×
حوادث
شناسه خبر : 247173
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 15:18
مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت

مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت

یک مهمانی دوستانه در قلعه‌حسن‌خان به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های جنایی سال گذشته بدل شد. رسیدگی به این پرونده پس از انتقال دختر 22 ساله‌ای به نام بهناز به بیمارستان آغاز شد . این دختر ساعتی بعد از انتقال به دلیل شدت ضربات وارد شده جان خود را از دست داد.

نورنیوز - گروه حوادث :‌ رسیدگی به این جنایت اواسط سال گذشته با اعلام از سوی کادر درمان یکی از بیمارستان‌های حاشیه تهران در دستور کار جنایی قرار گرفت. در گزارش ابتدایی پزشکان ذکر شده بود که دختر 22 ساله‌ای به نام بهناز با زخم‌ها و سوختگی‌های عمیقی به بیمارستان منتقل شد اما از همان بدو ورود به دلیل شدت اصابت‌های وارد شده جان خود را از دست داده بود.

به این ترتیب تیم جنایی و کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را کلید زدند و مشخص شد بهناز در زمان وقوع جنایت در یک مهمانی شرکت کرده بود و این حادثه در جریان همان مهمانی در خانه‌ای واقع در قلعه‌حسن‌خان برای او رخ داده بود. سپس تعدادی از شرکت کنندگان در مهمانی بهناز را به بیمارستان رساندند اما دیگر کار از کار گذشته بود و او جانش را از دست داد.بنابراین افراد حاضر در مهمانی هدف تحقیقات قرار گرفتند.

دستگیری مظنونین

تحقیقات از چند جوان همراه بهناز آغاز شد و مشخص شد که آنها با نقشه قبلی اقدام به شکنجه بهناز کرده بودند.یکی از آنها به نام امید در اعترافات اولیه در مورد شکنجه مرگبار گفت:«ما یک گروه دوستی بودیم که خیلی وقت‌ها با همدیگر مهمانی و تفریح می‌رفتیم.

بهناز و یکی از اقوام نزدیکش به نام نازنین نیز همیشه همراه ما بودند تا اینکه این اواخر هر بار جایی می‌رفتیم وسیله‌ای گم می‌شد. بچه‌ها به بهناز شک کرده بودند و می‌گفتند او در مهمانی‌ها وسایل صاحبخانه یا مهمان‌ها را برمی‌دارد اما علیه او هیچ مدرک قابل اثباتی نداشتند.

یک بار وسایل آرایشی گم شده بود و بار دیگر فندک یکی از بچه‌ها تا اینکه آخرین بار همگی در خانه یکی از دوستانمان به نام سینا جمع بودیم. وقتی مهمانی تمام شد سینا با ناراحتی و اضطراب گفت که گوشی‌اش گم شده است.هر جایی را که فکر می‌کردیم شاید گوشی آنجا افتاده باشد گشتیم اما گوشی پیدا نشد.»

متهم در ادامه افزود:«بچه‌ها می‌گفتند باز هم کار بهناز است. حتی نازنین که فامیل نزدیک او بود می‌گفت که به او شک دارد. همه ما عصبانی بودیم و احساس می‌کردیم کار دارد به جاهای باریک می‌کشد. دزدی‌ها از وسایل کوچک شروع شده بود و حالا کار داشت به گم شدن گوشی می‌رسید.

برای همین تصمیم گرفتیم هرطور شده از زیر زبان بهناز حرف بکشیم و بفهمیم که آیا او از ماجرای سرقت گوشی چیزی می‌گوید یا نه. برای همین قرار شد برنامه دورهمی در خانه سینا ترتیب دهیم و به بهناز بگوییم که باز هم برای مهمانی آنجا بیاید.

روز حادثه نازنین هم با ما آمد دو نفر دیگر از دوستانم هم بودند اما خود سینا در خانه نبود و گفت نمی‌توانم مغازه محل کارم را رها کنم و بیایم. وقتی وارد خانه شدیم سر حرف را باز کردیم اما بهناز زیر بار نمی‌رفت و می‌گفت به او تهمت زده‌ایم. برای همین تصمیم گرفتیم او را گوشمالی دهیم و کتک بزنیم تا شاید حرف بزند.ما فکرش را هم نمی‌کردیم که حال او اینقدر بد شود و کار به اینجا بکشد و قصد کشتن او را نداشتیم.»

در حالی که دو پسر جوان دیگر اظهارات امید را تائید کردند، برای هر سه نفر کیفرخواست مشارکت در قتل صادر شد. همچنین برای نازنین و سینا اتهام معاونت در قتل تعیین شد و پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد.

 در دادگاه

در ابتدای جلسه رسیدگی اولیای دم تقاضای قصاص متهمان را کردند اما آنها اتهام خود را نپذیرفتند و اظهار داشتند قصد قتل نداشتند.سپس عبدالصمد خرمشاهی به عنوان وکیل سینا در جایگاه حاضر شد و گفت:«متهمان وقتی حال وخیم مقتوله را مشاهده کردند حتی اقدام به تهیه دستگاه اکسیژن کردند تا او را احیا کنند.بنابراین آنها قصد ارتکاب جنایت نداشتند و اگر از این اتهام تبرئه شوند به طبع آن عنوان اتهامی موکل بنده نیز تغییر می‌کند.»


روزنامه هفت صبح
نظرات

آخرین اخبار
افشاگری مالک تیخوانا درباره اردوی تیم ملی ایران در مکزیک
داور فینال جام جهانی 2025 مشخص شد؛چرا فغانی انتخاب نشد؟
پاسخ ایران به تجاوز آمریکا؛ پایگاه‌های واشنگتن در 4 کشور منطقه زیر آتش
ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره کنترل ایران بر تنگه هرمز
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک