×
بین الملل
شناسه خبر : 247130
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 12:24
ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند

ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند

رئیس‌جمهور آمریکا به‌رغم انتقادات تندی که روز گذشته در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی از سازمان ملل ارائه کرد، در دیدار با «آنتونیو گوترش» دبیرکل این نهاد مدعی حمایت 100 درصدی ایالات متحده از آن شد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ ترامپ در نخستین دیدار از دولت دوم خود با گوترش گفت: «کشور ما ۱۰۰ درصد از سازمان ملل متحد حمایت می‌کند.»

این اظهارات پس از سخنرانی انتقادی تند ترامپ علیه سازمان ملل صورت می‌گیرد که حین ورود به این نهاد بین المللی هنگام بالارفتن از پله برقی و خراب شدن آن صورت گرفت و وی به شدت به آن واکنش نشان داد و گفت: "تنها چیزی که از سازمان ملل نصیب من شد پله برقی و نمایشگر آن خراب بود".

اما وی در دیدار با گوترش گفت: «من فکر می‌کنم پتانسیل سازمان ملل متحد باورنکردنی است، واقعا باورنکردنی. می‌تواند کارهای زیادی انجام دهد. بنابراین من از آن حمایت می‌کنم».

رئیس جمهور آمریکا افزود: «ممکن است گاهی اوقات با آن مخالف باشم، اما کاملا از آن حمایت می‌کنم، زیرا فکر می‌کنم پتانسیل صلح با این نهاد بسیار زیاد است. خیلی ممنونم. همیشه مایه افتخار است که اینجا باشم. قبلا هم این کار را انجام داده‌ایم و این بار به دلیل پله برقی و نمایشگر کمی هیجان‌انگیزتر بود. این اتفاقات می‌افتد».

در مقابل دبیرکل سازمان ملل نیز به ترامپ گفت: «من معتقدم حوزه های زیادی وجود دارد که می‌توانیم در آنها به شیوه‌ای مثبت همکاری کنیم و فکر می‌کنم مهمترین آنها صلح است. شما صلح را هدف اصلی به عنوان ماموریت اصلی خود انتخاب کرده اید». ترامپ هم تائید کرد.

گوترش سپس به رئیس جمهور ایالات متحده گفت: «می خواهم بار دیگر به شما اطمینان دهم که سازمان ملل متحد، از من گرفته تا تیم‌های ما در محل و ماموریت ما، کاملا در اختیار شما هستیم تا بتوانیم برای صلح عادلانه در جهان با هم همکاری کنیم.»

دبیرکل سازمان ملل همچنین از ایالات متحده به خاطر حمایت‌های سیاسی و مالی عمده‌اش قدردانی و تاکید کرد: «یک چیز برای من بسیار مهم است و آن این است که رنج، رنج وحشتناک میلیون‌ها نفر را بتوان متوقف کرد».

ترامپ در سخنرانی روز گذشته خود در مجمع عمومی سازمان ملل با این ادعا که به هفت جنگ خاتمه داده، گفت: «هیچ رئیس جمهوری یا نخست وزیری، هرگز حتی کاری نزدیک به این هم نکرده است و من این کار را فقط در هفت ماه انجام دادم. پیش از این هرگز اتفاق نیفتاده بود. خیلی بد است که من مجبور شدم این کارها را به جای سازمان ملل انجام دهم. و متاسفانه در هیچ یک از این موارد سازمان ملل حتی سعی نکرد کمک کند.»

وی افزود: «در این شرایط هدف سازمان ملل چیست؟ سازمان ملل پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارد. من همیشه این را گفته‌ام، پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارد، اما در بیشتر موارد حتی به آن نزدیک هم نمی‌شود».


اخبار مرتبط
دستور ترامپ برای تحقیق درباره «سه خرابکاری» در سازمان ملل
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 09:08
دستور ترامپ برای تحقیق درباره «سه خرابکاری» در سازمان ملل
رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرد پیش از سخنرانی‌اش در مجمع عمومی سازمان ملل سه اختلال فنی توقف پله‌برقی، از کار افتادن تله‌پرامپتر و قطع صدا در سالن رخ داده که وی آن را «خرابکاری سه‌گانه» خواند و خواستار بررسی فوری شد.
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 13:33
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
رئیس جمهور آمریکا دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را «بااهمیت و نتیجه‌بخش» توصیف کرد.
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 11:37
نورنیوز بررسی می‌کند،
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
سخنرانی دونالد ترامپ در سازمان ملل به‌جای بازتاب عقلانیت، نمایشی از خودشیفتگی و عوام‌زدگی تهاجمی بود. او از تحقیر متحدان تا حمله به مهاجران و وارونه‌نمایی ایران، چارچوب‌های دیپلماسی را شکست و سیاست بین‌الملل را به ساحت ابتذال کشاند.
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:48
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
روسای جمهور آمریکا و فرانسه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با یکدیگر دیدار و درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین از جمله واکنش‌های احتمالی رژیم صهیونیستی در این باره، با یکدیگر گفت وگو کردند.
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم