×
سیاسی
شناسه خبر : 247188
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 16:09
ولایتی: مکانیسم ماشه به انزوای بیشتر اروپا در عرصه جهانی منجر خواهد شد

ولایتی: مکانیسم ماشه به انزوای بیشتر اروپا در عرصه جهانی منجر خواهد شد

مشاور مقام معظم رهبری با اشاره به اقدام سه کشور اروپایی برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه گفت: این اقدامات تنها به انزوای بیشتر اروپا در عرصه جهانی منجر خواهد شد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌در پی تحولات اخیر منطقه، به‌ویژه تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر و اقدام سه کشور اروپایی در فعال‌سازی مکانیزم ماشه، شبکه المیادین گفت‌وگویی با علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، انجام داد.

متن کامل این مصاحبه به‌شرح زیر است:

ما حمله رژیم صهیونیستی و حامیان آمریکایی و انگلیسی آن به کشور اسلامی قطر را به‌شدت محکوم می‌کنیم. به‌عنوان یک مسلمان، از اینکه برادران و خواهران مسلمان ما در کشورهای خود امنیتشان مختل شود و جانشان به خطر بیفتد، عمیقاً متأثر هستیم، نمونه بارز این جنایات، جنگ قریب به 700روزه در غزه و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم اعم از زن، مرد، کودک و سالخورده است. مردم ایران از این وقایع به‌شدت ناراحت هستند و در هر شرایطی از کیان اسلام و جان مسلمانان دفاع خواهند کرد.

تجاوز به قطر؛ بازتولید جنگ‌های صلیبی

آنچه در قطر رخ داد چند نکته مهم را آشکار ساخت: این مجموعه صهیونیستی ـ صلیبی عملاً بازتولید جنگ‌های صلیبی است که همان‌گونه بی‌رحمانه و بدون دلیل، مسلمانان را به‌جرم مسلمانی قتل‌عام می‌کردند. در تاریخ آمده است که طی جنگ‌های صلیبی (488 تا 692 هجری قمری) مسلمانان بارها توسط گروهی از اوباش اروپایی به خاک و خون کشیده شدند، حتی یکی از فرماندهان انگلیسی به‌نام ریچارد شیردل در نامه‌ای به پادشاه انگلیس نوشت: «در بیت‌المقدس، در معبد سلیمان، خون مسلمانان تا زانوی ما بالا می‌آمد.»

امروز نیز گروهی پلید که پیرو هیچ دینی نیستند و روح پیروان حضرت موسی(ع) از آنان بیزار است، بدترین جنایت‌ها را علیه مسلمانان مرتکب می‌شوند. این صهیونیست‌ها شاخه‌ای شیطانی از جریان افراطی اونجلیست‌ها هستند؛ همان کسانی که بعد از انفجار برج‌های دوقلو، بوش پسر اعلام کرد «جنگ‌های صلیبی دوباره آغاز شده است.»، بعدها نیز مشخص شد که همان جریان، طراح این حادثه بود تا بهانه‌ای برای حمله به عراق و افغانستان فراهم کند.

نقش آمریکا و انگلیس در تجاوز به قطر

امروز هم شاهدیم که حاکمان آمریکا هیچ پایبندی به اصول ندارند؛ صبح سخنی می‌گویند و عصر خلاف آن عمل می‌کنند، نمونه‌اش در ماجرای قطر؛ با وجود حمایت‌های قطر از آمریکا، در آغاز تهاجم صهیونیست‌ها به قطر، دولت آمریکا به‌نوعی از صهیونیست‌ها حمایت کرد، اما پس از ناکامی در رسیدن به هدف اصلی (حذف فرماندهان مقاومت در حماس)، موضع خود را تغییر داد و اعلام کرد با آن کار موافق نبوده است.

نکته دیگر نقش انگلیس است، برخی اخبار نشان می‌دهد که انگلیس یکی از هواپیماهای سوخت‌رسان خود را برای پشتیبانی از جنگنده‌های صهیونیستی به پرواز درآورد، اما برای فریب افکار عمومی مدعی شد که این پرواز صرفاً در چارچوب رزمایش با نیروهای قطری انجام شده است، همه این شواهد نشان می‌دهد که غربی‌ها همچنان از هیچ جنایتی علیه مسلمانان دریغ نمی‌کنند. امیدوارم جهان اسلام و عرب از این تجربیات تلخ و در عین حال از دستاوردهای مؤثر مقاومت در برابر این دشمنان قسم‌خورده پند بگیرند و دیگر فریب این شیطان‌صفتان را نخورند. جمهوری اسلامی ایران با صداقت آماده است که هرگونه کمک لازم را به کشورهای اسلامی برای دفاع از کیان و منافع آنان ارائه کند.

توطئه خلع‌سلاح حزب‌الله لبنان شکست خواهد خورد

این نخستین بار نیست که دشمنان کشورهای اسلامی، به‌ویژه در منطقه حساس غرب آسیا، با چنین توطئه‌ای مواجه می‌شوند، بنده طی بیش از 40 سال گذشته شاهد اقدامات مخرب و موذیانه غربی‌ها و مزدوران صهیونیست آنها در لبنان و عراق بوده‌ام. این توطئه‌ها از گذشته وجود داشته است و امروز هم ادامه دارد، اما واقعیت این است که مقاومت در مقایسه با گذشته به‌مراتب قوی‌تر، باتجربه‌تر و مصمم‌تر شده است، از همین رو توطئه دشمن در لبنان به شکست خواهد انجامید و در عراق نیز مردم شجاع این کشور و نیروهای حشدالشعبی با اقتدار در برابر طرح‌ها و توطئه‌های آمریکا ایستاده‌اند.

فجایع غزه؛ جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی

رژیم صهیونیستی با تکیه بر حمایت غربی‌ها به خود اجازه داده است کودکان را زنده‌به‌گور کند، زنان باردار را هدف قرار دهد، نخبگان فلسطینی را ترور کند و زیرساخت‌های حیاتی را نابود سازد، این جنایات، اقدامی علیه بشریت و تلاشی برای نسل‌کشی فرهنگی، جغرافیایی و جمعیتی است.

اقدامات ضروری در برابر جنایات غزه

فشار بین‌المللی برای بازگشایی گذرگاه‌های انسانی غزه و شکستن محاصره به‌منظور دسترسی مردم به نیازهای اولیه؛

تشکیل دادگاه بین‌المللی ویژه برای محاکمه جنایتکاران جنگی؛

اعمال تحریم‌های همه‌جانبه اقتصادی، سیاسی و نظامی علیه رژیم صهیونیستی؛

وادار ساختن رسانه‌ها به پوشش بی‌طرفانه و بدون سانسور فجایع غزه.

سیاست‌های ترامپ؛ تکرار تجربه هیتلر

رفتار ترامپ یادآور اقدامات هیتلر، رهبر آلمان نازی، در آغاز جنگ جهانی دوم است. هیتلر در سپتامبر 1939 جهان غرب را مرعوب کرد و کشورهایی چون انگلیس، فرانسه و ایتالیا در برابر او تسلیم شدند. امروز تاریخ تکرار شده است و ترامپ بدون عبرت گرفتن از گذشته، همان مسیر را می‌پیماید؛ مسیری که سرانجامی مطلوب برای او و حامیانش نخواهد داشت.

مکانیزم ماشه؛ نمایش دشمنی دیرینه غرب با ایران

اقدام اخیر سه کشور اروپایی (بریتانیا، فرانسه و آلمان) در شورای امنیت سازمان ملل برای فعال‌سازی مکانیزم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های یک‌جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر چهره واقعی دشمنی دیرینه غرب و آمریکا با ملت شریف ایران را آشکار ساخت، این اقدام خصمانه، که ریشه در سیاست‌های استعماری و سلطه‌جویانه غرب دارد، نه‌تنها نقض آشکار روح قطعنامه 2231 شورای امنیت است، بلکه تلاشی مذبوحانه برای فشار بر محور مقاومت و جلوگیری از پیشرفت‌های علمی و دفاعی ایران به‌شمار می‌آید.

جمهوری اسلامی ایران همواره بر دیپلماسی صلح‌آمیز تأکید داشته است، اما در برابر این توطئه‌ها با اقتدار و عزت ملی پاسخ خواهد داد. این حرکت اروپا، که همسو با دستورات واشنگتن بود، نشان‌دهنده ناتوانی غرب در برابر پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای است.

بنابراین این اقدامات تنها به انزوای بیشتر اروپا در عرصه جهانی منجر خواهد شد و ایران اسلامی با تکیه بر ایمان، دانش و همبستگی ملت بزرگ خود، مسیر پیشرفت را با شتاب ادامه خواهد داد. همان‌گونه که پیش‌تر گفته‌ام، سازمان ملل متحد امروز مانند جامعه ملل در حال پیوستن به تاریخ است و عملاً تصمیمات آن در جهان بی‌اثر شده است. مکانیزم ماشه نیز که از ابتدا بر پایه‌ای غلط بنا نهاده شده بود، در این شرایط هیچ اثر عملی علیه ایران نخواهد داشت و صرفاً ابزاری تبلیغاتی و هجمه‌ای علیه جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
X
آگهی تبلیغاتی