×
حوادث
شناسه خبر : 247173
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 15:18
مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت

مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت

یک مهمانی دوستانه در قلعه‌حسن‌خان به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های جنایی سال گذشته بدل شد. رسیدگی به این پرونده پس از انتقال دختر 22 ساله‌ای به نام بهناز به بیمارستان آغاز شد . این دختر ساعتی بعد از انتقال به دلیل شدت ضربات وارد شده جان خود را از دست داد.

نورنیوز - گروه حوادث :‌ رسیدگی به این جنایت اواسط سال گذشته با اعلام از سوی کادر درمان یکی از بیمارستان‌های حاشیه تهران در دستور کار جنایی قرار گرفت. در گزارش ابتدایی پزشکان ذکر شده بود که دختر 22 ساله‌ای به نام بهناز با زخم‌ها و سوختگی‌های عمیقی به بیمارستان منتقل شد اما از همان بدو ورود به دلیل شدت اصابت‌های وارد شده جان خود را از دست داده بود.

به این ترتیب تیم جنایی و کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را کلید زدند و مشخص شد بهناز در زمان وقوع جنایت در یک مهمانی شرکت کرده بود و این حادثه در جریان همان مهمانی در خانه‌ای واقع در قلعه‌حسن‌خان برای او رخ داده بود. سپس تعدادی از شرکت کنندگان در مهمانی بهناز را به بیمارستان رساندند اما دیگر کار از کار گذشته بود و او جانش را از دست داد.بنابراین افراد حاضر در مهمانی هدف تحقیقات قرار گرفتند.

دستگیری مظنونین

تحقیقات از چند جوان همراه بهناز آغاز شد و مشخص شد که آنها با نقشه قبلی اقدام به شکنجه بهناز کرده بودند.یکی از آنها به نام امید در اعترافات اولیه در مورد شکنجه مرگبار گفت:«ما یک گروه دوستی بودیم که خیلی وقت‌ها با همدیگر مهمانی و تفریح می‌رفتیم.

بهناز و یکی از اقوام نزدیکش به نام نازنین نیز همیشه همراه ما بودند تا اینکه این اواخر هر بار جایی می‌رفتیم وسیله‌ای گم می‌شد. بچه‌ها به بهناز شک کرده بودند و می‌گفتند او در مهمانی‌ها وسایل صاحبخانه یا مهمان‌ها را برمی‌دارد اما علیه او هیچ مدرک قابل اثباتی نداشتند.

یک بار وسایل آرایشی گم شده بود و بار دیگر فندک یکی از بچه‌ها تا اینکه آخرین بار همگی در خانه یکی از دوستانمان به نام سینا جمع بودیم. وقتی مهمانی تمام شد سینا با ناراحتی و اضطراب گفت که گوشی‌اش گم شده است.هر جایی را که فکر می‌کردیم شاید گوشی آنجا افتاده باشد گشتیم اما گوشی پیدا نشد.»

متهم در ادامه افزود:«بچه‌ها می‌گفتند باز هم کار بهناز است. حتی نازنین که فامیل نزدیک او بود می‌گفت که به او شک دارد. همه ما عصبانی بودیم و احساس می‌کردیم کار دارد به جاهای باریک می‌کشد. دزدی‌ها از وسایل کوچک شروع شده بود و حالا کار داشت به گم شدن گوشی می‌رسید.

برای همین تصمیم گرفتیم هرطور شده از زیر زبان بهناز حرف بکشیم و بفهمیم که آیا او از ماجرای سرقت گوشی چیزی می‌گوید یا نه. برای همین قرار شد برنامه دورهمی در خانه سینا ترتیب دهیم و به بهناز بگوییم که باز هم برای مهمانی آنجا بیاید.

روز حادثه نازنین هم با ما آمد دو نفر دیگر از دوستانم هم بودند اما خود سینا در خانه نبود و گفت نمی‌توانم مغازه محل کارم را رها کنم و بیایم. وقتی وارد خانه شدیم سر حرف را باز کردیم اما بهناز زیر بار نمی‌رفت و می‌گفت به او تهمت زده‌ایم. برای همین تصمیم گرفتیم او را گوشمالی دهیم و کتک بزنیم تا شاید حرف بزند.ما فکرش را هم نمی‌کردیم که حال او اینقدر بد شود و کار به اینجا بکشد و قصد کشتن او را نداشتیم.»

در حالی که دو پسر جوان دیگر اظهارات امید را تائید کردند، برای هر سه نفر کیفرخواست مشارکت در قتل صادر شد. همچنین برای نازنین و سینا اتهام معاونت در قتل تعیین شد و پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد.

 در دادگاه

در ابتدای جلسه رسیدگی اولیای دم تقاضای قصاص متهمان را کردند اما آنها اتهام خود را نپذیرفتند و اظهار داشتند قصد قتل نداشتند.سپس عبدالصمد خرمشاهی به عنوان وکیل سینا در جایگاه حاضر شد و گفت:«متهمان وقتی حال وخیم مقتوله را مشاهده کردند حتی اقدام به تهیه دستگاه اکسیژن کردند تا او را احیا کنند.بنابراین آنها قصد ارتکاب جنایت نداشتند و اگر از این اتهام تبرئه شوند به طبع آن عنوان اتهامی موکل بنده نیز تغییر می‌کند.»


روزنامه هفت صبح
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر، هرمز و فرودگاه کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه