×
بین الملل
شناسه خبر : 247215
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 18:23
زلنسکی: روسیه آتش‌بس را نمی پذیرد

زلنسکی: روسیه آتش‌بس را نمی پذیرد

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت: «در اوکراین مردم در حال کشته شدن هستند، اما جنگ ادامه دارد چون روسیه از آتش‌بس خودداری می‌کند. آنها بسیاری از کودکان ما را ربوده‌اند که برخی بازگردانده شده‌اند، اما چه زمانی می‌توانیم همه آنها را بازگردانیم؟»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که جنگ در این کشور به دلیل خودداری روسیه از پذیرش آتش‌بس ادامه دارد.

 «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه و در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «شما به اندازه ما خواهان امنیت و صلح هستید، اما امروز هیچ‌کس نمی‌تواند امنیت را تضمین کند. تنها اتحادها و شراکت‌های قوی و همچنین سلاح‌های خود ما می‌توانند چنین کاری انجام دهند.»

او افزود: «این قرن چندان تفاوتی با قرون گذشته ندارد. ملت‌هایی که به دنبال صلح هستند، مجبورند روی تسلیحات سرمایه‌گذاری کنند. این موضوع بیمارگونه است، اما واقعیت است. شما به‌خوبی می‌دانید که قوانین بین‌المللی زمانی کارآمد است که دوستانی داشته باشید که حاضر باشند از آن دفاع کنند؛ و حتی آن هم بدون سلاح کار نمی‌کند. هیچ تضمینی برای امنیت وجود ندارد جز دوستان و سلاح‌ها.»

زلنسکی تأکید کرد مردم اوکراین ملتی صلح‌طلب هستند که می‌خواهند آزادانه در کشور مستقل خود زندگی کنند و به همین دلیل در حوزه دفاعی سرمایه‌گذاری می‌کنند. او نهادهای بین‌المللی را «ضعیف» خواند و گفت: «هیچ نهاد بین‌المللی نمی‌تواند جلوی خونریزی را بگیرد. مردم سودان، سومالی و فلسطین چه انتظاری می‌توانند از سازمان ملل و نظام جهانی داشته باشند؟»

او در ادامه به جنگ اوکراین پرداخت و گفت: «در اوکراین مردم در حال کشته شدن هستند، اما جنگ ادامه دارد چون روسیه از آتش‌بس خودداری می‌کند. آنها بسیاری از کودکان ما را ربوده‌اند که برخی بازگردانده شده‌اند، اما چه زمانی می‌توانیم همه آنها را بازگردانیم؟»

زلنسکی همچنین با اشاره به درگیری‌های فلسطین و رژیم صهیونیستی گفت: «در اسرائیل، گروگان‌ها پس از دو سال هنوز آزاد نشده‌اند. در آن جنگ از سلاح‌های شیمیایی استفاده می‌شود و قحطی به‌عنوان یک سلاح به کار گرفته شده است.»

او درباره نیروگاه اتمی زاپوریژیا هشدار داد: «سال گذشته نسبت به خطر فاجعه‌های هسته‌ای در زاپوریژیا هشدار دادم، اما هیچ تغییری رخ نداد. روسیه به گلوله‌باران ادامه می‌دهد. این جنون ادامه دارد، زیرا جامعه جهانی بیش از حد ضعیف است.»


اخبار مرتبط
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 18:03
نورنیوز بررسی می کند؛
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
همگرایی زلنسکی، نتانیاهو و جولانی فراتر از روابط دیپلماتیک ساده است؛ این اتحاد تاریخی با پیشینه تسلیحاتی و نظامی، نمایش قدرتی پوشالی و هم‌راستایی برای جنگ‌افروزی است که امنیت جهانی را در آستانه بحران‌های بزرگ قرار داده است.
زلنسکی آماده کناره‌گیری از ریاست جمهوری
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 14:02
زلنسکی آماده کناره‌گیری از ریاست جمهوری
رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که آماده است پس از پایان جنگ از سمت خود کناره‌گیری کند و دستور سازماندهی برای برگزاری یک انتخابات را بدهد.
آمادگی روسیه برای مذاکرات صلح با اوکراین
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 14:01
آمادگی روسیه برای مذاکرات صلح با اوکراین
سخنگوی کرملین گفت که واشنگتن اراده سیاسی خود را برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اوضاع اوکراین حفظ کرده و روسیه همچنان پذیرای مذاکرات صلح در مورد اوکراین است.
دیدار زلنسکی و جولانی و توافق بر سر احیای روابط دیپلماتیک
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 09:14
دیدار زلنسکی و جولانی و توافق بر سر احیای روابط دیپلماتیک
در پی دیدار زلنسکی و جولانی در نیویورک، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین و سوریه بیانیه‌ای در مورد احیای روابط دیپلماتیک امضا کردند.
زلنسکی شرط ملاقات با پوتین را اعلام کرد
چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 11:50
زلنسکی شرط ملاقات با پوتین را اعلام کرد
زلنسکی برای برقراری آتش‌بس با روسیه آمادگی خود را اعلام کرده، اما شرط کرده که ملاقات با پوتین نباید در مسکو انجام شود. در عین حال، رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داده که نیروهای مسلح کشورش در حال تجربه مشکلات جدی هستند و ممکن است پارلمان تصمیمات دشواری بگیرد.
نظرات

آخرین اخبار
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد