت: «هیچ نهاد بین‌المللی نمی‌تواند جلوی خونریزی را بگیرد. مردم سودان، سومالی و فلسطین چه انتظاری می‌توانند از سازمان ملل و نظام جهانی داشته باشند؟»

او در ادامه به جنگ اوکراین پرداخت و گفت: «در اوکراین مردم در حال کشته شدن هستند، اما جنگ ادامه دارد چون روسیه از آتش‌بس خودداری می‌کند. آنها بسیاری از کودکان ما را ربوده‌اند که برخی بازگردانده شده‌اند، اما چه زمانی می‌توانیم همه آنها را بازگردانیم؟»

زلنسکی همچنین با اشاره به درگیری‌های فلسطین و رژیم صهیونیستی گفت: «در اسرائیل، گروگان‌ها پس از دو سال هنوز آزاد نشده‌اند. در آن جنگ از سلاح‌های شیمیایی استفاده می‌شود و قحطی به‌عنوان یک سلاح به کار گرفته شده است.»

او درباره نیروگاه اتمی زاپوریژیا هشدار داد: «سال گذشته نسبت به خطر فاجعه‌های هسته‌ای در زاپوریژیا هشدار دادم، اما هیچ تغییری رخ نداد. روسیه به گلوله‌باران ادامه می‌دهد. این جنون ادامه دارد، زیرا جامعه جهانی بیش از حد ضعیف است.»


اخبار مرتبط
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 18:03
نورنیوز بررسی می کند؛
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
همگرایی زلنسکی، نتانیاهو و جولانی فراتر از روابط دیپلماتیک ساده است؛ این اتحاد تاریخی با پیشینه تسلیحاتی و نظامی، نمایش قدرتی پوشالی و هم‌راستایی برای جنگ‌افروزی است که امنیت جهانی را در آستانه بحران‌های بزرگ قرار داده است.
زلنسکی آماده کناره‌گیری از ریاست جمهوری
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 14:02
زلنسکی آماده کناره‌گیری از ریاست جمهوری
رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که آماده است پس از پایان جنگ از سمت خود کناره‌گیری کند و دستور سازماندهی برای برگزاری یک انتخابات را بدهد.
آمادگی روسیه برای مذاکرات صلح با اوکراین
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 14:01
آمادگی روسیه برای مذاکرات صلح با اوکراین
سخنگوی کرملین گفت که واشنگتن اراده سیاسی خود را برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اوضاع اوکراین حفظ کرده و روسیه همچنان پذیرای مذاکرات صلح در مورد اوکراین است.
دیدار زلنسکی و جولانی و توافق بر سر احیای روابط دیپلماتیک
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 09:14
دیدار زلنسکی و جولانی و توافق بر سر احیای روابط دیپلماتیک
در پی دیدار زلنسکی و جولانی در نیویورک، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین و سوریه بیانیه‌ای در مورد احیای روابط دیپلماتیک امضا کردند.
زلنسکی شرط ملاقات با پوتین را اعلام کرد
چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 11:50
زلنسکی شرط ملاقات با پوتین را اعلام کرد
زلنسکی برای برقراری آتش‌بس با روسیه آمادگی خود را اعلام کرده، اما شرط کرده که ملاقات با پوتین نباید در مسکو انجام شود. در عین حال، رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داده که نیروهای مسلح کشورش در حال تجربه مشکلات جدی هستند و ممکن است پارلمان تصمیمات دشواری بگیرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
هشدار برای وضعیت قرمز ذخایر آبی تهران
عراقچی: ایران در جنگ 12 روزه ثابت کرد توان تأمین معیشت مردم را دارد
قانون جدید برای معاملات آنلاین طلا و نقره
استقلال (1)-الوحدات (1) | استقلال برای بازگشت به مسیر پیروزی می‌جنگد+ گل تساوی
آخرین جزییات از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
واکنش تند پوتین به تهدید اتمی ترامپ / طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای
نورنما | نقاشی متحرک روی دیوار
لحظه هولناک انفجار هواپیما هنگام سقوط
ترکیب هوشمندانه استقلال مقابل الوحدات/ دو جابه‌جایی مهم
جمشید شمیرانی نوازنده تمبک درگذشت
ادعاهای تازه گروسی درباره سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران
حسن یزدانی استقلالی شد
چرا انتخابات عراق برای ایران و منطقه اهمیت دارد؟+فیلم
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
نورنما | سرزمین لی‌لی‌پوت‌ها
مسدودسازی جاده چالوس برای تخلیه بار ترافیکی جنوب به شمال
زلزله خنج فارس را لرزاند
معاملات بدون پشتوانه طلای فیزیکی ممنوع شد
مرزهای قرقیزستان با ازبکستان و تاجیکستان به زودی برداشته می‌شوند
رکوردشکنی ستاره پرتغالی سیتی در لیگ قهرمانان
X
آگهی تبلیغاتی